Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Qzen a primit un avertisment.

Lui Bedezeu eu i-am spus sa-ti dea wanted pentru call 911 aiurea.

Pentru alte nelamuriri ma postezi la Raporteaza un GM sau discutam pe PM

Posted

Nick: Hamsik

Level: 19

Numele membrului pe care il reclam: Bobitza

Dovezi: Dovezi am chiar vorbele lui : 1 aici imi spune cand a luat licenta. 3 4

O scurta descriere: Aveam wanted 2 pentru somatie si ma fugareau vreo 5-6 copoi in frunte cu Bobitza.Am fugit si cu masina si cu heli si cu biciclete etc. La un momendat imi scade un grad de urmarire. Apoi pe la spawn bikers imi bubuie masina si am fugit pe jos de respectivii. Cand am ajuns la spawn bikers Bobitza mi-a luat licenta de zbor respectiv condus.Sunt de acord , meritam sa raman fara licente dar in niciun caz sa le suspende ACOLO in timp ce eu aveam inca wanted 1. Daca nu mi le lua puteam sa ma urc intr-o masina si sa fug inca 2 ore si sa ajung la wanted 0 si eventual cu toate licentele in buzunar. Chiar cred ca nu e fair-play ce a facut.

Eu zic ca trebuia sa mi-o ia in timp ce eram in masina si el in heli. Se punea usor cu heli pe mine si dadea /take. :right:

Posted

Tocmai Deaia ti-am suspendat licentele acolo unde am apucat sa stiu ca nu mai poti fugi inca jumate de ora

Si nu inteleg pt ce e facut postu?

Posted

Daca tu crezi ca e normal sa imi iei licenta asa ... e clar. Treaba ta era in primul rand sa ma omori si sa ajung la inchisoare. Daca nu imi luai licenta mai fugeam 2-3-4 minute (poate) , ajungeam la o masina, ma urcam frumos in ea si mai faceam o plimbare prin sa:mp si posibil sa ajung la wanted 0 si asa ramaneam cu licentele in buzunar.

PS : Postul este facut pentru a imi recupera licentele , cred ca era logic.

Posted

Incerci deageaba sa-ti recuperezi licentele Nu stam dupa tine toti fbi si pd si fugim dupa tine juma de ora ca sa te joci cu noi avem si alta treaba

Posted

Incerci deageaba sa-ti recuperezi licentele Nu stam dupa tine toti fbi si pd si fugim dupa tine juma de ora ca sa te joci cu noi avem si alta treaba

Cred ca glumesti. Voi de ce aveti arme la PD/FBI/NG ? ca sa dati doar /arrest? De ce aveti cheetah , tancuri , hydra, hunter? Cum adica aveti si alta treaba? Eu nu spun ca nu merit pedeapsa. Daca mi le luai cand eram la jail era totul OK. Dar in moment ce tu imi iei licenta in mijlocul drumului cand sunt in urmarire nu e deloc OK. Intradevar am fugit vreo 30 min dar am spus , trebuia sa mi le iei la jail sau stiu eu... Eu imi vreau licentele inapoi pentru ca daca nu le luai tu atunci era posibila o "evadare" a mea si puteam ramane cu licentele.

Este ultimul meu post aici.

Posted

Ciudata logica ai. Mai degraba era NON FP daca iti lua licenta in timp ce tu conduceai. Nu a fost NON FP felul in care ti-au fost confiscate licentele.

Bobitza nu primeste nimic. Caz inchis.

De acum vreau sa vad doar post-ul reclamantului, post-ul reclamatului si atat. DOUA POSTURI. Daca va mai jigniti si postati aiurea veti primi warn up.

De asta vad ca ati uitat. Voi ruga un moderator sa intervina.

Posted (edited)

Ciudata logica ai. Mai degraba era NON FP daca iti lua licenta in timp ce tu conduceai. Nu a fost NON FP felul in care ti-au fost confiscate licentele.

Bobitza nu primeste nimic. Caz inchis.

Eric, eu cand spun asta :

Eu zic ca trebuia sa mi-o ia in timp ce eram in masina si el in heli. Se punea usor cu heli pe mine si dadea /take. :right:

sunt ironic. Nu sunt chiar asa batut in cap .

