BoBiTza Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Imi pare rau parasesc clubul, prea inactivi... multumesc oricum.
Andreisd Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Imi pare rau, dar si eu parasesc clubul.. Bafta in continuare!!
Sayid Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Voi relua lista membriilor de la 0 maine deoarece am avut mici probleme personale saptamanile astea.
Jalol Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Si eu parasesc clubul ! Bafta in continuare .. :tiphat:
Sayid Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Lista cu membrii : Sayid - Lider # Caut co-lider care frecventeaza des forumul si este serios, imi dati un pm dupa urmatorul model : Nick in joc: Nick pe forum: Level: Ai mai detinut un club(DA/NU)?: # La urmatoarele meeting-uri se vor da premii si se vor face userbar-uri la fiecare castigator in parte. Noul model de inscriere in acest club este urmatorul : • Nick: • Level(minim lv 2): • Varsta: • De ce vreau sa intru in club: • Sunt de acord cu regulamentul: Yo Mamma & Jokes recruteaza !
Guest Jairoo Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 • Nick: Jairoo • Level(minim lv 2): 19 • Varsta: 17 • De ce vreau sa intru in club: Vreau sa vad cum este in acest club • Sunt de acord cu regulamentul: da
Sayid Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Jairoo - acceptat. Lista cu membrii : • Sayid - Lider • Jairoo Yo Mamma & Jokes recruteaza !
HerrBlackMaN Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 • Nick: StefaN20 • Level(minim lv 2): 7 • Varsta: 16 • De ce vreau sa intru in club: Imi plac glumele • Sunt de acord cu regulamentul: Da
Tails Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 Nick: teils1 Level(minim lv 2): 12 Varsta: 15 De ce vreau sa intru in club: Vreau sa intru in acest club deoarece am mai fost in el pe cand il conducea Adi si mi-a placut enormn. In plus imi plac glumele Sunt de acord cu regulamentul: Da
Sayid Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 StefaN20 - acceptat. teils1 - acceptat. Lista cu membrii : • Sayid - Lider • Jairoo • StefaN20 • teils1 Yo Mamma & Jokes recruteaza !
Sayid Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 HalfOp este co-lider. Lista cu membrii : • Sayid - Lider • HalfOp - Co Lider • Jairoo • StefaN20 • teils1 Yo Mamma & Jokes recruteaza !
Fonz Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Descriere club • Acest club este doar pentru playerii cu simtul umorului • Glumele spuse la meetinguri RAMAN doar la meetinguri si nu aveti voie sa le folositi pe post de jigniri in alte cazuri Meetinguri • Vor fi sedinte/meetinguri o data pe saptamana, intr-o seara ne adunam toti. Unde ne strangem • Va anunta mereu liderul inainte de intalnire Regulament • In acest club se spun jigniri intentionate la adresa playerilor/mamelor lor, jignirile vulgare (care contin injuraturi) nu sunt permise (in schimb insultele sunt permise, de ex. mama ta e atat de proasta incat... , tu esti atat de imbecil incat..., etc) • Nu aveti voie sa faceti plangere cuiva pentru glumele spuse la meetinguri, daca nu sunteti deacord cu aceasta regula NU intrati in club sau nu va uitati la intalniri pe TV sau prin alte forme. • Membrii trebuie sa se respecte intre ei, nu trebuie sa luati jignirile drept bune, nu va infumurati. Ce castig? • La fiecare meeting participantii vor fi premiati cu sume in bani Inscrieri • Nick: • Level: • De ce vreau sa intru in club: • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu Yo Mamma & Jokes RECRUTEAZA!!!!
Flippy Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 • Nick: Flippy • Varsta: 17 • De ce vreau sa intru in club: Este un club unde te poti distra si sa iti faci prieteni noi • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu : Da.
kagawa Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 • Nick: Darius14 • Varsta: 31 • De ce vreau sa intru in club: 4fun • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu : Da.
Fonz Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Flippy-acceptat Darius14-acceptat Yo Mamma & Jokes recruteaza in continuare!!!
Judge4 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 • Nick: Jairoo • Varsta: 17 • De ce vreau sa intru in club: A va injura de mare e un hobby/pasiune • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu : da
Stephan Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 • Nick: Stefan27 • Varsta: 14 • De ce vreau sa intru in club: fun • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu : da
LoveLess Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 • Nick: LoVeLess • Varsta: 17 • De ce vreau sa intru in club: fun • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu : da
delya Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Nick: delya • Varsta: 14 • De ce vreau sa intru in club: fun • Sunt deacord cu regulamentul: da/nu : da