Jump to content
lego_kid

Aplicatii Agentia Hitman

Recommended Posts

Nume in joc: Johannes

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 11 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa intru in hitman de mult imi place sa fac contracte si sa atac in silent plus ca am si o tactica foarte buna.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Yohannes.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: inainte de wipe: FBI(rank2),Grove(rank3),Dnb(rank2),Triads(rank3),Smurd(rank1) inainte de wipe.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Taximetrist

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Johannes s-a nascut intr-o iarna friguroasa in orasul Los Santos.Traia intr-o familie modesta unde tatal era bolnav de inima iar mama lucra ca ajutor de bucatar la un restaurant din strada Jefferson.Johannes reusind cu ajutorul financiar al mamei sa isi termine studiile s-a angajat ca mecanic la o firma din San Fierro.Firma s-a extins iar patronul dorea sa isi construiasca un nou garaj mai mare in Las Venturas unde firma va avea mai mult succes.Johannes nu a fost de acord sa calatoreasca pana acolo ceea ce l-a facut sa demisioneze.S-a angajat apoi la scoala de instructori unde a reusit sa castige ceva bani pe care i-a daruit tatalui sau pentru operatii si medicamente.Dupa 2 luni tatal sau decedase,fapt ce l-a afectat foarte mult pe singurul sau baiat.Au aparut numeroase schimbari la scoala iar firma se ducea la vale asa ca a demisionat .Cunoscund cativa prieteni ce activeaza in Hitman Agency, Johannes a hotarat sa isi inceapa un nou stil de viata incercand sa se integreze in grup.

Cate ore jucati pe zi: 6-7 ore pe zi

Poza cu stats: http://i.imgur.com/UltRH.png

Edited by Johannes'
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: HummeR

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 1 an si cateva luni cu pauze

De ce doriti sa intrati in Hitman: e frumos sa fii asassin platit

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: HummeR

Factiuni precedente si rank-ul detinut: UST(rank 2), DNB(rank 3)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:-

Job curent: trucker

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): HummeR s-a nascut la periferia orasului San Fierro. El locuia impreuna cu parintii sai. Tatal sau era Camionagiu iar mama sa asistenta. El avea un prieten foarte bun pe care-l chema Stefan. Pe data de 23 aprilie 1998 HummeR a aflat ca prietenul sau fusese ucis de niste traficanti de carne vie. El vroia sa-l razbune pe prietenul sau si a auzit de la oameni despre niste asasini platiti. HummeR l-a contactat pe acest asasin si acesta i-a propus sa ii dea lui o suma de bani pentru al gasi si omora pe acel om. HummeR i-a spus ca el vrea sa il omoare cu mainile lui doar ca acesta nu avea antrenament. Hitmanul ii cere niste bani lui HummeR pentru al antrena si acesta vazand ca HummeR invata repede si se pricepe foarte bine sa manuiasca armele ii propune sa se alature Agentiei Hitman. El isi posteaza SV-ul pentru aceasta Agentie si asteapta cu nerabdare decizia liderului.

Cate ore jucati pe zi: 5-7

Poza cu stats: http://i.imgur.com/K5P5B.png

Edited by MrHummer
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Snoop

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 4 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune organizata, cu un lider capabil, unicata si un anumit scop pe server.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Rocco, Hardwell

Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Vremurile trec, playerii raman. Snoop s-a nascut in San Fierro in anul 1990, intr-o familie cu o situatie financiara buna. Avea un frate pe nume Gigi care detinea o firma de transporturi in comun. La majoratul lui Snoop, a primit la conducere toata afacerea fratelui sau, a continuat o perioada pana cand afacerea a inceput sa nu mai mearga atat de bine, atunci Snoop a dat un anunt cum ca aceasta afacere este de vanzare, niste domni bine pusi la punct au dorit niste informatii despre trecutul si venitul anual din transport. Dupa aflarea informatiilor, acei domni au cumparat toata afacerea. Snoop a ramas fara un loc de munca si a inceput sa isi caute ceva, a mers la diferiti prieteni si amici dar fara sperante, pana cand intr-o zi, fratele lui Gigi a venit in vizita si a avut o veste destul de buna, gasise un loc de munca pentru fratele lui. Era ceva legat de o Agentie, Snoop s-a interesat, a preluat informatii si a completat un CV, CV-ul a fost trimis la adresa agentiei, acum el asteapta raspunsul negativ sau pozitiv.

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: esmpt.jpg

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Outcast

Level: 4

De cat timp jucati pe server:Din 23 Martie 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: imi place sa lucrez intr-o echipa profesionista si vreau sa ajut factiunea sa castige cat mai multe event-uri atat pe forum ,cat si in joc.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Outkast

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove Street (rank 5),F.B.I (rank 4) , Scoala(rank 3) , Hitman Agency (rank 4)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Civil

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Intr-o zi intr-una dintre cele mai luxoase camere ale motelului din Los Santos a luat naste un copil foarte mic.Mama sa l-a numit Outcast deoarece ii era foarte drag.Cativa ani mai tarziu el a inceput sa se descurce singur si a plecat de acasa multa vreme.Scopul lui era sa invete cat mai bine toate cele trei orase pentru a se descurca singur in viata.In timp ce mergea pe strada,el vedea mafioti care se luptau intre ei.Pe atunci el avea o frica mare si fugea ori de cate ori ii vedea dar acuma cand a mai crescut a inceput sa fie pasionat de trasul cu orice tip de arma si intr'o zi de iarna , cand se juca in fata spawn'ului din Los Santos,un grup de mafioti intr'un Tohama l-au luat in speranta ca va fi un bun membru al acestei grupari care se numea "Grove Street".Dupa cateva zile a reusit sa se integreze cu usurinta si acest lucru i-a prins foarte bine, pentru ca incepuse sa se implice cu tot sufletul pentru ca echipa sa, ca sa castige de fiecare data orice batalie.Aici,el a stat foarte mult timp aproape 6 luni,pana cand echipa a inceput sa se destrame din cauza unor membrii noi si din cauza lipsei spiritului de echipa.S'a angajat in FBI,unde a sperat ca aici va fi locul lui pe veci,dar din pacate situatia nu a fost sa fie asa pentru ca la rankul 4 el si'a dat demisia deoarece intrase in niste conflicte cu membrii factiunii si deja nu se mai simtea bine.Se alatura celor din hitman, si ajunge la rank 2, dupa aceea a fost demis din cauza unei fapte, care l-a costat 30 de zile.Dupa ce s-a reintors, a intra in SFR, unde a stat o luna si jumatate. Acum el este intr-un stagiu neutru(civil).El este ferm convins ca vrea sa se alature Agentiei Hitman deoarece stie ca este pregatit atat practic,cat si moral si vrea sa le demonstreze fostilor colegi ca el este un baiat foarte capabil de orice.Acum fidelitatea,seriozitatea si capacitatea de a pastra un secret sunt la ordinea zilei pentru Outcast.

