Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu-retired

LM Stunters Club!

Recommended Posts

Posted

Vreau sa stiu daca mai fac parte din acest club,daca da vreau sa fiu trecut cu noul nick HeatoN si vechiul este White .

# Nu voi ajunge la meeting-uri daca se vor face deoarece am ban 7 zile.

Guest Tempest.
Posted

Am avut treaba si nu am putut ajunge !

Posted

Toti cei care faceti parte din acest club si ati fost ageri sa va schimbati nikcurile, va rog sa imi dati pm cu nick vechi si nickul actual ca sa pot actualiza lista.

Nu am sa va implor sau sa insist asupra acestei chestii. Cine nu arata interes si nu face acest lucru intro saptamana este scos din lista si eventual adaugat pe BL. Putina seriozitate va rog! Va dau termen 5 zile.

LM Stunters nu mai recruteaza momentan.

Have a nice day!

Posted

Duminica, 22.07.2012, ora 15:00 va avea log un meeting !!

Prezenta este obligatorie,cine nu poate ajunge sa-mi dea PM cu un motiv bine intemeiat. Ne gasim la baraj.

Posted

Duminica, 22.07.2012, ora 15:00 va avea log un meeting !!

Prezenta este obligatorie,cine nu poate ajunge sa-mi dea PM cu un motiv bine intemeiat. Ne gasim la baraj.

Din pacate a intervenit ceva si nu pot ajunge maine la meeting, o sa anunt o noua data maine seara cand vin.

#Scuze de dublu-post

Posted

Toti cei care faceti parte din acest club si ati fost ageri sa va schimbati nikcurile, va rog sa imi dati pm cu nick vechi si nickul actual ca sa pot actualiza lista.

Nu am sa va implor sau sa insist asupra acestei chestii. Cine nu arata interes si nu face acest lucru intro saptamana este scos din lista si eventual adaugat pe BL. Putina seriozitate va rog! Va dau termen 5 zile.

LM Stunters nu mai recruteaza momentan.

Have a nice day!

Chiar trebuie sa ma rog de voi?

Doar trei membri s-au simtit responsabili? Sau dor trei membri si-au modificat nickul in-game?

Have a nice day!

Posted

Nick: sTy

Level(5+): 7

Poza cu un stunt care iti place: Nu am poze cu stunturi , dar stiu multe care imi plac..

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): Eu conduc fara maini , ce stii tu :))

Guest Myster
Posted

Nick: sPx

Level(5+): 5

Poza cu un stunt care iti place: :photo:

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): "stiu sa tin ghidonul!"

Posted

Nick: EcLipSSe

Level(5+): 12

Poza cu un stunt care iti place: http://postimage.org/image/f7s11nz0b/

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): stiu sa tin ghidonul!"

Respins, aplicatie facuta cu ochii'n soare. Citeste si primul post putin asa; Daca te ajuta poti reveni cu alta aplicatie (conform cerintelor) peste minim 5 zile.

Nick: sPx

Level(5+): 5

Poza cu un stunt care iti place: :photo:

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): "stiu sa tin ghidonul!"

Respins, aplicatie facuta cu ochii'n soare. Citeste si primul post putin asa; Daca te ajuta poti reveni cu alta aplicatie (conform cerintelor) peste minim 5 zile.

Demisionez, nu mai am timp.

Salut, nu te vad pe lista cu membri. Hai cu spamul. Capul sus tinere.

Lista cu membri actualizat.

In orice caz daca exista seriosi si responsabili, mai oferim doua posibile locuri in club.

In urmatoarea saptamana vom face un raid sa scuturam lista de paraziti (poate e vreunu banat, altu adormit sau mort) si vor fii locuri noi pentru membri noi.

Conformati-va cu primul post, cu lista cu membri/blacklist si cu modelul de aplicatie inainte sa tastati ceva aiurea.

Inca o data, cine si-a schimbat nickul in game, e a 3-a oara cand o spun, sa imi dea PM ori sa posteze aici "[nick vechi] > [nick nou]". Va multumesc anticipat.

Have a nice day!

Posted

Nick: Lee

Level(5+): 26

Poza cu un stunt care iti place: Nu am poze

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): Eu conduc fara maini , ce stii tu

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...