Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Numele tau în joc: LoVeStaR

Level:10

Numele membrului pe care il reclam: miezw

Dovezi (screenshot-uri): optrar.png (Aici se vede clar cum imi scade wanted 3 in wanted 2

Aici nu era normal sa primesc wanted 2?

O scurta descriere a situatiei: Aveam wanted 3 apoi a venit miezw si mi-a dat wanted 5 pe motivul +fugar dar fara sa ma fi somat vreodata,imi da clear apoi la wanted reluare mi-a dat wanted 3...pai ce facem noi aici...

miezw primeste un avertisment

Guest Amarok ?! oo yeaH :X
Posted

Nick: Amarok

Level: 19

Numele membrului pe care il reclam: Colinzink

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/694/samp032fk.png/

O scurta descriere: Imi da wanted aiurea.Vreau si eu o dovada :|

• Downvote 2
Posted

Eram LSPD cu old_man,vi tu cu masina o bubui in mine,ca sa ma omori..eu raman cu putin HP si tu mori..iti dau wanted..iar tu imediat faci SS pentru ce wanted?daca faci ceva rau,asumati consecintele..old_man poate confirma.

A fost prea in scurt incidentul..nu am avut timp sa fac SS..

Multumesc.

• Upvote 1
Posted

Eram LSPD cu old_man,vi tu cu masina o bubui in mine,ca sa ma omori..eu raman cu putin HP si tu mori..iti dau wanted..iar tu imediat faci SS pentru ce wanted?daca faci ceva rau,asumati consecintele..old_man poate confirma.

Multumesc.

:blink: bai copile,nu pot sa cred cat minti ..

Avea raknet w3,s-a predat la oldman,l-a arestat si a iesit afara.Eu in timpul asta eram cu o masina afara si il asteptam sa iasa,cand vii tu marele politist si tragi cu eagle-ul in masina ( din masina iesea fum negru ) si normal ca a bubuit,iar tu fiind langa mine ti-a luat din HP si fiind ofticat mi-ai dat wanted.

..

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Multumesc.

:blink: bai copile,nu pot sa cred cat minti ..

Avea raknet w3,s-a predat la oldman,l-a arestat si a iesit afara.Eu in timpul asta eram cu o masina afara si il asteptam sa iasa,cand vii tu marele politist si tragi cu eagle-ul in masina ( din masina iesea fum negru ) si normal ca a bubuit,iar tu fiind langa mine ti-a luat din HP.

..

Imi place de tine,incepi sa spui din adevar..dar zi tot adevarul..cum tu ai bubuit masina intentionat in mine..nu am tras eu cu nimic in tine.

Vanator de meserie.

• Upvote 1
Posted

e simplu, ai bubuit masina ta care avea hp mic, in masina de politie. dupa cum se vede erai in momentul infractiuni la pd in fata, se vede clar cum dau /duty pt. al aresta pe raknet,

deci erai acolo, wantedul a fost acordat corect.

am vazut doar cum masina de factiune (scoala) explodeaza langa o masina plina de militeni, asta cand eu ieseam din sectie.

• Upvote 2
Posted

e simplu, ai bubuit masina ta care avea hp mic, in masina de politie. dupa cum se vede erai in momentul infractiuni la pd in fata, se vede clar cum dau /duty pt. al aresta pe raknet,

am vazut doar cum masina de factiune (scoala) explodeaza langa o masina plina de militeni, asta cand eu ieseam din sectie.

Ce ?! De ce sa bubui masina mea in masina de politie?Ce motiv aveam?Hai s-o luam logic.Dupa cum am zis,aveam hp mic la masina si il asteptam pe raknet,cand vine colinzik,trage un glont si vine langa mine sa ii ia din HP sa imi dea wanted pt activitate.

PS: Unde se vede,ce? :| Ca dupa ce am bubuit am stat in spawn si abia dupa cateva zeci de secunde am luat wanted.