Cate ore jucati pe zi: 3-4 si in wekend-uri 5-6 , daca nu am treaba sau nu sunt plecat.

Poza cu stats: http://i.imgur.com/N9yg2.png

Edited by OuTcasT
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: sOuNdy

Level: 4

De cat timp jucati pe server: din februarie 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: imi place sa actionez silent si in plus de asta vreau sa mentinem Hitman pe primul loc, ca si inainte de wipe :>

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: sOuNdy

Factiuni precedente si rank-ul detinut:Ballas 4, Triads 5, PD 3, Hitman 4

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): sOuNdy sa nascut in orasul Los Santos, intr-o casa luxsoasa de pe VineWood. Traia intr-o familie bogata. La varsta de 6 ani tatal sau a murit spanzurat. El neavand o slujba a inceput sa livreze materiale prin oras descurcand-se cum se putea cu mama sa din banii pe care ii castiga. La numai putin de 2 ani de la moartea tatalui sau pe cand se intoarcea de afara sOuNdy a primit o teribila veste de la cei din Triads, ca mama sa a fost rapita. El neavand o alta solutie a plecat in cautarea mamei sale. In zadar. Nu a gasit-o. In acest decurs de timp el a fost ranit intr-o altercatie cu un membru Ballas. In cele din urma sOuNdy a fost nevoit sa stea 2 saptamani in spital. La numai putin de o saptamana dupa iesirea sa din spital, el sa gandit sa intre in Triade pentru a`si razbuna mama. El a fost acceptat si i-a facut o deosebita placere sa lucreze intr-o mafie. Intr-o buna zi, dimineata pe la ora 9:00 in fata portilor triadelor 2 oameni imbracati frumos la costum negru, cu o camasa rosie au cerut interventia lui sOuNdy. Stand de vorba cei 3, au hotarat sa plece in investigarea cazului mamei sale. El nestiind ca sunt cei din Mafia, a fost legat. In baza Triadelor Symbol, Jie, TheSaboteur si RulleR erau ingrijorati de neprezentare sa la baza. Asadar, cei 4 au urcat in Huntely si au pornit in cautarea lui. Intre timp el se zbatea sa iasa din masina. In zadar. Din fata se vedeau a fi niste gangesteri cu o masina verde, savanna. Erau cei din grove. Cele 2 masini s-au oprit. Lupta a inceput. Din spate se arata si cei din triads cu un huntely negru. Se dau jos din masina si incep a trage in cei 2 mafioti. In final, triadele si grovii reusesc sa doboare pe talhari. sOuNdy a jurat razbunare, si pleaca cu fruntea sus din Triade. Dupa cateva luni dupa mai multe discutii cu prietenii sai, a decis sa aplice in Hitman pentru a-i razbuna pe toti cei care i-au facut rau.

Cate ore jucati pe zi: 5 ore +

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Edited by nO sOuNNNd
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: ozoN.

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece s-a dat wipe si vreau sa ma implic in factiune,sa o ajut sa devina cea mai buna

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: ozoN. ; Skynnnet

Factiuni precedente si rank-ul detinut: SFR - 4,5 ; Primarie - 6

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

ozoN. se naste in urma cu 16 ani la periferia oraselului Los Santos. Acesta este fiul lui Tom, un cunoscut instructor din oras. Neavand o situatie sociala foarte buna, la varsta de 12 ani, el fuge de acasa incercand sa-si faca singur un viitor. Reuseste sa intre in Triade apoi in Da Nang Boys, dar incepuse sa fie cautat de politie pentru nenumarate spargeri pe care le daduse. La varsta de 19 ani, se inscrie ca instructor, incercand sa treaca de partea legii si sa-i calce pe urme tatalui sau. Nici aici nu reuseste sa stea mult, datorita salariului mic si datoriilor foarte mari pe care acesta le avea. Un vechi prieten, ExTrEm, ii promite ca-l ajuta sa intre in Triade, unde putea sa castige ceva bani pentru a-si plati toate datoriile. Anii au trecut si ozoN. reuseste sa-si intemeieze o familia. Intr-o zi, in timp ce se afla pe strazi, el afla ca parintii lui au fost ucisi de niste persoane necunoscute. Incercand sa-i gaseasca pe faptasi, acesta isi depune CV-ul la Agentia Hitman, unde spera sa-i prinda pe cei ce i-au omorat parintii.

Cate ore jucati pe zi: 6-7

Poza cu stats:

View post on imgur.com
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: ironic.

