Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Paulinho

[Rezolvat]HaHaHa-Spawn Kill

Recommended Posts

Numele meu în joc: Paulinho

Numele EXACT celui pe care îl reclam: HaHaHa

Screenshot-uri: http://img839.imageshack.us/img839/4974/samp062q.png

Descriere a situa?iei (pentru cazurile în care plângerea necesit? o descriere, dac? e vorba de limbaj se în?elege din screenshot-uri): Am dat dropcar si a venit hahaha dupa mine,eu am fugit si a venit dupa mine in spawn si m-a omorat acolo.Eu nu i-am bagat in seama...pur si simplu am venit in spawn cum fac de fiecare data cand vin de la drop.

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): nu mai stiu

Martori: SS

Link to comment
Share on other sites

Uite frate cum zice Badu fugi spawn pentru vanatoare stiai ca am cutit si stiai ca te voi omora. De ce nu ai stat sa ne duelam ca in mine la crane ai dat si tu. Nu te-am prins bine in poza dar te-ai speriat ca am cutit si ai luata la fuga spawn cu gandul lasa ca iei tu ban? Eu stateam cu tine la duel fix atuncea am dat si eu drop. http://imageshack.us/photo/my-images/39/samp517h.png/

:dontknow:

Badu asta fac o gramada cand vede ca is gata sa bubuie fig spawn ori se sinucid. Recunosc si eu cand is depasit numeric am o suma anume la mine fug dar nu fug spawn nu dau /q nu ma omor. Eu zic ca pentru 2k sau ca a avut la el putea omu frumos sa stea sa ne duelam cum trebe . Nu sa fuga spawn . Sau fugi frate dar nu spawn ca acolo meri doar cu gandul ala aicea nu ma poate omora ca daca ma omoara ia ban. Si nu e frumos. Gen de oameni ca voi strica jumate din Ganguri. :crybaby:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...