Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Eu nu am tras in nimeni nici macar in civili am tras in sus aiurea si am fost amenintat de catre sensey ca daca mai trag 1 glont iau wanted,evident ca am tras dar nu in el sau in altcineva si am luat w4 pt. cop. attack =)

Posted

Numele meu in joc: bebeLOW

Il reclam pe: SenseY,CrazyWinn,mieztw

Poza: http://imageshack.us/photo/my-images/197/samp283of.png/

Descriere: Am intrat in pariurii,iar CrazyWinn,SenseY si cu mietzw erau acolo.Eu venisem sa`l iau pe embra sa mergem la kill si ma tezesc IN PARIURI imi zic ei CONROL DE RUTINA+ ca au mai venit o data si in spawn si mau somat...CONTROL DE RUTINA( in spawn )

As vrea sa stiu si eu de cand e regula sa faci controale de rutina in pariuri si in spawnul gangurilor ca asa ceva nu am mai pomenit.

uite si cativa martorii:Darius14,Jandarm,Accent,Dessire,found_cluj si embra

Guest CrazyWinn
Posted

Descriere: Am intrat in pariurii,iar CrazyWinn,SenseY si cu mietzw erau acolo.Eu venisem sa`l iau pe embra sa mergem la kill si ma tezesc IN PARIURI imi zic ei CONROL DE RUTINA+ ca au mai venit o data si in spawn si mau somat...CONTROL DE RUTINA( in spawn )

As vrea sa stiu si eu de cand e regula sa faci controale de rutina in pariuri si in spawnul gangurilor ca asa ceva nu am mai pomenit.

Aratami o poza sau dovada ca ti-am dat eu /frisk + /ticket sau ceva..dupa cum vezi nu am nicio treaba cu tine , eu aveam cu Embra,care fugise si a recunoscut deci , eu dece apar la reclamat?:))

# In ss se vede cine iti da frisk.

# CrazyWinn here!

Posted

Aratami o poza sau dovada ca ti-am dat eu /frisk + /ticket sau ceva..dupa cum vezi nu am nicio treaba cu tine , eu aveam cu Embra,care fugise si a recunoscut deci , eu dece apar la reclamat?:))

# CrazyWinn here!

CrazyWinn nu iti mai lua mana ca ai fost si avem voie in pariuri la control iar i nspawn ti-am zis ca ai dat /q nu ca e control asa ca nu mai zice aberati

Posted (edited)

Numele meu in joc: faNNNtaSy

Il reclam pe: SenseY

Poza: zx34i8.jpg

Descriere:Eram in pariuri,am tras cu deagle aiurea fara sa nimeresc pe nimeni,sensey a zis ca daca mai trag un glont imi da wanted,am tras inca un glont mi-a dat wanted 4 si apoi ma omorat ( se vede si in poza ca viata si armura lui e full !!! NU AM TRAS IN NIMENI )

1) Mieztw ti-a confiscat mats da? erai nervos si mi-ai tras 1 glont, nu am zis nimic, ai mai tras unu si dupa am zis inca 1 si wanted, ai tras si ti-am dat /w aici dovada ca mi-ai luat aproape 80 % din armura ! Aici poza ca mi-ai luat din armura !

# CrazyWinn here!

1) Erai afara in masina de 4 cu embra si inca unu, iar eu te-am somat si ai intrat inauntru am venit dupa tine te-am controlat am gasit mats, nu aveai 3k de amenda, si ai primit wanted 2 pt neplata amenzi, nu vad ce am facut rau in asta? A zis hkr ca am voie controale la pariuri, dar vanatori ca tine sunt niste nesimtiti.... nu pot sa te numesc altfel !

EDIT: Ai zis ca am venit si te-am somat in spawn, vreau sa vad poze... ca eram eu cu CrazyWin si Mieztw, se vede ca esti un mincinos

Edited by Sensey_^
Posted

Vreau sa vad si eu poza cand eram in masina de 4 locuri ca eu am venit cu o masina de doua locuri si eram singur...venisem la cai sa il iau pe embra nici decum am venit cu el in masina, nu mai mintii in halul asta. Si vreau sa vad si eu regula unde zice CLAR:AVETI VOIE SA FACETI CONTROALE IN PARIURI.,si vreau sa vad si poza cand mai somat afara!

