Adi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 (edited) In ce consta acest club: • Curse de viteza • Concursuri / stunturi (gen one wheel race, db, etc) Cand ne strangem? • Ne strangem de cca 2 ori pe saptamana (probabil in weekend si o zi din saptamana) Irc Channel • /irc join 8 (parola mi-o cereti in-game) • Nu dati parola la nimeni dinafara clubului sau ve-ti fi dati afara Unde ne strangem? • Liderul va anunta mereu locul in care va avea loc meetingurl Regulament • Nu conteaza in ce factiune sunteti, atunci cand anunt intervalul orar la care ne adunam nu aveti voie sa va atacati intre voi sau sunteti exclusi din club • Daca nu ascultati de mine (lider) sau de co-lider sunteti exclusi din club • Bunul simt si respectul reciproc sunt esentiale in acest club • Daca lipsiti la doua intruniri consecutiv sunteti exclusi din club Inscrieri • Nick: • Level:(minim 2) • Varsta • Factiune: • De ce doresc sa ma alatur clubului • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da/Nu Ce castig? • Castigati distractie si noi prieteni • Momentan nu se ofera premii Membrii: • Adi - Lider • Debbi • Ionut • Hori_pop • Crosshair • Kazonde • CalsonicKansei • ExTrEm • The_StaR • RydeR • Pique • Vlad • KiD • Ryan • The_Game • Zozo Nu trebuie sa aveti motor, la fiecare sedinta vor fi spawnate, nu vor fi mereu numai nrg-uri, vor fi si sanchez, psc, freeway. Accept 20 membrii. Edited May 18, 2011 by Adi
Debbi Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: Debbi • Level:(minim 2): 2 • Varsta: 16 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sunt pasionat in special de stunts. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Guest Ionut Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: Ionut • Level:(minim 2): 3 • Varsta: 15 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru ca am mai fost si mi-a placut. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
CosminLinkmania Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: Cosmin • Level:2 • Varsta 17 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Imi plac foarte mult motoarele si imi place viteza • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
hori18 Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: Hori_Pop • Level:(minim 2):2http://imageshack.us/photo/my-images/263/samp034c.png/ • Varsta:15 • Factiune:Scoala(License Faction) • De ce doresc sa ma alatur clubului:in primul rand reprezinta un mod de distractie si o alta activitate care poate alunga plictiseala.In al doilea rand doresc sa imi largesc cercul de prieteni si sa avansez in relatiile cu prietenii actuali.Imi plac motoarele. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
IDesmond Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: • Level:(minim 2): 2 • Varsta: 16 • Factiune: - • De ce doresc sa ma alatur clubului: Just : Stunt/Bike + Lynx = Love xD • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Cappysor Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Nick: Crosshair • Level: 2 • Varsta: 24 • Factiune: N/A • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru distractie si pentru ca sunt curse. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
RazoR Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick:.RazoR. • Level:(minim 2): Level 3 • Varsta: 16 ani • Factiune: LF • De ce doresc sa ma alatur clubului: Imi place sa ma distrez,sa'mi fac noi prietenii si sa incerc mai multe lucruri cu motorele. • Sunt un om care tine la onoare si fair play: Da.
Allmeforme Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Nick: Kazonde • Level: 2 • Varsta: 15 • Factiune: N/A • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru a ma distra alaturi de noi prieteni. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Sigur ca da.
Calsonic Kansei Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: CalsonicKansei • Level: 2 • Varsta: 18 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Imi place sa merg cu motorul si cel mai important, imi place sa ma distrez. • Sunt un om care tine la onoare si fair play: Da
ExTrEm Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Nick:ExTrEm • Level: 2 • Varsta: 16 • Factiune: None • De ce doresc sa ma alatur clubului:Sunt pasionat de masini/motoare si doresc sa ma distrez in aceasta perioada • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
FALLEN Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: The_StaR • Level: 2 • Varsta: 20 • Factiune: None • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru ca sunt foarte pasionat de motoare. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da/Nu
Adi Posted May 17, 2011 Author Posted May 17, 2011 Debbi, Ionut, Hori_pop , Crosshair, Kazonde, CalsonicKansei, ExTrEm, The_StaR-acceptati
RydeR Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick:RydeR • Level:(minim 2):2 • Varsta:17 • Factiune:- • De ce doresc sa ma alatur clubului:imi plac mult motoarele • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Guest MicroSoft Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick:Vlad • Level:(minim 2): 2 • Varsta: 15 • Factiune: Grove Street • De ce doresc sa ma alatur clubului: 4fun • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Pique! Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: Pique • Level: 2 • Varsta: 17 • Factiune: Grove • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sunt pasionat de motoare atat in joc cat si in real life xD. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
nO sOuNNNd Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: sOuNdy • Level: 2 • Varsta 15 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sunt un pasionat al vitezei. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da.
Gabii Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: TayLorrrr • Level: 2, nu am bani de /buylevel • Varsta: 15 ani • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Imi plac stunturile si este un club foarte organizat • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Crys. Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: BlackOutCRYS. • Level: 2 • Varsta : 14 • Factiune: Civili • De ce doresc sa ma alatur clubului : sa cunosc oameni noi , sa ma distrez • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
#Mircea Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: The_Game • Level: 2 • Varsta 16 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului Pentru ca am mai fost in cluburile facute de tine,si m-am distrat foarte bine.Deci pentru a ma distra si pentru a-mi face prieteni noi. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Desigur!
Ryan Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: Ryan • Level: 3 • Varsta: 18 • Factiune: • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru a ma distra si sa imi fac noi prieteni. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Radu-retired Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: Kid • Level:(minim 2): 2 • Varsta: 18 • Factiune: Civil • De ce doresc sa ma alatur clubului: Sunt pasionat de stunts. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Mihnea Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: HkR • Level: 2 • Varsta 17 • Factiune: Ballas • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pasionat de motoare • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
Luffy Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 • Nick: RainingBlood • Level:(minim 2): 2 • Varsta: 16 • Factiune: None • De ce doresc sa ma alatur clubului: Am fost si inainte de wipe un membru al clubului LRC...acum vreau sa vad cum e si aici. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da
LapTEEE Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 • Nick: Oblivion • Level:(minim 2): 2 • Varsta: 18 • Factiune: DNB • De ce doresc sa ma alatur clubului: Pentru ca vreau sa ma distrez alaturi de voi. • Sunt un om care tine la onoare si fair play : Da