oneil Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nickname: Scarface Level: 8 Varsta(reala): 19 ani Sex(masculin / feminin): Masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Este un gang frumos cu un lider beton! Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: Aproximativ intre 3-6 ore. Depinde de timp Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: SFR(San Fiero Rifa) este un gang care se ocupa cu activitati ilegale printre care se afla si luptele de strada,traficul de arme si droguri,jafuri Nickname-uri anterioare: - Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: Da Factiuni precedente ( + rank ): SMURD - Rank 3, Triads - Rank 2 Motto-ul personal: Nu judeca pe nimeni fara sa stii despre el Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/560/samp014ix.png/ Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): Comanda nu mai este valabila. Biografie ( minim 100 cuvinte ): Scarface s-a nascut in anul 2011 in spitalul de urgenta din LS fiul unui respectat Avocat si al unei Jurnaliste. De la varsta de 3 ani , parintii sai l-au dus la un sport pentru a se dezvolta frumos, la inot. La varsta de 18 ani , dupa ce a terminat un liceu sportiv, a intrat la Academia de Politie pentru urmatorii 4 ani , de acolo iesind Ofiter. Cat a functionat ca membru al Departamentului de Politie Los Santos , Greatbird si-a dat seama care are un talent foarte bine dezvoltat in manuirea tuturor armelor, motiv pentru care toate misiunile in care era inclus se terminau cu bine. Dupa o perioada de timp, a inceput sa aiba mici probleme cu colegii de echipa fapt ce l-a facut sa nu-l mai intereseze prea mult serviciul si sa neglijeze regulamentul prestabilit. Intr-o zi a fost prins ca trecea cu vederea cand gangsterii faceau trafic cu droguri. In urmatoarele momente a fost demis din functie, motivul pentru care acum imi depun CV-ul la San Fierro Rifa.
Guest ciprian88 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 . Nickname: ciprian88 Level: 8 Varsta(reala): 17 Sex(masculin / feminin): masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Imi place mult spawn-u, masinile, gangsteri din gang, este o factiune serioasa! si ashi dori sa fac parte din ea! Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?: 6-8 Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: Materiale, droguri, waruri! Nickname-uri anterioare: - Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: da Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?: da.... Factiuni precedente ( + rank ): smurd rank 3,tuning rank 1 Motto-ul personal: Curajul inseamna sa fii singurul care stie ca-ti este frica! Poza cu /stats: http://postimage.org/image/mnv234gp5/ Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): am 0 la toate3 dar promit ca o sa creasca rpd daca intru nu ma lasa sa o pun doar cea cu stats! Biografie ( minim 100 cuvinte ): ciprian88 s-a nascut in orasul Los Santos, avand o familie foarte bogata care ii oferea tot ce avea nevoie. Pe la varsta de 15 ani acesta se hotaraste sa nu mai primeasca nimic de la parintii sai si sa vada cum e viata celor saraci, a celor care muncesc din greu pentru a castiga un ban. Pana la varsta de 20 de ani acesta acumuleaza experienta muncind ca Detectiv, ajutand oameni sa gaseasca persoane pierdute...nu castiga multi bani dar era multumit ca ajuta oamenii, dupa care el doreste sa devina un mebru al gangului SFR .Dar pentru asta trebuia sa mai acumuleze experienta...sa invete sa foloseasca armele...ceea ce a si facut. Dupa un timp acesta afla ca parintii lui au fost ucisi, acesta ,fiind socat, fuge in lume...dupa ce isi revine din starea de soc acesta aduna informatii despre ucigasii familiei lui. Dupa ce are toate informatiile necesare acesta se duce la fiecare om de legatura cu ajutoru caruia se putea ajunge la ucigasi, aduna informatii dupa care ii ucide. Dupa o perioada, acesta ajunge la cei care i-au omorat familia si ii ucide in cel mai crunt si lent mod. La un moment dat apare cineva in viata lui, care ii ofera foarte multi bani pentru a ucide pentru el....Wind accepta oferta...dar dupa un timp se hotaraste sa intre intr-o organizatie. Acesta doreste sa intre in cel mai bun gang: SFR cel mai respectat. gang Multumesc !:* R3sp3cT] 0 1
