Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

channel

Un mic ajutor

Recommended Posts

Posted

am si eu o problema knd joc mu mu se blocheaza laptopul!mi se blocheaza deskpul si mousul si nu i mai pot face nimic dekt sa-i dau restart de la buton!ma poate ajuta cineva de ce se blocheaza asa?

Posted

Inainte de toate, asigura-te ca toate sistemele de ventilare ale unitatii functioneaza corect. Din experienta iti spun ca cel mai indicat ar fi sa incepi de la coolerul sursei si sa continui prin a verifica sistemele de racire pasiva/coolerele procesorului si placii grafice (daca exista una).

depinde daca ti se opreste doar in mu ... sau si cand asc muzica stai pe net mess :) :tiphat:

Posted

si mie uneori mi se opreste totul .. si dupa isi revine cam dupa 4 min .. si da eroare de la placa video.... se poate sa nu tina placa video sau alte piese deoarece de la mu sigur nu e si rezolvarea nu cred k o gasesti aici nu suntem experti las un mod daca e deoarece chiar nu stiu te-am spus punctul meu de vedere... :tiphat:

Posted

si mie uneori mi se opreste totul .. si dupa isi revine cam dupa 4 min .. si da eroare de la placa video.... se poate sa nu tina placa video sau alte piese deoarece de la mu sigur nu e si rezolvarea nu cred k o gasesti aici nu suntem experti las un mod daca e deoarece chiar nu stiu te-am spus punctul meu de vedere... :tiphat:

multumesc

Posted

si mie mi se intampla la fel la laptop eu cred ca din cauza la virusi au praf.

dar la mn era de la praf

nu cumva ti ce incalzeste rpd?

la mn asa facea.. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...