Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu-retired

LM Stunters Club!

Recommended Posts

Posted

Nick: _QuaTro_

Nickuri precedente: nike_nike,PrinceLolz

Level(8+): 14

Poza cu un stunt care iti place: F5o0X.jpg

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "vad ghidonul", "tin ghidonul", "eu conduc fara maini,ce stii tu!") : Tin ghidonul.

Posted

Luni 01.10.2012, ora 20:40 vom face o adunare mica. Cine nu poate/doreste sa vina sa posteze eventuala absenta si motivul acesteia.

Cei ce au acumulat avertismente de-a lungul timpului este spre binele lor daca ar ajunge.

Posted

Luni 01.10.2012, ora 20:40 vom face o adunare mica. Cine nu poate/doreste sa vina sa posteze eventuala absenta si motivul acesteia.

Cei ce au acumulat avertismente de-a lungul timpului este spre binele lor daca ar ajunge.

Datorita faptului ca mai mult de 50% dintre membri au anuntat ca nu pot veni, vom amana adunarea pentru Miercuri 03.10.2012 ora 21:00.

Have a nice day!

Posted

Ne cerem scuze, adunarea din seara aceasta nu va mai avea loc. Va avea loc SEDINTA, vineri, 5.10.2012, ora 13:00. Am decis sa punem sedinta la ora asta deoarece este zi libera , nu se merge la scoala si probabil vom fi mai multi.

Posted

wrong. scuze :)

Pai cum adica ? wrong ce?

Scrie mai sus ca sedinta se tine in 5, nici macar nu ai avut intentia de a scrie da vin/nu vin, doar wrong?

Nu se mai accepta wrong-uri, exagerati.

Warn up!

Posted

Nu pot fi prezent la sedinta am incercat toata dimineata sa imi repar internetul dar imi pica intruna. Imi pare rau . Propun sa se schimbe si de data asta, oricum nu pot ajunge multi dintre noi pentru ca au scoala

Posted

Bun... Soarta nu a fost de partea noastra saptamana asta sa putem sa facem o adunare normala. Ne vedem Luni 08.10.2012, ora 20:30 PM. E de apreciat daca ajungeti.

+Noutati

* kucker - Demis (banat permanent.)

* Doc. - Demis + blacklist (inactiv).

* Mitza (BlackAngel) - Demis + blacklist (ti-ai facut o imagine nu tocmai buna si nu vreau sa te am ca membru in acest club dupa schemuta ta cu banii altora (nu reprezinti membrul model), plus inactiv)

Have a nice day!

Posted

Mult succes in continuare stunterilor, MrDexter aici de pe contul unui prieten. Cine nu stie ce am patit, va afla in curand. :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...