Jump to content
lego_kid

Aplicatii DNB

Recommended Posts

Posted

- Nume: sKeT97

- Sex: Masculin

- Varsta: 15

- Factiuni precedente: -

- De ce ati parasit ultima factiune ? : -

- Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Nu

- Cat timp dedicati jocului ? 3-5 ore

- De ce doriti acest job? este frumos ,si este o factiune unita .

- Care este level-ul caracterului dvs?: 6

- Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte sket97 s-a nascut intr-un oras din los santos.Intr-o zi mergand el pe strada a vazut niste mafioti cu ochelari la ochi si niste skinuri foarte tari.Ducanduse acasa si intrebandul pe tatal sau despre acesti mafioti care se numeau “da nang boys”.Crescand mai mare sket97 manuia armele foarte bine se hotaraste sasi depuna cv-ul la acesti mafioti si astepta cu nerabdare raspuns.

Informatii din viata reala:

-Varsta reala: 15

-Sexul: Masculin

-Orasul in care locuiti: tg neamt

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

• Postez pentru el deoarece nu poate sa-si faca cont. Din cauza codului CapCha

Posted

- Nume: MRS.

- Varsta: 15

- Factiuni precedente: Smurd/DNB/PD/NG/Scoala

- De ce ati parasit ultima factiune ? : Ma plictiseam...

- Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Da, in DNB, cand era GangXploR3 am depozitat cele mai multe materiale.

- Cat timp dedicati jocului ? 5-7 ore

- De ce doriti acest job?L O factiune cu membrii/lider capabili si activi.

- Care este level-ul caracterului dvs?: 26

- Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: In anul 1997, in spitalul din Las Venturas, a luat nastere un baietel pe nume Marius dar ulterior si-a schimbat numele in MRS. El era un copil parinte si isi asculta parintii. Era cel mai bun din clasa la invatatura si avea numai note de 10, pana in clasa a VI-a, cand a inceput sa fie influentat de modele negative ale orasului Las Venturas. Din clasa a VI-a, el a inceput sa comita crime, furand masini si ducandu-le la crane, unde isi lua bani frumosi pe ele. In clasa a VI-a, la 13 ani a fugit de acasa, dormind intr-un camin de orfani alaturi de alti copii. Parinti lui au incetat sa-l caute stiind ca e in zadar cautarea. Acum el a parasit caminul si s-a hotarat sa isi fac singur dreptate in gangul Da Nang Boys.

-Varsta reala: 26

-Orasul in care locuiti: Braila

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

-Nume (in joc) :outlook

-Sex (masculin/feminin):M

-Varsta (in joc):16

-Factiuni precedente:smurd triads sfr ng sfr ng triads

-De ce ati parasit ultima factiune ? : am cerut sa fiu demis

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :Nu

-Cat timp dedicati jocului ? 5-6 ore

-De ce doriti acest job? -

-Care este level-ul caracterului dvs? 22

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: outlook sa nascut in orasul Los Santos si era singur la parinti. El crescand mai mare a incercat sa se angajeze ca sasi plateasa chiria .El a fost angajat dar peste 5 luni a fost concediat si neavand bani sa plateasa chiria el a decis sa plece in alt oras sa se angajeze si sa dus in Las ventures iar acolo o vazand o mafie care facea legea in oras. El intorcanduse in Los Santos sia gasit parintii impuscati.El isi ia inima in dinti si decide sa se bage in mafia vazuta in las ventures numita 'Da Nang Boys.

-Varsta reala:16

-Sexul:M

-Orasul in care locuiti (in realitate):Tg.Neamt

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: -

Posted

-Nume (in joc) :OneBlood

-Varsta (in joc):15

-Factiuni precedente:Smurd,UST

-De ce ati parasit ultima factiune ? :am luat ban si am fost inactiv

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : nu cred

-Cat timp dedicati jocului ?4+

-De ce doriti acest job?sa omor rivali

-Care este level-ul caracterului dvs?10

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:OneBlood s-a nascut la inceputul anilor '97 in Los Santos, o perioada nu foarte propice pentru cresterea unui copil. Influentat inca de mic copil de crima organizata, OneBlood a intrat in multe belele precum jafuri armate, furturi de masini si rafuieli cu politia, toate acestea culminand cu o perioada de 1 an in puscaria din Los Santos. Timpul petrecut in puscarie a calit tanarul si l-a determinat sa nu se mai lase prins.

Dupa ce a fost eliberat, OneBlood a plecat din Los Santos, stabilindu-se in San Fierro, unde s-a reapucat de fostele sale obiceiuri, care l-au trimis inapoi in inchisoare dupa doar un an si jumatate, pentru posesie ilegala de arme de foc, primind o sentinta de 6 luni.