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 2ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi doresc sa intru in aceasta factiune deoarece imi place foarte mult sa joc rolul unui asasin,sa indeplinesc contracte si sa nu-mi dezvalui niciodata identitatea nici la prieteni si mai ales pentru ca factiunea are niste membrii maturi cu un comportament adecvat si un lider foarte experimentat.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Darius14,ironic.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove Street-rank 4 ,Sfr-rank 4,Dnb-rank 4,Hitman-rank 3

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 15

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

In urma cu 18 ani in orasul Los Santos la spitalul All Saints General Hospital s-a nascut un baiat pe nume Darius.Tatal sau era un asasin platit din cauza asta nici la nasterea lui nu a putut sa vina pentru ca el nu prea avea atat de mult timp de stat cu familia.Mama sa avea un job normal,era asistenta chiar la spitalul unde a si nascut.Vremea a trecut si Darius a implinit varsta de 18 ani,la aceasta varsta el era deja experimentat pentru ca tatal sau il invatase foarte multe chestii,vrand sa ajunga si fiul lui la fel ca el un asasin platit,stiind ca se castiga foarte multi bani.Dar Darius nu a fost de acord cu aceasta decizie a tatalui sau si a vrut sa faca bani cinstiti fara sa fie un criminal.Muncind cateva luni in Police Department,Darius a decis sa nu mai faca banii cinstiti pentru ca se castiga foarte putin,atunci el s-a alaturat unui gang din orasul San Fierro si pentru inca o cauza nu doar pentru ca sa castige bani mai multi,pentru ca parintii lui se mutasera acolo si din cauza asta a mai fost nevoit sa isi schimbe si job-ul.In tot acest timp tatal sau era foarte cautat in orasul Los Santos iar Darius si-a dat seama ca mai mult din cauza asta parintii lui au vrut sa se mute in orasul San Fierro.Afland multe detalii despre tatal lui Darius,Politia a aflat si ca s-au mutat in orasul San Fierro.Stiind ca tatal lui Darius este foarte experimentat,politistii i-au intins o capcana care le-au reusit si l-au dus intr-o inchisoare asasinandu-l pentru omorurile care le-a facut.Auzind aceasta veste Darius a demisionat si a hotarat sa ii calce pe urme si sa se razbune pe cei care i-au omorat tatal.Darius a inceput sa il caute pe liderul tatalui sau si sa vorbeasca cu el pentru o angajare

Cate ore jucati pe zi: aproximativ 5-6 ore.

Poza cu stats: FyKkl.png

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: RazvaN

Level: 4

De cat timp jucati pe server: de 2 ani si 4 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune organizata si se afla printre cele mai dorite factiuni si imi place mie foarte mult.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: nike_nike,PrinceLolz si _QuaTro_

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Nu mai retin dar cele mai importante sunt FBI(5),PD(3) si DNB(4).

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: Niciunul.

Job curent: Trucker.

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): RazvaN s-a nascut in toamna anului 1981 intr-un spital din orasul Los Santos.Parintii lui RazvaN erau foarte bogati,tatal lui fiind Director la Biroul Federal de Investigatii in anii 1969-1988,iar mama sa fiind doctor la spitalul II din Los Santos. Lui RazvaN nu i-a lipsit nimic si a avut o viata foarte usoara,a copilarit alaturi de parintii sai,la varsta de 7 ani a fost dat la Scoala Generala numarul 8,cu clasele I-VIII din Los Santos,acesta era un copil model si avea rezultate foarte bune la invatatura.Dupa ce a terminat scoala generala a urmat Liceul din acelasi oras,dar RazvaN a inceput sa aiba un anturaj,s-a apucat de droguri.Parintii sai au aflat prin clasa a XII-a ca fiul lor consuma aceste substante si au incercat sa-l aduca pe drumul cel bun.Tatal sau s-a imbolnavit din cauza supararii pentru ca fiul lui consuma droguri,iar dupa scurt timp murise.Dupa inmormantare,RazvaN a stat si s-a gandit foarte bine ce v-a face cu cariera sa,asa ca incearca sa scape de aceste vicii si sa urmeze o Facultate buna din oras,indrumat si de mama sa.Dupa terminarea facultatii,RazvaN s-a gandit sa se angajeze asa ca a gasit un post la o firma de transport marfa cu tirul.Dupa o perioada in aceasta firma, RazvaN nu mai era platit ca la inceput,salariul lui a scazut,asa ca el decide sa-si depuna demisia si sa mearga intr-o Agentie de asasini platiti.

Cate ore jucati pe zi: 5,6 depinde de fiecare zi si de timpul pe care il dispun.

Poza cu stats: UMDbk.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: PeU

Level: 4

De cat timp jucati pe server: de 2 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: pentru ca e o factiune cu multa seriozitate

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: PeU

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Grove rank 3 , Mafia rank 5

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: CJ

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): PeU s-a nascut intraun satuc din apropierea Los Santos.La varsta de 7 ani el deja stia sa manuiasca o arma si sa isi faca un rost in viata.El o luase pe o cale gresita.Facea trafic de droguri cu niste prieteni .Parintii lui erau credinciosi si l-au luat pe PeU de langa ceea ce li se parea rau.Asa ca ,pe la varsta de 15 ani,l-au angajat la News Reporter.Avea un program foarte incarcat.Nu mai avea timp sa stea cum familia sau cu iubita.Intr-o zi cand venise de la munca pe la 23:00 a gasit usa fortata la casa si geamul spart.A intrat in casa si si-a gasit parinti intr-o balta de sange.A ramas socat.A gasit un bilet pe care scria :" Teapa! Asta e pentru ca ne-ai dat in gat".Atunci si-au dat seama ca biletul fusese scris de dealeri pe care i-a dat in gat la politie.Trecuse 2 luni pana isi revenise.Atunci s-a hotarat sa intre in Mafia pentru a se razbuna pentru ca stia cum Vicentzo i-au acceptat pe PeU si pe fratele sau PureMagic era cel mai dur Mafiot dar si cel mai bun in urma rapoartelor lui saptamanale.Dupa 5 luni de zile incare a fost injurat si facut in tot felu' numai pentru ca isi facea datoria el si-a adus prietenul Perry in Mafie crezand ca impreuna vor impune ordinea.Dupa 2 saptamani el a avut odiscutie cu PureMagic in care s-a lamurit ca mai bine sa iasa din Mafie s-a saturat sa fie injurat si urat in San Andreas asa ca si-a dat demisia in momentele lui de glorie lasand postul lui cadetilor cu viitorul in fata..Acum el vrea sa intre intr-o factiune mai organizata,serioasa cu oameni experimentati numita Hitman Agency.

