George Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nickname:bodea Level: 10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: imi place gangul si vreau sa fiu langa varul meu Cretu Stefan Avertismente: - Factiuniile precedente: Smurd Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats: http://postimage.org/image/sxm3qqa71/ Informatii din viata reala: Nume: Bodea George Varsta: 12 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 6+ # M-a rugat sa postez pentru el ,nu isi poate face cont pe forum...
kavalla Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 bodea - respins(daca chiar iti doresti sa intri in SFR iti faci TU cont pe forum si aplici)
BIGG Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nickname: Blood Level: 13 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: este un gang frumos si respectat Avertismente: - Factiuniile precedente: sfr ust Cel mai mare rank avut intr-o factiune:5 Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume:Andrei Varsta: 14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 2-3 ore
bodea_george Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nickname:bodea Level: 10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: imi place gangul si vreau sa fiu langa varul meu Cretu Stefan Avertismente: - Factiuniile precedente: Smurd Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats: http://postimage.org/image/sxm3qqa71/ Informatii din viata reala: Nume: Bodea George Varsta: 12 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 6+Am reusit de data asta sper ca este corect .
CS_jmek_CS Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nickname:hellbound_ Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: am un prieten in gang si mi se pare ok gangul. Avertismente: - Factiuniile precedente: - Cel mai mare rank avut intr-o factiune:- Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: bogdan Varsta: 17 Cate ore pe zi acordati acestui joc :2-3
kavalla Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 hellbound_ - acceptat pentru teste bodea - respins(trebuie sa revii cu o cerere peste 3 zile)
Stef@n Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Nickname: deMoga(TinKode) Level: 10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: este un gang frumos si respectat Avertismente: Factiuniile precedente: Grove,LSV The Mafia Cel mai mare rank avut intr-o factiune:2 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume:Stefan Varsta: 15 Cate ore pe zi acordati acestui joc : cam toata ziua fiindca e vacanta...
Casio Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: Casio Level: 18 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Sa ma distrez. Avertismente: 1 Factiuniile precedente: Mai multe. Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 6 Poza cu /stats: Click Informatii din viata reala: Nume: Alex Varsta: 22 Cate ore pe zi acordati acestui joc: Cate pot.
bodea_george Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nickname:bodea Level: 10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: imi place gangul si vreau sa fiu langa varul meu Cretu Stefan Avertismente: - Factiuniile precedente: Smurd Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats: http://postimage.org/image/sxm3qqa71/ Informatii din viata reala: Nume: Bodea George Varsta: 12 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 6+
dicugiovannino Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nickname:[smOkeRs]MaLboRo Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru skin si desigur imi place foarte mult sa colaborez cu ceilalti, sa omor inamici etc:D Avertismente:Niciunul Factiuniile precedente: Smurd Cel mai mare rank avut intr-o factiune:2 Informatii din viata reala: Nume:Dicu Giovanni Roberto Varsta:14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6-7
dicugiovannino Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nickname:[smOkeRs]MaLboRo Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Deoarece imi plac foarte mult mafiile Avertismente:Niciunul Factiuniile precedente: Smurd Cel mai mare rank avut intr-o factiune:2 Poza cu /stats:View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume:Dicu Giovanni Roberto Varsta:14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6
kavalla Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [smOkeRs]MaLboRo - respins(nu suntem o mafie + insitente in-game)
rebeca123 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nickname: r3b3k Level: 1 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Sa omor rivali. Avertismente: 1 Factiuniile precedente: Mai multe. Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 3 Poza cu /stats: http://img3.imagesha...8/samp078st.png Informatii din viata reala: Nume: valentin Varsta: 16 Cate ore pe zi acordati acestui joc: 6-7
Guest Myster Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: spX Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang cu membrii activi si un lider care stie sa conduca o factiune. Avertismente: - - - Factiuniile precedente: Consilieri ( rank 3 ) si Scoala ( rank 1 ) Cel mai mare rank avut intr-o factiune: rank 3 in Consilieri Poza cu /stats: :photo: Informatii din viata reala: Nume: Vali Varsta: 15 ani Cate ore pe zi acordati acestui joc : 4h +
SkullCandy Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: SkullCandy Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: O factiune frumoasa cu membrii de treaba si un lider pe masura. Avertismente: 1 - DM excesiv Factiuniile precedente: SMURD - 2 Cel mai mare rank avut intr-o factiune: SMURD - 2 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Andrei Ionut Varsta: 22 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 7h +
dicugiovannino Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Nickname:[smOkeRs]MaLboRo Level:7 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Deoarece imi plac warrurile , vreau sa ma antrenez cat mai mult cu deagle ! Avertismente:- Factiuniile precedente: Smurd Cel mai mare rank avut intr-o factiune:2 Poza cu /stats:View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume:Giovanni Varsta:14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6
kavalla Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [smOkeRs]MaLboRo - acceptat pentru teste(o sansa ai!)