Jump to content
Juan

Motiv de bucurie pentru elevi: Vacanta de Paste a fost prelungita cu o zi

Recommended Posts

Vacanta de Paste a fost prelungita cu o zi, elevii urmând sa revina la cursuri miercuri, 27 aprilie, potrivit unui ordin semnat, joi, de ministrul Educatiei, Daniel Funeriu. Elevii din învatamântul preuniversitar au intrat, luni, 18 aprilie, în vacanta de Paste si ar fi trebuit sa revina la cursuri marti, 26 aprilie.

vacanta-shutterstock.jpg?width=400

Potrivit ordinului ministrului Educatiei, în 26 aprilie nu vor fi tinute cursuri în învatamântul preuniversitar, astfel ca vacanta de Paste a elevilor a fost prelungita cu o zi.

"Elementele care au condus la fundamentarea deciziei initiate de Secretariatul de stat pentru învatamânt preuniversitar sunt legate de concomitentta Sarbatorilor Pascale în lumea crestina si de faptul ca, în saptamâna de vacanta care a premers Sfintelor Pasti, un numar mare de elevi a fost angrenat în olimpiadele scolare pe discipline", se arata într-un comunicat al Ministerului Educatiei remis, joi, agentiei MEDIAFAX.

Conducerea Ministerului Educatiei a considerat ca, în aceste circumstante, o zi suplimentara de odihna pentru elevi este binevenita, a precizat sursa citata.

Ordinul de ministru a fost semnat dupa consultarea organizatiilor sindicale din învatamântul preuniversitar.

"Acestea si-au exprimat sustinerea fata de initiativa Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. Recuperarea materiei aferente zilei de marti se va realiza intensiv, începând cu 27 aprilie si pâna la finalul semestrului. Directorii de scoli vor asigura recuperarea integrala a materiei", se mai arata în comunicatul Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

sursa: mediafax.ro

Link to comment

Woooot ? E bn ca oricum nu aveam de gand sa merg marti. Desi...nu stiu cat de adevarata e stirea. :D

EDIT:

@Juan_10 got it... nu prea ma uit la tv la stiri, pt ca m-am saturat de Moni si Iri, crime si alti arestati. Cat despre minune, la o sapt de vacanta chiar e (pt unii), avand in vedere ca unii (eu) aveau o zi grea marti.

Link to comment

Woooot ? E bn ca oricum nu aveam de gand sa merg marti. Desi...nu stiu cat de adevarata e stirea. :D

cum sa nu fie adevarata stirea? Ce mare minune este, e o zi in plus de vacanta. Aceasta stire a fost difuzata la TV, asta ca o confirmare

Link to comment

Nah, daca pana si pe site-ul edu scrie, nu prea poate sa fie adevarata... 8-|

Epic. :))

incepem scoala in mijlocul saptamanii,frumos.

asta e romania.

si tu cam ce ai vrea, sa stai acasa toata saptamana in loc sa inveti? daca imi amintesc bine, cand eram in generala din prima zi de Paste am fost la scoala, am ciocnit oua rosii impreuna cu colegii. zii mersi ca e bine si asa

Link to comment

Eu stiam de cand am luat vacanta . Oricum eu voi sta toata saptamana acasa :D

Cum stiai tu inaintea celui care a semnat si a anuntat abia ieri? Avem si paranormali in comunitate sau numai mincinosi?

@ Nu e un asa mare motiv de bucurie , este numai o zi. Si apropo , cei ce nu voiau sa mearga marti la scoala , acum aveti vacanta si nu va duceti miercuri , nu-i asa? Eu unul asa as face in locul vostru.

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...