dicugiovannino Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Nickname:[smOkeRs]MaLboRo Level:9 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Fiindca imi place sa particip la warruri, sa fac kills , mats etc :) Avertismente:- Factiuniile precedente: DNB,SMURD,UST Cel mai mare rank avut intr-o factiune:2 smurd.. Poza cu /stats:View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume:Dicu Giovanni Varsta:14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 6-7
Steven Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname:Steffy Level:12 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru ca este un gang unit. Avertismente: 2, dar promit ca al 3-lea nu va veni Factiuniile precedente: Smurd, Triads, Mafia, NG Cel mai mare rank avut intr-o factiune:4 Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/69/samp023ekr.png/ Informatii din viata reala: Nume: Munteanu Stefan Varsta: 14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 7-8
kavalla Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 [smOkeRs]MaLboRo - respins(dupa ce ma jignesti in cateva randuri mai ai tupeul sa aplici? poate iti schimbi putin atitudinea si o sa ai sanse mai mari next time) Steffy - acceptat pentru teste
Comment' Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Nickname: DaddyJohn Level: 10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Fiindca vreau sa ajunga cat mai sus gangul. Avertismente: 2 Factiuniile precedente: Politicieni, Smurd, Scoala,DNB,Bikers,armata Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Florin Varsta: 16 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 8 h P.S . nick vechi : sensual .
Chambers Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 (edited) Pentru a depune o aplicatie trebuie sa indepliniti cerintele de aici si sa respectati modelul de mai jos. Model de aplicatie Informatii despre caracterul din joc: Nickname:Chambers Level:10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:vreau sa ajut gangul sa omoare rivali. Avertismente:nici unul Factiuniile precedente: SMURD,LSV,DNB Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume:Mihai Varsta:19 Cate ore pe zi acordati acestui joc :4-5 ore Edited August 30, 2012 by Chambers
Damelut Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Nickname:Aquatic Level:10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: e o buna skimbare in sfr intre membri si la kil Avertismente:- Factiuniile precedente:smurd,bikers,pd,dnb Cel mai mare rank avut intr-o factiune:bikers 2 Poza cu /stats: http://postimage.org/image/j7v36t6a5/ Informatii din viata reala: Nume:luchian paul Varsta:15 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 4-5 ore
kucker11 Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Nickname: kucker Level: 10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Imi place de san fiero rifa. Avertismente:---- Factiuniile precedente: smurd the triads the mafia Cel mai mare rank avut intr-o factiune:smurd 2 Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/832/samp031eh.png/ Informatii din viata reala: Nume:Andrei Varsta:13 Cate ore pe zi acordati acestui joc : Nu am program.
stook Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nickname:stook Level:9 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:ca mam plictisit ust Avertismente:0 Factiuniile precedente: Medic , Consilier , si Mecanic Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats:View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume:Florin Varsta:14 Cate ore pe zi acordati acestui joc :aproape non stop
oneil Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Nickname: Scarface Level: 11 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Ca imi place mult SFR de mult timp Avertismente: - Factiuniile precedente: Triads, Ballas, LSV, Instructor Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 4 Poza cu /stats: /stats Informatii din viata reala: Nume: Alex Varsta: 20 ani Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6 ore pe zi sau mai bine. Depinde de timp.
kavalla Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 stook - respins(ai aplicatie si la DNB + insistente in-game) , o noua sansa nu vei primi in viitorul apropiat !
kavalla Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 stook - respins(ai aplicatie si la DNB + insistente in-game) , o noua sansa nu vei primi in viitorul apropiat ! Scarface - acceptat pentru teste
Kennedy Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname:Bogdanu Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Gang unit,foarte puternic. Avertismente: - Factiuniile precedente: - Cel mai mare rank avut intr-o factiune:- Poza cu /stats: http://postimage.org/image/msmqkwawt/ Informatii din viata reala: Nume: Bogdan Varsta: 13 aproape 14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : in jur de 4-5
Iuonak_Diaz Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nickname: IuonaK (Iuonak_Diaz) Level: 7 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Am mai fost si mi-a placut Avertismente: 1 Factiuniile precedente: Inainte de wipe :Ballas,The Mafia, dupa : SFR,Ballas,The Mafia,Grove,Triads Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 5-SFR Poza cu /stats: Click! Informatii din viata reala: Nume: Darius Varsta: 19 Cate ore pe zi acordati acestui joc : Cand am timp
stook Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Model de aplicatie Informatii despre caracterul din joc: Nickname:stook Level:9 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:pentru ca sunt lideri capabili si membri ff buni Avertismente: 0 Factiuniile precedente: Medic Consilier si UST Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume:Florin Varsta:14 Cate ore pe zi acordati acestui joc :aproape non stop
BlackAngel Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Nickname:Mitza Level:23 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:pentru ca sunt membri capabili de treaba si un lider la fel Avertismente: 1 Factiuniile precedente: UST,TRIADE,FBI,NG,DNB,SCOALA Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 5 Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/687/samp497q.png/ Informatii din viata reala: Nume:Mihai Varsta:17 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 7-10 ore pe zi
kavalla Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 stook - respins(abea ai cateva zile de cand ai fost respins , nu cred ca esti pregatit) Mitza - acceptat pentru teste
Guest Marco™ Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Nick : SinneD. Level : 8 De ce doriti sa va alaturati gang`ului : Mi se pare un gang puternic si unit . Avertismente : 2 ; 1 - limbaj ; 1 - participari repetate la war ca civil . Cel mai mare rank intr`o factiune : Rank 1 Poza cu stats : http://www.picz.ro/show-image.php?id=5dd8ab818fd13f1dfb7c8c62ae1bca0e Informatii din viata reala : Nume : Ciutre Marco Varsta : 17 ani Cate ore acorzi pe zi jocului : In jur de 12.
kavalla Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 SinneD. - respins(cerere incompleta + nu mi-a placut modul prin care ai iesit din ultima factiune)
Andrey1233 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Nickname: CelMaiTare13 Level: 10 Ore Necesare Pentru Lvl 12 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Avertismente: 0 Factiuniile precedente: TheMafia,TheTriads,Smurd,Consilier,DNB Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Poza cu /stats: http://postimage.org/image/559xvpphb/ Informatii din viata reala: Nume: Andrei Varsta: 16 Cate ore pe zi acordati acestui joc : Aproximatix 7-8 ore:)