• Downvote 1
Posted

Ce ?! De ce sa bubui masina mea in masina de politie?Ce motiv aveam?Hai s-o luam logic.Dupa cum am zis,aveam hp mic la masina si il asteptam pe raknet,cand vine colinzik,trage un glont si vine langa mine sa ii ia din HP sa imi dea wanted pt activitate.

PS: Unde se vede? :|

nu stau cu degetul pe f8 .

jucam de placere.

asteapta respunsul unui lider si lasa spamul deoparte te rog.

ms.

• Upvote 1
Posted

Bine nenea,nu stai cu degetul pe F8 da asa poti sa dai wanted 10 la tot sv'ul pe motiv DB si sa zici: "a pai stii,nu stau cu degetu pe F8" ..

PS: Chiar e nevoie sa arat cum imi dai wanted pentru fugar (dupa ce am luat pt ca) si cum actionezi singur la wanted si cum actionezi la wanted3+ ? Eu zic ca nu e nevoie.

• Downvote 2
Posted

Colinzink a procedat corect

Posted

Nick: Alex911

Level: 20

Numele membrului pe care il reclam: Sidelol

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/213/samp081ce.png/

O scurta descriere: Vine singur dupa wanted in skin de SWAT, in regulamentul swat scrie ca nu are voie singur deci a incalcat regulamentul si ca sa fiu sigur ca nu are voie, am intrebat si pe unul dintre liderii echipei Swat care mi-a raspuns ca nu au voie singuri dupa wanted.( daca e nevoie postez si pozele cu conversatia pe care am avut-o cu liderul).

El a incalcat aceasta regula:

3)Nu aveti voie sa umblati singuri, decat in grupuri sau in toata formatia;
Posted

O scurta descriere: Vine singur dupa wanted in skin de SWAT, in regulamentul swat scrie ca nu are voie singur deci a incalcat regulamentul si ca sa fiu sigur ca nu are voie, am intrebat si pe unul dintre liderii echipei Swat care mi-a raspuns ca nu au voie singuri dupa wanted.( daca e nevoie postez si pozele cu conversatia pe care am avut-o cu liderul).

Asteaptam o explicatie din partea lui

Posted

Eu ti-am explicat ceva pe /w..cred ca 10 min am vorbit despre chestia asta. Dar vad ca esti vanator.

Am fost la warr-ul de la motel in SWAT. Warrul s-a terminat si el era fix langa motel... l-am intrebat daca se preda si a spus ca da.

Am fost in formatie la tot warrul. Eu am ramas acolo sa il arestez pe alex911. Daca eram in swat skin nici nu trebuia sa il mai somez: te predai... scrie clar in regula ca nu este necesar sa someze un cop in swat.

Zona era inchisa(deci trebuia sa il omor)..eu am fost credul cu el si l-am intrebat daca se preda.

Am si poze cu tot ce am vorbit..se rezulta vanatoarea.

Martori au fost toti cops dupa server la momentul respectiv.

Posted

Eu ti-am explicat ceva pe /w..cred ca 10 min am vorbit despre chestia asta. Dar vad ca esti vanator.

Am fost la warr-ul de la motel in SWAT. Warrul s-a terminat si el era fix langa motel... l-am intrebat daca se preda si a spus ca da.

Am fost in formatie la tot warrul. Eu am ramas acolo sa il arestez pe alex911. Daca eram in swat skin nici nu trebuia sa il mai somez: te predai... scrie clar in regula ca nu este necesar sa someze un cop in swat.

Zona era inchisa(deci trebuia sa il omor)..eu am fost credul cu el si l-am intrebat daca se preda.

Am si poze cu tot ce am vorbit..se rezulta vanatoarea.

Martori au fost toti cops dupa server la momentul respectiv.

Tu vezi ce spui? :)) cand ai venit dupa mn erai singur.

Si ma rog dc sa ma omori? Nu stiam ca la w2 facut din crime nu mai am drept :| + ca aici scrie altceva

4)Aveti voie voi sa trageti fara avertisment in timpul interventiilor;
tie ti se pare o interventie cand te duci dupa un suspect de w2? si ti-am mai zis ca nu sunt vanator ci aplic regulamentul. Cum voi aplicati regulamentul cand gresim si dam din greseala un pum si luam wanted. Noi dc sa nu aplicam regulamentul cand gresiti? Nu ti se pare corect.

