Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Ce vrei sa dovedesti cu ``acele poze``?Ca acolo e doar o singura poza cand eram Langa tine.Si lasa minciuna ca nu iti merge.Eu am intrat doar de 2 ori in tine,cand am intrat a 2-a oara ai zis ``termina`` si eu am plecat.A 3-a oara nu a existat!

Ce treaba are ca ma indepartam eu in sectie cu subiectul care te-am raportat eu?

Posted

Nick: The_Game

Level: 27

Numele membrului pe care il reclam: SkyBrax

Dovezi: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=411289&view=findpost&p=6472087

O scurta descriere: Eram la cursa organizata de Vicentzo cu un Hotring B ,negru.Trec pe langa Lolz0r,imi face ss si imi zice ca trimite un pd dupa mine.Cursa se sfarsteste,merg in spawn,masina nu o mai aveam de cand se terminase cursa.Stau afk vreo 5 minute si cand vin la calculator vad ca licenta de condus mi-a fost suspendata.Nu o somatie,nu un cuvant scris pe chat,plus eu fiind afk.Inainte nu era permis frisk/take cand jucatorul era afk,se considera non fp.Si va rog sa postati si poza cu nos.

Am dreptul sa-ti suspend licenta cat mai repede posibil de la producerea incidentului, indiferent de starea caracterului (afk / jail, etc).

Cat despre non fp, doar /frisk & /take materials / drugs se considera non fp.

Posted

Nick: Vlad

Level: 22

Numele membrului pe care il reclam: Jad

Dovezi: RI5QX.jpg

O scurta descriere: Imi da wanted pt civ kill, vreau sa vad si eu poza in care l-am omorat pe the_game.

Posted

7tk4w.png - Aici este poza. Se poate vedea pe chat ca suntem langa The_Game in momentul respectiv.

fIwCQ.jpg - Aici este cand ai fugit in banca. Daca stiai ca nu l-ai omorat de ce fugeai?

kjzgu.jpg - Din nou, daca stiai ca nu ai facut nimic, de ce ai luat motorul si ai fugit?

Posted

10eltnk.png

Inca o poza sa confirme poza lui jad. Se vede clar in chat-ul nostru ca tu erai cel care l-a omorat.

Cer liderului ca acest individ sa fie trecut pe blacklist pentru vanatoarea clara pe care o face.

Posted

Te rog frumos numai posta pana la decizia liderului. Ti-am aratat ca l-ai omorat. Se poate uita si la ceas.

Ti-am dat wanted cumva pentru civ attack? Si de ce dai edit?

7tk4w.png - Nu ma iei tu pe mine cu "Baiatule". Scrie in chat ca l-ai omorat pe the_game si se vede in chat ca noi eram langa el. Te poti uita la time. Hai ca nu ii mai dau explicatii unui vanator, lasa liderul sa postez. Salut.

# Ma scuzati de +1.

Posted

1.Nu imi zici tu cand sa postez.

2.Baiatule tu sa imi areti poza in care eu trag si il omor pe the_game, in poza ta the_game este mort in parcare la pariuri iar in poza lui bedezeu unde apare ca l-am omorat este la 10 sticle.

Posted

Nick: Katalyn

Level: 20

Numele membrului pe care il reclam: Supreme

Dovezi: lf8Wk.jpgW8faw.jpg

O scurta descriere: Eu trageam in Alexus(DNB) cu shotgun si imi da wanted Supreme pe motivul cop attack...Poate am dat din greseala in el cand a trecut pe acolo.Ma jucam cu alexus si ei era prin zona....

Guest Cristii_
Posted

Eram martor noi am venit dupa un coleg de al tau,iar voi ati inceput sa ne luati la misto plecam si tu ai tras de vreo 2-3 ori cu shotgunu in masina noastra,nu am apucat sa iti fac ss ca eram ocupat sa ii dau cuff suspectului .!

Posted

Poate am dat din greseala in el cand a trecut pe acolo.Ma jucam cu alexus si ei era prin zona....

Ok, nu ti se pare ca e cam aiurea ce ai zis aici, in concordanta cu reclamatia?

Puteam sa-ti raspund asa: "Data viitoare ai grija pe unde tragi, sa nu mai avem parte de "greseli" de genul". Dar nu. :)

Stiu ca astepti un print in care sa-ti arat unde si cand ai tras in mine, poftim. http://imagnet.ro/images/e40I.png

http://imagnet.ro/images/ayUb5.png

http://imagnet.ro/images/sm6NZ.png

http://imagnet.ro/images/v2PJb.png

http://imagnet.ro/images/RCl49.png

Si ca sa nu mai faceti plangeri aiurea doar ca sa vedeti niste printuri, cer blacklist pentru tine dupa comportamentul tau vis-a-vis de PD.

