Jump to content
Ryan

Hot impuscat mortal [VIDEO]

Recommended Posts

Camerele de supraveghere ale unui internet cafe din Florida au surprins imagini terifiante din timpul unui jaf armat. Dupa ce au patruns in local, doi indivizi inarmati au primit replica unui paznic. In urma schimbului de focuri, unul din hoti a murit.

Pe imagini se vede cum doi barbati in haine inchise la culoare si cu cagule patrund furtunos in incinta internet cafe-ului, inarmati pana in dinti. Unul dintre paznici nu a ezitat sa se foloseasca de arma din dotare si astfel s-a ajuns la un schimb de focuri, sub privirile ingrozite ale mai multor clienti care se aflau inauntru.

Clientii pot fi vazuti cum incearca sa se ascunda sub scaune sau sub mese in timp ce gloantele zboara peste tot in jurul lor.

Pana la urma paznicul il impusca pe unul dintre hoti. Gary Bryant, de 21 de ani, poate fi vazut cum se taraste afara, spre masina cu care venise sa comita jaful impreuna cu amicul lui. Politistilor nu le-a fost greu sa dea de urma lui, asa ca Gary Bryant a fost prins si dus la spital, unde a si murit la scurt timp dupa aceea.

In mod miraculos, niciunul dintre cei 30 si ceva de clienti care se aflau in momentul atacului in internet café nu a fost ranit.

Politistii ii cauta acum pe alti doi suspecti in acest caz: complicele lui Gary si cel care conducea masina cu care cei doi voiau sa fuga. Cei doi, se pare ca sunt doi tineri de culoare, cu varste de pana in 20 de ani, despre care autoritatile spun ca sunt inarmati si periculosi.

Sursa

Link to comment
Guest SherkaN

Da` ce dracu voiau sa fure ? Era un internet .... daca tot aveau sange de ce nu jefuiau si ei, hai sa nu zic banca, dar macar o benzinarie, un amanet ... wtf! si in Americuta la internet sunt paznici cu pistoale ?

Link to comment
Guest SherkaN

Asa ii trebuie, daca tot vrei sa furi ceva fa-o fara arma daca esti "hot cu adevarat".

La tine hot adevarat inseamna sutii aia cu fete de cersetori care stau cu geaca pe mana in tramvaie ?

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...