Si asa zisi martori care zici tu ca erau cu tn dc nu sunt in masina cand m-ai luat? :| ce treaba aveam eu cu warul vostru?

PS: Nu a zis nimeni pe /gov zona motel inchisa nu intrati riscati wanted sau mai stiu eu ce deci nu aveai dc sa ma omori din moment ce nu anuntati de unde sa stie playerul ca nu are voie prin zona aia :dontknow:

Edit: Nu am zis ca tu mi-ai dat si nu m-am referit ca aplic pedeapsa ci la faptul ca fac plangeri pe baza regulamentului. Cand postez ma asigur de 2 ori ca sa fiu sigur ca ati incalcat regulamentul, asa ca imi vine mie nu postez.

si aia nu tot interventie este?

Si da eram singur cand am venit la tine, pentru ca am plecat fara colegi ca s-a terminat warrul, intelegi?

PS: rezuma-te la subuiect te rog, eu nici macar odata nu ti-am dat tie wanted pt un pumn sau ceva, ok? si nu esti tu in stare sa aplici regulamentul cum ai zis.

Nu mai posta, lasa liderul sa dea verdictul.

Multumesc.

hai ca o luam asa..dupa tine, daca vezi 50 de cops si 50 de mafioti ce intelegi din asta?

ce ai zis tu acolo cu 50cops/mafioti da e war DAR incepi sa te contrazici singur ne mai avand scuze.(vezi ce scrie ingrosat)

Nu dau reply sa fac +1 asa ca iti rsp prin edit.

Posted

si aia nu tot interventie este?

Si da eram singur cand am venit la tine, pentru ca am plecat fara colegi ca s-a terminat warrul, intelegi?

PS: rezuma-te la subuiect te rog, eu nici macar odata nu ti-am dat tie wanted pt un pumn sau ceva, ok? si nu esti tu in stare sa aplici regulamentul cum ai zis.

Nu mai posta, lasa liderul sa dea verdictul.

Multumesc.

hai ca o luam asa..dupa tine, daca vezi 50 de cops si 50 de mafioti ce intelegi din asta?

Am plecat de la motel, 100 metri mai incolo dupa tine:|...

Subiect inchis..lasa liderul sa decida te rog

Posted

Nick:Pyciulik

Level:3

Numele membrului pe care il reclam:LoLz0r

Dovezi:

http://imageshack.us/photo/my-images/89/samp019t.png/

O scurta descriere: deci,eram iesit cu dumperu din groapa aia din lv,si merg pe autostrada frumos,fara sa intru in oras LV,si deodata apare lolz0r cu un sultan alb,si incepe a se tranti in mine fara motiv,imi bubuie masina,si imi zice stop..eu alerg un pic sa ma urc intr o masina si sa il iau in dreapta cu mine,sa vad de ce a facut asa,si cand ajung langa el,nu mi zici nimic decat ca mia luat permisul din mers..fara sa mi zica dc si etc..cik nam voie cu dumperu pin oras..dar nici macar nu eram in oras..si pe autostrada am voie..nu vreau sa fie pedepsit,vreau doar sa imi fie inapoiat permisul inapoi deoarece nu am facut nimic grav! multumesc

Posted

Salut , permisul nu ti l-am luat pentru Dumper in oras ci pentru somatie , nu ai oprit la somatia mea , daca este nevoie pun poza.Daca te prindeam cu el in oras nu-ti luam permisul :) , te-am somat doar sa iti explic pentru ca ai level 3 si probabil nu stiai ca nu ai voie cu el in oras.Masina mea am bubuit-o pentru a-ti bubui si tie masina sa iti explic ca nu ai voie si ca nu ai oprit la somatie.Permisul nu ti-l luam dar dupa ai inceput cu "ba esti nob" , "iti fac post ca ma bubui" etc.Degeaba ziceai ca ai jucat inainte de wipe si ca ai avut level 40 :-j.Eu am incercat doar sa te ajut , sa iti explic , dar cu voi nu se poate , imediat sariti cu gura ca imi faci post.Cum poti sa zici ca-mi faci post pentru ca ti-am bubuit masina?Las-o balta.Sper ca ai inteles care a fost intentia mea.M-am chinuit ceva sa descifrez ce-ai incercat sa scrii in descrierea aia :-?.Salut :tiphat:.

