Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu-retired

LM Stunters Club!

Recommended Posts

Posted

Nick: Danutzu

Level(5+): 19

Poza cu un stunt care iti place: Pai nu stiu niciun stund :(

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): Stiu sa tin ghidonul

Posted

Nick: whyMe.

Level(3+): 3

Poza cu un stunt care iti place: 1 2

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): multe

Posted

Nick: Danutzu

Poza cu un stunt care iti place: Pai nu stiu niciun stund :(

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): Stiu sa tin ghidonul

Nu stii niciun stunt dar zici ca ai cunostinte de cel putin 25 la suta in acest domeniu; si totusi nu stii niciun stunt... Faci misto...

Scuzati am o perioada de inactivitate si nu cred ca am timp sa vin la sedinta .retrag scuzati

De ce nu dai edit la un post facut de 10 minute? Esti de 10 luni pe acest forum din cate se vede, deci nu esti newbi.

Prin absurd sa zicem ca nu comiti spam pe vrute. Atunci sunt de parere si zic de acum incolo cand te scoli dimineata spalate bine si pe ochi ca nu vezi bine si faci dezordine ceea ce e urat.

Have a nice day!

Posted

Danutzu - Respins.

Sedinta a avut loc,doar urmatorii au fost prezenti :

- Darius14

- The_StaR

- DeXyY

- Scaramouche

- Ilegal

Some screenshots :

- Jrr5h.png

- kfOZ0.png

- m20Qo.png

Posted

Nick: Tudose

Vreau sa ma retrag din club o perioada pana imi rezolv calculatorul... cand pot juca dinou promit ca ma intorc daca imi mai da-ti o sansa :tiphat:

Posted

Nick: Mishka

Level(5+): 12

Poza cu un stunt care iti place: http://img837.imageshack.us/img837/337/samp013kr.png

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): stiu sa tin ghidonul :blink:

Posted

Nick: whyMe.

Level(3+): 3

Poza cu un stunt care iti place: 1 2

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): multe

Acceptat.

Nick: Mishka

Level(5+): 12

Poza cu un stunt care iti place: Click

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): stiu sa tin ghidonul

Acceptat.

Lista actualizata cu membri o voi posta mai tarziu.

Posted

Nick: xYz

Level(5+): 4

Poza cu un stunt care iti place:

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): conduc fara o mana :D

Posted

Nick: xYz

Level(5+): 4

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): conduc fara o mana :D

Respins, nu ai level necesar.

Posted

Nick: Razor_Lucy

Level(5+): 18

Poza cu un stunt care iti place: Here.

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ):Stunt?Ce e ala ?:)).

Posted

Nick: Razor_Lucy

Level(5+): 18

Poza cu un stunt care iti place: Here.

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ):Stunt?Ce e ala ?:)).

Acceptat

Posted

Marti seara va astept pe toti la o adunare/caterinca/sedinta in jurul orei 19:00 (7) .

A trecut ceva timp de la ultima sedinta facuta calumea asa ca haideti, cu putina vointa, sa facem ceva pe masura si cumsecade'.

Toti veti primi si un pm pe forum, va rog sa anuntati absenta cu cel putin 5 ore inainte de ora intalnirii, cei ce nu anunta vor suporta consecinta finala.

Have a nice day!

Posted

Nick: Ovidiu700

Level(5+): 21

Poza cu un stunt care iti place: f6jTG.jpg

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): Ce domeniu ? :crazy:

Posted

Nick: Ar00N

View post on imgur.com

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ):Stiu sa tin ghidonul si pot conduce si cu ambele maini.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...