Posted

Numele meu in joc: faNNNtaSy

Il reclam pe: SenseY

Poza: zx34i8.jpg

Descriere:Eram in pariuri,am tras cu deagle aiurea fara sa nimeresc pe nimeni,sensey a zis ca daca mai trag un glont imi da wanted,am tras inca un glont mi-a dat wanted 4 si apoi ma omorat ( se vede si in poza ca viata si armura lui e full !!! NU AM TRAS IN NIMENI )

Dovezi neclare

Ai o poza ca ti-au facut control si in spawn ? Au voie sa faca controale la pariuri

Posted

pai si atunci de ce vin din 10 in 10 minute la controale...nici 10 minute nu trec!

Ar trebuii sa scoti porcaria asta de regula,eu acum nu pot sa mai pun la caii daca sunt cops inauntru pentru ca pierd foarte multe mats.

Posted

Dc mai postezi daca sa luat deja decizia? vreau a vad poze ca am facut control din 10 in 10 !!!

Posted

pai si atunci de ce vin din 10 in 10 minute la controale...nici 10 minute nu trec!

Ar trebuii sa scoti porcaria asta de regula,eu acum nu pot sa mai pun la caii daca sunt cops inauntru pentru ca pierd foarte multe mats.

Faci poze si raportezi membrul , pana atunci te rog sa nu mai postezi aici

Posted

Nick: Cristy1503

Level: 11

Numele membrului pe care il reclam: Sidelol

Descrierea situatiei: Voi povesti un pic mai amanuntit, pt a va putea face o imagine de ansamblu a intregii povesti, in speranta ca ma veti intelege cat de nedreptatit ma simt.

Eram cu heli in apropiere spawn civil ..vazand un civil deplasandu-se pe jos, aterizez ii cer sa urce si-l duc la banca, asa cum m-a rugat. Avea lvl1, 5k toti banii ..i-am mai dat eu 10k si l-am lasat la banca. APoi m-am inaltat. Imediat dupa vad mesajul unui pd (lolzor daca nu ma insel) "control de rutina! trage pe dreapta" ...m-am gandit, ca n-are cum sa mi se adreseze mie ..spunandu-mi "trage pe dreapta" ..si mi-am vazut de drum. Urmand apoi ca lolzor sa-mi dea wanted 2. l-am intrebat de ce, mi-a raspuns, iar in timp ce vorbeam cu el, observ cum cineva trage in mine, ferm convins fiind initial ca e un rival ..bruschez comenzile elicopterului ma inalt putin si observ ca era un pd cel care tragea ..n-am mai apucat sa aterizez c-am bubuit. Ajung in spawn ..wantedul imi scade la 1, astept acolo cuminte sa vina un pd ..si apare Sidelol ..care imi retrage licenta de zbor, dupa care ma omoara. Poze nu am facut decat in spawn cand mi-a retras licenta si m-a omorat, in conditiile in care eu il asteptam. Altele nu am facut pt ca nu m-am gandit nicio secunda c-as avea nevoie. Urasc sa fac posturi de genul asta, dar consider c-am fost nedreptatit. Sincer ..nici nu stiu daca va citi cineva toata pledoaria mea, dar VA ROG, daca totusi o face cineva ..luati niste masuri, chiar de-ar fi sa nu-mi inapoiati licenta, care consider ca mi-a fost luata pe nedrept! E o mare problema cu aceste controale de rutina, sunt la tot pasul, tot mai dese ..dau posibilitatea celor din pd sa faca abuzuri. Acele mats pe care ei ni le iau la fiecare 10 minute ..ne costa bani si timp ..e foarte descurajator sa mai joci in conditiile astea!

