nEmEsIsw0w Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nickname:nEmEsIsw0w Level:9 Varsta(reala):15 Sex(masculin / feminin):masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului:e fain si foarte frumos in sfr Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?:3-4 ore Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:trafic de arme/droguri Nickname-uri anterioare: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da Factiuni precedente ( + rank ):smurd rank1 SFR rank 1,The Mafia rank 1 De ce ati parasit ultima factiune?:nu pre imi placea intro mafie Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?:nu 0 0 0 Poza cu /stats:View post on imgur.com Biografie ( minim 100 cuvinte ): nEmEsIsw0w sa nascut in los santos.tatal sau era camenagiu iar mama lui era somera.odata cand tatal sau ducea o livrare era cu fiul sau.cand tatal era pe cale sa duca livrarea ia zis lui nEmEsIsw0w sa iasa din masina ca sa mai ia aer.atunci cineva sa inzbit in duba tatalui si sa rasturnat.tata lui nEmEsIsw0w si a murit.nEmEsIsw0w. cand a venit acasa si ia spus mamei sale mamei nui venea sa creada.la nici un an dupa incident ii moare si mama.acum nEmEsIsw0w este singur la nouasprezece ani.el ramane singur caci na avut cine sal creasca.cand mergea in cartier erau numai mafioti care isi bateau joc de el.la douazeci de ani sa hotarat sa intre si el intrun gang.si acum nimeni nu isi mai batea joc de el caci ave prieteni la nevoie
Mihnea Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nickname:nEmEsIsw0w Level:9 Varsta(reala):15 Sex(masculin / feminin):masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului:e fain si foarte frumos in sfr Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?:3-4 ore Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:trafic de arme/droguri Nickname-uri anterioare: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:da Factiuni precedente ( + rank ):smurd rank1 SFR rank 1,The Mafia rank 1 De ce ati parasit ultima factiune?:nu pre imi placea intro mafie Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?:nu 0 0 0 Poza cu /stats:View post on imgur.com Biografie ( minim 100 cuvinte ): nEmEsIsw0w sa nascut in los santos.tatal sau era camenagiu iar mama lui era somera.odata cand tatal sau ducea o livrare era cu fiul sau.cand tatal era pe cale sa duca livrarea ia zis lui nEmEsIsw0w sa iasa din masina ca sa mai ia aer.atunci cineva sa inzbit in duba tatalui si sa rasturnat.tata lui nEmEsIsw0w si a murit.nEmEsIsw0w. cand a venit acasa si ia spus mamei sale mamei nui venea sa creada.la nici un an dupa incident ii moare si mama.acum nEmEsIsw0w este singur la nouasprezece ani.el ramane singur caci na avut cine sal creasca.cand mergea in cartier erau numai mafioti care isi bateau joc de el.la douazeci de ani sa hotarat sa intre si el intrun gang.si acum nimeni nu isi mai batea joc de el caci ave prieteni la nevoie Uite-te pe prima pagina la primul post , e alt model de aplicatie
nEmEsIsw0w Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Nickname:nEmEsIsw0w Level:9 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:ador treaba in echipa Avertismente:1 Factiuniile precedente: smurd,SFR,mafia,triade Cel mai mare rank avut intr-o factiune:rank 3 Poza cu /stats:http://tinypic.com/view.php?pic=kdva7c&s=6 Informatii din viata reala: Nume:Velescu Paul Varsta:15 ani Cate ore pe zi acordati acestui joc :4-5 ore
nasubibi Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname:Dakar Level:9 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru ca este un gang bun si drept cu oameni bunis si un sef special. Avertismente:NU Factiuniile precedente:Triade Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats:http://img96.imageshack.us/img96/465/samp040po.png Informatii din viata reala: Nume:Dutan Mihai Varsta:16 ani Cate ore pe zi acordati acestui de la 4 ore la 8 chiar 9 ore
nyankuN Posted May 31, 2012 Posted May 31, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: Kearse Level: 15 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Din dorinta de a incerca ceva nou, vreau sa ajut gangul Avertismente: 0 Factiuniile precedente: Grove Street, Armata Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 4 Poza cu /stats: click Informatii din viata reala: Nume: Nicusor Varsta: 18 Cate ore pe zi acordati acestui joc: 2-3-4, depinde de zi
The0d0r Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname: The0d0r Level: 7 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Liderul extraordinar, playerii buni, vreau sa ajut cu tot ce pot, vreau sa aduc San Fierro Rifa pe culmile gloriei! Avertismente: 0 Factiuniile precedente: Consilieri (rank2) Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 2 Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/834/sfrp.png/ Informatii din viata reala: Nume: Vladimirescu Teodor Varsta: 19 Cate ore pe zi acordati acestui joc: 2-3 ore (dimineata) si 3-4 ore (seara)/
Andrey1233 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nickname: CelMaiTare13 Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Vreau sa ajut gangul si poate aduc si ceva in + daka mi se da aceasta sansa ! Avertismente: 0 Factiuniile precedente: civilian,consilier,smurd,Si cele din joc ! Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Pentru ca nu prea mi-a placut factiunile,asta cu siguranta este foarte frumoasa si as vrea sa intru in ea dac ami se da aceasta sansa ! Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/41/samp000fyi.png/ Astept un raspuns cat mai curand Va Multumesc !!!
