Jump to content
DeejayR8

Descrierea Mafiei

Recommended Posts

Mafia Rusa este o organizatie criminala ce isi are originile inca de pe vremea "tarilor", formata in acele timpuri din simple gasti de banditi si hoti.

O data cu trecerea timpului si dezvoltarea organelor de combatere a crimei organizate, a fost de inteles ca nimeni nu mai putea actiona pe cont propriu si fara ajutor de la o alta banda rivala. Dupa multi ani de tratative si mici conflicte, a fost decisa unificarea intr-o singura organizatie, ce avea sa poarte mai tarziu numele de Russkaya Mafiya aka Mafia Rusa.

Pentru inceput, erau implicati in tot ceea ce insemna activitate ilegala: de la camatarie pana la trafic de persoane, de la jefuitul vechilor depozite de armament ramase din cel de-Al Doilea Razboi Mondial pana la furtul de materiale nucleare.

Chiar daca totul mergea bine, datorita cartitelor infiltrate in departamentele de politie, au aflat ca anumiti membri ai organizatiei erau luati in vizorul fortelor de ordine. O restructurare era necesara.

Desi cunoscuta pentru cruzimea sa, toti membrii Mafiei se considerau a fi o familie, insa acest lucru nu i-a impiedicat pe lideri sa se descotoroseasca de membrii ce erau in atentia politiei.

Nemaifiind in vizorul fortelor de ordine, acestia s-au mutat in proaspat-construitul oras Las Venturas, cunoscut de altfel si sub numele de "orasul care nu doarme niciodata".

Reprofilandu-se de la tot ce era ilegal, Mafia, s-a infiripit in toate afacerile din oras: de la spalatoriile auto pana la deschiderea propriului casino. Datorita cunostintelor sale de pe vremea cand furau petrol in Rusia, liderii Mafiei, cu banii facuti din jocurile de noroc, si-a deschis propria companie petroliera in desertul Morave, la est de Las Venturas.

Acum, datorita afacerilor cu titei, alimentau nu numai orasul propriu, dar si cele vecine: Los Santos si San Fierro.

Parea ca tuturor le era frica de ei, mai ales datorita zvonurilor despre metodele folosite de acestia pentru a prelua o afacere.

Triadele aka Mafia Chineza erau indignati de expansiunea Mafiei Ruse. Si-au reunit toti membrii din toate colturile lumii si au lansat un atac impotriva conductelor de petrol ce alimentau orasul Las Venturas.

Un singur lucru era de facut: vendetta.

La cateva zile dupa atacul chinezilor, toata regiunea San Andreas avea sa fie martora la una din multele batalii dintre cele doua organizatii criminale : Mafia Rusa si Triadele.

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...