Jump to content
An00bY

Conductor de tren

Recommended Posts

Guest BooOmBooOm
Posted

mi se pare un job destul de bun!

Posted

trenul are fuel infinit? sau trebuie sa mai gasesc un mecanic care sa imi mai dea din cand in cand

inca o intrebare. pot face o cursa la un anumit interval de timp sau...am terminat primul tur de orase si incep inca unul. asa oricune poate sa lase o tasta blocat si mai trece din cand in cand pe la pc sa nu fie afk

Posted

trenul are fuel infinit? sau trebuie sa mai gasesc un mecanic care sa imi mai dea din cand in cand

inca o intrebare. pot face o cursa la un anumit interval de timp sau...am terminat primul tur de orase si incep inca unul. asa oricune poate sa lase o tasta blocat si mai trece din cand in cand pe la pc sa nu fie afk

Poti face o cursa pe ora si din cate stiu eu nu are fuel

Posted

cat castig la o cursa completa...daca se paote lua de la level 5 ma astept sa fie mai profitabil decat trucker unde la o cursa pot castiga si 10.000$

Intre 2000 $- 3000 $.

• Upvote 1
Guest ChrissBrown
Posted

Castigi ceva din acest job sau ... ? Daca da, spunetimi de unde il iau si cum procedez !

Posted

iei din gara SF din inauntru e un i iar dupa iei trenul din tunel, faci cam 5k, dar acum este un bug , si nu te poti urca in el

Guest Mihai Razvan
Posted

eu stiu k nu poti sa il iei

Ba da, poti. Trebuie sa stai la langa usa ( nu chiar lipit de ea, la o usoara departare ) si sa apesi in mod repetat tasta Enter.

Posted

am luat acest job si nu pot sa urc in tren. cand dau enter imi arata caracterul de undeva de sus si nu ma pot urca in tren. am incercat de multe ori...dar nimic. Am incercat nu numai la trenul din sf.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...