Proaspat eliberat din inchisoare, OneBlood cauta sa inceapa de la zero, de data asta in Las Venturas, mai determinat ca niciodata.

-Varsta reala: 15

-Orasul in care locuiti: Calarasi

Posted

Informatii despre caracter:

-Nume (in joc) :Sensual

-Sex (masculin/feminin):Masculin

-Varsta (in joc):19

-Factiuni precedente:Politicieni,SMURD

-De ce ati parasit ultima factiune ? :2 avertismente

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :nu

-Cat timp dedicati jocului ?:9+

-De ce doriti acest job?:Pentru ca este o factiune frumoasa.

-Care este level-ul caracterului dvs?:7

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Sensual s-a nascut intr-un oras numit Los Santos.Parinti lui lucrau la fast food,iar salariu era de 1000$.Intr-o zi Sensual a gasit un loc de munca numit Camionagiu.Incepea de la 7:00 dimineata si termina la 12:00.Salariul lui era dupa livrari,adica cat de mult mergea.rmatoarea zi Sensual se pregatea sa se duca la munca,a chemat un taximetrist si a aplecat,dar pe drum si-a vazut parinti omorati.Sensual i-a ordonat la taximetrist sa opreasca repede.Sensual a venit langa parinti si a gasit o bucatica de tricou rupt cu culoarea mov.Sensual si-a dat seama ca erau mafioti Ballas.El a renuntat la jobul de Camionagiu si a aplicat la mafioti numiti Da Nang Boys.

-Sexul:Masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate):Bucuresti

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:-

Posted

-Nume (in joc) :messi67

-Sex (masculin/feminin):masculin

-Varsta (in joc):15

-Factiuni precedente:smurd

-De ce ati parasit ultima factiune ? :am fost dat fara

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :-

-Cat timp dedicati jocului ?6 ore

-De ce doriti acest job?membri uniti si lider cu caracter

-Care este level-ul caracterului dvs? 6

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:M-am nascut in Ls,am inceput ca trucker am vrut sa fac bani de mic,mi-am facut prieteni care m-au ajutat sa trec peste greutati fara a mai sta ore in sir la trucker,si m-am facut taximetris unde mi-a mers bine primeam bacsis bun.Dupaia am intrat in smurd pentru a da viata oamenilor si ai ajutat pentru un joc mai bun.Acuma astept sa intru in Da nang Boys pentru un joc mai bun.

-Sexul:masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate):Bucuresti

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: Nu

Posted

-Nume (in joc) :outlook

-Varsta (in joc):16

-Factiuni precedente:smurd triads sfr ng sfr ng triads ng

-De ce ati parasit ultima factiune ? : ma demis

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? :Nu

-Cat timp dedicati jocului ? cam toata ziua

-De ce doriti acest job? -

-Care este level-ul caracterului dvs? 23

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: outlook sa nascut in orasul Los Santos si era singur la parinti. El crescand mai mare a incercat sa se angajeze ca sasi plateasa chiria .El a fost angajat dar peste 5 luni a fost concediat si neavand bani sa plateasa chiria el a decis sa plece in alt oras sa se angajeze si sa dus in Las ventures iar acolo o vazand o mafie care facea legea in oras. El intorcanduse in Los Santos sia gasit parintii impuscati.El isi ia inima in dinti si decide sa se bage in mafia vazuta in las ventures numita 'Da Nang Boys.

-Orasul in care locuiti (in realitate):Tg.Neamt

Posted

-Nume (in joc) : Alexus

-Sex (masculin/feminin): masculin

-Varsta (in joc): 15

-Factiuni precedente: SMURD,Triads,NG,DNB,PD,DNB,Bikers.

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Vroiam sa incerc altceva.

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : DNB rank 5, de 2 ori membrul lunii

-Cat timp dedicati jocului ? 5+

-De ce doriti acest job? Sa il ajut pe Dex sa isi ridice factiunea, asa cum a fost pana acum.

-Care este level-ul caracterului dvs? 26

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: Alexus s-a nascut in orasul Los Santos. Acolo a copilarit intr-un cartier cu oameni buni, cu care puteai sa te intelegi. Pana intr-o zi, cand au venit niste gangsteri si i'au luat ca prizonieri pe cei din cartier,Alexus a fost singurul care a scapat. De atunci, el traia pe strazi si s-a hotarat sa mearga in Las Venturas, cu gandul la gagici :D. El tot se gandea ca nu mai e nimic de facut, pana cand a venit o masina plina cu mafioti si la volan liderul MrDexter care i'a dat o mana de ajutor. De atunci el a invatat in renumitul gang Da Nang Boys cum sa se bata si cum sa traga cu armele, si i'a povestit liderului ce s-a intamplat in cartierul lui, si cum a aflat, au si plecat in Los Santos sa ii omoare pe ticalosi.

