Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Asa si trebuia sa postezi peste mine ? ti-am explicat , din moment ce te-a somat si tu ai fugit de ei era normal sa te omoare .

Caz inchis.

#Mai postati o singura data si cer warn-up pentru aman 2

Posted

Dupa ce ai primit rearest, mi-ai zis pe /w ca am avut noroc ca ai primit tu rearest, ca altfel imi faceai post.

Ai primit rearest de la un fbi!

Nu, am iesit dupa aceea.Astazi cand am intrat mai aveam jail inca 600 sec am incercat bail si a spus ca nu am drept de bail.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nick: XxSouLxX

Level: 17

Numele membrului pe care il reclam: mInd

Dovezi:mi-a dat wanted 2 pentru jignire cop si dupaia ma intreaba daca ma predau si nici macar nu imi da timp si ma si omoara.

Posted

Nick: K0sty

Level: 25

Numele membrului pe care il reclam: Jalol

Dovezi:

O scurta descriere: Deci a facut el un event la care a dat over . L-am intrebat cum a ajuns acolo cu bmx , si mi-a zis sa-i dau bmx meu sa-mi arate : http://imageshack.us/photo/my-images/813/samp070zn.png/. Bun , ii dau , vad cu mse procedeaza , si dupa i-am zis sa-mi dea sa incerc si nu se oprea , fugea . L-am fugarit si se tot suia pe case . L-am rugat pe sidelol sa-i zic sa mi-l dea , si pana l-a urma am putut sa-l dau jos de pe bmx . Si i-am zis pe /w nab infect si imi da wanted 2 pentru injurii cop : http://imageshack.us/photo/my-images/31/samp071w.png/ .

Posted

Bun,deci eu am facut un event cu un bmx si nu a reusit nimeni sa`l faca. K0sty m-a intrebat cum l-am facut si eu i-am zis sa imi dea bmx sa ii arat.I-am aratat si m-am dus cu bmx sa iau hp pt ca nu erau masini prin imprejur.M-am intors inapoi si m-am urcat pe o cladire si dupa 30sec m-am dat jos si i-am zis lu k0sty sa`si ia bmx.I l-am dat si dupa el ma face nab infect si eu i-am dat w 2 pt injurii cop . Cu ce scop m-ai injurat ? Ti l-am dat inapoi .

Posted

Nick: Rujuc_Dragos

Level: 20

Numele membrului pe care il reclam: skybrax

Dovezi:

O scurta descriere:

S-o luam cu inceputul. Intru la pariuri si dau peste un grove si incep sa ma lupt cu el. Vine pityc si da cu spray spre mine, neputand sa ma apar, Grovele ma omoara. Avand wanted si murind langa cop, am luat jail si am pierdut 5k mats. I-am spus lui Pityc sa vina de urgenta la jail, sa-mi dea rearest si 20.000$ pentru bail. Nu vine el personal, il trimite pe Skybrax care-mi da rearest si bani. I-am spus lui Sky ca cei 20k o sa-i primesca inapoi de la Pityc. De vreo 2 ore ma bate la cap sa-i dau banii iar eu refuz. Acum 5 minute imi spune ca daca nu-i dau banii imi da wanted pentru necooperare. Normal ca nu i-am dat si am primit wanted. Cu ce drept imi da wanted pentru necooperare ? Mi-a spus sa trag pe dreapta si n-am vrut ? N-am vrut sa platesc vreo amenda ? Nu, i-am explicat frumos ca banii o sa-i primeasca de la pityc.

Consider ca wanted-ul mi-a fost acordat pe nedrept si sper sa se ia masuri impotriva acestui politist.

Posted

Dovezi:

O scurta descriere:

S-o luam cu inceputul. Intru la pariuri si dau peste un grove si incep sa ma lupt cu el. Vine pityc si da cu spray spre mine, neputand sa ma apar, Grovele ma omoara. Avand wanted si murind langa cop, am luat jail si am pierdut 5k mats. I-am spus lui Pityc sa vina de urgenta la jail, sa-mi dea rearest si 20.000$ pentru bail. Nu vine el personal, il trimite pe Skybrax care-mi da rearest si bani. I-am spus lui Sky ca cei 20k o sa-i primesca inapoi de la Pityc. De vreo 2 ore ma bate la cap sa-i dau banii iar eu refuz. Acum 5 minute imi spune ca daca nu-i dau banii imi da wanted pentru necooperare. Normal ca nu i-am dat si am primit wanted. Cu ce drept imi da wanted pentru necooperare ? Mi-a spus sa trag pe dreapta si n-am vrut ? N-am vrut sa platesc vreo amenda ? Nu, i-am explicat frumos ca banii o sa-i primeasca de la pityc.