Pozele pentru blacklist: http://imagnet.ro/images/zX6hu.png

http://imagnet.ro/images/l0yNh.png

http://imagnet.ro/images/Wusyw.png

http://imagnet.ro/images/BJbLl.png

Posted

Nick: wOrSeN

Level: 23

Numele membrului pe care il reclam: Bedezeu

Dovezi: RAMBO

O scurta descriere: Intrasem cu DowneyJr ( aliat ) la cai si dupa cateva secunde intra si Phill ( rival ) , eu cu downez am inceput sa tragem in el , dupa care l-am si omorat . La pariuri era si un pd BEDEZEU , unde era RAMBO CLAR , dupa care mia acordat wanted ca el nu tine cont de riguli sau ceva de genu asta.Zmei am mai vazut in joc dar mai zmeu ca el nu am vazut pe nimeni. Chiar dak nu-s eu adeptu de a face reclamatie in general , dar acuma ma obligat foarte mult. Ii cer clear , el imi da somatie si ma omoara.

#Vreau sa zic ca Dupa ce mi-a acordat wantedu in timp ce el era rambo ( un cop vs 3 gangsteri ) , a intrat la pariuri inca un membru pd la 5-10 secunde ( dupa acordarea wantedului ).

##Am martor pe aliatul meu DowneyJr.

###Poza care am puso explica TOTUL.

Posted

Un politist poate actiona singur impotriva a 2 mafioti din 2 motive: are armura, are arme automate, are comenzi ce-l avantajeaza ( /tazer )

Prietene, se pare ca trebuie sa te uiti atent la regulament.. pentru ca acest lucru.. inevitabil de fapt.. sa nu se mai intample. Multumesc.

Nu cred ca are rost sa mai pun si eu poze.

Posted

Ok atunci.. am venit impreuna cu Frn la cai.. el era afara si ma astepta.. la 2 secunde cand ti-am acordat wanted-ul a intrat si el dupa cum se vede. Poate sa confirme si el.. eram la wanted cu el atunci.

28u33wx.png

Posted

Oke nu-mi pasa unde era si ce facea , tu cand ai acordat wantedu erai RAMBO , nu vede-am nici un alt cop , eram sigur ca o sa zici asta ( asta am precizat si eu in reclamatia mea ) 1 vs 3 = Rambo , sa-ti desenez ?

# poza mea zice altceva , deci RAMBO ( de cate ori sa mai zic ? )

Posted

De acum vreau sa vad doar post-ul reclamantului, post-ul reclamatului si atat. DOUA POSTURI. Daca va mai jigniti si postati aiurea veti primi warn up.

Voi ruga un moderator sa primiti amandoi warn-up din moment ce va place sa postati aiurea

Pana atunci, asteptati decizia noastra, FARA A MAI POSTA

Posted

Madal1n primeste un avertisment. Caz inchis

N-ai ce face si vii aici sa-ti incerci norocul, poate poate ?

Skybrax nu primeste nimic. Caz inchis.

Ti-au prezentat pozele mai sus.

Laurentiu si FrN nu primesc nimic. Caz inchis.

Faptul ca l-ai facut nesimtit ar trebui luat ca si un compliment ?

Supreme nu primeste nimic. Caz inchis.

Ti-am spus sa pui poza originala, dar vad ca degeaba.

Dottore nu primeste nimic. Caz inchis.

O somatie o faci calumea, nu ii strigi doar numele.

Shaiden primeste un avertisment. Caz inchis.

Poza ai vazut-o. Inainte nu stiu ce era, dar aici nu a fost nimic NON-FP.

Skybrax nu primeste nimic. Caz inchis.

Nu vad motivul pentru care cautati sa postati mereu pe cineva. Daca din intamplare reusiti si vor fi sanctionati din cauza voastra, va simtiti mai bine ?

Jad nu primeste nimic. Caz inchis.

Ti-au prezentat pozele baietii, nu mai profita de faptul ca nu toata lumea face poze la secunda, spre deosebire de altii. Totusi, stiind ca l-ai omorat, ai facut post doar de dragul de a vana putin.

Jad nu primeste nimic. Caz inchis.

Poate ? Eu zic ca sigur ai dat in el. Alta plangere facuta degeaba.

Supreme nu primeste nimic. Caz inchis.

Este o diferenta de 2 secunde intre poza in care ai primit wanted si poza in care Bedezeu era cu FrN inauntru. Nu mai abuzati de reguli pentru a face plangeri inutile.

Bedezeu nu primeste nimic. Caz inchis.