-Varsta reala: 14

-Orasul in care locuiti (in realitate): Baia mare

Posted

-Nume (in joc) : Kun.Aguero

-Sex (masculin/feminin): M

-Varsta (in joc): 17

-Factiuni precedente : -

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Sa incerc ceva nou

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Pe acest cont nu

-Cat timp dedicati jocului ? Toata ziua

-De ce doriti acest job?Un lider capabil si cred ca un gang mi s-ar potrivi acum .

-Care este level-ul caracterului dvs? 12

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:Kun.Aguero este un baiat care sa nascut in orasul SanFierro.Viata lui parea sa fie una perfecta si fara griji prin prisma parintilor foarte bogati si puternici pe care i-a avut.Tatal sau era in asociere cu mafia din SanFierro si anume Triads iar mama sa era director la F.B.I.La varsta de 7 ani in viata lui se intampla o tragedie insa,parintii lui fiind ucisi de membrii gang-ului rival din SanFierro si anume SanFierroRifa.Fiind crescut de bunica sa,Aguero primeste o educatie corecta iar la implinirea varstei de 18 ani face un curs pt a fi medic pe smurd.Aceasta slujba nu s-a dovedit a fi potrivita pt el,ca urmare dupa putin timp de la devenirea sa ca medic,Aguero isi da demisia si se inscrie la academia militara.Dupa studii intense si indelungate Aguero devine membru al NationalGuard gandul sau fiind sa prinda toti raufacatorii la fel ca cei care i-au omorat parintii.Dorinta sa de razbunare fiind atat de puternica l-a indemnat pe Aguero sa paraseasca NG dupa o perioada indelungata si sa devina rival cu cei care i-au ucis famili,gang-ul Da Nang Boys,prin liderul si membrii pe care ii are,crezand ca este potrivit pt el in dorinta sa de a-si razbuna familia.

-Varsta reala:17

-Orasul in care locuiti (in realitate): Tl

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: --

Posted

-Nume (in joc) :SaKaLuX

-Sex (masculin/feminin):Masculin.

-Varsta (in joc):11

-Factiuni precedente:mafia , triads

-De ce ati parasit ultima factiune ? : nam vrut sa mai stau acolo

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : am castigat concursul triadelor

-Cat timp dedicati jocului ?luni vineri intre 4-7 ore si sambata duminica depinde de ce treburi am cu parinti.

-De ce doriti acest job?:Imi place sa fiu gang si sa ma inteleg cu prieteni si sami fac prieteni si cunostintte noi.

-Care este level-ul caracterului dvs?11

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:SaKaLuX s-a nascut in Las Venturas si avea o familie medie financiara avea 15 ani si de mic a vrut sa mearga la munca ca sa aiba bani cand va fii mare.Primu lui job a fost :Car Jacker tot lucrand el pana la 20 ani si-a facut baiatu niste banuti .De la 20 ani in sus a inceput sa lucreze ca Trucker = Camionagiu .El nu prea avea prieteni fiindca ambitia lui de a muncii si de a avea o viata frumoasa la determinat sa nu aiba multi prieteni.Dupa inca cam 5-6 ani el sa insurat si si-a facut prieteni .De atunci acel om a fost un om serios si a ales munca nu prietenii pt viata si bani si apoi si-a gasit si prieteni si sotie.In momentul accesta el are copii are masina are apartamen si are tot ce isi doreste datorita muncii lui din copilarie . Puteti sa faceti si voi ca el si veti vedea ca va sii nu bine ci foarte bine daca vreti si aveti ambitia ce a avut-o SaKaLuX.

-Varsta reala:11

-Sexul:Masculin

-Orasul in care locuiti (in realitate):Cluj

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:Sunt bun la inima si nu jignesc cam pe nimeni puteti avea incredere.