Guest JunyorU Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 ciprian88-respins(ti se pare cunoscuta biografia?) Biografie ( minim 100 cuvinte ): Wind s-a nascut in orasul Los Santos, avand o familie foarte bogata care ii oferea tot ce avea nevoie. Pe la varsta de 15 ani acesta se hotaraste sa nu mai primeasca nimic de la parintii sai si sa vada cum e viata celor saraci, a celor care muncesc din greu pentru a castiga un ban. Pana la varsta de 20 de ani acesta acumuleaza experienta muncind ca Detectiv, ajutand oameni sa gaseasca persoane pierdute...nu castiga multi bani dar era multumit ca ajuta oamenii, dupa care el doreste sa devina un mebru al gangului SFR .Dar pentru asta trebuia sa mai acumuleze experienta...sa invete sa foloseasca armele...ceea ce a si facut. Dupa un timp acesta afla ca parintii lui au fost ucisi, acesta ,fiind socat, fuge in lume...dupa ce isi revine din starea de soc acesta aduna informatii despre ucigasii familiei lui. Dupa ce are toate informatiile necesare acesta se duce la fiecare om de legatura cu ajutoru caruia se putea ajunge la ucigasi, aduna informatii dupa care ii ucide. Dupa o perioada, acesta ajunge la cei care i-au omorat familia si ii ucide in cel mai crunt si lent mod. La un moment dat apare cineva in viata lui, care ii ofera foarte multi bani pentru a ucide pentru el....Wind accepta oferta...dar dupa un timp se hotaraste sa intre intr-o organizatie. Acesta doreste sa intre in cel mai bun gang: SFR cel mai respectat. gang Multumesc !:* R3sp3cT]
bogdan96 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Nickname: Nico_96 Level: 11 Varsta(reala):15 ani Sex(masculin / feminin):masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului: deoarece este un gang foarte bun cu un lider si mai bun! Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?: dupa ora 2 acord cam 3-6 ore Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: Cu jafuri,droguri,lupte de strada, arme etc. Nickname-uri anterioare: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Factiuni precedente ( + rank ): Mafia -rank 1 Grove-rank 3 SMURD-rank 3 UST-rank 1 DNB-rank 1 De ce ati parasit ultima factiune?: Deoarece nu era activitate Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?: Da am 1 warn deoarece am injurat un jucator Poza cu /stats: http://****.us.../samp032ue.png/ Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): nu mai exista comanda Biografie ( minim 100 cuvinte ): - Nico_96 s-a nascut in renumitul oras Las Venturas,un oras plin de bogati, dar si de saraci.Viata nu era asa de usoara precum parea,trebuia sa muncesti jumatate de zi ca sa poti pune ceva pe masa.Bogdan96 nu facea parte dintr-o familie cu o situatie materiala foarte buna, asa ca a decis ca trebuie sa ajute si el cumva pe mama si pe tatal sau.Primul lui job a fost acela de hot de masini.Din acest job Bogdan96 facea foarte multi bani si nu mai avea probleme.Apoi el a devenit Drugs Dealer si a inceput sa faca si mai multi bani.Parintii vazand ca copilul lor sta numai cu criminali si oameni rai i-a interzis sa mai umble cu acestia.Atunci Bogdan96 a decis ca trebuie sa isi ia viata in piept si sa fuga de acasa.Deoarece nu avea o "familie" , niste prieteni adevarati a decis ca trebuie sa se alature unui gang renumit din Los Santos numit Ballas - Poza cu /weaponskills : -