Cate ore jucati pe zi: 7

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/195/aplicatie.jpg/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: ZzooM

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 10 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Am facut parte din aceasta factiune inainte de wipe , si acum doresc acelasi lucru ! Plus ca aceasta factiune are cel mai capabil lider.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: ZzooM

Factiuni precedente si rank-ul detinut: The Mafia (5) , Ballas (2) , Hitman (3){in probe :)}

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): ZzooM s-a nascut intr-un oras numit Los Santos.De mic a fost invatat de prietenii sai mai mari cum sa fie un adevarat mafiot.ZzooM traia alaturi de parinti sai , mama casnica iar tatal sofer de taxi , in cartierul numit RodeoAcesta ducea o viata cat de cat decenta dar el si-a dorit mult mai mult de atat.Avand mentalitatea unui mafiot deja formata acesta doreste sa se alature factiunii The Mafia.La inceput a fost putin retras si timid dar incet incet a inceput sa devina un addevarat mafiot.Dupa o perioada lunga petrecuta alaturi de colegii acesta doreste sa paraseasca factiunea din cauza unei neintelegeri cu liderul factiunii.In scurt timp a aplicat la factiunea Ballas, alaturi de prietenii sai, pentru a forma cel mai bun colectiv.Dupa cateva luni petrecute aici el hotaraste ca ar fi ai bine daca ar mai scade din DM asa ca acesta se hotaraste sa aplice la factiunea Hitman pentru a forma si aici un colectiv unit si pentru a face o treaba cat mai buna.

Cate ore jucati pe zi: 6+

Poza cu stats: http://i.imgur.com/vS81w.png

Edited by ZzooM
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: accwelle.

Level: 4

De cat timp jucati pe server: Joc de 2 ani si ceva, dar am avut o vreme de inactivitate.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pai iubesc factiunea aceasta inca de cand m-am apucat de jucat pe acest server pentru ca imi place sa omor oamenii din umbra si pentru ca este o factiune serioasa, cu membri activi si capabili dar si cu un lider pe masura.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: accwelle., deathsaw.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Dupa wipe, nimic.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Accwelle. s-a nascut la periferia orasului Los Santos. El locuia impreuna cu parintii sai. Tatal sau era distribuitor de pizza iar mama sa asistenta la spitalul din Los Santos. El avea un prieten foarte bun pe care-l chema Alex Smith. Pe data de 23 aprilie 1998 accwelle. a aflat ca prietenul sau fusese ucis de un traficant de carne vie. El vroia sa-l razbune pe prietenul sau si a auzit de la oameni si de prin ziare despre niste asasini platiti. Accwelle. a contactat un assasin si acesta i-a propus sa ii dea lui o suma de bani pentru al gasi si omora pe acel om. Accwelle. i-a spus ca el vrea sa il omoare cu mainile lui doar ca acesta nu era destul de priceput sa manuiasca o arma. Hitmanul ii cere niste bani lui accwelle. pentru al antrena indeajuns de mult pentru a putea omora o persoana fara sa afle lumea si acesta vazand ca accwelle. invata repede si se pricepe foarte bine sa manuiasca armele ii propune sa se alature Agentiei Hitman. El isi posteaza CV-ul pentru aceasta Agentie si asteapta cu nerabdare decizia liderului.

Cate ore jucati pe zi: In general joc mult acum depinde de programul pe care il am; 6 ore +.

Poza cu stats: /stats

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Assasinator.

Level:4

De cat timp jucati pe server:De la wipe.

De ce doriti sa intrati in Hitman:Imi place ideea de a fi asasin platit.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe:--

Factiuni precedente si rank-ul detinut:--

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:zero (0)

Job curent:Detective

Varsta(reala):13

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Cate ore jucati pe zi:11-12 si maxim 1 ora afk.

Poza cu stats:

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: kidzOr_

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 4 ani cu ceva pauze.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi doresc sa intru in Agentie deoarece imi place sa fiu un asasin silentios si imi place ca inainte de wipe era o factiune foarte bine organizata cu un lider si membrii capabili.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Broker,Hack3r.

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ng[1],Smurd[2],Lsv[1],Ng[1],Triads[3],F.B.I.[2]

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:1 (limbaj-nemeritat)

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): kidzOr s-a nascut in orasul Los Santos acum 16 ani la periferia orasului.El a avut niste parinti foarte saraci si nu puteau sa ii asigure hrana si cele trebuinciose asa ca el inca de mic s-a invatat sa traga cu arma pentru a-si face un rost in viata.La varsta de 4 ani kidzOr_ si-a pierdut parintii.El a aflat aceasta nerorocire la varsta de 13 ani cand unchiul sau a considerat ca este destul de matur si de intelegator ca sa poata sa ii dea aceasta veste cumplita.Cand a auzit aceasta veste kidzOr nu stia ce sa mai faca deoarece unchiul sau pana la aceasta varsta i-a spus ca parintii lui se afla in alta tara pentru a strange bani si a-i trimite acasa pentru a duce cu totii un trai mai bun.El chiar de la varsta de 13 ani era convins ca cineva i-a ucis parintii pentru ca tot unchiul sau i-a spus ca tatal sau era implicat in afaceri cu mafiotii .Si-a dat seama ca muncea pentru mafioti deoarece ducea mare lipsa de bani iar job-urile nu erau atat de profitabile incat sa-si poata intretine familia.KidzOr voia cu orice pret sa isi razbune parintii la care tinea extrem de mult dar deocamdata nu se putea.A mai incercat el sa faca ceva in privinta asta aliandu-se cu mafia incercand sa afle totusi care a fost motivul pentru care au fost ucisi parintii lui dar nici pana acum nu a aflat.Acum a inceput o viata noua si pentru kidzOr si vazand ca Agentia Hitman are nevoie de membrii capabili el a decis sa aplice si cine stie poate isi va implinii si cea mai mare dorinta,acea de a-si razbuna parintii.

Cate ore jucati pe zi: Nu am un program stabilit. 4-6 ore.

Poza cu stats:http://http://imgur.com/aB51e

Edited by molotow
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: VicToR_

Level: 3

De cat timp jucati pe server: Din 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca nu am fost niciodata de cand joc pe acest sv ,si imi doresc foarte mult sa intru in Agentia Hitman !

