Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

nikolici

WTF...DIN NOU D/C

Recommended Posts

Posted

Doamne deci nu mai suport. Mi s-au dupat niste box of heaven :| nu le pot vinde nici la shop nici sa le bag in stash. Macar sa se dupeze toate sa nu mai am loc in inventory sa stiu o treaba...

Posted

acum dupa restart server nu mai putem pune satani sau guardian angels, nu mai putem arunca harti de kalima, la tot ce a fost dupat, cand incercam sa le mutam nu mai luam d/c dar apare "Unable to use"

Posted

nu ... serios acum...parerea mea: inchideti serverul actual, puneti la punct o alta versiune, tineti serverul inchis o buna perioada de timp, testati buguri tot felul de chestii, eu sunt dispus sa astept nu e nicio problema, dar asa nu prea putem juca ...

Guest Juny2
Posted

Nu mai pot muta nimic...nici in inventory...nici stash nimic.Ne zice cineva si noua ce se int ?

Posted

dupa rr la server de azi s-a int :) nici kalima nu poti arunca ;) e la toti asa.nou bug?problema.dracu sa o ia.poate ne lamureste si pe noi careva ce se int.se duce de tot serv.

Posted

Topic unit cu cel prezent deja.

Au fost facute niste modificari in speranta ca se va rezolva problema cu bugurile. Nu a mers intocmai cum am fi vrut, se va modifica in curand inapoi.

Posted

E BINE CA SE POATE REMEDIA..fara kalima si fara sa poti muta iteme chiar ca s-ar duce tot :) poate reusiti sa faceti si bugu ala pana la urma.e bine ca va straduiti macar.

Posted

ar fi tare sa ne trezim toti cu lvl 1 si 0 rr haha

:) are baza de salvare.ce lvl 1 si 0 rr.aceeasi versiune?ar fi jenibil.pana nu vin cu o versiune noua si fara buguri.sau cel putin in stare buna eu zic ca merge asta in continuare asa cum e. e inutil sa dea rr bd pe aceeasi versiune.vor fi aceleasi probleme.si deja lumea e plictisita.

Guest NaVy_SeaL
Posted

Vrei sa ne spui ca daca se modifica inpoi insemna ca iar o sa avem dupe ???

Guest NaVy_SeaL
Posted

Da e aceasi problema cu dupe ...

Guest NaVy_SeaL
Posted

Lasa man sa dea rr si de 100 de ori azi nu mai sa rezolve problema ...

Posted

Vrei sa ne spui ca daca se modifica inpoi insemna ca iar o sa avem dupe ???

au incercat sa repare bugul cu dupele insa nu a mers.e bine ca incearca.tre sa ii intelegm si pe admini.nu pot face imposibilul.daca ii tot luam la ture tot nu e bine :) credeti ca ei n-ar vrea sa mearga serveru fara probleme? :)

Guest NaVy_SeaL
Posted

Da ai dreptate ... Dar macar sa ne tina la curent cu ce se int ...

Posted

100 de rr la server 100 de iteme de 380 lvl pt hh :))

trb sa gasiti un mu server nou fara buguri,sunt atatea,linkmania e de atatia ani,nu se poate ceva serios? sau sa il sunati careva pe dragosh sa se implice in problema asta :violent:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...