Posted

Salut , permisul nu ti l-am luat pentru Dumper in oras ci pentru somatie , nu ai oprit la somatia mea , daca este nevoie pun poza.Daca te prindeam cu el in oras nu-ti luam permisul :) , te-am somat doar sa iti explic pentru ca ai level 3 si probabil nu stiai ca nu ai voie cu el in oras.Masina mea am bubuit-o pentru a-ti bubui si tie masina sa iti explic ca nu ai voie si ca nu ai oprit la somatie.Permisul nu ti-l luam dar dupa ai inceput cu "ba esti nob" , "iti fac post ca ma bubui" etc.Degeaba ziceai ca ai jucat inainte de wipe si ca ai avut level 40 :-j.Eu am incercat doar sa te ajut , sa iti explic , dar cu voi nu se poate , imediat sariti cu gura ca imi faci post.Cum poti sa zici ca-mi faci post pentru ca ti-am bubuit masina?Las-o balta.Sper ca ai inteles care a fost intentia mea.M-am chinuit ceva sa descifrez ce-ai incercat sa scrii in descrierea aia :-?.Salut :tiphat:.

Dom cop, pt somtie se da wanted.....?da? te rog...mai lasat 3 zile fara permis,da am jucat inainte de wipe aici,pai cum sa nu sar cu gura daca tu imi iei permisul aiurea,fara motiv intemeiat,si mai ales ca mam intors inapoi la tine,sa intreb ce sa intamplat.nu incerca sa o schimbi,pt ca mi ai zis clar pacat ca nu am ss,ca nu am voie cu dumper nu ca nu am oprit..te rog...

Posted

Pentru somatie se da wanted si iti pot lua si permisul :) , dar asta nu conteaza.Nu ti-am luat permisul fara motiv , ti-am explicat mai sus , vroiam doar sa te ajut dar na...:-j

Posted

Sidelol primeste un avertisment

Dovezi:

O scurta descriere: deci,eram iesit cu dumperu din groapa aia din lv,si merg pe autostrada frumos,fara sa intru in oras LV,si deodata apare lolz0r cu un sultan alb,si incepe a se tranti in mine fara motiv,imi bubuie masina,si imi zice stop..eu alerg un pic sa ma urc intr o masina si sa il iau in dreapta cu mine,sa vad de ce a facut asa,si cand ajung langa el,nu mi zici nimic decat ca mia luat permisul din mers..fara sa mi zica dc si etc..cik nam voie cu dumperu pin oras..dar nici macar nu eram in oras..si pe autostrada am voie..nu vreau sa fie pedepsit,vreau doar sa imi fie inapoiat permisul inapoi deoarece nu am facut nimic grav! multumesc

Lolz0r te rog sa pui poza

Posted

Chiar trebuia sa imi confisti permisul?m ai ales ca mam intors cand ai zis stop..si nici macar nu am fost urmarit..nu mam urcat pe motociclete sau ceva de genul...nu meritam pedeapsa asta..in fine,voi lasa lideru sa decida!

Posted

Vezi ca te minti singur manul3 :< , cum te-ai oprit daca eu ti-am luat carnetul la intersectia autostrazilor?Chiar in poza pusa de tine.Ti-am bubuit Dumper'ul si ai luat alta masina pentru a fugii , iar eu ti-am luat permisul.Ti-am scris ingrosat crezand ca vei intelege odata pentru totdeauna -_-

Posted

Dovezi:

A luat permisul corect , dar pt. ca esti level mic il poti lua inapoi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...