Lolzeye Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nickname: multihunter Level: 6 Varsta(reala):16 ani Sex(masculin / feminin):masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului: deoarece vreau sa omor rivalii si sa ajut gangul sa domine orasurile Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?: 3-4-5 ore/zi Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: arme,droguri si killuri Nickname-uri anterioare: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Factiuni precedente ( + rank ):SMURD-3 De ce ati parasit ultima factiune?: Nu era o factiune pe gustul meu. Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?:nu Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/43/samp070iv.png/ Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): - Biografie ( minim 100 cuvinte ): - Aveti mai jos un mic exemplu :MultiHunter s-a nascut in orasul Los Santos intr-o familie saraca. Din lipsa de bani nu a reusit sa isi termine scoala asa ca de la varsta de 12 ani el a muncit la magazinul 24/7; toata lumea il batjocorea,vazandu-l mai mic credeau ca este si mai slab.Peste 4 ani a reusit sa se faca mai cunoscut in cartier,dar tot nu era destul de puternic sa faca fata bandelor din oras.Asa ca dupa ce a fost mai atent la cum sta treaba cu bandele,cum se comporta ele,cu ce se ocupa,si care e printre cele mai tari,S-a hotarat sa vorbeasca cu liderul din SFR. - Poza cu /weaponskills : -
Guest JunyorU Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 multihunter-acceptat pentru teste Model de aplicatie Nickname: Level: Varsta(reala): Sex(masculin / feminin): De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?: Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: Nickname-uri anterioare: Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Factiuni precedente ( + rank ): De ce ati parasit ultima factiune?: Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?: Poza cu /stats: Biografie ( minim 100 cuvinte ): Pentru cei care mai posteaza, uitati-va la modelul bun !
SkateRZ Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Nickname:SkateRZ Level:20 Varsta(reala):15 Sex(masculin / feminin): Masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Membrii de treaba,este o factiune in care am mai fost si mi-a placut foarte mult Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?: In weekend toata ziua,iar in zilele cu scoala 3-4 ore. 14:00-21:00 Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:Traficul de droguri,materiale si decapitarea celor din grove si dnb Nickname-uri anterioare: - Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Factiuni precedente ( + rank ):SMURD 3,Ng 2,SFR 2,Ballas 2,Scoala 2 De ce ati parasit ultima factiune?:Demis Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?: Ban 7 zile pentru 3 warnuri Poza cu /stats: Biografie ( minim 100 cuvinte ): SkateRZ s-a nascut la spitalul All Saints din Los Santos.Avea niste parinti normali. Tatal lui era mecanic iar mama lui,bucatareasa.Timpul a trecut repede.SkateRZ,dupa ce facu facultatea de medicina,intra in SMURD,printre medici.A salvat multe vieti aici si era mandru de munca pe care o facea.SkateRZ,dupa un timp,iesi din SMURD si intra in Armata,condus de cei doi generali,Ionut si Bedezeu.Aici avea niste colegi minunati.SkateRZ a decis sa iasa din Armata.Intr-o zi urata,cu tunete si ploi,parinti lui SkateRZ au fost omorati de niste gangsteri din Grove Street si Da Nang Boys.SkateRZ a jurat ca se va razbuna.El intra in Ballas.Aici isi risca viata in fiecare zi.El decide sa se mute in San Fierro.SkateRZ afla ca orasul este sub dominatia Triadelor.El decide sa intre SFR pentru a se apara.