Dar daca tu crezi ca e normal ca intr-o urmarire tu in loc sa-l omori pe "rau facator" stai sa ii iei licentele... nu mai am ce zice , parerea mea. Putea sa mi le suspende cand ajungea apoi la jail sau dupa ce ieseam de la jail ma soma pe strada , trageam pe dreapta , imi explica frumos si gata o suspenda.

warn up - pt ce mai postezi dupa ce posteaza liderul?

Edited by anaxor
Posted

Nick: LoLz0r.

Level: 54.

Numele membrului pe care il reclam: Radu & Glock.

Dovezi: 1. Eram AFK si mi-au facut control, asta e :), se mai intampla.Erau AFK si am plecat sa-mi iau avion deoarece nu vorbeau.

2. Mi-am amintit ca nu au voie sa faca control daca nu au cu ei rank 2, m-am intors si le-am spus.

3. Dovada ca masina era goala, erau doar ei doi.

4. Imi da amenda fara sa-mi ia drogurile si trage in avion fara ca eu sa am wanted.

5. Ma da jos din avion fara motiv.

O scurta descriere: Eram AFK pe Aeroportul din San Fierro deoarece imi bubuise masina si am zis sa postez poza pe forum de la Tournaments Teams :D pentru ca m-a rugat Teils.Vine Radu, alaturi de Glock oprindu-ma pentru control de rutina, amandoi avand rank 1.Am revenit si ii vad pe amandoi langa mine perchezitonandu-ma pentru obiecte ilegale.Aveam la mine 20 de grame de droguri.S-au bagat AFK, am incercat sa vorbesc cu ei nu mi-au raspuns.Am fost sa iau un avion, iar pe urma vine Radu la mine si mi-a dat amenda pentru droguri.I-am spus ca nu are voie sa-mi dea amenda daca nu imi ia si drogurile :).Am incercat sa plec, a inceput sa traga aiurea in avionul meu fara wanted si m-a dat jos de doua ori din avion.

#1. Mike. a spus ca nu au voie fara rank 2 la control.

2. Mike. a spus ca nu au voie sa dea amenda fara sa-mi ia drogurile.

3. Mike. a spus ca nu au voie sa traga fara wanted.

##Tin sa precizez ca Radu mai are un avertisment tot de la plangerea mea de acum 2 zile.

###Cei doi sunt in perioada de teste, de-abia au intrat :).Nu au nici doua zile in factiune.

Posted

Nick: Blu3red

Level: 27

Numele membrului pe care il reclam: Jad si Legendd

Dovezi: http://imm.io/BiTs - Legendd foloseste aiurea comanda /getincar !

http://imm.io/BiU6 - Jad ma omoara .

O scurta descriere: Vin 3 copi din PD in spawn LSV . Am dat mats`ul unui coleg si astept somatia dar playerul Legendd foloseste direct comanda /getincar fara somatie . Apoi primesc /uncuff si sunt omorat de Jad .

Jad - Rank 1.

Legendd -Rank 1

Getincar:

-> daca jucatorul a spus ca se preda, puteti folosi comanda sa-l bagati in masina pe locul pasagerului .

Posted

O scurta descriere: Vin 3 copi din PD in spawn LSV . Am dat mats`ul unui coleg si astept somatia dar playerul Legendd foloseste direct comanda /getincar fara somatie . Apoi primesc /uncuff si sunt omorat de Jad .

Jad - Rank 1.

Legendd -Rank 1

Getincar:

-> daca jucatorul a spus ca se preda, puteti folosi comanda sa-l bagati in masina pe locul pasagerului .

Eu am crezut ca vroiai sa te predai daia te-ai dat jos din masina...nu?

Posted

Jad - Rank 1.

Legendd -Rank 1

Getincar:

Legendd a facut o greseala pentru ca ti-a dat getincar. Am presupus ca daca te-ai oprit te predai.

Da. Te-am omorat pentru ca ai zis "am spus ca ma predau?" ti-am oferit sansa sa te predai. Si in chat-ul tau se vede ce ai scris.

De ce zici ca nu te-am somat? TADYO.jpg

## Din cate vezi ti-am dat imediat uncuff.

Posted

Nick: LoLz0r.

Level: 54.

Numele membrului pe care il reclam: Radu & Glock.

Dovezi: 1. Eram AFK si mi-au facut control, asta e :), se mai intampla.Erau AFK si am plecat sa-mi iau avion deoarece nu vorbeau.

