Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu-retired

LM Stunters Club!

Recommended Posts

Posted

Nu ajung la meeting !

# Mai bine organizezi meeting sambata pe la 13:00 - 14:00 .

Abia acum am ajuns de la Bucuresti. Nu pot sa particip. Imi pare rau. Si PRO la propunerea lui fReSh.

Posted

Bine, mai mult de jumatate dintre membri aui anuntat ca nu vori ajunge, se anuleaza meeting-ul de astazi pentru sambata ora 15:00.

Have a nice day!

Guest MicroSoft
Posted

Nick: Vlad

Level: 17

Factiune: Civil

Cunostintele in acest domeniu ( incepator, mediu, avansat): Mediu

Posted

Nick: The Star

Level: 36

Factiune: Grove

Cunostintele in acest domeniu ( incepator, mediu, avansat): Avansat

#Revin cu edit,nu am observat ca s-a modificat modelul de aplicatie si nu am acum timp sa fac poza deoarece am sedinta,multumesc de intelegere

Posted

Nick: The StaR

Level(5+): 36

Poza cu un stunt care iti place: 3heQp.jpg ( pt cei care nu-si dau seama unde sunt,pe cladirea cu multe geamuri de la news reporters ls )

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): Conduc cu o mana,conduc si fara maini daca beau ceva, merg si pe roata din fata,sar pe cladiri, stau si in cap daca ma enervez putin, am cunostinte avansate in acest domeniu, mai ales stiu sa merg cu spatele :<

#Scuzati-ma pt double post,am zis ca revin cu edit si acum numai merge,am avut sedinta si apoi m-am luat cu treaba,ma scuzati :*

Posted

Model de aplicatie gresit dar sincer sa fiu, propun sa nu fii acceptat nu prea esti de mediu cum scrii acolo (m-am convins cand ai fost astazi printre noi) si nici nu stii sa urmezi instructiuni clare cum sa faci o saritura ba mai mult ne-ai parasit fara sa zici ceva, o bafta, vazandu-ti de drum. Imi pare rau.

Have a nice day!

Totusi astazi s-au incumetat cativa sa ne adunam si sa facem un micut meeting care a fost de succes dupa parerea mea. Am facut event intre noi dar si doua eventuri pentru playeri in general. Totusi multumesc celor care au venit in ciuda faptului ca amanasem.

Cei prezenti fiind:

Persanu

KeNN

Fantoma (care ne-a incalzit cu prezenta putin mai tarziu)

Hardwell (care nu este membru dar din pasiune a venit)

Paul_Pop (idem)

Vlad (care nu este membru)

Am facut si doua poze sa se vada cum sta treaba prin clubul acesta.

Have a nice day!

Posted

Nick: Hardwell

Level(5+): 11

Poza cu un stunt care iti place:

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): 360 grade fara sa ma tin de ghidon, zbor fara cod.. ma urc unde vor muschii mei, conduc legat la ochi.. etc.

Posted

Nick: Hardwell

Level(5+): 11

Poza cu un stunt care iti place:

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): 360 grade fara sa ma tin de ghidon, zbor fara cod.. ma urc unde vor muschii mei, conduc legat la ochi.. etc.

Putina atentie nu strica, faci deja parte din acest club, uita-te la lista cu membri postata de mine pe pagina 27.

Modelul de aplicatie a fost schimbat, vezi noul model pe pagina 27 sau pe prima pagina in primul post.

Nick: The StaR

Level(5+): 36

Poza cu un stunt care iti place: 3heQp.jpg ( pt cei care nu-si dau seama unde sunt,pe cladirea cu multe geamuri de la news reporters ls )

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): Conduc cu o mana,conduc si fara maini daca beau ceva, merg si pe roata din fata,sar pe cladiri, stau si in cap daca ma enervez putin, am cunostinte avansate in acest domeniu, mai ales stiu sa merg cu spatele :<

#Scuzati-ma pt double post,am zis ca revin cu edit si acum numai merge,am avut sedinta si apoi m-am luat cu treaba,ma scuzati :*

Acceptat.

Posted

Bine, mai mult de jumatate dintre membri aui anuntat ca nu vori ajunge, se anuleaza meeting-ul de astazi pentru sambata ora 15:00.

Have a nice day!

am fost prezent la ora 15:00 insa nu erai on. l-am intrebat pe the_game daca se mai tine sedinta insa nu a zis nimic. joi la ora 19:00 am fost on insa tot asa nu erai on. cand hotarasti o data de sedinta te rog sa fii prezent la ora corespunzatoare. te rog putin mai multa punctualitate.

Posted

Have a nice day!

am fost prezent la ora 15:00 insa nu erai on. l-am intrebat pe the_game daca se mai tine sedinta insa nu a zis nimic. joi la ora 19:00 am fost on insa tot asa nu erai on. cand hotarasti o data de sedinta te rog sa fii prezent la ora corespunzatoare. te rog putin mai multa punctualitate.

scz. acum am vazut ca ai ban. altadata posteaza si aici inactivitatea :D

Posted

Maine, 11 aprilie ora 14:00 va avea loc o sedinta ! Cei care nu pot ajunge sa posteze aici, in caz contrar veti primi avertisment sau veti fi demisi. Ne gasim la NRG-uri.

Persanu nu va putea activa ~ o luna deoarece va fi plecat din tara, am anuntat ca sa stiti :)

Posted

Maine, 11 aprilie ora 14:00 va avea loc o sedinta ! Cei care nu pot ajunge sa posteze aici, in caz contrar veti primi avertisment sau veti fi demisi. Ne gasim la NRG-uri.

Persanu nu va putea activa ~ o luna deoarece va fi plecat din tara, am anuntat ca sa stiti :)

Nu ajung, sunt plecat la ora aia

Sa vad la cat vin, poate reusesc sa ajung,dar nu cred

Posted

Lista cu membri:

1. MrDexter - Lider

2. The_Game - Lider
  3. Persanu - VIP
  4. DaRiUs14
  5. Fantoma ?
  6. shifT_ ?
  7. H3r01na ?
  8. Orange
  9. KENN
  10. White ?
  11. _QuaTro_
  12. Stefan27 ?
  13. ZealL ?
  14. ScaRaMouche
  15. Hardwell ?
  16. DeXyY ?
  17. The_StaR

Posted

Nick: iLeGaL

Level(5+): 18

Poza cu un stunt care iti place:1 2 3

Cunostintele in acest domeniu ("care e ghidonul?", "stiu sa tin ghidonul!", "conduc cu ambele maini", "eu conduc fara maini,ce stii tu!" ): Stiu sa tin ghidonul, conduc cu ambele maini si fara, cu ochii inchisi etc.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...