Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Nick: iLeGaL

Level: 23

Numele membrului pe care il reclam: Mike

Dovezi: 1 2 3 4 5 6

O scurta descriere: Era la war la cai, vine Mike. si trage in mine singur, el PD, trage la w4, cu drept de predare + in mijlocul war-ului, fug de el dar tot dupa mine sta. Daca e nevoie vin cu pozele care dovedesc ca aveam drept de predare. Nu vreau sa vad avertisment, pentru asta merita demis, a incalcat nush cate reguli.

Mike primeste un avertisment.Caz inchis

Posted

Nick: TwiNkie

Level: 7

Numele membrului pe care il reclam: Fonz

Dovezi:

http://tinypic.com/r/2hn5oiu/6

http://tinypic.com/r/10yq2v7/6

http://tinypic.com/r/t6vtp4/6

O scurta descriere: Mergeam la kill si am vazut un dnb , am fugit dupa el si din partea curselor de cai vad ca fuge fonz spre mine si incepe sa traga. Eu nu aveam wanted , nu a somat nimic .. A tras pur si simplu doar in mine , pe dnb l-a lasat in pace.Martor este si GoHitler .Rog sa se ia niste masuri..

Posted

Nick: TwiNkie

Numele membrului pe care il reclam: Fonz

Dovezi:

http://tinypic.com/r/2hn5oiu/6

http://tinypic.com/r/10yq2v7/6

http://tinypic.com/r/t6vtp4/6

O scurta descriere: Mergeam la kill si am vazut un dnb , am fugit dupa el si din partea curselor de cai vad ca fuge fonz spre mine si incepe sa traga. Eu nu aveam wanted , nu a somat nimic .. A tras pur si simplu doar in mine , pe dnb l-a lasat in pace.Martor este si GoHitler .Rog sa se ia niste masuri..

Fonz. a fost demis.

Caz inchis!

Posted

Nick: D3v1L

Level: 23

Numele membrului pe care il reclam: Mike.

Dovezi:

View post on imgur.com

O scurta descriere: Eram la Spital LS. Vine Mike cu inca 2 si imi dau take la materiale, in timp ce balasu' tragea in mine. Dupa asta, urc la ei pe masina, vin 3 ballas din spate si ma ataca. Trag si eu 2 gloante si dupa iau wanted 4 pentru cop atack :blink: [ De la Mike. ] . Cand il intreb pentru ce mi-a dat wanted nu raspunde, insa Madal1n imi spune ca " a dat erick ordin " . Daca nu suporta liderul pe cineva, tre' sa vanati acea persoana? Ma rog, probabil pentru ca am atacat un F.B.I, defapt, am tras in roata de la masina, dar inainte sa primesc wanted cu 3-4 minute.

Posted

Ma rog, probabil pentru ca am atacat un F.B.I, defapt, am tras in roata de la masina, dar inainte sa primesc wanted cu 3-4 minute.

Nu iti este clar motivul pentru care ai primit wanted ?

Posted

Ma rog, probabil pentru ca am atacat un F.B.I, defapt, am tras in roata de la masina, dar inainte sa primesc wanted cu 3-4 minute.

Nu iti este clar motivul pentru care ai primit wanted ?

Da, dupa 5 ore se da wanted Mr. ? Daca asa procedati voi mai nou, atunci o sa astept sa primesc wanted pentru ceva ce am facut acum 2 zile, vad ca asa merge acum. :-j

Posted

Nick: Tudose

Level: 9

Numele membrului pe care il reclam: Skybrax

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/831/samp023tn.png/

O scurta descriere: Au venit 3 copi dupa Vicentzo, l-au bagat in masina si cand au vrut sa plece cu el, noi ne-am urcat pe masina lor si am inceput sa mai dam cu pumnii si picioarele in ea. Dupa vreo 2 minute bune dupa ce tot ne invarteam pe acolo unul dintre copi mi-a spus sa cobor de pe masina, eu am refuzat si dintr-o data ma trezesc cu w4 pt cop atac... stiam ca pentru asta se da wanted 1 - necooperare. As vrea sa vad unde i-am scazut LUI din hp, de imi da wanted pt cop atack...

O scurta descriere: Au venit 3 copi dupa Vicentzo, l-au bagat in masina si cand au vrut sa plece cu el, noi ne-am urcat pe masina lor si am inceput sa mai dam cu pumnii si picioarele in ea. Dupa vreo 2 minute bune dupa ce tot ne invarteam pe acolo unul dintre copi mi-a spus sa cobor de pe masina, eu am refuzat si dintr-o data ma trezesc cu w4 pt cop atac... stiam ca pentru asta se da wanted 1 - necooperare. As vrea sa vad unde i-am scazut LUI din hp, de imi da wanted pt cop atack...

Tu si cu Zzoom ati incercat sa distrugeti masina pentru a-l ajuta pe Vicentzo sa evadeze. Ati fost avertizati, dar voi ati continuat sa dati in masina pana a iesit fum negru din ea + ca m-ai lovit si pe mine de cateva ori. Nu suntem bataia voastra de joc, nu faceti voi caterinca pe noi.

"Ati fost avertizati, dar voi ati continuat sa dati in masina" - si asta nu inseamna ca trebuia sa-mi dati wanted pt necooperare ?