Exeek. Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Nickname:Kal3le Level:10-Pd de 14 Varsta(reala):12 Sex(masculin / feminin):Masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Este unic tare si puternic Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?:peste 4 ore in cursu saptamani si peste 6 Sambata si Duminica Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:Kill / Mats / droguri / si alte chesti tari Nickname-uri anterioare:LaGaR , iMaGe Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Factiuni precedente ( + rank ):Triad 3 De ce ati parasit ultima factiune?:Nu e lafel de tare ca SFR / Wanted din ori ce Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?:am avut 4 saptamani ban in total Poza cu /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/51/samp165xg.png/ Biografie ( minim 100 cuvinte ): M-am nascut in LV , era o zi fericita . Cativa ani mai tarziu... Se naste sora mea , era o fata desteapta , frumoasa , un spirit intelept . Mama dupa cativa ani dupa nasterea surori mele a ramas paralizata , tata ne aducea si ne facea toate poftele. Pana cand: Sora mea a fost inpuscata in piept , si e a 10 luna de la operatia ei si incepe , incet , incet sasi revina , dar va avea niste probleme, Am decis sal omor pe cel care a inpuscato , asta era scopu meu pentru asta traiam . Mia omorato si pe mama . Numai simteam nimic dupa moartea ei . Totul era sami omor dusmanu. Am aflat din niste pile , ca era un DNB . Mai tarziu aflasem ca tata era SFR si era ca un agent secret , si era un dusman de al lui . Am crescut si scopu meu era acelasi . Tata mia zis sa aplic la SFR pentru ai tine numele tot mai sus , si am zis pentru am inplini scopu trebui sa ajung aproape in gura lui.
aNNNdy Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nickname:Denim Level:9 Varsta(reala):16 ani Sex(masculin / feminin):masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru ca este unul dintre cele mai bune si cunosc foarte multi playeri din el Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?:5-6 Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: Cu traficul de arme drugs si waruri. Nickname-uri anterioare:- Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:DA Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:DA Factiuni precedente ( + rank ):The Mafia rank 1 SMURD rank 3 Politicieni rank 1 Motto-ul personal: Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra Poza cu /stats: http://imageshack.us.../samp029fn.png/ Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): - Biografie ( minim 100 cuvinte ): Denim s-a nascut in San Fiero. El a crescut alaturi de bunicii lui deoarece parintii lui au murit la scurt timp dupa nasterea lui. Bunicii i-au oferit tot ce era mai bun pentru ca il iubeau foarte mult. Din pacate si bunicii l-au parasit murind din cauza batranetei atunci cand avea doar 16 ani. Acest fapt nu la slabit pe Denim ci doar la intarit. El si-a dat seama ca trebuie sa se angajeze pentru a avea bani sa poata trai de pe o zi pe alta. Nimeni nu il angaja pentru ca era prea mic asa ca sa decis sa fure. A furat pana la 20 de ani fara sa fie prins dintr-un magazin foarte mare. Acum a fost prins pentru prima oara si a fost inschis timp de 8 ani.Cand a iesit nu sa cumintit si a inceput sa lucreze pentru un mafiot american. El trebuia sa fure masini si sa i le duca americanului alaturi de alti 3 angajati ai americanului. Acestia din pacate au fost nevoiti sa il omoare pe primar. Atunci au fost prinsi si comdamnati la moarte. Nickname:Denim Level:9 Varsta(reala):16 ani Sex(masculin / feminin):masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru ca este unul dintre cele mai bune si cunosc foarte multi playeri din el Cate ore / zi acordati acestui joc, fara afk?:5-6 Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: Cu traficul de arme drugs si waruri. Nickname-uri anterioare:- Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:DA Aveti capacitatea de a scrie corect gramatical?:DA Factiuni precedente ( + rank ):The Mafia rank 1 SMURD rank 3 Politicieni rank 1 Motto-ul personal: Nimeni nu ne poate face sa ne simtim inferiori fara permisunea noastra Poza cu /stats: http://imageshack.us.../samp029fn.png/ Ce skill-uri ai la arme( poza cu /weaponskill ): - Biografie ( minim 100 cuvinte ): Denim s-a nascut in San Fiero. El a crescut alaturi de bunicii lui deoarece parintii lui au murit la scurt timp dupa nasterea lui. Bunicii i-au oferit tot ce era mai bun pentru ca il iubeau foarte mult. Din pacate si bunicii l-au parasit murind din cauza batranetei atunci cand avea doar 16 ani. Acest fapt nu la slabit pe Denim ci doar la intarit. El si-a dat seama ca trebuie sa se angajeze pentru a avea bani sa poata trai de pe o zi pe alta. Nimeni nu il angaja pentru ca era prea mic asa ca sa decis sa fure. A furat pana la 20 de ani fara sa fie prins dintr-un magazin foarte mare. Acum a fost prins pentru prima oara si a fost inschis timp de 8 ani.Cand a iesit nu sa cumintit si a inceput sa lucreze pentru un mafiot american. El trebuia sa fure masini si sa i le duca americanului alaturi de alti 3 angajati ai americanului. Acestia din pacate au fost nevoiti sa il omoare pe primar. Atunci au fost prinsi si comdamnati la moarte. WRONG AM GRESIT CEREREA
aNNNdy Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nickname: Denim Level: 9 Varsta(reala): 16 Sex(masculin / feminin): masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Pentru ca este unul dintre cele mai bune si cunosc si cu un lider foarte bun. Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?: 4-5 Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:Cu traficul de arme drugs si waruri. Nickname-uri anterioare:- Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Factiuni precedente ( + rank ): The Mafia rank 1 SMURD rank 3 Politicieni rank 1 De ce ati parasit ultima factiune?: Pentru ca nu m-am inteles cu uni colegi. Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?: Am 2 warn din causa ca am postat unde nu trebuia si celalat pentru duvlu post. Poza cu /stats: http://imageshack.us.../samp029fn.png/ Biografie ( minim 100 cuvinte ): Denim s-a nascut in San Fiero. El a crescut alaturi de bunicii lui deoarece parintii lui au murit la scurt timp dupa nasterea lui. Bunicii i-au oferit tot ce era mai bun pentru ca il iubeau foarte mult. Din pacate si bunicii l-au parasit murind din cauza batranetei atunci cand avea doar 16 ani. Acest fapt nu la slabit pe Denim ci doar la intarit. El si-a dat seama ca trebuie sa se angajeze pentru a avea bani sa poata trai de pe o zi pe alta. Nimeni nu il angaja pentru ca era prea mic asa ca sa decis sa fure. A furat pana la 20 de ani fara sa fie prins dintr-un magazin foarte mare. Acum a fost prins pentru prima oara si a fost inschis timp de 8 ani.Cand a iesit nu sa cumintit si a inceput sa lucreze pentru un mafiot american. El trebuia sa fure masini si sa i le duca americanului alaturi de alti 3 angajati ai americanului. Acestia din pacate au fost nevoiti sa il omoare pe primar. Atunci au fost prinsi si comdamnati la moarte.
Guest JunyorU Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Kal3le-respins Denim-acceptat pentru teste.
HopaOlla Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Nickname:Ar00n Level:15 Varsta(reala):13 Sex(masculin / feminin):M De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Pentru a il ajuta si pt. ca are un lider capabil Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?:4 - 5 ore Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:Mats , Drugs etc .. Nickname-uri anterioare:None Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Factiuni precedente ( + rank ):Ballas - Rank 1 , SMURD - Rank 1 , Triade - Rank 1 De ce ati parasit ultima factiune?:Lipsa de munca in echipa Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?:Nu Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/163/samp508a.png/ Biografie ( minim 100 cuvinte ):Ar00n s-a nascut intr-un orasel micut numit Los Santos.De mic copil se uita la filme de actiune si isi dorea foarte mult sa devina un gangster.Parintii lui au murit cand el avea numai 7 ani.Lui i-a fost foarte greu , dar cu timpul a inteles ca numai poate face nimic.Ar00n a ales sa fie printre gangsteri.Nu cu mult timp in urma a fost acceptat in Ballas , dar nici acolo nu a stat foarte mult timp si a iesit.Acum isi depune CV-ul in San Fiero Rifa , si spera sa fie acceptat.
