Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu-retired

LM Stunters Club!

Recommended Posts

Posted

Miercuri, 20.06.2012, ora 20:00 sedinta !!

E poker night :P nu o sa fiu pe calculator :< dar a fost anuntata asa din senin, pot sugera sa o mutam pe joi? va invat "salt dublu bordura" :>

Have a nice day!

Guest Tempest.
Posted

Nick: Hades.

Level(8+): 13

Poza cu un stunt care iti place: jnbG3.png

Cunostintele in acest domeniu ("unde e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): Nu prea stiu multe, deaia vreau sa ma si alatur clubului , sa invat ! :violent:

Guest Tempest.
Posted

Nick: Hades.

Level(8+): 13

Poza cu un stunt care iti place: jnbG3.png

Cunostintele in acest domeniu ("unde e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): Nu prea stiu multe, deaia vreau sa ma si alatur clubului , sa invat ! :violent:

Posted

Hades - Acceptat! cu toate ca era mai frumos sa postezi o poza noua si nu de la eventuri de pe forum.

Din cauza faptului ca inca se confrunta serverul cu opriri din senin si lag, nu vom face vreo adunare momentan dar de in data ce va fii frumos vremea pe server anuntam o sedinta generala cu prezenta necesara unde absentii si cei ce nu se tin de treaba vor fii dati afara... ca sa mai aerisim clubul de plictisiti.

Have a nice day!

Posted

LM Stunters nu mai recruteaza momentan.

Liderul The_Game a predat stafeta si s-a retras din lipsa de timp pentru joc.

Momentan nu se cauta un inlocuitor dar in caz ca, pe viitor, o sa se simta nevoia de ajutor si exista cineva capabil sa ii fie dat functilica, o sa fie anuntat.

Have a nice day!

Posted

Adunarea de azi s-a cam stricat datorita problemelor legate de server. La inceput eram 6 dar pana sa ajungem la prima saritura incet incet unu cate unu dispaream de pe harta si server :P. Asta e.

Nu o sa ma iau de cei care nu s-au prezentat si nu au anuntat... pana la urma sunt probleme momentan. Le multumesc celor care au avut un oarecare interes si s-au prezentat.

Pana la revenirea serverului nu o sa putem face adunari in situatia asta.

Have a nice day!

Posted

Anunt ca voi fii inactiv pentru o perioada de maxim 30 zile. Intre timp il propun pe The_Star sa il ajute pe MrDexter cu orice are nevoie clubul. Take care.

Nu lasati sa moara clubul :P activati sa nu cada.

Have a nice day!

Posted

Marti, 3 Iulie, orele 17:00, v-a avea loc un meeting.

Cine nu poate veni sa-mi dea PM pe forum cu un motiv serios.

Cine lipseste nemotivat, v-a primi advertisment.

Ne vom aduna la baraj lv ca de obicei.

Posted

Cei care nu pot ajunge la sedinta ii rog sa imi trimita PM pe acest cont deoarece pe acel cont am suspend.

A intervenit ceva si nu pot ajunge la ora aia.

S-a modificat ora, meetingul se va tine la ora 15:00 !!!

Posted

Salut, am si eu o intrebare.

De ce nu mai figurez pe lista cu membrii? :)

Ma voi uita in cursul zilei de astazi sa vad de ce nu :P desi stiu ca nu prea ar trebui sa nu fii pe lista.

Anunt: LM Stunters nu mai recruteaza

Have a nice day!

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...