Guest Fringe. Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Nickname:cora Level:13 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:sa ajut liderul la war/kill,sa ridic factiunea cat mai sus! :) Avertismente:0 Factiuniile precedente:SFR,Triade,Scoala,Politicieni,Ust,Bikers Cel mai mare rank avut intr-o factiune:3 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume:- Varsta:17 Cate ore pe zi acordati acestui joc : nu prea am jucat ca am avut niste dureri de spate dar o sa revin.....cam 3-4 ore pe zi sau chiar mai mult....
BlackAngel Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Nickname:[blackAnGeeLL] Level:21 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:sa ajut membri la war-uri sa ma distrez.. e frumos in sfr :D Avertismente:1 Factiuniile precedente:fbi,ng,ballas,dnb,scoala Cel mai mare rank avut intr-o factiune:5 ng Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/844/samp079mv.png/ Informatii din viata reala: Nume:Mihai Varsta:17 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 15-16 pe zi e vacanta:D
lolflamE Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: alinn1 Level: 11 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: am plecat cu un gust amar . insa cred ca nu am dat tot ce pot pt a ridica gangul si de aceea vreau sa revin si sa acord gangului o a2a sansa. Avertismente: - Factiuniile precedente: armata,fbi,armata,mafia,pd ,sfr Cel mai mare rank avut intr-o factiune: armata- 3 Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume: C. Alin Varsta: 21 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 6+
sonyblack Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Nickname: [sonyblack]gabi Level: 10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: am mai fost si mi-a placut numai ca liderul a fost aiurea acum ca s-a schimbat vreau iarasi Avertismente:1 Factiuniile precedente:fbi,ng,ballas,dnb,scoala Cel mai mare rank avut intr-o factiune:5 ng Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume:Gabriel Varsta:16 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 8-9 ore
yak Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: yAk Level: 14 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang puternic,cu membrii capabili si un lider pe masura Avertismente: 0 Factiuniile precedente: Politicieni,DNB,Triads,Armata,FBI Cel mai mare rank avut intr-o factiune: FBI 4 Poza cu /stats: http://tinypic.com/r/2m806pu/6 Informatii din viata reala: Nume: Razvan Varsta: 13 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6 ore/zi
THC Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Postez pt WRDv8 are ban pe forum Nickname:WRDv8 Level:11 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Un gang bun , in plina ascensiune , cu playeri buni si lider ok Avertismente:2 , unul luat dintr-o neintelegere Factiuniile precedenteoliticienii , The Mafia Cel mai mare rank avut intr-o factiune:rank 3 The Mafia Poza cu /stats:View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume:N.Mihai Varsta:22 Cate ore pe zi acordati acestui joc : cand am timp minim 5-6 ore dupa masa, si in rest noapte vreo 2-3
heychorr Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Nickname: Hey_Chorr Level: 13 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang bun si pt. a ajuta la war/kill Avertismente: - Factiuniile precedente: Ballas Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 2 Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/19/samp037pwb.png/ Informatii din viata reala: Nume: Cristian Varsta: 18 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 6+
volvo1 Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Nickname: Decent Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Inainte de wipe am facut parte din acest gang si mi-a placut. Acum as vrea sa ma intorc din nou. Avertismente: - Factiuniile precedente: SMURD Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Adi Varsta: 19 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6 ore
Stifler Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Nickname: Stifler69 Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Pentru ca mereu am fost in alianta aceasta si acum, dupa wipe, vreau sa ma intorc. Avertismente: - Factiuniile precedente: SMURD Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 5 (inainte de wipe) Poza cu /stats: http://postimage.org/image/5ibzqwqh1/ Informatii din viata reala: Nume: Ionut Varsta: 19 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6 ore
Messi Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Nickname:messi67 Level:7 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:membri uniti si lider cu caracter Avertismente:- Factiuniile precedente: smurd Cel mai mare rank avut intr-o factiune:- Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume:Nan Alexandru Varsta:16 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 6 ore
kavalla Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 messi67 - acceptat pentru teste(trec cu vederea anumite chestii si iti ofer o sansa)
Bing@ Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nickname: Bing@ Level: 12 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Vreau sa revin in SFR cu noi forte. Avertismente: - Factiuniile precedente: ballas,smurd,dnb Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 5 Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/36/samp000ci.png/ Informatii din viata reala: Nume:Andrei Varsta:14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : cand am timp
sket97 Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Nickname: sket97 Level: 7 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Imi place acest gang!! Avertismente: - Factiuniile precedente: ng.dnb Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume:Gabi Varsta:15 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 3-4 ore