2. Mi-am amintit ca nu au voie sa faca control daca nu au cu ei rank 2, m-am intors si le-am spus.

3. Dovada ca masina era goala, erau doar ei doi.

4. Imi da amenda fara sa-mi ia drogurile si trage in avion fara ca eu sa am wanted.

5. Ma da jos din avion fara motiv.

O scurta descriere: Eram AFK pe Aeroportul din San Fierro deoarece imi bubuise masina si am zis sa postez poza pe forum de la Tournaments Teams :D pentru ca m-a rugat Teils.Vine Radu, alaturi de Glock oprindu-ma pentru control de rutina, amandoi avand rank 1.Am revenit si ii vad pe amandoi langa mine perchezitonandu-ma pentru obiecte ilegale.Aveam la mine 20 de grame de droguri.S-au bagat AFK, am incercat sa vorbesc cu ei nu mi-au raspuns.Am fost sa iau un avion, iar pe urma vine Radu la mine si mi-a dat amenda pentru droguri.I-am spus ca nu are voie sa-mi dea amenda daca nu imi ia si drogurile :).Am incercat sa plec, a inceput sa traga aiurea in avionul meu fara wanted si m-a dat jos de doua ori din avion.

#1. Mike. a spus ca nu au voie fara rank 2 la control.

2. Mike. a spus ca nu au voie sa dea amenda fara sa-mi ia drogurile.

3. Mike. a spus ca nu au voie sa traga fara wanted.

##Tin sa precizez ca Radu mai are un avertisment tot de la plangerea mea de acum 2 zile.

###Cei doi sunt in perioada de teste, de-abia au intrat :).Nu au nici doua zile in factiune.

Zim si mie daca ti-a zis sa stai, dc te-ai dus la avion si ai inceput sa pleci ?

La ambele plangeri n-am avut de unde sa stiu pentru ca nu scrie in regulament.

P.S. Lolz0r inteleg ca esti ofticat ca ti-am zis: "peste tot unde mergi, te demit". Apropo am 7 zile.

Posted

Cazul LolzOr :

Radu - Demis . Caz inchis

Mai avea un avertisment, acum s-a abatut de la regulament.

Glock - Primeste un avertisment . Caz inchis

Abatere de la regulament.

Cazul Blu3red :

Jad - Primeste un avertisment.La urmatoarea abatere va fi demis.Caz inchis.

Te-a ucis in timp ce aveai drept de predare, trebuia sa ai putina rabdare.

Legendd - Primeste un avertisment.La urmatoarea abatere va fi demis.Caz inchis.

A folosit comanda getincar gresit.

Posted

Nick: MRS.

Level: 29

Numele membrului pe care il reclam: Laurentiu

Dovezi: wlyst.png

Mi-a dat wanted pentru kill civil, astept si eu o poza in care apar omorand pe cineva.

Dupa il inteleg, m-a somat, mi-a dat wanted pt somatie si m-a omorat, nu am problema cu asta dar vreau poza in care am omorat pe cineva. Din cate stiu eu nu ar trebui sa actionezi fara dovezi.

Posted

Nick: SmartAss

Level: 21

Dovezi: jlCsa.jpg ; xeZZY.jpg ; DEs1W.jpg ; ESLs9.jpg

Abia ce am intrat pe server si m-am dus dupa mrs sa facem materiale , el fiind la cai . Am ajuns , el a intrat in masina cu g si laurentiu s-a urcat pe masina . Dintr-o data el imi da wanted pentru complice .. De unde era sa stiu ca MRS are wanted din moment ce el nu mi-a zis si tu nu ai somat si nici nu ai scris nimic sa imi dau seama sa ma opresc ? Iti cam bati joc prietene . Ca sa fie totul clar , pun toate pozele de cand am intrat si pana la incident.

Posted

Mi-a dat wanted pentru kill civil, astept si eu o poza in care apar omorand pe cineva.

Dupa il inteleg, m-a somat, mi-a dat wanted pt somatie si m-a omorat, nu am problema cu asta dar vreau poza in care am omorat pe cineva. Din cate stiu eu nu ar trebui sa actionezi fara dovezi.

De ce ai facut poza doar cand ti-am dat eu wanted si mai sus nu ?

