AnaMaria Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Buna ziua, dupa cum se vede multi isi fac conturi forum clona pentru a injura.."adversarul" ,Ce propun eu e sa introduceti in Regulament o regula ca limbajul de pe forum sa fie pedepsit si pe caracterul cel mai mare de joc... Asa se va evita orice fel de jignire intr-un topic de plangere sau alte topicuri. Sper sa o luati in considerare fiindca un "ss forum pentru limbajul pe forum" nu este suficient sa eliminati anumite neplaceri creeate cat la adresa Adminilor cat la adresa Jucatorilor. Asa nu s-ar mai avea un limbaj pe forum ca la usa cortului. Multumesc. O zi buna.
Xploid Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Buna ziua, dupa cum se vede multi isi fac conturi forum clona pentru a injura.."adversarul" ,Ce propun eu e sa introduceti in Regulament o regula ca limbajul de pe forum sa fie pedepsit si pe caracterul cel mai mare de joc... Asa se va evita orice fel de jignire intr-un topic de plangere sau alte topicuri. Sper sa o luati in considerare fiindca un "ss forum pentru limbajul pe forum" nu este suficient sa eliminati anumite neplaceri creeate cat la adresa Adminilor cat la adresa Jucatorilor. Asa nu s-ar mai avea un limbaj pe forum ca la usa cortului. Multumesc. O zi buna. tu cate conturi clona ai?.... cred ca ai peste 5 conturi.. :whistle:
AnaMaria Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Buna ziua, dupa cum se vede multi isi fac conturi forum clona pentru a injura.."adversarul" ,Ce propun eu e sa introduceti in Regulament o regula ca limbajul de pe forum sa fie pedepsit si pe caracterul cel mai mare de joc... Asa se va evita orice fel de jignire intr-un topic de plangere sau alte topicuri. Sper sa o luati in considerare fiindca un "ss forum pentru limbajul pe forum" nu este suficient sa eliminati anumite neplaceri creeate cat la adresa Adminilor cat la adresa Jucatorilor. Asa nu s-ar mai avea un limbaj pe forum ca la usa cortului. Multumesc. O zi buna. tu cate conturi clona ai?.... cred ca ai peste 5 conturi.. :whistle: E o sugestie de limbaj ..nu de cont clona..eu n-am cont clona sa injur ..conturile mele se stiu..Asa ca nu fii out topic..ca iti cer ss forum.
Parazitu' Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 adevaru e ca multi n-au cei 7 ani de acasa pe forum si vorbesc slobozi la gura asa cum au fost educati :) o educatie bolnava si mizera dupa parerea mea.Hai sa ne puram civilizat si sa nu mai fim rai.Unii poate ar intelege..alatii cu siguranta ca nu :)
MurDoc Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Forumul nu se poate asocia cu jocul in vederea suspendurilor, decat in cazuri exceptionale. Sugestie respinsa.