Poza cand asteptam in spawn dupa ce mi-a bubuit heli

Posted

Descrierea situatiei: Voi povesti un pic mai amanuntit, pt a va putea face o imagine de ansamblu a intregii povesti, in speranta ca ma veti intelege cat de nedreptatit ma simt.

Eram cu heli in apropiere spawn civil ..vazand un civil deplasandu-se pe jos, aterizez ii cer sa urce si-l duc la banca, asa cum m-a rugat. Avea lvl1, 5k toti banii ..i-am mai dat eu 10k si l-am lasat la banca. APoi m-am inaltat. Imediat dupa vad mesajul unui pd (lolzor daca nu ma insel) "control de rutina! trage pe dreapta" ...m-am gandit, ca n-are cum sa mi se adreseze mie ..spunandu-mi "trage pe dreapta" ..si mi-am vazut de drum. Urmand apoi ca lolzor sa-mi dea wanted 2. l-am intrebat de ce, mi-a raspuns, iar in timp ce vorbeam cu el, observ cum cineva trage in mine, ferm convins fiind initial ca e un rival ..bruschez comenzile elicopterului ma inalt putin si observ ca era un pd cel care tragea ..n-am mai apucat sa aterizez c-am bubuit. Ajung in spawn ..wantedul imi scade la 1, astept acolo cuminte sa vina un pd ..si apare Sidelol ..care imi retrage licenta de zbor, dupa care ma omoara. Poze nu am facut decat in spawn cand mi-a retras licenta si m-a omorat, in conditiile in care eu il asteptam. Altele nu am facut pt ca nu m-am gandit nicio secunda c-as avea nevoie. Urasc sa fac posturi de genul asta, dar consider c-am fost nedreptatit. Sincer ..nici nu stiu daca va citi cineva toata pledoaria mea, dar VA ROG, daca totusi o face cineva ..luati niste masuri, chiar de-ar fi sa nu-mi inapoiati licenta, care consider ca mi-a fost luata pe nedrept! E o mare problema cu aceste controale de rutina, sunt la tot pasul, tot mai dese ..dau posibilitatea celor din pd sa faca abuzuri. Acele mats pe care ei ni le iau la fiecare 10 minute ..ne costa bani si timp ..e foarte descurajator sa mai joci in conditiile astea!

Dovezi insuficiente. Sidelol nu primeste nimic

Posted

Dovezi insuficiente. Sidelol nu primeste nimic

Dar nu vreau sa primeasca ..vreau doar sa-mi recuperez licenta. Sa dovedeasca el ca nu-i adevarat ce-am spus eu! Asta e DREPTATE?! NU ati auzit de prezumtia de nevinovatie? El ca pd ..ar trebui sa demonstreze ca eu sunt vinovat ..pana la proba contrarie sunt nevinovat! Daca de exemplu nu faceam absolut nimic si venea in spawn, imi lua licenta ..eu fireste ca nu aveam nicio poza ..decat cea in care mi-a luat licenta. Tot asa mi-ai fi zis?? "DOVEZI INSUFICIENTE"????

Posted

Erai cu heli , cand ai primit wanted , de ce nu ai coborat ? Daca tragea imediat in tine si mureai intrai jail , tu inseamna ca te-ai indepartat.

Posted

Credeam c-am fost destul de explicit ..se pare ca nu. Ori, asa cum am presupus, n-ai citit tot! sau n-ai citit cu atentie. E hilar ca un lider pd sa nu tina cont de prezumtia de nevinovatie ..intelegand, cel mai probabil, gresit conceptul de "justitia e oarba". Asta e .. o sa ma resemnez. Incurajandu-se abuzul, nedreptatea, citindu-se majoritatea plangerilor in fuga si fara prea multa atentie ...ma duc cu gandul ca trebuie sa ma las de sportul asta extrem.

Posted

[15:14:26] SC: Catre toate unitatile, Ofiter {FA5858}LoLz0r

[15:14:26] SC: Crima: {FA5858}somatie{18CDDC}, Grad de urmarire: {FA5858}2{18CDDC}, Suspect: {FA5858}Cristy1503

[15:17:39] HQ: All Units Officer Sidelol Has Completed Assignment

[15:17:39] HQ: Cristy1503 Has Been Processed, Got Killed

[15:19:43] Ofiter Sidelol a retinut licenta de zbor a lui Cristy1503.