AleXoNNNe Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Nickname:iMaGe Level:9 Varsta(reala):15 Sex(masculin / feminin):M De ce doriti sa va alaturati gang-ului:SFR mi-a placut cel mai mult de cand joc pe svr . Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?:7-8 ore Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:Mats , Drugs , Kill GRAVIZI :X Nickname-uri anterioare: 73rM1n470r AleXoNNNe Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Factiuni precedente ( + rank ):SFR-rank 2 UST-rank 1 Grove-rank 2 Medics-rank 4 De ce ati parasit ultima factiune?:Ultima a fost UST .. am parasit-o pt ca m-am lasat o vreme de Sa-Mp Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?:Nu Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/600/samp000cxa.png/ Biografie ( minim 100 cuvinte ): iMaGe , fratele lui 73rM1n470r , s-a nascut in maternitatea din Los Santos cand 73rM1n470r avea 16 ani . 73rM1n470r a trait pana la 26 de ani (omorat de membri Grove) , in acesti ani el l-a invatat pe iMaGe tot ce stie . Cand iMaGe a implinit 13 ani deja stia sa manuiasca arma si sa faca trafic de droguri foarte bine dar a simtit ca aceste "chesti de baieti de cartier" nu i se potrivesc si a devenit asistent la Medici. Pana la varsta de 18 ani a fost asistent Medics pana intr-o noapte in care afla ca mama lui a fost omorata intr-un joc de foc de arme a celor din Grove . Din acel moment iMaGe si-a dedicat viata razbunarii si asa a decis sa intre in SFR .
Exeek. Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Nickname:Kal3le Level:10-Pd de 14 Varsta(reala):12 Sex(masculin / feminin):Masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului:Este spirit de echipa /prieteni / kill Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?:peste 4 ore in cursu saptamani si peste 6 Sambata si Duminica Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:Kill / Mats / droguri / si alte chesti tari Nickname-uri anterioare:LaGaR , iMaGe Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Factiuni precedente ( + rank ):Triad 3 De ce ati parasit ultima factiune?:Nu e lafel de tare ca SFR / Wanted din ori ce Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?:am avut 5 saptamani ban in total Poza cu /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/403/samp167h.png/ Biografie ( minim 100 cuvinte ): M-am nascut in LV , era o zi fericita . Cativa ani mai tarziu... Se naste sora mea , era o fata desteapta , frumoasa , un spirit intelept . Mama dupa cativa ani dupa nasterea surori mele a ramas paralizata , tata ne aducea si ne facea toate poftele. Pana cand: Sora mea a fost inpuscata in piept , si e a 10 luna de la operatia ei si incepe , incet , incet sasi revina , dar va avea niste probleme, Am decis sal omor pe cel care a inpuscato , asta era scopu meu pentru asta traiam . Mia omorato si pe mama . Numai simteam nimic dupa moartea ei . Totul era sami omor dusmanu. Am aflat din niste pile , ca era un DNB . Mai tarziu aflasem ca tata era SFR si era ca un agent secret , si era un dusman de al lui . Am crescut si scopu meu era acelasi . Tata mia zis sa aplic la SFR pentru ai tine numele tot mai sus , si am zis pentru am inplini scopu trebui sa ajung aproape in gura lui.
AleXoNNNe Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Imi pare rau dar imi retrag cererea , nu am reusit sa dau de tine in joc JunyorU si eu trecut destul de multe zile . Imi pare rau .
AleXoNNNe Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Uita ce am spus mai sus imi pare rau , ai intrat :D .
