Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu-retired

LM Stunters Club!

Recommended Posts

Posted

Sedinta nu s-a tinut deoarece am avut niste probleme si eu si The_Game. O sa postam aici cand se va tine.

# Cei 2 care ati aplicat, cand ma vedeti ON pe mine sau pe The_Game asteptam /w de la voi pentru teste.

Posted

_QuaTro_ - Acceptat

alivE. - Respins

Duminica, 18 martie ora 12:00, sedinta !

Nu sunt sigur ca ajung , postez pentru orice eventualitate .

Posted

Sedinta a avut loc, mersi pentru prezenta. Cei care ati lipsit si nu ati anuntat ati primit avertisment / ati fost demisi .

De astazi Persanu este membru "VIP" al acestui club. Poate organiza sedinte pe care le va anunta pe forum, dar nu poate accepta/respinge .

# Lista cu membri o voi posta mai tarziu.

Posted

Lista cu membri :

1. MrDexter - Lider

2. The_Game - Lider
  3. Persanu - VIP
  4. fReSh
  5. StPierre ?
  6. DaRiUs14
  7. FuNKy ?
  8. Fantoma
  9. RandOm ?
  10. sKyNNeT ?
  11. shifT_
  12. H3r01na
  13. Orange
  14. Denim ?
  15. KENN
  16. Madal1n ?
  17. KenVelo ?
  18. White ?
  19. FocuStar ?
  20. CioCio ?
  21. _QuaTro_
  22. Madalyn ?

Cei care nu va mai regasiti pe lista ati fost demisi.

LM Stunters Club recruteaza!

Posted

Stunter's, come play with me!

Duminica aceasta (25/03) intre intervalul orar 16:00-17:00 facem o adunare mica urmata de cateva mici concursuri.

Se considera a fi sedinta asa ca cei ce nu pot veni va trebui sa se faca auziti. Cine nu zice nimic inseamna ca nu il intereseaza sa mai fie numit membru al clubului; drept urmare mai curatam lista si o improspatam facand loc pentru eventuali noi playeri.

Cine stie si cunoaste, sa dea vorba mai departe la ceilalti membri pe care ii cunoaste (va rog). Si... cam atat, sa fiti sanatosi si sa ne gasim duminica.

Have a nice day!

Guest Cl2udiu
Posted

Nick: ZealL

Level:24

Factiune: Armata

Cunostintele in acest domeniu ( incepator, mediu, avansat): mediu

Posted

Duminica aceasta (25/03) intre intervalul orar 16:00-17:00 facem o adunare mica urmata de cateva mici concursuri.

Se considera a fi sedinta asa ca cei ce nu pot veni va trebui sa se faca auziti. Cine nu zice nimic inseamna ca nu il intereseaza sa mai fie numit membru al clubului; drept urmare mai curatam lista si o improspatam facand loc pentru eventuali noi playeri.

Cine stie si cunoaste, sa dea vorba mai departe la ceilalti membri pe care ii cunoaste (va rog). Si... cam atat, sa fiti sanatosi si sa ne gasim duminica.

Have a nice day!

Nu sunt sigur 100% ca pot ajunge,asa ca am postat pentru orice eventualitate. :D

Posted

Have a nice day!

Nu pot ajunge la aceasta adunare,imi cer scuze,voi fi plecat si am ceva probleme cu placa video,daca voi fi acasa si voi reusi sa fac placa video,voi veni..

Posted

Se va modifica ora , drept urmare se amana cu o ora intrunirea.

Dupa ora 17:00 sa fiti onn ca se va anunta sa ne adunam.

Intre 16:00 si 17:00 se va anunta pe chatul global de pe server unde ne adunam.

Have a nice day

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...