Bogdan Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Foarte spectaculoase pozele. Am inteles ca este o stea mai mare decat soarele care urmeaza sa explodeze. Cred ca o sa fie un peisaj de mii de ori mai minunat decat acestea. ;)
Forgot Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Poezele sunt foarte spectaculoase, multe din ele sunt prelucrate.
Random Hero Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Foarte spectaculoase pozele. Am inteles ca este o stea mai mare decat soarele care urmeaza sa explodeze. Cred ca o sa fie un peisaj de mii de ori mai minunat decat acestea. ;) Pana ajunge imaginea exploziei la noi, cred ca n-o sa mai fim prin zona. Asta doar daca explozia n-a avut loc deja.
Bogdan Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Foarte spectaculoase pozele. Am inteles ca este o stea mai mare decat soarele care urmeaza sa explodeze. Cred ca o sa fie un peisaj de mii de ori mai minunat decat acestea. ;) Pana ajunge imaginea exploziei la noi, cred ca n-o sa mai fim prin zona. Asta doar daca explozia n-a avut loc deja. Oricum nu poate face o problema pamantului deoarece este foarte departe. Si oricum acea explozie va avea loc destul de tarziu ;))
Guest Astro_Dubstep Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Minunata poza.As vrea sa fiu acolo,sa vad cu ochii mei.Mi-as dori.