Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu-retired

LM Stunters Club!

Recommended Posts

Posted

Nick: outlook

Level(5+): 26

Poza cu un stunt care iti place: nu am poze

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): "stiu sa tin ghidonul!"

Posted

Nick: outlook

Level(5+): 26

Poza cu un stunt care iti place: nu am poze

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): "stiu sa tin ghidonul!"

outlook - Respins, in cerinta nu te intreaba daca ai poze ci iti cere sa arati ceva. Poti aplica peste minim o saptamana daca esti interesat. Va mai dati intelepti.

Have a nice day!

Posted

Dupa o analiza a activitatii membrilor si tot ce tine de club am ajuns la concluzia ca:

* Sergiu (shifT_) ? - Capata un avertisment. (Inactiv)

* Simple_ (Al1n) ? - Capata un avertisment. (Inactiv)

* sTy ? - Capata un avertisment. (Inactiv)

* Mishka ? - Capata un avertisment. (Inactiv)

* Andrei' (KENN) ? - Capata un avertisment. (Inactiv)

* Funky - Demis (nu mai joaca samp)

* Hades. - Demis + blacklist (neinformarea schimbarii nick-ului si inactiv)

* Leon (Fantoma) - Demis (neinformarea schimbarii nick-ului)

* JeaNNN (ZooYork.) - Demis + blacklist (neinformarea schimbarii nick-ului si inactiv)

* Eminem (Tudose) - Demis + blacklist (neinformarea schimbarii nick-ului si inactiv)

* Ovidiu700 - Demis (nu mai joaca samp)

* Razor_Lucy - Demis (neinformarea schimbarii nick-ului si inactiv)

* Clifford (Laidback) Demis (neinformarea schimbarii nick-ului si inactiv)

* Gotek - Demis (inactiv)

* Sidelol - Demis (nu mai exista din luna Mai)

* Radu (SpecialGold) - Demis + blacklist (neinformarea shcimbarii nick-ului si inactiv)

-Cei care au fost demisi fara a fii adaugati pe blacklist: Daca doamne fereste doriti sa mai intrati in club va sfatuiesc sa nu aplicati in decursul urmatoarelor doua saptamani.

-Cei sunt pe blacklist: Nu mai au de a face sub nicio forma cu acest club.

-Persoanele dornice sa aplice: Cititi foarte bine primul post si faceti aplicatia comform MODELULUI DAT!

-Cine ii va fii acceptata aplicatia pe forum va fii supus unui mic test in joc, inainte de a fii numit membru si trecut pe lista ei.

-Clubul va avea un numar maxim de 22 de membri, drept urmare asteptam aplicatia celor interesati si seriosi.

Have a nice day!

Posted

Trebuie sa facem o sedinta cat mai curand si am ales ca Luni (03.09.2012) undeva in jurul orei 18:00 sa ne adunam si sa invatam lucruri noi.

Ma astept la prezenta mare dar mai ales cei inactivi si cu avertismente in fata numelui sa faca cumva sa ajunga la meeting.

In caz de decese, boli incurabile sau meteoriti aterizati pe casele voastre anuntati frumos ca veti fii absenti.

Have a nice day!

Posted

Nick: messi67

Level: 10

Factiune: Mafia

Cunostintele in acest domeniu ( incepator, mediu, avansat ): Mediu

-Nu stiu de unde ai copiat modelul ala dar imi dau seama din start ca ai facut-o la cacealma. Putina seriozitate va rog... sa te uiti la ultimul model n-ai facut, nici sa te uiti la primul post unde e tot ce trebuie sa stii.

messi67 - Respins, aplicatie total gresita, poti aplica peste minim o saptamana daca ai interes pentru club. Dar iti sugerez sa citesti primul post intai.

Destul de greu sedinta de azi, dupa primul stunt a aparut lagul si ne seca din 5 in 5 minute. Avem si cateva poze:

Asa a inceput totul

asteptand ultimul stuntarean

Aiurea asa

http://img39.imageshack.us/img39/8431/samp220p.png

http://img824.imageshack.us/img824/9744/samp221w.png

Subiectul de azi a fost stuntul numit dubla continua, au invatat ce e aia si cum se face prin exemple in trei locatii diferite. Iar la ultima cladire cine ajungea din prima incercare a primit un premiu; s-au dat premii in valoare de 210.000$.

-Au fost prezenti la intalnire: iLeGaL, Stefan27, EcLipSSe, accwelle

Cativa vor primi avertismente pentru neparticipare si neanuntare. Nu toleram neseriozitatea. Le multumesc celor care si-au aratat interesul si au venit. Pana la urmatoarea sedinta poate facem o adunare just for fun.

*verificati primul post, a fost actualizat blacklistul, lista de membri si avertismentele.