ToxiComan Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 - Nick: ToxiComan - Factiuni precedente: SMURD rank 3 - Job curent: Conducator Tren - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: imi place aceasta factiune - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: - Antecedente: Nu - Intervalul orar in care jucati: cateva ore pe zi si in weekend NON STOP - Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/854/samp018oo.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : ToxiComan s-a nascut in orasul Los Santos.El vroia sa ajunga in Smurd sa ajute lumea.Tatal sau fiind un betiv si drogat iar mama lui fiind o stripteuza.Intro zi aude un report fiind ucisi 3 oameni la un club.Mergand cu masina de salvare a ajuns la destinatie si in club erau mama , tatal si un membru din Groove.Dupa inmormantarea parintilor el si-a dat seama ca cei din Groove au facut asta. Ca sa se razbune de cei din groove a decis sa se alature celor din San Fierro Rifa - Nume si prenume: Dodita,Denis - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Bacau - Sex (masculin/feminin): Masculin
ToxiComan Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Nickname: ToxiComan Level: 6 Varsta(reala): 15 Sex(masculin / feminin): Masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului: imi place acest gang Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?: cateva ore pe zi si in weekend NON STOP Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?: Sa ajute alti oameni incaz cai omoara sau etc... Nickname-uri anterioare: ToxiC Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da Factiuni precedente ( + rank ): SMURD rank 3 De ce ati parasit ultima factiune?: imi place sa incerc lucruri noi Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?: Nu Poza cu /stats: ****.us/photo/my-images/862/samp018vv.png/ Biografie ( minim 100 cuvinte ): ToxiComan s-a nascut in orasul Los Santos.El vroia sa ajunga in Smurd sa ajute lumea.Tatal sau fiind un betiv si drogat iar mama lui fiind o stripteuza.Intro zi aude un report fiind ucisi 3 oameni la un club.Mergand cu masina de salvare a ajuns la destinatie si in club erau mama , tatal si un membru din Groove.Dupa inmormantarea parintilor el si-a dat seama ca cei din Groove au facut asta. Ca sa se razbune de cei din groove a decis sa se alature celor din San Fierro Rifa
Sesinia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Nickname:Alex911 Level:25 Varsta(reala):17 Sex(masculin / feminin): Masculin De ce doriti sa va alaturati gang-ului: Membrii de treaba,este o factiune in care am mai fost si mi-a placut foarte mult Cate ore / zi acordati acestui joc si in ce parte a zilei jucati?: 5-6 ore 16:00-22:00 Cu ce considerati ca se ocupa acest gang?:Traficul de mats si dueluri intre rivali Nickname-uri anterioare: Alexxutzu Aveti capacitatea de a lucra in echipa?:Da Factiuni precedente ( + rank ):Scoala 2, DNB 4, NG 4, The Mafia 5, Grove 5. De ce ati parasit ultima factiune?: nu mai imi placeau unii membri Aveti vre-un avertisment sau ban la activ(raspuns+numarul de avertismente si ban-uri)?: Da 1 warn Poza cu /stats: Biografie ( minim 100 cuvinte ): Alex911 s-a nascut intr-o familie foarte saraca din Angel Pine . Mama lui Alex era vanzatoare intr-un magazin dar sufera de cancer, iar tatal lui a murit impsucat de gangsteri .Alex isi iubea foarte mult mama si era in stare sa faca orice pentru ea.Intr-o noapte Alex s-a dus sa se intalneasca cu niste gangsteri din Grove pentru a face niste afaceri cu droguri pentru a face rost de bani pentru operatia mamei sale.I-a mers lui Alex 2-3 luni,a reusit sa stranga suma necesara pentru operatie si i-a ascuns in casa.Intr-o diimineata Alex a plecat la un meci de basket cu prietenii sai iar cei din Grove il pandeau la colt.Cum a luat coltul a fost lovit cu un par in cap si a ramas intr-o balta de sange iar pe mama sa au omorat-o , au luat banii si au dat foc la casa.Alex a stat in balta de sange timp de 5 ore cand din fericire a fost gasit de un membru din temutul gang San Fierro Rifa. A fost tratat si s-a facut bine. Pentru ca cei din SFR l-au ajutat cand Alex avea cea mai mare nevoie el le-a multumit si acum s-a hotarat sa faca o cerere liderului gangului SFR pentru a lupta impreuna contra celor din Grove si aliatilor sai.