Radu. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Nickname: Radu Level: 14 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Pentru ca am prieteni si ma inteleg cu majoritatea membrilor si un lider pe masura. Avertismente:- Factiuniile precedente: Mafia Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 3 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Radu Varsta: 18 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 9-10
Zeus1995 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Nickname: Zeus1995 Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: As dori sa incerc sa un gang. Avertismente:- Factiuniile precedente: Smurd Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/542/samp033cg.png/ Informatii din viata reala: Nume: DorU Varsta: 17 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6 ore
Benko Fery Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Nickname:SaKaLuX Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru ca imi place SFR si vreau sa-i ajut pe colegiii mei din SFR si mai este si o factiune unita si responsabila de cea ce se intampla Avertismente:- Factiuniile precedente: Cel mai mare rank avut intr-o factiune: Poza cu /stats:http://postimage.org/image/c3gmi56qd/ Informatii din viata reala: Nume:Benko Fery Varsta:11 Cate ore pe zi acordati acestui joc :aproape tot timpu 4-5 ore inafara de duminica
Benko Fery Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 SaKaLuX - respins(nu te-ai remarcat pe server) cu ce nu mam remarcat ce nam facut
AlexDZC Posted July 9, 2012 Posted July 9, 2012 Nickname: AlexDZC Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Deoarece sunt o mafie unita. Avertismente:- Factiuniile precedente: Mayor Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 3 Poza cu stats : http://www.picz.ro/show-image.php?id=53e9a7a4423c2a2390b4f1c34f780c6e Informatii din viata reala: Nume: Alexandru Varsta: 18 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 9-10
Andra Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: Piti.xD Level: 26 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Deoarece nu am fost in acest gang si as vrea sa intru pentru a-l putea ajuta Avertismente: - Factiuniile precedente: Triads, FBI, NG, Ballas, Da Nang Boys, Bikers Cel mai mare rank avut intr-o factiune: Triads, FBI - rank3 Poza cu /stats: Click Informatii din viata reala: Nume: Andrada Varsta: 16 Cate ore pe zi acordati acestui joc: 2-3 ore, depinde de zi
nutu09 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Nickname:Bortos Level:8 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Imi place sa merg la kill sa fim organizati. Avertismente:0 Factiuniile precedente: Nu am intrat in nici o factiune decat civil am fost si asteptam sa intru in Rifa Cel mai mare rank avut intr-o factiune:- Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume:George Varsta:17 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 10+
Calibru 9mm Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Nickname: Calibru Level: 7 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Consider ca a fi parte dintr-un gang este cel mai interesant aspect al jocului. Avertismente: None Factiuniile precedente: Medics si Ballas Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Alex Varsta:17 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 6-10
paulvasile Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Nickname:paulvasile Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Este un gang renumit Avertismente:- Factiuniile precedente: Primar, School Instructor, Dng Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats: Informatii din viata reala Nume:PAul-Vasile Varsta:19 Cate ore pe zi acordati acestui joc :6ore pe zi
Guest VaLi12 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Model de aplicatie Informatii despre caracterul din joc: Nickname: Royality Level: 10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang cu un lider bun si membrii activi Avertismente: 1 Factiuniile precedente: TT Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Vali Varsta: 15 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 4+
TwIIIsT Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: TwIsT Level: 10 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Deoarece are membri seriosi si activi. Avertismente: - Factiuniile precedente: - Cel mai mare rank avut intr-o factiune: am uitat ca am facut o pauza..... Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Mihai Varsta: 16 Cate ore pe zi acordati acestui joc: 3-4 ore, depinde de zi
andrei_nr1 Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Nickname:Andrei_nr1 Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: E foarte de treaba lideru si sunt uniti toti membri :D Avertismente: 1 Factiuniile precedente: Politiceni Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume:Andrei Varsta:18 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 3-4 Multumesc pentru timpul acordat .
AlexDZC Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Nickname: AlexDZC Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Deoarece sunt o mafie unita. Avertismente:- Factiuniile precedente: Mayor Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 3 Poza cu stats : http://www.picz.ro/show-image.php?id=fa7c964e407911577f446b3cb1cfd812 Informatii din viata reala: Nume: Alexandru Varsta: 18 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 9-10
JuiceX Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: mihaitzzza Level: 9 (10/40) De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Am fost in SFR, imi place sa fac parte dintr-un gang si singurul gang in care vreau sa intru este SFR. Avertismente: unul singur (Dar s-a dovedit a fi o greseala) Factiuniile precedente: Primarie, SFR Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 2 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Mihai Varsta: 19 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 3-5 (depinde de cheful de joc)