SkateRZ Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: SkateRZ Level: 26 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang unit,cu membrii de treaba. Avertismente: - Factiuniile precedente: SMURD,NG,Ballas,SFR,Scoala,The Triads,FBI (in ordine aleatorie) Cel mai mare rank avut intr-o factiune: SMURD,SFR,The Triads,FBI = rank 3 Poza cu /stats: /stats Informatii din viata reala: Nume: Anghel Dragos Varsta: 16 ani Cate ore pe zi acordati acestui joc : Aproximativ 3-4 ore
Benko Fery Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Nickname:SaKaLuX Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru ca imi place SFR si vreau sa-i ajut pe colegiii mei din SFR si mai este si o factiune unita si responsabila Avertismente:- Factiuniile precedente:NSL Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats[:url=http://postimage.org/image/fy9l5o841/] Informatii din viata reala: Nume:Benko Fery Varsta:11 Cate ore pe zi acordati acestui joc :aproape tot timpu 4-5 ore inafara de duminica
Blackhole Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname:BlacKhOl3 Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Sa rup celelalte ganguri si sa aratam ca suntem cei mai buni Avertismente:1 dar nush dc Factiuniile precedente: SMURD,POLITICIENI Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1ca nu am stat mult in faction Poza cu /stats: http://postimage.org/image/hou8l2v67/ Informatii din viata reala: Nume:Arthhur Varsta:13 Cate ore pe zi acordati acestui joc :6-7h poate si mai mult
Guest ozoN. Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Nickname: Skynnnet Level: 24 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang unit,cu membrii de treaba. Avertismente: 1 Factiuniile precedente: Triade si SFR ( rank 4 amandoua ) Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 4 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Toma Ionutz Varsta: 16 ani Cate ore pe zi acordati acestui joc : 4-5 ore , m-am reapucat :nanana:
Hasis9 Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Nickname: Hasis4 Level: 6 + De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Vreau sa ma alatur acestui gang pentru ca este unit , membii sunt de treaba si imi place activitatea gangului Avertismente: nu am Factiuniile precedente: Consilier Cel mai mare rank avut intr-o factiune: Senator Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/262/samp008hj.png/ Informatii din viata reala: Nume: Anton Silviu Varsta: 18 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 10 -14 si 18 -24
Damelut Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nickname: DaMeLo Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:as vrea sa fiu langa kvl sa ajut gangul cu toto ce pot Avertismente:- Factiuniile precedente:smurd Cel mai mare rank avut intr-o factiune:smurd rank 2 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume:paul Varsta:13 ani Cate ore pe zi acordati acestui joc : 4-5 ore
Guest Wapo Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Nickname: Wapo Level: 22 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Vreau sa ma reintorc in viata de gangster....stilu meu ii sa o ard ca un g-man ! B-) Avertismente: warn non fp si warn pentru ca am stat afk la calutzi :-" Factiuniile precedente: TheMafia, The Triads, Ballas, GroveSt. Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 3 G.S. Poza cu /stats: http://i.imgur.com/Ysbpa.jpg Informatii din viata reala: Nume: Popa Vlad Alin Varsta: 15 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 4-5 ore pe zi
kavalla Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Hasis4 - respins (nu te vad pregatit sa face parte din aceasta factiune) DaMeLo - respins (Ai lvl 5 + insitente nenumarate in-game) Wapo - Acceptat pentru teste
KronicK Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Nickname: SeNz0r Level: 7 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang unit,cu membrii de treaba. Avertismente: - Factiuniile precedente: SMURD Cel mai mare rank avut intr-o factiune: SMURD,rank 2 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Razvan Butescu Varsta: 18 ani Cate ore pe zi acordati acestui joc : Aproximativ 4-5 ore
Guest ozoN. Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Nickname: stook Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Pentru ca e un gang cu renume si cei din gang sunt de treaba si isi doresc sa devina tot mai puternici asa cum imi doresc si eu. Avertismente:- Factiuniile precedente: Politicieni Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 2 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Florin Varsta: 11 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 4-5 ore pe zi #postez eu pentru el
ROBYCA Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Nickname: Robyca Level: 20 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Vreau sa fiu de ajutor. Avertismente: 0 Factiuniile precedente: SFR Cel mai mare rank avut intr-o factiune: SFR-rank 5 Poza cu /stats: http://imgur.com/DQBXr Informatii din viata reala: Nume: Robert Varsta: 17 Cate ore pe zi acordati acestui joc : pana ma plictisesc..depinde de fiecare zi..
alinwow Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nickname: AliNwOw Level: 10 ( aproape 12 dar nu dau Buy Level ) De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Pentru a ajuta Avertismente: 0 Factiuniile precedente: UST Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 2 Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume: Alin Varsta: 15 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6
FiLEz Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nickname: ERader Level: 11 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Sa ma alatur unui gang serios si foarte puternic. Avertismente: 1 Factiuniile precedente: Medic ( 2 ) The Mafia ( 1 ) UST ( 2 ) The Mafia ( 1 ) The Triads ( 1 ) Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 2 Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume: Jeremici Adrianw Varsta: 16 ani Cate ore pe zi acordati acestui joc : 4h ps : new account, defapt e din 2010.
BlackCondor Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Nickname:BlackCondor Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Pentru ca acest gang il ador foarte mult. Avertismente: - Factiuniile precedente: Politicieni , Instructori , DNB Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 2 ( la toate ) Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/651/samp001kja.png/ Informatii din viata reala: Nume:Gabi Varsta:14 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6