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: VicToR_

Factiuni precedente si rank-ul detinut: PD,Armata,F.B.I ,Grove Street

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 2,2,3,2

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 19 fac maine :)

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Intr-o zi frumoasa de primavara,apare pe lume un baiat special.Parintii lui il abandoneaza in apropiere de Area 51 deoarece nu aveau cum sa il intretina.Este gasit de un soldat care si-a pierdut fiul in razboi si l-a dus pe VicToR_ la spital pentru ingrijiri;acest soldat s-a hotarat sa il ia in adoptie,deoarece semana foarte mult cu fiul lui si a hotarat sa ii puna numele VicToR_ si il faca soldat.Dupa trecerea anilor,baiatul a crescut si a mers in armata alaturi de "tatal" lui.Dupa multa munca ajunge Capitan si un om de incredere , cunoscut in toate departamentele de politie.Liderul sau a aflat de curand ca parintii lui au fost ucisi de cineva si a decis ca e timpul sa ii spuna adevarul despre parintii lui.VicToR_ fiind sigur ca e vorba de un fost soldat,a parasit armata impreuna cu prietenii lui cei mai buni si a aflat ca exista o agentie temuta de toata lumea , dar despre care se spunea ca era cea mai unita cu oameni minunati.A hotarat sa intre in aceasta agentie,dar cum nu a dat de lider,a facut o aplicatie pentru reporteri in speranta ca va afla mai multe detalii despre moartea parintilor sai.Au trecut cateva luni,nu a aflat nimic,dar in schimb a aflat ca prietenii lui fac deja parte din agentie.A hotarat sa isi trimita CV-ul si spera sa fie alaturi de prietenii lui care ii erau , sunt si vor fi ca o familie petru el.

Cate ore jucati pe zi: 6-7

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/824/samp006gx.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Rengar

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 3 Ani.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Este o factiune respectate.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent:Trucker

Varsta(reala): 17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Cate ore jucati pe zi:

Poza cu stats:

:Intr-o noapte ploioasa de 13 Decembrie 1994 , in una dintre camerele mizerabile ale spitalului din Red County , a luat nastere un nou copil , Michael , poreclit mai tarziu Rengar pentru crimele sangeroase pe care le va face. Fiind mezinul modestei familii Harper , era considerat un blestem deoarece parintii de abia puteau sa se intretina pe ei,dar pe cei 4 copii. John Harper,tatal lui Rengar era un betiv si un scandalagiu notoriu in cartierul acela. Candva o minte sclipitoare in liceu,visele sale au fost naruite de moartea tatalui sau. Judith Harper,mama sa,este o taximetrista,venitul sau fiind teoretic singurul din familie . Dar,tangentele lui John cu cei din TheMafia deveneau din ce in mai stranse. Tatal era implicat in afaceri de arme si de droguri si datoriile sale la cei din TheMafia deveneau din ce in ce mai mari. In ciuda aparentelor,Rengar era diferit,dus cu greu la scoala,era un elev eminent,continuandu-si studiile pana in clasa a 11-a. De mic i-a placut sa vindece oamenii asa ca s'a inrlot in factiunea smurd sub conducerea lui sorin_nache.A stat ceva timp aici,facandu-si prieteni si fiind respectat. Dupa ce si-a facut treaba mai mult decat perfect in smurd.Dar,destinul nu a fost cu el,asa cum s-a intamplat cu toti membrii ai acestei familii. Intr-o dupa-amiaza,telefonul ii suna si vocea cutremurata a fratelui sau zice "Parintii nostri au fost ucisi " De atunci,Rengar devine din ce in ce mai trist si facand investigatii afla ca membrii factiunii TheMafia au facut asta deoarece datoriile crescusera foarte mult.Asa ca doreste sa isi razbune parintii alaturandu-se celor din Hitman.

Edited by JohnGotti
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Musicx

Level: 4

De cat timp jucati pe server: din 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: pentru ca este o factiune frumoasa,bine pusa la punct si cu un lider de treaba

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: qwq

Factiuni precedente si rank-ul detinut: medic,ng,primarie,fbi,lsv , 5,3,4,1,1

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: trucker

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Musicx s`a nascut in orasul Los Santos, intr`o familie de oameni buni, fiind singur la parinti, Musicx a fost tratat cu mare atentie de parintii lui. Acesta locuia in apropiere de Grove Str. Nu avea prieteni, nu era bagat in seama. Singurul lui sprijin era in parintii lui, care ii erau alaturi la bine si la rau. Intr`o zi, cand Musicx se plimba prin Los Santos vede 2 masini de pompieri, acesta curios de ce se intampla le`a urmat si a descoperit cu groaza ca locuinta lui si a parintilor era in flacari. Acesta disperat a incercat sa intre in casa pentru a`si salva parintii, dar din pacate era prea tarziu. Musicx isi pierduse ambii parinti in acel incendiu, singur si fara nici`un ajutor acesta a gasit sprijin intr`un unchi, care era in hitman. Acest unchi l`a invatat pe Musicx cum se trage cu arma, tainele unui asasin profesionist. Musicx foarte incantat de ce a invatat a auzit ca renumita agentie Hitman este in recrutare de membri. Acesta a trimis aplicatia lui la agentie sperand ca va intra si va reusi sa`i gaseasca pe cei ce i`au incendiat casa si i`au omorat parintii.De asemenea visul lui Musicx dintotdeauna a fost sa fie un asasin profesionist si sa lucreze pentru agentia Hitman ..