Posted

-Nume (in joc) : Radian

-Sex (masculin/feminin): M

-Varsta (in joc): 18

-Factiuni precedente: FBI PD

-De ce ati parasit ultima factiune ? : sa intru in gang

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Rank 4 DNB(inainte de wipe)

-Cat timp dedicati jocului ? 7-8 ore

-De ce doriti acest job? Sa ajut factiunea sa creasca mare

-Care este level-ul caracterului dvs? 15

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte:

Radian sa nascut in suburbiile orasului Los Santos de mic a crescut printre politisti uitanduse la acestea cum arestau suspecti,acest lucru la motivat pe RadyX sa isi urmeze scoala si sa ajunga ceva in viata pentru a putea absolvi scoala de Politie insa anturajul la facut pe Radian sa se lase de scoala si sa se apuce de tot felul de excrocherii incepand de la furturi de masini pana la omorarea oamenilor aceste lucruri s-au intamplat cand a facut parte din cadrul gangului Da Nang Boys vazand ca aceste lucruri ii aduce numai probleme si il indeparteaza de visul sau din copilarie de a ajunge politist Radian a hotarat sa plece din gangul Da Nang Boys si sa incerce sa se alature celor din UST acest lucru la reusit a devenit un cetatean respectat organizand curse si un mechanic pe masura nemai avand probleme cu politia insa Radian a hotarat sa ii paraseasca pe cei din UST si sa isi urmeze visul asa ca si-a dapus cv-ul la DnB!

-Varsta reala: 16

-Orasul in care locuiti (in realitate): Plosca

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs:

Posted

-Nume (in joc) : Bortos

-Sex (masculin/feminin): Masculin

-Varsta (in joc): 13

-Factiuni precedente: The Triads

-De ce ati parasit ultima factiune ? : Am fost demis pt ca am avut o problema si nu am putut ajunge la sedinta , iar ca nu am cont pe forum nu am putut posta !

-Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Nu

-Cat timp dedicati jocului ? 5-6 ore pe zi

-De ce doriti acest job? Deoarece imi place DM 'ul foarte mult

-Care este level-ul caracterului dvs? 9

-Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte: bortos sa nasuct in san fierro si trebuia sa munceasca pentru bani

si luat jobul de taxi a muncit cat a putut si nu a castigat niciun ban

intr-o zi bortos sa mutat in los santos unde sia gasit un job nou(camionagiu)

bortos a facut multi bani si multi prieteni din toate mafiile si din alte clanuri

si un sofer personal care il ducea peste tot unde vroia

aopi bortos sa intors in san fierro si a intrat intr-o mafie foarte misto care se ocupa cu arme

a reusit pana a fost dat afara ca nu a putut veni la o sedinta.

acum bortos incearca sa intre iar si sa isi indrepte greselile

oare bortos va intra in Da Nang Boys??? . Dar acest vis a lui bortos depinde numai de liderul Da Nang Boys MrDexter!

-Varsta reala: George

-Orasul in care locuiti (in realitate): Teleorman

-Alte mentiuni pe care ati dori sa le faceti sau ar trebui sa le stim despre dvs: --

PS: Postez eu pt el , mi-a spus ca nu are cont pe forum si eu ma-m oferit sa il ajut , o sa ii fac si un cont de forum si lui , si il voi invata si sa stie sa il acceseze !

Posted

- Nume: Kawa

- Varsta: 17

- Factiuni precedente: - Politicieni

- De ce ati parasit ultima factiune ? : Mod vacanta, dar am fost dat afara.

- Detineti vreun record, un premiu special, o calificare in o factiune ? : Nu

- Cat timp dedicati jocului ? 5-6 ore( zi)

- De ce doriti acest job? : Pentru ca este o factiune unita.

- Care este level-ul caracterului dvs?: 6

- Biografie (a caracterului) - minim 100 cuvinte :In Las Venturas in vara anului 1991 o mama aduce un copil pe lume, acesta avea numele Kawa. Familia lui Kawa nu era una de boieri ,dar totusi lui Kawa nu-i lipsea nimic. De mic a fost un baiat foarte ascultator, cuvincios si nu iesea niciodata din vorba parintiilor sai. Cand a venit timpul sa mearga la scoala s-a descurcat foarte bine, a trecut si de liceu cu 10 pe linie si a absolvit o facultate buna. De cand era mic is dorea sa devina politist, dar cand a venit momentul a decis sa aleaga ceva cu un grad de dificultate mai mare . Dupa mult timp in care a stat pe ganduri, a vazut intr-o seara o lupta de strada, mai exact, cativa banditi au incoltit un membru al unei bande inamica. La mai putin de 2 secunde, apara 2 masini pline cu membrii bandei DNB, acestia au avut grija ca acei huligani sa nu mai calce pe strazile LV-ului multa vreme. De atunci Kawa, vrea sa devina un membru de incredere al cestei Factiuni.

-Varsta reala: 17

-Orasul in care locuiti: Neamt.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...