Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Nick: Judge

Level: 17

Numele membrului pe care il reclam: LuX.A.

Dovezi: http://tinypic.com/view.php?pic=sc816t&s=5

http://tinypic.com/view.php?pic=wi38y8&s=5

O scurta descriere: A actionat rembo (2 copi vs 5 mafioti) era el si stpierre care statea afk si eu eram cu inca 2 balasi si 2 dnb care erau in heli.....incercand sa ii expic ca era rembo a venit zozo si a inceput sa traga in mine ... cand lux.a a vazut ca mia ma putin la viata mi-a dat +somatie ...si ma omorat

Posted

Nick: TaofiK

Level: 6

Numele membrului pe care il reclam: 4ezee

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/716/samp005ery.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/256/samp004lr.png/

O scurta descriere: Imi ia licenta de zbor , pentru wanted 2 , fara sa ma someze !

Posted

Nick: TaofiK

Level: 6

Numele membrului pe care il reclam: 4ezee

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/716/samp005ery.png/

O scurta descriere: Imi ia licenta de zbor , pentru wanted 2 , fara sa ma someze !

In Album o sa gasesti toate pozele de carei ai nevoie :).

Iti arata de cand ai mers pe aeroport,cand ai decolat ( te-am somat, distanta era mica si nu avea cum sa nu iti apara ) si cand te-am urmarit cu avionul.HF

Posted

Nick: Judge

Level: 17

Dovezi: http://tinypic.com/view.php?pic=sc816t&s=5

http://tinypic.com/view.php?pic=wi38y8&s=5

O scurta descriere: A actionat rembo (2 copi vs 5 mafioti) era el si stpierre care statea afk si eu eram cu inca 2 balasi si 2 dnb care erau in heli.....incercand sa ii expic ca era rembo a venit zozo si a inceput sa traga in mine ... cand lux.a a vazut ca mia ma putin la viata mi-a dat +somatie ...si ma omorat

Dc nu ai aratat tot adevaru ? vanator mic ce esti >:)

Nu am vazut reclamatia mai devreme ca aratam dovezile mai repede

click-stpierre nu era afk:)

click 2- dc nu ai zis ca ai fugit de 2 ori in cerc pe langa mine dupa ce am spus te predai si a aparut zozo si te-ai oprit :)

Vanator mic

Ai facut si tu +1 (O_-)

Posted

Nick: Casio

Level: 18

Dovezi:

O scurta descriere: Ma jucam cu red si silent in fata la cai, iar din 3 PD care erau acolo se gaseste LuX.A. sa imi dea wanted. AICI e dovada ca ma jucam cu red si wanted`ul acordat de plictiseala pentru un + de activitate.

SilenT mi-a dat un whisper in care imi zice sa ma duc cu el in masina, in speranta ca ma scapa de PD. El fiind tov meu si imi permit glume cu el ii zic " dc ma? faci un blow? " si imi da luxa wanted pt limbaj AICI

Posted

Nick: Casio

Level: 18

Dovezi:

O scurta descriere: Ma jucam cu red si silent in fata la cai, iar din 3 PD care erau acolo se gaseste LuX.A. sa imi dea wanted. AICI e dovada ca ma jucam cu red si wanted`ul acordat de plictiseala pentru un + de activitate.

SilenT mi-a dat un whisper in care imi zice sa ma duc cu el in masina, in speranta ca ma scapa de PD. El fiind tov meu si imi permit glume cu el ii zic " dc ma? faci un blow? " si imi da luxa wanted pt limbaj AICI

Confirm.

• Upvote 1
Posted

Nu stiam ca is preteni tai :)

Daca erai asa destept trebuia sa imi explici nu sa vorbesti aiurea cu mine :) cand ti-am zis hai cu mine :P dovada

Te-am Somat si te-am omorat...Daca nu sti sa asculti si sa vorbesti am spus hai cu mine si tu ai spus ''faci un blow'' aveai w 1 asa ca ti-am dat 3 1+ civil atack 2+limbaj asupra politistului :( click 2

Daca nu erai asa in figuri si daca te predai si explicai nu se ajungea asa departe :)

Nu mai confirmati voi atata :) ca confirmati degeaba :)

Te rog nu mai posta la 1+ lasa lideru sa decida :)

Posted

Lux.A. vorbeste la singular , si vezi ca el ti-a explicat ca se juca cu mine si SilenT dar tu tot stateai sa il arestezi , trebuia sa ceri pe /d clear la el unui rank mai mare .

Posted

Nici o problema. Nu are rost sa ma iau cu tine in gura sau sa incep sa ma contrazic pentru ca eu nu am nici 16 ani ca tine si nu sunt nici disperat dupa activitate, mai mult decat atat disperat de joc.

Iti urez Sarbatori Fericite in continuare.

Multumesc inca odata celuia care m-a scos din jail.

Sayid poti inchide cazul ca nu am timp si nici buna dispozitie de certuri online, cum se procedeaza pe aici din cate vad. :)

@ Merci red, nu are rost sa agiti, nu ai pentru cine!

Posted

Nici o problema. Nu are rost sa ma iau cu tine in gura sau sa incep sa ma contrazic pentru ca eu nu am nici 16 ani ca tine si nu sunt nici disperat dupa activitate, mai mult decat atat disperat de joc.

Iti urez Sarbatori Fericite in continuare.

Multumesc inca odata celuia care m-a scos din jail.

Sayid poti inchide cazul ca nu am timp si nici buna dispozitie de certuri online, cum se procedeaza pe aici din cate vad. :)

@ Merci red, nu are rost sa agiti, nu ai pentru cine!