Cate ore jucati pe zi:10-11 :)

Poza cu stats: sa_mp_011.jpg

Edited by qwq10
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: metamaniac

Level: 4

De cat timp jucati pe server: decembrie 2009

De ce doriti sa intrati in Hitman: Art of murdering.Quietly.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: satanicgem

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Mafia 3 , Ballas 3

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 18

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):

Metamaniac s-a nascut la maternitatea din Los Angeles , cu parinti modesti si o familie numeroasa , cand acesta a implinit varsta de 15 ani , anturajul din jurul prietenilor sai l-au impins sa fure masini. Nu stia in ce se bagase dar dupa trei ani de furat masini , progresul acestuia a fost vazut de liderul Ballas si l-a luat sub aripa lui pe metamaniac unde a stat in banda 2 ani , cand familia lui a fost asasinata de o banda rivala , acesta a hotarat ca e timpul sa urce pe treapta ilegalitatii , a traficului de droguri , arme si omoruri , intrand in binecunoscuta Mafie , la fel ca in Ballas , acesta a fost primit cu caldura , facandu-si noi prieteni , dar si totodata , tovarasi care nu te abandonau la nevoie. Odata ce a deprins arta omorului si a traficului de arme si droguri , metamaniac a incheiat o intelegere cu liderul mafie. Aceea de a-l lasa sa fie liber , cu conditia de a ajuta Mafia cu spalarea de bani si ascunderea drogurilor. Totul a mers ca pe roate 2 ani , cand metamaniac s-a hotarat ca e timpul sa intre in lumea asasinatelor la comanda , dupa saptamani de cautari , acesta a gasit un contact direct cu cea mai renumita firma de asasinate la comanda din lume , pe care doar mafiile si bandele o cunosteau , agentia nu exista in ochii fortelor de ordine si civililor. Odata ce a luat legatura cu omul de contact , acesta i-a spus ca nu poate promite , dar va face ceva pentru el. "Daca asa a fost sa fie , asa va ramane" i-a raspuns el legaturii de contact cu Agentia.

Cate ore jucati pe zi: 5-7

Poza cu stats: .

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc:Tzon

Level:4

De cat timp jucati pe server: 7-8 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: imi place mult hitman (ideea de asasin platit) si nu am avut ocazia sa joc in aceasta factiune..poate acum imi acorzi aceasta sansa :D

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Tzon

Factiuni precedente si rank-ul detinut:triads 1 bikers 2 scoala 2 sfr 3 politicieni 2

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:0

Job curent:Trucker

Varsta(reala): 14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte):Tzon s`a nascut in Los Santos . A vrut sa castige ceva bani cinstiti si si`a luat jobul trucker... A castigat bani indeajunsi sa isi i`a mancare, bunuri necesare. Tatal lui Tzon era un hitman foarte cunoscut in oras .. El facea foarte multe contracte si destul de banoase,dar in fiecare seara avea obiceiul sa se duca la la baruri si sa`si cheltuie banii . Pana intr`o zi cand era foarte beat si a vrut sa se duca acasa ,dar niste mafiotii l`a prins pe strada si l`a batut pana la bagat in coma.. Tzon afland ca tatal lui e in coma si e la spital s`a dus sa il viziteze.. Cand a ajuns acolo tatal lui s`a trezit si i`a spus .,Nu fi ca mine ` .dupa a murit. Dupa multi ani a crescut si s`a angajat ca tata`l lui in hitman si si`a razbunat tatal de mult in ceruri .. Sfarsit.

Cate ore jucati pe zi: 5-6

Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/688/sdsfgfsd.png/

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Jad

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 4-5 luni

De ce doriti sa intrati in Hitman: Pentru ca este o factiune care ma atras cel mai mult inainte de wipe.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Jad

Factiuni precedente si rank-ul detinut: PD (1) Hitman (2)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:

Job curent: Trucker( il voi schimba in detectiv)

Varsta(reala): 17 ani.

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Jad nascut pe data de 19 Mai 1995 cu cetatanie de Los Santos. Crescand foarte repede sub ochii parintiilor Jad la varsta de 7 ani a inceput sa munceasca in curtile oamenilor. Jad a inceput sa isi dea seama cum poate face singur bani fara ajutorul parinitilor muncind in acest fel timp de 3 ani. Pe data de 28 Aprilie 2000 parinitii lui au fost asasinati in propria lor casa. In acest moment Jad nu stia ce sa faca, nu putea apela la nimeni nu putea face nimic. In seara de 8 mai 2000 Jad sa gandit sa aplice la Police Departament pentru a putea da de uram asasinilor. Cautand peste tot a putut da doar de un asasin facand parte din factiune San Fierro Rifa. In urmatorii doi ani Jad a petrecut in Police Departament facandusi destui prieteni. Dar el inca se gandea la acei asasini. Intr-o zii Jad si-a depus demisia la Police Departament spunand ca vrea sa intre in Hitman Agency pentru a le face rau acelor oameni.

Jad a aplicat la Hitman Agency iar acum asteapta raspunsul liderului.

Cate ore jucati pe zi: in jur de 5-6 ore pe zii.

Poza cu stats: http://imgur.com/00Oks

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Mihnea

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Deoarece imi place factiunea si mi-a fost dor de ea

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: HkR

Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: -

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 19

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Mihnea s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie foarte bogata. Acesta a crescut in lux si a invatat la cele mai bune scoli din oras , deoarece mama lui tinea foarte mult la educatia acestuia. La varsta de 18 ani a fost obligat sa isi depuna un CV la o scoala care acorda licenta in oras , aici a fost accepta dar nu s-a prezentat la interviu deoarece nu ii placea ideea de a lucra. Dupa ceva timp s-a intalnit cu un vechi prieten pe nume Kidzeen , iar acesta i-a facut o invitatie intr-o Agentie.

Cate ore jucati pe zi: 6+

Poza cu stats: http://i.imgur.com/D6eYc.jpg

Edited by Mihnea
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: AcidiX

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 3 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: Ma simt "acasa" si ador sa fiu assasin platit !

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: [_Deejay_] si AcidiX

Factiuni precedente si rank-ul detinut:-

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora:-

Job curent:Trucker

Varsta(reala):17

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): AcidiX s-a nascut in orasul SanFiero intr-o familie saraca.Tatal sau era mecanic,iar mama sa avocat.

La varsta de 17 ani si-a pierdut tatal zdrobit de o masina in timp ce incerca sa o repare.O vreme a fost suparat si nu vorbea cu nimeni.Vazand ca familiei ii merge mai greu fara tatal sau,a inceput sa lucreze la varsta de 18 ani.

