Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Radu-retired

LM Stunters Club!

Recommended Posts

Posted

Sunt nou in club, si.. as vrea sa stiu, ce ar trebui sa fac in principiu. Am auzit de la prieteni ca clubul consta in special in meeting-uri si sedinte. Dar, pe langa prezenta la acestea, as mai avea vreo obligatie ca membru al factiunii ? :)

Posted

Sunt nou in club, si.. as vrea sa stiu, ce ar trebui sa fac in principiu. Am auzit de la prieteni ca clubul consta in special in meeting-uri si sedinte. Dar, pe langa prezenta la acestea, as mai avea vreo obligatie ca membru al factiunii ? :)

Trebuie sa fi prezent la cat mai multe sedinte si meetind`uri.

La acestea se fac stunturi cu NRG`uri.

#Scuza`ti ca ma bag ,am vrut doar sa-l ajut

Posted

Trebuie sa fi prezent la cat mai multe sedinte si meetind`uri.

La acestea se fac stunturi cu NRG`uri.

#Scuza`ti ca ma bag ,am vrut doar sa-l ajut

Multumesc mult de raspuns.

@On topic: Inafara de sedinte/meeting-uri, daca mai fac stunt-uri cu NRG, sau diferite chestii de genul acesta si le postez pe forum, primesc ceva suplimentar? :-??

Posted

Acum ca avem nrg-uri si nu mai trebuie sa stam dupa admini sedintele vor fi mult mai dese. Asa ca, Sambata, 4 februarie, ora 17:00, sedinta !

Ne vom gasi la ora 16:50 pe aeroportul din LV.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...