Iti spun eu de ce : pentru ca mai sus aparea Membru ballas mrs a ucis membrul grove lolzor.

Nu imi trebuie poza ca sa ma uit la tine cum tragi in el si il omori , imi trebuie cap.

Specimene ca tine nu merita sa joace pe serveru asta , astia ca tine strica distractia.

Abia ce am intrat pe server si m-am dus dupa mrs sa facem materiale , el fiind la cai . Am ajuns , el a intrat in masina cu g si laurentiu s-a urcat pe masina . Dintr-o data el imi da wanted pentru complice .. De unde era sa stiu ca MRS are wanted din moment ce el nu mi-a zis si tu nu ai somat si nici nu ai scris nimic sa imi dau seama sa ma opresc ? Iti cam bati joc prietene . Ca sa fie totul clar , pun toate pozele de cand am intrat si pana la incident.

Cand te duceai dupa MRS. sa faceti materiale acesta nu ti-a spus ca are wanted si ca nu are drept ?

M-am urcat pe masina am inceput sa trag , nu te-ai oprit , ti-am dat wanted pentru complice si abia apoi ai oprit.

Daca erai baiat destept te opreai de cand m-am apucat sa trag..

Alte nelamuriri ???

Posted

Nick: Inger

Level: 28

Numele membrului pe care il reclam: Toto.Riina

Dovezi:

View post on imgur.com
View post on imgur.com
View post on imgur.com

#Era Downjey.Jr si cu el dupa wanted.L-au somat pe phill,omu a dat g si m-am suit si eu pe masina lor ca sa MERG CU COLEGUL MEU DUPA CE DADEA BAIL.A inceput downjey.jr sa traga in mine,nu am facut poza(spunandu-mi sa cobor,dar motivul ?).Am continuat sa mergem cativa metri dupa care downjey mi-a zis ca am 3 secunde sa cobor(I-am intrebat de cateva ori CE AM FACUT DE NU AM VOIE SA STAU PE MASINA dar,cum e "normal" nu mi s-a raspuns) si nici nu apuc bine sa schitez un gest ca primesc wanted.Ajungem la sectie si ii spun ca il voi posta.Ma trezesc cu wanted 3 pentru somatie(unde e fratele meu somatia)?Vine omu si ma omoara si iau jail 1800.

Intrebarea mea e:CE AM FACUT DE NU AM AVUT VOIE SA STAU PE MASINA,CU CE AM INCURCAT si unde este somatia.

Posted

In primul rand tu cand te duci la war/kill eu nu vin sa stau pe masina ta. In al doilea rand eu cand eram gangster si un cop imi zicea sa ma dau jos, ma dadeam. In al treilea rand phill putea sa-ti dea mats in timp ce il duceam la sectie si in ultimul rand cand ti-am zis sa te dai jos la cai, puteai sa asculti si sa vii cu alta masina.

Posted

De ce ai facut poza doar cand ti-am dat eu wanted si mai sus nu ?

Iti spun eu de ce : pentru ca mai sus aparea Membru ballas mrs a ucis membrul grove lolzor.

Nu imi trebuie poza ca sa ma uit la tine cum tragi in el si il omori , imi trebuie cap.

Specimene ca tine nu merita sa joace pe serveru asta , astia ca tine strica distractia.

Cand te duceai dupa MRS. sa faceti materiale acesta nu ti-a spus ca are wanted si ca nu are drept ?

M-am urcat pe masina am inceput sa trag , nu te-ai oprit , ti-am dat wanted pentru complice si abia apoi ai oprit.

Daca erai baiat destept te opreai de cand m-am apucat sa trag..

Alte nelamuriri ???

Tu imi zici mie ca daca eram baiat destept ma opream . Bine hai ca te iau altfel .. Daca eram medic si ma urcam pe masina ta ca nu aveai viata , te opreai sa iti dau heal ? Daca eram hitman si ma urcam pe masina ta ca aveam contract , te opreai ? Nu , pentru ca nu ti-am zis nimic si nu esti baiat destept . Ideea e alta , tu , considerandu-te un lider dias competent , cred ca esti in stare sa te ocupi de "infractorii" tai mai bine . Tu nu m-ai somat prietene , eu de unde sa stiu ce vrei de la mine ? Poate ca aveai picioarele amputate si iti trebuia un mijloc de transport ... doh

Ps: Mai uita-te odata la pozele postate de mine sa te lamuresti , ca vad ca inca ai un dubiu in ceea ce priveste acest caz.

