#Mircea Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Am decis ca urmatorii jucatori sa fie invitati in Grove Street: kWai HkR Juan Zergyu EricK Tham Perpripiu BeNNy Panther Adi Astept raspunsul vostru.Am ales acesti jucatori dupa anumite criterii. 2
Benny Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Imi pare rau dar sunt genu care daca intra undeva nu mai iese mult timp. Am intrat Triada raman ceva timp dar pana la urma tot grove o sa ajung :) Multumesc pentru invitatie oricum.
Kanye Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Multumesc mult ca v-ati gandit la mine :X Dar nu pot sa il parasesc pe sns :(( nu se descurca fara mine ...
Panther Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Momentan sunt in UST , mersi ca te-ai gandit si la mine , apreciez.
Zergyu Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 The_Game iti multumesc ca mi-ai facut aceasta invitatie in Grove Street, o factiune foarte frumoasa si importanta, dar pentru mine HITMAN este nr.1 cum se spune..multumesc inca o data :* .
Mihnea Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 O voi accepta cu mare placere cand iese din School Instructor , bineinteles daca mai este valabila . Mersi
Eric Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Multumesc pentru invitatie, dar nu cred ca imi voi parasi factiunea prea curand. Poate in viitor, bineinteles daca invitatia ramane valabila.
Juan Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Am decis ca urmatorii jucatori sa fie invitati in Grove Street: Juan Astept raspunsul vostru.Am ales acesti jucatori dupa anumite criterii. Multumesc pentru invitatie, ma simt onorat, insa deocamdata ma simt bine in License Faction.