Mihnea Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nickname: CelMaiTare13 Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Vreau sa ajut gangul si poate aduc si ceva in + daka mi se da aceasta sansa ! Avertismente: 0 Factiuniile precedente: civilian,consilier,smurd,Si cele din joc ! Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Pentru ca nu prea mi-a placut factiunile,asta cu siguranta este foarte frumoasa si as vrea sa intru in ea dac ami se da aceasta sansa ! Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/41/samp000fyi.png/ Astept un raspuns cat mai curand Va Multumesc !!! Nu ai completat tot modelul
Andrey1233 Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nickname: CelMaiTare13 Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Vreau sa ajut gangul si poate aduc si ceva in + daka mi se da aceasta sansa ! Avertismente: 0 Factiuniile precedente: civilian,consilier,smurd,Si cele din joc ! Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Pentru ca nu prea mi-a placut factiunile,asta cu siguranta este foarte frumoasa si as vrea sa intru in ea dac ami se da aceasta sansa ! Poza cu /stats: http://****.us...samp000fyi.png/ Astept un raspuns cat mai curand Va Multumesc !!! Informatii din viata reala: Nume: Andrei Varsta: 16 Cate ore pe zi acordati acestui joc : cursul saptamanii 5-6 ore sambata-duminica toata ziua !
.catalin2002. Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nickname: Vipera2 Level: 6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: imi place Avertismente: nu Factiuniile precedente: smurd politicieni Cel mai mare rank avut intr-o factiune: 1 Poza cu /stats: http://img543.images...4/samp007ti.png Informatii din viata reala: Nume: Catalin Varsta: 21 Cate ore pe zi acordati acestui joc : depiinde
Mihnea Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Acceptat pentru teste [nu merg pozele cu stats , e probabil de la mine , dar v-am verificat pe site]
ChangeNaMe Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nickname:UnBaNNN Level:5 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru a ajuta gangului Factiuniile precedente:- Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats:Nu stiu sa pun Informatii din viata reala: Nume:Alex Varsta: 15 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6 in wek 4-5
Mihnea Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nickname:UnBaNNN Level:5 De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru a ajuta gangului Factiuniile precedente:- Cel mai mare rank avut intr-o factiune:1 Poza cu /stats:Nu stiu sa pun Informatii din viata reala: Nume:Alex Varsta: 15 Cate ore pe zi acordati acestui joc : 5-6 in wek 4-5 Minim level 6 , invata sa pui poza cu stats
sonyblack Posted June 2, 2012 Posted June 2, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname:[sonyBlack]Gabi Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: deoarece imi place ca se lucreaza in echipe si sunt colegi de treaba. Avertismente:- Factiuniile precedente:- Cel mai mare rank avut intr-o factiune:- Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume:Macovei Gabriel Varsta:15 Cate ore pe zi acordati acestui joc :7-8
Mihai1200 Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname:Mihai1200 Level:15 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: jucatorii sunt uniti si seriosi Avertismente:- Factiuniile precedente:-Consilieri 2 Medici 3 SFR 1 The Mafia 1 UST 1 FBI 1 Cel mai mare rank avut intr-o factiune:3 Medici Poza cu /stats: aici Informatii din viata reala: Nume:Mihai Varsta:19 Cate ore pe zi acordati acestui joc :4-5
delya Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname:Delya Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: jucatorii sunt uniti ,seriosi,lider capabil. Avertismente:- Factiuniile precedente:-Consilieri ,ambulanta Cel mai mare rank avut intr-o factiune:2 medici Poza cu /stats:My link Informatii din viata reala: Nume:Delya Varsta:16 Cate ore pe zi acordati acestui joc :9-10 si in weekend 12-14
Mihnea Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nickname:Delya Level:6 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: jucatorii sunt uniti ,seriosi,lider capabil. Avertismente:- Factiuniile precedente:-Consilieri ,ambulanta Cel mai mare rank avut intr-o factiune:2 medici Poza cu /stats:My link Informatii din viata reala: Nume:Delya Varsta:16 Cate ore pe zi acordati acestui joc :9-10 si in weekend 12-14 Respins , revii cand esti civil
alexiniosm Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nickname:aLeXuTzU28 Level: 7 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este o factiune unita si lider capabil....este o factiune foarte buna. Avertismente: 0 Factiuniile precedente: - Cel mai mare rank avut intr-o factiune: - Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume: Alex Varsta: 13 ani jumate Cate ore pe zi acordati acestui joc: 4-8 ore
ka0sen97 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nickname:ka0seN Level: 7 De ce doriti sa va alaturati gang-ului: este o factiune respectata care se ocupa cu kill trafic de arme war si imi plac membrii dar si liderul imi place. Avertismente: 2 Factiuniile precedente: -politicieni Cel mai mare rank avut intr-o factiune: rank 2 Poza cu /stats: Informatii din viata reala: Nume: Florin Varsta: 15 ani Cate ore pe zi acordati acestui joc: 6-7 ore