Posted

Din cate stii tu ? Daca l-ai omorat, pentru ce mai ceri dovezi ? Ma rog, lasand la o parte faptul ca vrei sa vanezi.

Laurentiu nu primeste nimic. Caz inchis.

Nu ai fost somat/atentionat, a gresit Laurentiu.

Laurentiu primeste un avertisment verbal. Caz inchis.

Nick: Inger

Level: 28

Numele membrului pe care il reclam: Toto.Riina

Dovezi:

View post on imgur.com
View post on imgur.com
View post on imgur.com

#Era Downjey.Jr si cu el dupa wanted.L-au somat pe phill,omu a dat g si m-am suit si eu pe masina lor ca sa MERG CU COLEGUL MEU DUPA CE DADEA BAIL.A inceput downjey.jr sa traga in mine,nu am facut poza(spunandu-mi sa cobor,dar motivul ?).Am continuat sa mergem cativa metri dupa care downjey mi-a zis ca am 3 secunde sa cobor(I-am intrebat de cateva ori CE AM FACUT DE NU AM VOIE SA STAU PE MASINA dar,cum e "normal" nu mi s-a raspuns) si nici nu apuc bine sa schitez un gest ca primesc wanted.Ajungem la sectie si ii spun ca il voi posta.Ma trezesc cu wanted 3 pentru somatie(unde e fratele meu somatia)?Vine omu si ma omoara si iau jail 1800.

Intrebarea mea e:CE AM FACUT DE NU AM AVUT VOIE SA STAU PE MASINA,CU CE AM INCURCAT si unde este somatia.

Ai primit rearest in joc pentru ca ai primit wanted pentru somatie gresit. Wanted-ul pentru necooperare a fost acordat corect, ti-am explicat in joc.

Toto.Riina primeste un avertisment. Caz inchis.

Posted

Nick: : Blu3red

Numele membrului pe care il reclam: assistante

Dovezi: http://imm.io/BykA - Primesc wanted .

http://imm.io/BykS - Sunt omorat .

O scurta descriere: In primul rand primesc wanted 3 (/gov ) aiurea de la asistante (Rank 1 ).Apoi sunt omorat fara drept de predare .

Pentru ce am primit wanted si am fost omorat ? Ce cauta astfel de playeri in PD ?

Posted

O scurta descriere: In primul rand primesc wanted 3 (/gov ) aiurea de la asistante (Rank 1 ).Apoi sunt omorat fara drept de predare .

Pentru ce am primit wanted si am fost omorat ? Ce cauta astfel de playeri in PD ?

Bun , nesimtirea e in floare ! Iti spun eu de ce!

1. Iti zic odata sa iesi afara din sectie , tu nu . ( poftim poza http://postimage.org/image/4vvqbptez/ ) . Iti zic a 2 oara sa iesi afara , tu imi zici ca NU , si ca ploua ( ma iei si la misto ) [ poftim poza http://postimage.org/image/o8bqpdbrb/ ]]]

2. Cum sa iti dau drept de predare cand tu tragi in mine? http://postimage.org/image/qlnakneyz/

# Eu zic sa iti vezi lungu nasului inainte sa raportezi pe cineva .

Posted

Bun , nesimtirea e in floare ! Iti spun eu de ce!

1. Iti zic odata sa iesi afara din sectie , tu nu . ( poftim poza http://postimage.org/image/4vvqbptez/ ) . Iti zic a 2 oara sa iesi afara , tu imi zici ca NU , si ca ploua ( ma iei si la misto ) [ poftim poza http://postimage.org/image/o8bqpdbrb/ ]]]

2. Cum sa iti dau drept de predare cand tu tragi in mine? http://postimage.org/image/qlnakneyz/

# Eu zic sa iti vezi lungu nasului inainte sa raportezi pe cineva .

Esti maxim . Uite poza cand ,,spui ca trag in tine ,, am 0 HP si tu full + armura cum zici ca trag in tine ca eu deja am zero .

Si daca nu vreau sa plec din sectie primesc wanted 3 pentru /gov :))

Ce cauti in PD ?

Asteapta decizia leaderului.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...