nutu09 Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick in joc:NuTzu Level:15 Factiune:SFR Sunteti capabil sa respectati regulamentul?[DA/NU] Da
Tudose_Ro Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Refa modelul de aplicatie dupa modeul nou pus de mine. ^_^
nutu09 Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick in joc: NuTzu Level:15 Factiune:Civil Sunteti capabil sa respectati regulamentul?[DA/NU] DA Intervalul orar in care puteti juca: In timpul saptamani 4-5ore. -Sambata:6ore -Duminica:7ore
Tudose_Ro Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick in joc: NuTzu Level:15 Factiune:Civil Sunteti capabil sa respectati regulamentul?[DA/NU] DA Intervalul orar in care puteti juca: In timpul saptamani 4-5ore. -Sambata:6ore -Duminica:7ore Intervalul orar nu cate ore. de ex: intre orele 12:00 - 22:00
Stephan Posted April 8, 2012 Posted April 8, 2012 Nick in joc: Stefan27 Level:7 Factiune: Grove Street Sunteti capabil sa respectati regulamentul?[DA/NU] DA Intervalul orar in care puteti juca: Nu am un program in care ma joc.
nutu09 Posted April 9, 2012 Posted April 9, 2012 Nick in joc: NuTzu Level:15 Factiune:Civil Sunteti capabil sa respectati regulamentul?[DA/NU] DA Intervalul orar in care puteti juca:Joc cat imi permite timpul.
Tudose_Ro Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Joi ora 15:30, sedinta pe aeroportul din San Fiero, cine nu poate ajunge sa-mi dea un PM sau sa anunti aici.Nu uitati, doar masini din gama Wheel Arch Angrls si Loco Low Co. NU aveti voie cu nitro. Premiile: Showroom - 100k Liniute - 100k Cursa - 100k Alta cursa - 100k
kavalla Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick in joc : kvL Level : 29 Factiune : The Triads Sunteti capabil sa respectati regulamentul? : Da Intervalul orar in care puteti juca : 15:00-23:00( asta dupa vacanta)
A.Florin Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick:HsmHaOs Nu stiu sigur daca pot ajunge la sedinta:-s...sa vad, voi face tot posibilul sa ajung:)Merci pentru intelegere :tiphat:
AlexanderCR Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick: AlexanderCR, nu sunt sigur daca pot ajunge, in orice caz vreau sa stii ca daca nu ajung sunt plecat. Daca nu voi mai fi nevoit sa plec, mai mult ca sigur voi fi on.
Madalin Posted April 11, 2012 Posted April 11, 2012 Nick: Madal1n , nu voi ajunge sigur .. sunt plecat din localitate .
Tudose_Ro Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Joi ora 15:30, sedinta pe aeroportul din San Fiero, cine nu poate ajunge sa-mi dea un PM sau sa anunti aici.Nu uitati, doar masini din gama Wheel Arch Angrls si Loco Low Co. NU aveti voie cu nitro. Premiile: Showroom - 100k Liniute - 100k Cursa - 100k Alta cursa - 100k Ma tem ca eu nu voi putea ajuneg la sedinta... a intervenit ceva, dar voi face tot posibilul sa ajung. Daca nu ma vedeti la 15:20 pe server inseamna ca e amanata sedintam, dinou....
Tudose_Ro Posted April 12, 2012 Posted April 12, 2012 Am reusit sa ajung la sedinta si ghici ce, din 25-30 de membri, 3 au anuntat ca nu vin si au fost prezenti doar 4 dintre care 1 a plecat intre timp, va mai si ceratati la fiecare sedinta.... ce rost are? Mihnea, poti scoate clubul la licitatie.
CristyTheKnight Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 eu ma retrag din acest club stie tudose de ce am crezut ca este un om de cuvant insa acum am observat ce face
Tudose_Ro Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 eu ma retrag din acest club stie tudose de ce am crezut ca este un om de cuvant insa acum am observat ce face 1. Nu pot sa inteleg de ce ai mai scris aici ca te retragi din club cand am spus mai sus ca nu ma mai ocup de el si il poate scoate la licitatie, credeam ca e logic ca daca renunt la club nu mai faci parte din el. :blink: + ca mi-ai zis in game de nu stiu cate ori ca renunti la club si ti-am spus ca te scot fara sa mai postezi pe forum. 2. Daca ti-am rapit prietenul [in game] , inseamna ca nu mai sunt om de cuvant ? si ce ai observat tu ca fac, ca sunt mafiot si rapesc oameni ? :crazy: Nu am postat ptr +1 ,ci ptr a lamuri oamenii care se uita la postul acesta si isi fac cine stie ce parere despre mine, ca am facut eu ceva grav sau nu mai stiu ce... :blink:
Bytza Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Bytza va ureaza paste fericit , alaturi de cei dragi !! :bananadance2:
Mihnea Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Vreau poze de la sedinta de saptamana asta , le astept pe PM
NoH Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 NSL Linkmania In ce consta accest club ? Liniute DrifturiShowroom Unde ne strangem ? Gara LosSantos Parcare Bayside Canal LosSantos Parcare Electricity Multe alte locatii Ce castig daca ma inscriu ? BaniPrieteniDistractie Regulament Aveti obligatia sa va respectati colegul , indiferent de factiuneCine lipseste de la sedinta fara motiv , v-a primi un avertisment [La 2 avertismente sunteti OUT]Aveti voie sa faceti parte din mai multe cluburi. Model de inscriere Nick in joc: Level: Factiune: Sunteti capabil sa respectati regulamentul?[DA/NU] Intervalul orar in care puteti juca: -Sambata: -Duminica: Lista Membrilor: Lista Membrilor : NoH - Lider NSL 1. BlackkZZ - Membru NSL * 2. iLeGaL - Membru NSL 3. Flippy - Membru NSL 4. Madal1n - Membru NSL 5. Strict - Membru NSL * 6. Aidan - Membru NSL 7. Vipera2 - Membru NSL * 8. Puni_Laur - Membru NSL 9. Ghiondes - Membru NSL 10. kvl- Membru NSL 11. ZzooM - Membru NSL 12. MiXtap - Membru NSL 13. KenVelo - Membru NSL * 14. Valentinho208 - Membru NSL * 15. AlexanderCR - Membru NSL * 16. Luger - Membru NSL * 17. Pablo_Corso - Membru NSL * 18. HsmHaOs - Membru NSL 19. DeXyY - Membru NSL 20. Stefan27 - Membru NSL 21. Notram - Membru NSL 22. Andrey10 - Membru NSL 23. Mishka. - Membru NSL 24. Nutzu - Membru NSL 25. JaGuAr - Membru NSL * - 1 un avertisment. Pentru inceput va spun Bine v-am gasit , sper sa ne intelegem bine ! O sedinta va avea loc maine 28.04.2012 , pentru a ne cunoaste mai bine , cat si mini-evenimente in cadrul clubului cu premii surpriza ! Cine nu poate ajunge il rog sa posteze aici , in caz contrar va fi sanctionat de la un avertisment pana la demitere! Sedinta va avea loc in Parcare Bayside unde toata lumea trebuie sa fie prezenta cu un NRG ! Sedinta va incepe la ora 21:00 Clubul No Speed Limit recruteaza !!!!