Si-a luat jobul de CarJacker unde a castigat destul de bine o vreme.Timpul trecea iar el era tot suparat din cauza pierderii tatalui sau.La varsta de 19 ani si-a luat jobul de ArmsDealer sfatuit de un prieten de unde a castigat multi bani.Politia afland despre faptul ca el vindea arme,a inceput sa-l caute,dar el inteligent fiind se ascundea pe unde putea mai bine.Timpul trecea,iar la varsta de 20 ani mama lui a suferit un accident in drum spre casa.AcidiX speriat,a fugit in graba la spital sa o vada pe mama lui.

Ea simtea ca e pe moarte si i-a spus lui AcidiX sa lupte pentru visul lui fara sa se dea batul.

AcidiX si-a petrecut noaptea alaturi de mama lui.Dimineata urmatoare cand s-a trezit mama lui murise.Era foarte suparat din cauza mortii mamei sale si asa si-a inceput viata de vagabond.

Un prieten l-a invatat cum sa manuiasca armele,iar apoi l-a sfatuit sa intre in Ballas.

Asa a si facut,a intrat in Ballas unde si-a facut prieteni si a stat 2 luni de zile ajutand factiunea unde a avut rank 4.Dupa o vreme frumoasa petrecuta in Ballas,AcidiX isi da demisia,dorind sa incerce ceva nou. La 3 luni dupa ce AcidiX era civil stand cu prietenii sai in fata barului Alhambra unu din cei 15 prieteni cu care statea a fost impuscat in cap cu un sniper de pe o cladire. La 2 saptamani dupa moartea prietenului sau,AcidiX afla ca acel criminal care ii omorase prietenul era un angajat al Agentiei Hitman. Fara a sti cineva AcidiX isi depune CV-ul la aceasta agentie si spera sa fie acceptat pentru a deveni si el la randul lui un Silent Assasin!!!

Cate ore jucati pe zi:4-6

Poza cu stats: Ow6FY.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Se7eN

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 2 ani si 5 luni.

De ce doriti sa intrati in Hitman: Am fost inainte de wipe si vreau sa revin.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Revolver / Se7eN

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Inainte de wipe: Medici - Rank 2; DNB - Rank 3; NG - Rank 4; UST - Rank 3 ; Ballas - Rank 3.

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Principal: Civil. Secundar: Trucker

Varsta(reala): 16

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Se7eN un copil ambitios cu o viata destul de buna, in ciuda faptului ca mama lui a decedat, s-a nascut in 1996. Tatal sau era Hot de Masini. Visul lui Se7eN nu era de a fi hot de masini ca tatal sau, el a vrut sa devina un pilot de curse si in acelasi timp un bun mecanic auto. De mic copil Revolver conducea masina tatalui sau pe drumuri rurale. La inceput tatal sau il tinea in brate dar cand Se7eN a mai crescut destul incat sa ajunga si la pedale el a putut conduce singur. Visul lui Se7eN era tot mai aproape de a deveni realitate, lui i s-a propus sa vina la scoala de mecanici auto din Los Santos. Dupa ce Se7eN a implinit 18 ani el a dat pentru permis si a inceput prima lui aventura in arta sofatului. El a devenit cel mai bun pilot din orasul sau intr-un timp foarte scurt. Dupa ceva timp liderul Panther i-a oferit lui Se7eN i s-a oferit sansa de a intra in UST. Se7eN a devenit cu timpul un membru fidel UST, dar lui inca nu-i trecuse dorul de Ballas. Intr-un timp el a inceput din nou sa omoare rivalii gangului ballas, obisnuia sa treaca prin Area 51 si de multe ori cand liderul avea nevoie de el nu putea sa vina deoarece era inchis la sectia de politie. Dupa ce liderul i-a scazut din salariu lui Se7eN, el s-a gandit ca e mai bine pentru el sa intre inapoi in gangul Ballas. Se7eN nu se simtea la fel de bine ca pe timpuri deoarece majoritatea colegilor lui parasise vestitul gang. Dupa putin timp Se7eN se simtea singur mai ales ca nu avea un lider. Era aproape singurul care mai iesea din casa sa se lupte cu rivalii. Cand s-a ales liderul gangului Ballas, Se7eN s-a gandit ca e mai bine sa iasa, chiar daca liderul era unu de treaba si adusese multi membrii dupa el. Acum dupa ce a iesit din Ballas, Se7eN s-a gandit sa revina inapoi in UST si sa nu mai faca aceeasi greseala ca in trecut. Dupa putin timp de activitate, Se7eN a fost invitat sa intre in Armata. El a stat acolo destul de mult timp sub conducerea celor doi buni lideri Ionut si TheOne. Se7eN ajunsese un membru vechi al armatei, el fiind rank 4. In urma unor probleme medicale Se7eN nu a mai putut sa-si continuie meseria si a fost demis. Dupa 3 saptamani Se7eN si-a depus dosarul din nou la Armata , iar lui i s-a oferit o noua sansa de catre cei doi lideri TheOne si Ares. Se7eN nu era asa strans legat de Armata cum a fost pe timpuri, iar intr-o zi unul din cei mai buni prieteni ai lui, GangXplor3 a primit functia de lider la gangul DNB. Se7eN auzind acestea, s-a gandit sa demisioneze din Armata si sa se duca alaturi de bunul sau prieten sa se dueleze impreuna cu rivalii. GangXplor3 a pierdut functia de lider iar Se7eN a fost nevoit sa iasa din acest gang. A fost timp de 3 saptamani membru al armatei dar din pacat Se7eN a trebuit sa-si paraseasca colegii. El isi depune acum dosarul la Agentia Hitman si asteapta raspunsul liderului.

Cate ore jucati pe zi: 4-5.

Poza cu stats: ! Click !

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Hitman.png

Hitman Agency Application - Richard

____________________________________________________________________________________________

Nume in joc: Richard

____________________________________________________________________________________________

Level: 4

____________________________________________________________________________________________

De cat timp jucati pe server: M-am apucat in ziua in care s-a dat wipe

____________________________________________________________________________________________

De ce doriti sa intrati in Hitman: Doresc sa ma alatur agentiei Hitman, deoarece este o factiune

care necesita profesionalism, seriozitate si inteligenta. Mereu mi-a placut aceasta factiune,

deoarece reprezinta o provocare, imi place sa ucid pentru bani, si sa duc contractele la bun sfarsit.

