Paul Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Va multumesc celor care ati fost prezenti (cam putini din pacate,poate dupa sarbatori o sa fim mai multi). Cateva poze : http://imageshack.us/g/16/samp248g.png/ Lista membrilor MRC : • Florin - Lider • Paul_Pop - Lider • Panther • White * • Ionut * • Darius14 * • Senzo * • Sidelol * • Dedrick_Writh • Smiley • Andrei * • Madal1n * • Bogdan_C * • StPierre • Varuu1 * • RoBerTzIcHa • Mendark * # Cei care nu au fost prezenti primesc cate un avertisment,la 2 sunteti demisi.Pentru a scapa de avertisment trebuie sa va prezentati la 2 sedinte consecutiv. * MRC recruteaza inca 5 membri ! *
lolflamE Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 • Nick: aliNN1 • Level: 8 • Varsta: 21 • Factiune: NG • De ce doresc sa ma alatur clubului: 4fun • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
florin Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Nu mi-a plcaut, doar 4 membri on.Daca asa va fi si la urmatoarea sedinta, voi fi nevoit sa-l inchid fiind ca vad ca membrii aici sunt doar pe forum, nu si in joc.
Mytu1999 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 • Nick: Mytu • Level: 7 • Varsta: 21 • Factiune: None • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sami fac prieteni noi sa ma dstrez. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
C1ocaNN Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 • Nick: C1ocaNN • Level: 2 • Varsta: 16 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Doarece vreau sa-mi fac prieteni noi. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da :tiphat:
Paul Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 aliNN1,C1ocaNN,Mytu - Acceptati. Lista membrilor MRC : • Florin - Lider • Paul_Pop - Lider • Panther • White * • Ionut * • Darius14 * • Senzo * • Sidelol * • Dedrick_Writh • Smiley • Andrei * • Madal1n * • Bogdan_C * • StPierre • Varuu1 * • RoBerTzIcHa • Mendark * • aliNN1 • C1ocaNN • Mytu * Pentru a scapa de avertisment trebuie sa va prezentati la 2 sedinte consecutiv. * MRC recruteaza inca 2 membri ! *
Paul Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 (edited) Joi,5.01.2012 ora 21:00 va avea loc un meeting.Cei care nu pot ajunge sa ma anunte ( in joc / pe forum ) sau sa posteze aici.Cine lipseste si nu ma anunta o sa primeasca avertisment/o sa fie demis.Pentru a scapa de avertisment trebuie sa va prezentati la 2 sedinte consecutiv. Lista membrilor MRC : • Florin - Lider • Paul_Pop - Lider • Panther • White * • Ionut * • Darius14 * • Senzo * • Sidelol * • Dedrick_Writh • Smiley • Andrei * • Madal1n * • Bogdan_C * • StPierre • Varuu1 * • RoBerTzIcHa • Mendark * • aliNN1 • C1ocaNN • Mytu • K0sty @ Mytu1999: Sedintele o sa fie anuntate cu 1-2 zile inainte,in acest topic. @ ___DodY___: + 1 ? * MRC recruteaza inca 1 membru ! * # Ok ## K0sty - Acceptat Edited January 3, 2012 by Paul
lolflamE Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 M-a rugat aliNN1 sa va spun ca nu ajunge la sedinta pt. ca a inceput munca si o sa intre mai rar. La ora aceea e la servici. :tiphat:
HOKAGE Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 • Nick: K0sty • Level:(minim 2) 24 • Varsta: 21 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sa ma distrez si sa-mi fac noi prieteni . • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Andra Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 • Nick:varuso • Level:(minim 2):16 • Varsta:21 • Factiune:Scoala • De ce doresc sa ma alatur clubului:Pentru a ma distra. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Paul Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 (edited) varuso - Acceptat Lista membrilor MRC : • Florin - Lider • Paul_Pop - Lider • Panther • White * • Ionut * • Darius14 * • Senzo * • Sidelol * • Dedrick_Writh • Smiley • Andrei * • Madal1n * • Bogdan_C * • StPierre • Varuu1 * • RoBerTzIcHa • Mendark * • Hawx • C1ocaNN • Mytu • K0sty • varuso * MRC nu mai recruteaza,momentan. * # Ok, aliNN1 - demis / Hawx - Acceptat Nu uitati : Astazi,5.01.2012 ora 21:00 va avea loc un meeting.Cei care nu pot ajunge sa ma anunte ( in joc / pe forum ) sau sa posteze aici.Cine lipseste si nu ma anunta o sa primeasca avertisment/o sa fie demis.Pentru a scapa de avertisment trebuie sa va prezentati la 2 sedinte consecutiv. Edited January 5, 2012 by Paul
lolflamE Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Imi dai demisia din club, nu mai am timp de joc. :tiphat:
lolflamE Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 • Nick: Hawx • Level:(minim 2):19 • Varsta: 18 • Factiune: Armata • De ce doresc sa ma alatur clubului: 4 fun • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Mario Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Se pare ca nu a fost unul din lideri on,deci nu se tine meeting-ul,daca veti intarzia va zic de acum ca nu mai pot sa fiu on.
Mihnea Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Se mai ocupa cineva de club ? Vreau poze de la sedinte. 1
Paul Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Da,ma ocup eu.In ultima vreme nu am prea avut timp (cu sarbatorile,scoala),dar o sa-mi fac. O sa tinem o sedinta Joi (26.01.2012) la ora 21:00 sa vedem cine mai activeaza in club si cine nu.Va rog sa fiti prezenti.
Vallentine Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 • Nick: Vallentine • Level: 5 • Varsta: 17 • Factiune: Medics • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sunt pasionat de motoare atat in-game cat si in viata de zi cu zi • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Paul Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Avand in vedere ca Andrei nu mai activeaza, Vallentine - acceptat. Lista membrilor MRC : • Florin - Lider • Paul_Pop - Lider • Panther • White * • Ionut * • Darius14 * • Senzo * • Sidelol * • Dedrick_Writh • Smiley • Vallentine • Madal1n * • Bogdan_C * • StPierre • Varuu1 * • RoBerTzIcHa • Mendark * • Hawx • C1ocaNN • Mytu • K0sty • varuso * MRC nu mai recruteaza * # Nu uitati de sedinta , Joi (26.01.2012) la ora 21:00.
Vallentine Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Imi cer scuze baieti ca nu ma pot prezenta la prima sedinta pentru ca am antrenamente la acea ora si ajung pe la ora 22 acasa, cam asa. Mii de scuze
Paul Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Se pare ca nu isi mai da nimeni interesul pentru cluburi.. pacat.Mai demult era bataie pe locuri iar acum nu activeaza aproape nimeni. Va multumesc celor care v-ati implicat. :closed:
lolflamE Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Am cazut deacord cu Paul si cu Florin ca eu sa preiau clubul. MRC recruteaza !
lolflamE Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Vad ca lumea nu se prea inghesuie asa ca am facut o lista cu invitatii. Lista Florin Paul White Lolz0r Ionut Sayid FullSpeed HkR sNs filtzeR Jaguar Panther Premium Juan Maryus Ryan MiXtap kWai Salvatore Bic Astept un raspuns pana sambata seara, in caz contrar invitatia o sa fie trimisa prin PM.
kagawa Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 • Nick: Darius14 • Level: 28 • Varsta: 15 • Factiune: Grove Street • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru distractie. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da