taylorrrr Posted August 12, 2012 Posted August 12, 2012 Nickname: Flaviu. Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Am prieteni pe care ma pot baza si stiu ca sunt bine-organizati. Avertismente: - Factiuniile precedente: - Cel mai mare rank avut intr-o factiune: - Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/840/samp024vu.png/ Informatii din viata reala: Nume: Flaviu Varsta:14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 4-5 ore
barbazana Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 ]Nickname: barbazana Level:6 Varsta(reala):17 Sex(masculin / feminin):masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului: pt ca este un gang respect cu un bun lider Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?:5-6 fara afk Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:-- Nickname-uri anterioare:- Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da Motto-ul personal: toti pt unu ,unul pentru toti Poza cu /stats:http://imageshack.us/f/204/samp001jw.png/ Ce skill-uri ai la arme?(/weapon skill): 1 cred Alte precizari: nu
Gamyng Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Nickname:NuTTzeL Level:14 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Vreau sa ajut in ridicarea factiuni. Avertismente:1 Factiuniile precedente: UST-1,FBI-2,UST-1,FBI-3,PD-2 Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 3 Poza cu /stats: Click ! Informatii din viata reala: Nume: Ionut Varsta:18 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 10 h
kavalla Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 NuTTzeL - acceptat pentru teste barbazana - acceptat pentru teste
sket97 Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Nickname:sKeT97 Level:12 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Vreau sa ajut factiunea la kill. Avertismente:0 Factiuniile precedente: ng-1,sfr-2,DNB-1 Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 2 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: GABI Varsta:15 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 3+
iZoMaNN Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Nickname: iZoMaNN Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Sa ajut aceasta factiune Avertismente: - Factiuniile precedente: - Cel mai mare rank avut intr-o factiune: - Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume: Raul Varsta:15 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6 ore
yak Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: Smile4Fun Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang puternic.Bine organizat cu membrii capabili si un lider pe masura Avertismente: 0 Factiuniile precedente: Politicieni Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 2 Poza cu /stats: Click Here. Informatii din viata reala: Nume: Ovidiu Varsta: 13 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 6-7 ore/zi P.S. : Am postat eu pt Smile deoarece nu are posturile necesare k sa puna url-uri
BIGG Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Nickname:Blood Level:13 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: este un gang frumos cu membri de treaba Avertismente:- Factiuniile precedente: sfr ust Cel mai mare rank avut intr-o factiune: ust rank 5 Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume: Andrei Varsta:14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : nu am un interval orar stabilit,joc cat imi permite timpul
NegaTivE. Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nickname: LemoN. Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang frumos cu un lider experimentat. Avertismente:- Factiuniile precedente: Lsv Cel mai mare rank avut intr-o factiune: Lsv-rank 1 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Mihai Varsta:18 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 3-4 ore zilnic.
KronicK Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Nickname:Roxor Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:ca imi place foarte mult Avertismente:- Factiuniile precedente: politicieni Cel mai mare rank avut intr-o factiune:politicieni rank 2 Poza cu /stats:http://postimage.org/image/6e9uylr2n/
kavalla Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 Roxor - respins(cerere incompleta+insistente in-game)
bWin Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nickname: Adi777 Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: este un gang puternic, imi place locatia spawnului Avertismente:- Factiuniile precedente: - Cel mai mare rank avut intr-o factiune: - Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume: Adrian Varsta:16 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 4-5
sket97 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nickname: stook Level:7 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang cu membri activi si buni tragatori. Avertismente:- Factiuniile precedente: consilieri Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Florin Varsta:12 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 7+ PS:Postez pentru el nu are cont pe forum!!
kavalla Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 stook - respins(nu cred ca esti pregatit , revii cand iti faci TU cont pe forum)
Odin Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nickname: Cheta Level: 11 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang de elita cu membrii de nota 10+ Avertismente: 1 Factiuniile precedente: F.B.I Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 4 Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/802/samp001zx.png/ Informatii din viata reala: Nume: Vlad Varsta: 17 Cate ore pe zi acordati acestui joc: De obicei peste 4-5