Ang3lik Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 contra nu poti obliga lumea sa vada toate prostiile care se scriu pe normal chat , poate te mai uiti si la un film sugestia asta daca s-ar aplica nu ar avea mare efect , s-ar folosi bine mersi in continuare si fara /filter deci e frectie la picior de lemn , parerea mea nu ai cum sa previi prin metoda asta , trebuie blocat iar solutia adevarata este mu guard...care e un vis indepartat in momentul de fata e bun mu guard dar nu pt afk tools :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yo_Tot_Yo Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 pro , doar de cand a publicat programul afk apar in plangeri /filter ca vai sa nu te deranjeze lumea ca nush ce ca nush ce.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranced Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 contra nu poti obliga lumea sa vada toate prostiile care se scriu pe normal chat , poate te mai uiti si la un film sugestia asta daca s-ar aplica nu ar avea mare efect , s-ar folosi bine mersi in continuare si fara /filter deci e frectie la picior de lemn , parerea mea nu ai cum sa previi prin metoda asta , trebuie blocat iar solutia adevarata este mu guard...care e un vis indepartat in momentul de fata e bun mu guard dar nu pt afk tools :) asa am zis si pana cand am vazut ca pe alt server nu merge Link to comment Share on other sites More sharing options...
see voices Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Stii ce ma intreb eu? De ce acu cand toti au full? :)) De ce nu cand nu era nimeni full si toti foloseau acel script? aaaaaa Au prea multi acu sau cum?:)) Good point .. Tot hotu striga Hotu .. :)) P.S Cristi sa ii mai zici la Old sa il mai puna ..ca sa il iau si eu.. daca tot e la moda. :D Auzi ba la asta vai de capu tau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ang3lik Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 contra nu poti obliga lumea sa vada toate prostiile care se scriu pe normal chat , poate te mai uiti si la un film sugestia asta daca s-ar aplica nu ar avea mare efect , s-ar folosi bine mersi in continuare si fara /filter deci e frectie la picior de lemn , parerea mea nu ai cum sa previi prin metoda asta , trebuie blocat iar solutia adevarata este mu guard...care e un vis indepartat in momentul de fata e bun mu guard dar nu pt afk tools :) asa am zis si pana cand am vazut ca pe alt server nu merge eu am testat si merge :) ...ellite nu. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tranced Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 probabil ca ai alta varianta , oricum se poate bloca orice cu mu guard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest GoLd3n^ Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 pro ;)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheD@rk Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 e buna sugestie cu filter Link to comment Share on other sites More sharing options...