Posted

Nick: LoLz0r

Level: 54

Numele membrului pe care il reclam: Radu

Dovezi: Click.

O scurta descriere: Vine la mine si imi da wanted absolut aiurea pentru furt.

#O sa spuna ca i-am furat bicicleta lui Glock ca am vorbit cu el pe /w, dar l-am rugat sa-mi prezinte dovada pe PM.Lolecs imi este martor ( este Ballas ), nu are de ce sa minta deoarece este rival si incerca sa ma omoare.M-a gasit pe la Spray LS.Bicicleta a fost luata din spawn civili LS.Deja e prea de tot.Au inceput sa de wanted aiurea.Regulile sunt aiurea :|.De exemplu: Un politist poate actiona intre 3 mafioti daca are armura + arme.Haideti sa facem un test si vom vedea cu omoara mai mult de unu, poate nici pe ala.

Posted

Posibil sa fi luat bmx-ul de la spawn civili, dar erai in fata la lspd pe jos si Glock era pe bmx. Te-ai dus si l-ai furat si am actionat dupa regulement (wanted 1). N-am stiut ca trebuie sa fac poza, dar o sa stiu pe viitor. Pentru ca ti-am dat wanted 1 a trebuit sa faci post, imi dau seama ca esti un mare ofticat. Pace !

Posted

Nick: MrrN

Level: 10

Numele membrului pe care il reclam: Bedezeu

Dovezi: 1, 2

O scurta descriere: Eram la banca LS, iar LoLz0r ma face gras cu noul skin :(, iar eu il raportez la politie, si ca sa vezi.. ma trezesc cu wanted pentru call 911 aiurea. De ce? Politia nu trebuia sa vina prima data sa verifice? Un avertisment verbal asupra lui LoLz0r? Practic aceasta este o jignire, iar Bedezeu imi da wanted aiurea.

-------------------------

Nick: MrrN

Level: 10

Numele membrului pe care il reclam: qZennN

Dovezi: 1, 2

O scurta descriere: Ne plimbam prin LS urmarindu-l pe Bedezeu care s-a refugiat LSPD, si apare acest qZennN pe motor (era singur), fuge pana la cai (noi il urmaream), iar acolo intram si noi frumos inauntru sa-l omoram (din cate stiu n-are voie sa dea wanted cand e singur), in fine, il secam .. incepe si fuge, iese afara, imi da wanted si incepe sa traga. Repet, era singur, iar noi eram pe putin 5.

Posted

.. :clap:

N-are voie omu sa puna bilet ca sunteti voi ?

--------------Aici i-am intalnit pe strada , si vazand ca sunt multi si au inceput sa traga m-am ''refugiat'' la cai

--- Aici ai inceput sa tragi --

Sunteti prea vanatori :) , am fost si eu in gang si stiu cum e .. dar nu-s ca voi ma , pac pac , fac post pt + 1 ..

Da, asa e. Sunt vanator. Probleme gogule? Arata-mi alt post la reclamatii care-l am si admit ca sunt cel mai mare vanator care exista pe server, dar ce sa zici si tu, nu?

Si ce daca am inceput sa trag? ERAI SINGUR OMULE, RAMBOOOOOOOO. Sti ce-i aia?

Posted

Plangere Lolz0r :

Radu - Primeste un avertisment verbal.Caz inchis.

Lipsa dovezilor.

Plangere Mrrn :

Bedezeu - Nu primeste nimic.Caz inchis.

A actionat conform regulamentului, acel 911 este unul aiurea.

qZennN - Primeste un avertisment..Caz inchis.

Posted

Plangere Mrrn :

Bedezeu - Nu primeste nimic.Caz inchis.

A actionat conform regulamentului, acel 911 este unul aiurea.

qZennN - Nu primeste nimic.Caz inchis.

Este politist, ati venit langa el , normal ca a actionat, ce era sa faca?Wanted-ul l-a acordat undeva afara unde in poze se vad doar doi membrii.

Sunt 2 decizii luate aiurea. Bedezeu pentru ce mi-a dat wanted? Cu ce a fost call 911 aiurea? Am dat mesaj aiurea? Daca m-a facut gras, am simtit-o ca o jignire, ce vroiai sa fac? El s-a referit ca skinul este gras (in-game), iar eu am actionat ca un cetatean, nu? Cu ce e gresit? Trebuia sa dau /report la admini sa ma trezesc cu kick?

qZennN de ce nu primeste nimic? Face parte din filmul RAMBO 5? Si este actorul principal banuiesc, Sylvester Stallone e prea batran si l-au pus pe el, nu? Era singur, intelegi?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...