Consider ca wanted-ul mi-a fost acordat pe nedrept si sper sa se ia masuri impotriva acestui politist.

Am vazut pe chat ca ai fost omorat de un NG si am intrebat daca te rearestez, iar el a raspuns afirmativ. El nu mi-a spus nimic despre niciun bail, ti-am dat eu personal din banii mei ca sa te ajut, din proprie initiativa, sa nu mai stai la jail 12 minute. Ti-am zis sa mi-i dai inapoi si tu ai spus DA. Dupa ce dai /bail, iti cer banii si tu il bagi pe Pityc in discutie, sa ii cer de la el. Am discutat si cu el si mi-a spus ca era AFK atunci cand ai murit langa el si ca sa-mi dai tu banii. Il rog sa posteze daca e cazul.

Ai dat /q, iar dupa cateva ore te vad in joc si iti spun din nou sa-mi inapoiezi cei 20k. Mi-am dat seama ca esti un mare nesimtit si ca nu pricepi de vorba buna. Ti-am dat la dispozitie 5 minute pentru a-mi inapoia banii, dar tu nu ai cooperat si din aceasta cauza te-am sanctionat.

Asa suntem noi romanii, ne milogim sa obtinem ceva, apoi cand e vorba sa returnam acel ceva bagam dator pe unu' si pe altu' nevinovat, sa ne ascundem dupa el.

http://img84.imageshack.us/img84/9862/samp029od.png -> aici ti-am dat rearest

-> aici ti-am zis sa mi-i dai inapoi, iar tu ai spus DA

Posted

Dovezi:

O scurta descriere:

Am vazut pe chat ca ai fost omorat de un NG si am intrebat daca te rearestez, iar el a raspuns afirmativ. El nu mi-a spus nimic despre niciun bail, ti-am dat eu personal din banii mei ca sa te ajut, din proprie initiativa, sa nu mai stai la jail 12 minute. Ti-am zis sa mi-i dai inapoi si tu ai spus DA. Dupa ce dai /bail, iti cer banii si tu il bagi pe Pityc in discutie, sa ii cer de la el. Am discutat si cu el si mi-a spus ca era AFK atunci cand ai murit langa el si ca sa-mi dai tu banii. Il rog sa posteze daca e cazul.

Ai dat /q, iar dupa cateva ore te vad in joc si iti spun din nou sa-mi inapoiezi cei 20k. Mi-am dat seama ca esti un mare nesimtit si ca nu pricepi de vorba buna. Ti-am dat la dispozitie 5 minute pentru a-mi inapoia banii, dar tu nu ai cooperat si din aceasta cauza te-am sanctionat.

Asa suntem noi romanii, ne milogim sa obtinem ceva, apoi cand e vorba sa returnam acel ceva bagam dator pe unu' si pe altu' nevinovat, sa ne ascundem dupa el.

http://img84.imagesh...2/samp029od.png -> aici ti-am dat rearest

http://img814.images...6/samp030ci.png -> aici ti-am zis sa mi-i dai inapoi, iar tu ai spus DA

Skybrax primeste un avertisment . Skybrax , cat timp el nu ti-a cerut bani pentru bail nu trebuia sa-i dai din propria initiativa , el nu e obligat sa-ti inapoieze banii deoarece nu ti-a cerut ajutorul , ramane avertisment pentru wanted acordat pe nedrept .

Posted (edited)

In primul rand eu nu te-am facut nesimtit, deci hai sa mentinem un limbaj decent.

Eu i-am spus lui Pityc sa vina la jail sa-mi dea rearest si 20k de bail. Am vazut ca ai venit tu, mi-ai dat rearest si ti-am zis sa-mi dai si bani. Pityc putea sa-mi spuna, "nu-ti dau niciun ban". Tu mi-ai dat bani iar eu ti-am zis ca o sa-i primesti inapoi de la Pityc, caci el trebuia sa vina sa-mi dea rearest.