+Noutati:

* fallen (The_Star) ? - Capata un avertisment. (Inactiv)

* fReSh ? - Capata un avertisment. (Inactiv)

* Sergiu (shifT_) ? - Capata al doilea avertisment. (Inactiv, Inactiv)

* Simple_ (Al1n) ? - Capata al doilea avertisment. (Inactiv, Inactiv)

* Andrei' (KENN) ? - Capata al doilea avertisment. (Inactiv, Inactiv)

* sTy (JaKeR, Ghiondes) - Demis + blacklist (neinformarea schimbarii nick-ului si inactiv)

* Mishka - Demis (Banat permanent)

Have a nice day!

Posted

Nick: GeanN

Level: 6

Factiune: Grove Street

Cunostintele in acest domeniu ( incepator, mediu, avansat): mediu

-Nu stiu de unde ai copiat modelul ala dar imi dau seama din start ca ai facut-o la cacealma. Putina seriozitate va rog... sa te uiti la ultimul model n-ai facut, nici sa te uiti la primul post unde e tot ce trebuie sa stii.

[nickul tau] - Respins, aplicatie total gresita, poti aplica peste minim o saptamana daca ai interes pentru club. Dar iti sugerez sa citesti primul post intai.

GeaN - Respins, aplicatie total gresita, poti aplica peste minim o saptamana daca ai interes pentru club. Dar iti sugerez sa citesti primul post intai.

-Tare mult va doare de detalii si urmatul unor simpli pasi...

Have a nice day!

Posted

Nick: ZapaceL

Nickuri precedente: -

Level(8+): 12

Poza cu un stunt care iti place: Stunt facut de ZapaceL

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "vad ghidonul", "tin ghidonul", "eu conduc fara maini,ce stii tu!") : Tin ghidonul

ZapaceL - Acceptat, ne vedem in game pentru un mic test. Insa ne vom vedea de Luni incolo.

Nick: Doc.

Level(8+): 8

Poza cu un stunt care iti place: http://i.imgur.com/LqQ7B.jpg

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "vad ghidonul", "tin ghidonul", "eu conduc fara maini,ce stii tu!") : tin ghidonul

Doc. - Acceptat, ne vedem in game pentru un mic test. Insa ne vom vedea de Luni incolo.

LM Stunters inca mai recruteaza oameni seriosi si cu dorinta de a invata ce e aia Stunt. Va asteptam aplicatiile!

Have a nice day!

Posted

Nick: messi67

Level(8+): 10

Poza cu un stunt care iti place: http://img844.imageshack.us/img844/1322/lmstunt.png

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "vad ghidonul", "tin ghidonul", "eu conduc fara maini,ce stii tu!") : tin ghidonul

Posted

messi67 - Acceptat, cu toate ca ai grabit aplicatia cu 2 zile inainte; Te astept sa dam un mic test de luni incolo.

LM Stunters inca mai recruteaza oameni seriosi si cu dorinta de a invata ce e aia Stunt. Va asteptam aplicatiile!

Have a nice day!

Posted

Nick: Mitza

Nickuri precedente: BlackAngel

Level(8+): 23

Poza cu un stunt care iti place: am 2 preferate sper ca nu e nici o problema:D lluWW.png , cYBv0.png

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "vad ghidonul", "tin ghidonul", "eu conduc fara maini,ce stii tu!") : Tin ghidonul

Posted

Nick: Outkast

Nickuri precedente: Anndrei

Level(8+): 11

Poza cu un stunt care iti place: Qf1V8.png

Posted

Nick: Mitza

Nickuri precedente: BlackAngel

Level(8+): 23

Poza cu un stunt care iti place: am 2 preferate sper ca nu e nici o problema:D lluWW.png , cYBv0.png

Mitza - Acceptat, ne vedem in game pentru un mic test.

Nick: TybyZ

Nickuri precedente: LoveLess

Level(8+): 12

Poza cu un stunt care iti place: Panou spatele bancii Spital ls,vroiam sus de tot dar nu mi-a reusit acum

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "vad ghidonul", "tin ghidonul", "eu conduc fara maini,ce stii tu!") : Da.

TybyZ (Loveless) - Acceptat, te astept la adunari si sedinte.

Nick: Outkast

Nickuri precedente: Anndrei

Level(8+): 11

Poza cu un stunt care iti place: Qf1V8.png

Outkast (Anndrei) - Acceptat, ne vedem in game pentru un mic test.

*ZapaceL - A trecut testele.

*Doc. - A trecut testele.

Sambata 15.09.2012 ora 18:00 facem o adunare, astept o prezenta cat mai mare; cine stie ca va fii lovit de un meteorit sau calcat de un avion s.a.m.d. sa-si posteze posibila absenta. Va multumesc

Have a nice day!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...