Masina daca avea 700hp, era prea putin, si tu spui ca iesea fum negru...

Spui ca te-am lovit, dar nu aduci nici o dovada, de ce? pentru ca minti. Chiar crezi ca as sta o ora in jail doar de dragul de a-ti da 2 pumni ? + ca mai erau inca 2 copi cu tine ,deci nu aveam unde sa fug

"Nu suntem bataia voastra de joc" - nici eu nu sunt bataia ta de joc sa-mi dai wanted pt cop atack pe cand eu am dat 2 pumni si 3 picioare in masina

#imi pare rau ca nu v-am facut poze cand ne-a-ti omorat fara wanted...

Posted

Tu si cu Zzoom ati incercat sa distrugeti masina pentru a-l ajuta pe Vicentzo sa evadeze. Ati fost avertizati sa incetati, dar voi ati crezut ca suntem fraieri si va permiteti orice si ati continuat sa dati in masina pana a iesit fum negru din ea + ca m-ai lovit si pe mine de cateva ori intentionat (nu din greseala). Nu suntem bataia voastra de joc, nu faceti voi caterinca pe noi.

Necooperare este atunci cand stai pe masina si refuzi sa cobori, dar in cazul tau tu ne-ai atacat.

Cand ataci masina politiei intentionat, se considera cop atac (la fel ca si in cazul in care tragi cu o arma in vehicul).

Posted

Chiar daca nu stiu inca exact cine are dreptate dintre noi doi, prefer sa-mi retrag plangerea din motive personale... imi cer scuze pentru neplacerile cauzate. O zi buna (sau noapte) in continuare ! :tiphat:

Posted

Nick: White

Level: 27

Numele membrului pe care il reclam: FashionVictim

Dovezi: Click

O scurta descriere: Eram in banca , imi revin din AFK , vad ca vine fashionvictim si-mi da wanted 1 , necooperare ca cica o dat soma.tie cu Stop control de rutina , dar eu eram in banca . I-am spus ca eram in banca , nu am vazut somatia ,dar mi-a dat wanted . Asta inseamna sa fii incompetent...

Te rog sa ai grija la limbaj ca eu ti`am vorbit foarte frumos ! Defapt eu te`am somat cu control de rutina , ai intrat in banca ca sa nu ramai fara mats , ai primit wanted si ai inceput sa ne iei la misto !

iauite ca nu erai in banca

ss1

ss2

Te`am intrebat daca te predai , iar tu ai inceput sa ma iei cu " hai valea " , si tot tu ai tupeul sa faci post !

Posted

Mai nu am vazut somatia , ce nu intelegi ? daca o vedeam nu ma opream ? Crezi ca mor pt cateva mats ? Nu crede-ma , ma rog . Am rezolvat-o cu hkr . am fost arestat .

Posted

Cum poti sa Zici ca eram doar eu ma? :)) El se Baga deoarece a fost langa mine cu multi alti colegi din PD,NG,FBI

Asteapta Decizia Finala Nu mai posta pt +1

Posted

Din cate am vazut eu in pozele tale sunt mai multi cops, deci nu a facut rambo.

Fizeen nu primeste nimic.

Caz inchis!

#Data viitoare folositi butonul edit, nu e facut degeaba.

Posted

Nick: Persanu

Numele membrului pe care il reclam: G3aN

O scurta descriere:

Aveam wanted 2 de ceva vreme (20min+) iar la un momendat ajunsesem cu greu undeva pentru un stunt, urmand sa fac un event, si asteptam sa se termine un event care era deja in desfasurare ca sa pot organiza eu altul dupa. Si la un momendat vad cativa copi ce vin in zona unde eram. Ca sa ii anunt ca nu fug si ca vreau sa fac un event am luat legatura cu un pd pe care il stiu (assasins_creed) dupa care si cu erick (care nu mi-a raspuns) Timp in care se termina celalalt event, si cand sa anunte pentru mine GM-ul Vicentzo urca politistul G3an si ma omoara fara somare, eu nici nu m-am miscat cand l-am vazut sus.

Acuma eu de ce a trebuit sa pierd dublu timp, materiale (6400), un loc pentru un event frumos si sa ma supar ca unul nu stie sa actioneze cum trebuie legea? Se grabea sa ma puna in jail la level 2 wanted? si cand ii zic ca a fost nesimsit ca nu ma someaza imi raspunde cu "ironia sortii?"

Membri de genu asta sunt cei care trag in jos factiunile serioase, sau care trebuie sa para serioase.

Rog niste masuri, macar invatati membrul ce trebuie sa faca. Nu sa ucida pe motiv ca "stai afk".

Dovezi:

Imi cer scuze se pare ca e membru al armatei.

Posted

Nick: AlienWare

Level: 5

Numele membrului pe care il reclam: SkyBrax

O scurta descriere: Ma plimbam linisit,si el era cu un tovaras de-al lui in masina si a franat brusc si mai avea putin hp la masina, si n-am avut cum sa-i ocoloesc,si au bubuit,si in plus facea DB

Dovezi:

In primul SS se vede Drive-By , si in al doilea wanted.

Daca nu merg pozele,ma anuntati sa le urc pe alt site.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...