Pentru ce am primit wanted pentru necooperare ? Cumva m-ai somat sa opresc masina pentru vreun control de rutina ? Nu, pentru ca nu ti-am dat 20k. Nu cred ca se da wanted pentru asa ceva.

# Am postat in acelasi timp cu sayid.

Edited by dRag0shht
Posted

Skybrax primeste un avertisment . Skybrax , cat timp el nu ti-a cerut bani pentru bail nu trebuia sa-i dai din propria initiativa , el nu e obligat sa-ti inapoieze banii deoarece nu ti-a cerut ajutorul , ramane avertisment pentru wanted acordat pe nedrept .

El a spus sa ii dau 20k. Se vede in a doua poza. Dupa ce ii dau rearest, spune: ''Da si 20k'', iar eu am zis sa il ajut si i-am dat.

Posted

El a spus sa ii dau 20k. Se vede in a doua poza. Dupa ce ii dau rearest, spune: ''Da si 20k'', iar eu am zis sa il ajut si i-am dat.

Nu e obligat sa-ti inapoieze banii odata ce tu i-ai oferit aceasta suma chiar daca spune (da/nu), ramane pedeapsa .

Caz inchis .

Posted

Nick: VlADUnbA

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: Jalol

Dovezi: http://img830.imageshack.us/img830/9617/samp261la.png

O scurta descriere: Aveam w1.Vine jalol la mine si nici nu ma someaza,dar incepe direct sa traga in mine.Ii zic de 4 ori ca ma predau,el...Ca sa nu mai zic ca a venit pe bicicleta :)) .. asa actionati voi mai nou?cu bicla?

EDIT : Si dupa ce mai aveam 90 de secunde de jail de cand m.a omorat,a venit sa.mi dea rearrest /:) ha?!

Posted

Deci eu am dat /spawnchange 2 sa ma dea in sf pt ca era o cursa si voi veneati amn2 cu WANTED in SF.Bun,ne`am intalnit la aero sf si v-am intrebat daca va predati.Voi a-ti zis nu si va`ti aruncat in apa ( nu aveati drept de predare ) si ati murit.Eu m-am dus SFPD sa va dau rearest ( tu cu KataGreen) si tu ma tot injurai/amenintai cu post.Eu nu am fost nesimtit si v-am dat rearest.Si in legatura cu regulamentul ( nu am voie sa ma duc singur la w ) DOAR ne`am intalnit ! Eu am vrut sa ma duc in LS.

Acum asteptam decizia liderilor .

P.S : Nu am poze pt ca am crezut ca nu imi faci post dupa ce , ca eu v-am dat rearest.

Posted

Nick:TayLorrrr

Level:25

Numele membrului pe care il reclam:Jalol si Denim

Dovezi: http://imageshack.us/g/809/samp002hw.png/

O scurta descriere:Eram la pariuri si aveam w2,iar Jalol alaturi de Denim au inceput sa traga din senin fara sa ma avertizeze sa ma predau.

• Downvote 1
Posted

eram cu jalol maryus stefan si am vazut ca tragea taylor in jalol si stefan si am inceput sa trag in el ca am vazut ca riposteaza eu nu l-am somat, eu am ajuns mai tarziu acolo numai am vazut ca trage in cop si de aia am actionat asa am martori si pe maryus si pe stefan, ca eram inauntru la cai.

PS: si din poze nici nu reiese ca trageam in tine.

Posted

eram cu jalol maryus stefan si am vazut ca tragea taylor in jalol si stefan si am inceput sa trag in el ca am vazut ca riposteaza eu nu l-am somat, eu am ajuns mai tarziu acolo numai am vazut ca trage in cop si de aia am actionat asa am martori si pe maryus si pe stefan, ca eram inauntru la cai.

PS: si din poze nici nu reiese ca trageam in tine.

# te rog sa postezi pozele , daca vedeai ca trage,trebuia sa acorzi +w4 pentru atacare cop

---

# Jalol, doresc poze cand l-ati somat .

Posted

Tu aveai w 2 si te`am intrebat eu cu denim maryus si stefannn daca te predai.Tu nu ne`ai raspuns si ai inceput sa fugi in cercuri si noi te`am omorat . Din pozele tale nu reiese ca trageam in tine ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...