Data viitoare fii mai sigur cand postezi pe cineva. LuX.A. a procedat corect , de unde sa stie el ca cei doi sunt tovarasii tai? LuX.A. nu primeste nimic.

Caz Inchis .

Guest Mihai Razvan
Posted (edited)

Nick : Teddy.

Level : 17.

Numele membrului pe care il reclam : Alecswtzu.

Dovezi: ---.

O scurta descriere : Am fugit de PD avand W 2 cu o masina. Bun, i`am lasat cu mult in urma, apoi m`am dus si am luat Dodo. Pe langa Chiliad am intrat intr`un copac si m`am prabusit. La scurt timp a venit Bl@ck cu Hydra si m`a omorat. Intrebarea mea este urmatoarea. De ce mi`ati luat si permisul auto ? :huh: Nu m`ati prins cand am folosit masina, doar avionul, iar acela este corect, nu comentez nimic, dar pe cel auto, de ce ? :| Nu doresc sa fie sanctionat nimeni, doar sa`mi pot recupera permisul.

Edited by Mihai Razvan
Guest Mihai Razvan
Posted

El a Postat aici ca mi`a suspendat si permisul auto. De ce ? Nu m`a prins cand am fugit cu masina, doar cu Dodo`ul.

Guest Mihai Razvan
Posted

Ce dovezi ? Eram AFK, el a Postat ca mi`a suspendat si perimsul auto, ce vrei mai mult ? E ceva neclar ? Eu ma consider nedreptatit si de aceea am Postat in acest Topic. Ce nu te lamureste din acel Post ? :huh: Il invit si pe el sa Posteze aici daca intradevar, el este cel care mi`a suspendat permisul.

Posted

Ce dovezi ? Eram AFK, el a Postat ca mi`a suspendat si perimsul auto, ce vrei mai mult ? E ceva neclar ? Eu ma consider nedreptatit si de aceea am Postat in acest Topic. Ce nu te lamureste din acel Post ? :huh: Il invit si pe el sa Posteze aici daca intradevar, el este cel care mi`a suspendat permisul.

Scuze ca ma bag dar Alecswtzu trebuie sa posteze si el dovezile lui , normal ar trebui sa aiba dovada ca el ( Teddy ) circula cu masina .

Guest Mihai Razvan
Posted

Scuze ca ma bag dar Alecswtzu trebuie sa posteze si el dovezile lui , normal ar trebui sa aiba dovada ca el ( Teddy ) circula cu masina .

Da, ai dreptate, dar nu tin neaparat, recunosc ca am fugit de ei si cu masina si cu Dodo. Dar cu masina nu m`au prins, doar cu Dodo, si prin urmare mi`a retinut atestatul - corect. Dar permisul auto, de ce ?

Posted

Astept sa vina si alecswtzu cu dovezi .

Posted

Nu am. Situatia este asa cum am prezentat-o in descrierea din topicul de liciente suspendate, regulamentul mi-a permis sa ii confisc licenta de condus. Eu cu MrrN l-am urmarit pe cale terestra si confiscarea celei de Flying a fost ceruta de Bl@ck.

# A fost somat de cateva ori, fuga lui este mai mult decat necesar ca dovada pentru aceasta plangere.

• Upvote 1
Posted

Nu am. Situatia este asa cum am prezentato in descrierea din topicul de liciente suspendate, regulamentul mi-a permis sa ii confisc licenta de condus. Eu cu MrrN l-am urmarit pe cale terestra si confiscarea celei de Flying a fost ceruta de Bl@ck.

# A fost somat de cateva ori, fuga lui este mai mult decat necesar ca dovada pentru aceasta plangere.

Daca vrei sa sanctionezi pe cineva gandeste-te ca trebuie neaparat o dovada , cat timp dovada ta este lipsa inseamna ca ai calcat stramb deci trebuie sa fii sanctionat.

• Downvote 1
Guest Mihai Razvan
Posted

Nu am. Situatia este asa cum am prezentato in descrierea din topicul de liciente suspendate, regulamentul mi-a permis sa ii confisc licenta de condus. Eu cu MrrN l-am urmarit pe cale terestra si confiscarea celei de Flying a fost ceruta de Bl@ck.

Daca vrei sa sanctionezi pe cineva gandeste-te ca trebuie neaparat o dovada , cat timp dovada ta este lipsa inseamna ca ai calcat stramb deci trebuie sa fii sanctionat.

Nu vreau sa se ajunga la sanctiuni, omul mai greseste si inteleg. Dar imi vreau permisul auto inapoi, pentru a mi`l putea lua, trebuia mai intai sa ma arestezi.

Posted

Nu vreau sa se ajunga la sanctiuni, omul mai greseste si inteleg. Dar imi vreau permisul auto inapoi, pentru a mi`l putea lua, trebuia mai intai sa ma arestezi.

Da omul mai greseste dar in situatia asta tu ai gresit, din moment ce ai si recunoscut ar fi absurd sa ti se mai acorde licienta.

Poftim aici, erai arestat. Nu am fost inspirat sa fac screen shot cand te alergam poate are MrrN il astept sa revina, va-ti obisnuit sa stati cu degetul pe F8, nu mai stiti sa jucati cum trebuie.

http://img580.imageshack.us/img580/5941/samp011wu.png

Posted

Nu am. Situatia este asa cum am prezentat-o in descrierea din topicul de liciente suspendate, regulamentul mi-a permis sa ii confisc licenta de condus. Eu cu MrrN l-am urmarit pe cale terestra si confiscarea celei de Flying a fost ceruta de Bl@ck.

Vei primi allowtest ,ma contactezi in joc . Alecswtzu primeste un avertisment pentru neatentie .

Caz Inchis .

# danutz12 ,te rog sa nu te mai bagi aiurea .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...