Ce ai facut de la 15:14 pana la 15:17 ?

Posted

[15:14:26] SC: Crima: {FA5858}somatie{18CDDC}, Grad de urmarire: {FA5858}2{18CDDC}, Suspect: {FA5858}Cristy1503

Am vorbit cu lolzor incercand sa inteleg pt ce am luat wanted, pt ca asa cum am spus, dupa ce am lasat civilul m-am inaltat sa plec si deasupra bancii fiind am vazut somatia "control de rutina! Trage pe dreapta!" god damn it, cum as fi putut crede ca-mi spune mie sa trag pe dreapta ..in zbor fiind, tocmai de aceea, surprins fiind c-am primit wanted m-am angajat intr-o discutie cu lolzor, cerandu-i sa-mi explice, ca la un moment dat ..in timp ce vorbeam cu el sa vad ca se trage in mine, am inchis repede chatul si am schimbat directia de zbor, nestiind cine trage.. cand am vazut ca era un pd jos, n-am vazut si cine pt ca eram la inaltime, am incercat sa cobor, mai aveam 290 hp la elicopter ..coborand am si murit! e foarte simplu ..fireste ca nu mai eram langa pd sa intru la jail.

Posted (edited)

Am vorbit cu lolzor incercand sa inteleg pt ce am luat wanted, pt ca asa cum am spus, dupa ce am lasat civilul m-am inaltat sa plec si deasupra bancii fiind am vazut somatia "control de rutina! Trage pe dreapta!" god damn it, cum as fi putut crede ca-mi spune mie sa trag pe dreapta ..in zbor fiind, tocmai de aceea, surprins fiind c-am primit wanted m-am angajat intr-o discutie cu lolzor, cerandu-i sa-mi explice, ca la un moment dat ..in timp ce vorbeam cu el sa vad ca se trage in mine, am inchis repede chatul si am schimbat directia de zbor, nestiind cine trage.. cand am vazut ca era un pd jos, n-am vazut si cine pt ca eram la inaltime, am incercat sa cobor, mai aveam 290 hp la elicopter ..coborand am si murit! e foarte simplu ..fireste ca nu mai eram langa pd sa intru la jail.

Puteai sa vorbesti si "face to face" nu neaparat din heli . Carnet suspendat corect

# Te rog sa nu mai postezi aici , daca vrei continuam pe PM

Edited by Mihnea
Posted (edited)

interesanta teorie, dar eram deja departe cand am primit wantedul. daca asta e decizia ta, ok. am incheiat!

A luat deja o decizie si te-a rugat sa nu mai postezi

#warn up!

Edited by DRG
Posted

Numele meu in joc: Dinero

Il reclam pe: Zozo

Poza: ranvkk.pngqqo960.png

Descriere: Eram langa aeroport LS cu Convict in masina,Robbin avea wanted iar zozo a venit dupa el.Eu stateam in masina si odata ma trezesc cu wanted 4 pt cop atack iar eu nici nu aveam deagle :| . E prea de tot sincer,uitati-va si voi nu fac nimic si primesc wanted.

Posted

Pai, robbin s-a predat apoi am vazut ca ai tras n-am facut ss ca nu stau non-stop cu degetul pe f8. Urcasem in masina si am vazut ca ai tras cu deagle in masina si ti-am dat w4 pt cop atack.

Posted

Numele meu in joc: Dinero

Il reclam pe: Zozo

Poza: ranvkk.pngqqo960.png

Descriere: Eram langa aeroport LS cu Convict in masina,Robbin avea wanted iar zozo a venit dupa el.Eu stateam in masina si odata ma trezesc cu wanted 4 pt cop atack iar eu nici nu aveam deagle :| . E prea de tot sincer,uitati-va si voi nu fac nimic si primesc wanted.

Zozo primeste un avertisment . Din ce vad , nu avea deagle

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...