Sunt un jucator destul de experimentat, cred ca ma voi putea adapta in orice situatie.

____________________________________________________________________________________________

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: -

____________________________________________________________________________________________

Factiuni precedente si rank-ul detinut: -

____________________________________________________________________________________________

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0 Warnings

____________________________________________________________________________________________

Job curent: Trucker

____________________________________________________________________________________________

Varsta(reala): 15

____________________________________________________________________________________________

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Richard Smith, nascut pe data de 13 Iulie 1989 in orasul Los Santos

este un modest camionagiu. Fiind o persoana care doreste sa traiasca viata din plin, Richard hotaraste

sa renunte la rutina plictisitoare de camionagiu si astfel, acesta depune un CV pentru Agentia Hitman. Dupa mult timp

de cautare, a realizat ca acesta este locul cel mai potrivit pentru el.

____________________________________________________________________________________________

Cate ore jucati pe zi: Depinde, in general 6-8 ore (Uneori, chiar mai mult)

____________________________________________________________________________________________

Poza cu stats: gta_sa_2012_10_29_00_26_40_69.png

____________________________________________________________________________________________

Edited by Richard
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Robert

Level: 4

De cat timp jucati pe server: 2009-2010

De ce doriti sa intrati in Hitman: Imi place factiunea intotdeauna mi-am dorit sa fiu assasin platit si nu am fost niciodata.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: RoBerTzIcHa si Razer_Robert(prin 2010)

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Ballas (rank 1) Armata (rank 4) FBI (rank 5)

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Camionagiu

Varsta(reala):14

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Robert s-a nascut in orasul Los Santos.Acolo,locuia impreuna cu bunicii lui pentru ca parintii erau ocupati cu serviciul.Cand bunicii lui Robert s-au stins din viata,acesta a inceput sa traiasca o viata plina de vicii.A inceput chiar sa vanda droguri si asa a cunoscut mai multi membri ai gangului Ballas.Nu a durat mult si Robert sa alaturat celor din Ballas incercand sa castige suprematia strazilor din Los Santos.Cand tatal lui Robert a aflat cu ce se ocupa a decis sa il inroleze in Armata pentru a reusii sa il aduca cu picioarele pe pamant.Ajuns in Armata,Robert nu a avut de ales decat sa ramana acolo si sa incerce sa se integreze.Cu timpul a fost promovat de mai multe ori si numai era un simplu soldat dar simtea nevoia ca dupa 4 luni sa duca din nou o viata normala.Cand sa intors din Armata,la aeroport il asteptau parintii lui.Au povestit,i-au spus cat de mandrii sunt de el ca a trecut de cealalta parte a baricadei si tatal lui l-a intrebat daca nu cumva vrea sa mearga in FBI acolo unde lucra el.Fara a mai sta pe ganduri Robert a acceptat pentru ca ajunsese sa ii placa meseria de politist.In FBI a ramas foarte mult timp,mai exact o perioada de 1 an si 2 luni in care a ajuns sa fie mana dreapta a directorului si liderul sub-departamentului ATF.Robert neavand in cotro a trebuit sa aresteze de mai multe ori pe niste fosti colegi din Ballas.Vestea ca el a ajuns un important membru din FBI a ajuns si la urechile mai marilor sefi din Ballas.Acestia au decis ca trebuie sa il omoare.Robert a aflat la timp prin intermediul colegilor din FBI si de frica sa nu ii omoare familia a decis sa plece impreuna cu parintii in San Fierro.In San Fierro a facut cativa banuti din meseria de camionagiu.Avand o stare materiala foarte proasta stia ca trebuie sa isi gaseasca de munca fara sa fie gasit de cei care il cauta.A decis sa devina assasin platit pentru ca era o meserie banoasa ce nu implica riscul de a fii prins de urmaritori.

Cate ore jucati pe zi: In timpul saptamanii 3-4,in weekend 4-5-6

Poza cu stats: http://i.imgur.com/b9ZrG.jpg

Edited by RoBerTzIcHa
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Nume in joc: Zergyu

Level: 4

De cat timp jucati pe server: De vreo 3-4 ani

De ce doriti sa intrati in Hitman: My favorite faction.

Ce nick-uri ati avut inainte de wipe: Zergyu

Factiuni precedente si rank-ul detinut: Civil, rank 6. :))

Cate warn-uri aveti si explicatia acestora: 0

Job curent: Trucker

Varsta(reala): 20

Biografie a caracterului (minim 100 de cuvinte): Zergyu s-a nascut in Los Santos intr-o familie modesta. Era singurul la parinti asa ca parintii lui dorea sa ajunga ceva in viata si sa se realizeze, doar ca lui nu i-a prea placut scoala si a urmat alte cai. La inceput a inceput cu traficul de droguri, dar dupa un timp nu a mai mers asa cum isi dorea asa ca a trecut la traficul de arme, a avut probleme cu politia si a avut de ales: ori sa scape abandonandu-si treaba ori sa faca puscarie pentru trafic de arme. El a ales sa renunte si acum e sofer pe camion. Intre timp mafiotii stiind ca Zergyu s-a realizat cat de cat si avea $ au inceput sa-i dea tarcoale pe la casa si sa-l ceara taxa de protectie, a avut loc ceva schimb de focuri, famiilia lui scapand nevatama, doar cu o sperietura, dar gangsterii si mafiotii au fost cativa impuscati si au vazut ca nu poate sa faca fata au fugit spunandu-i ca se vor intoarce in numar si mai mare. Acum Zergyu vrea sa fie un asasin platit deoarece altii ca si el sa nu mai aibe probleme cu mafiotii si sa isi gaseasca o rezolvare cu /contract Nume Suma.

Cate ore jucati pe zi: 2 ore.. restu afk.

Poza cu stats: http://i.imgur.com/c6zOa.png

Edited by Zergyu
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...