Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Prutus

Sugestie

Recommended Posts

contra

nu poti obliga lumea sa vada toate prostiile care se scriu pe normal chat , poate te mai uiti si la un film

sugestia asta daca s-ar aplica nu ar avea mare efect , s-ar folosi bine mersi in continuare si fara /filter deci e frectie la picior de lemn , parerea mea

nu ai cum sa previi prin metoda asta , trebuie blocat iar solutia adevarata este mu guard...care e un vis indepartat in momentul de fata

e bun mu guard dar nu pt afk tools :)

contra

nu poti obliga lumea sa vada toate prostiile care se scriu pe normal chat , poate te mai uiti si la un film

sugestia asta daca s-ar aplica nu ar avea mare efect , s-ar folosi bine mersi in continuare si fara /filter deci e frectie la picior de lemn , parerea mea

nu ai cum sa previi prin metoda asta , trebuie blocat iar solutia adevarata este mu guard...care e un vis indepartat in momentul de fata

asa am zis si pana cand am vazut ca pe alt server nu merge

Stii ce ma intreb eu? De ce acu cand toti au full? :)) De ce nu cand nu era nimeni full si toti foloseau acel script? aaaaaa Au prea multi acu sau cum?:))

Good point .. Tot hotu striga Hotu .. :))

P.S Cristi sa ii mai zici la Old sa il mai puna ..ca sa il iau si eu.. daca tot e la moda. :D

Auzi ba la asta vai de capu tau.

contra

asa am zis si pana cand am vazut ca pe alt server nu merge

eu am testat si merge :) ...ellite nu. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...