Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Nick: Sandokan

Level: 10

Numele membrului pe care il reclam: Negrea

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/341/samp048hf.png/ Aici a dat in mine.

http://imageshack.us/photo/my-images/252/samp049h.png/ Aici a sarit pe duba din lateral.

O scurta descriere: Pai eu mergeam cu truck si vine el si Laurentiu intr-o masina si incepe sa dea in mn....Penalizarile tot urca...Inainte se oprisera in fata mea cand am tras pe dreapta sa ma uit pe harta... Sunt sigur ca nu faceau controale deoarece nu am vazut sa spuna ceva pe /m sau sa anunte alt cimva... Deci vin si ma ataca fara motiv. Ce fel de comportament e asta? Ce exemplu da PD-ul care trebuie sa aiba grija de circulatie...Asta incearca politia rutiera... si mai ales ca ei sunt in Politia Rutiera...

Posted

wtf ? ce cautai in poza aia pe contrasens ? si wow nu am voie sa ma plimb cu masina pe langa tine ? care te atinge faci rpd ss si vi pe forum ? nu cred ca am gresit cu ceva + ca in descriere ai pus de la tine mai mult de tot ce ai scris acolo ! am venit eu am dat in tine ? te-am atacat ? pune pozele in care te'am atacat . !

Posted

Pentru ca tu m-ai impins acolo, ai venit in dreapta mea si m-am tras, doarece nu vroiam sa lovesc masina, sa nu iau penalizari, si dc ai sarit pe mn? ce ti-am facut?

In prima poza se poate observa cum ai fi venit din dreapta sa ma impingi , ceea ce ai si facut.

PS: Scz ca postez de pe contul lui tata.

Posted

In prima poza Negrea merge linistit pe banda lui iar in a 2-a poza nu vad cine conduce masina de LSPD.

Dovezi insuficiente. Negrea nu primeste nimic. Caz inchis.

Posted

Nick: Alexus

Level: 22

Numele membrului pe care il reclam: Vlad

Dovezi: http://imageshack.us/f/99/samp412hk.png/

http://imageshack.us/f/96/samp413u.png/

O scurta descriere: Aveam jail 300sec. si apoi cand ies din jail stau afara si astept un coleg sa vina sa m-a ia sa mergem sa facem un event la 10 bottles. Apoi vine un ballas si ma ataca, nu aveam cu ce sa ripostez deoarece nu aveam mats/arme. apoi vine focustar si se dueleaza cu el si eu intru in LSPD sa nu ma omoare.

Apoi vine Vlad, si imi zice sa ies afara, cu ce la deranjat pe el ca stateam eu acolo umpic, nu stiu. Si imi da w3 pt gov. Pai stai umpic, doar pentru ca suntem de partea legii nu inseamna ca suntem mai presus. Eu stiam ca gov se da doar dupa usa aia cu comanda /door. Apoi ii zic ca nu ma predau si imi da si pt somatie.

Vreau unjail.

Guest MicroSoft
Posted

Nick: Alexus

Level: 22

Numele membrului pe care il reclam: Vlad

Dovezi: http://imageshack.us/f/99/samp412hk.png/

http://imageshack.us/f/96/samp413u.png/

O scurta descriere: Aveam jail 300sec. si apoi cand ies din jail stau afara si astept un coleg sa vina sa m-a ia sa mergem sa facem un event la 10 bottles. Apoi vine un ballas si ma ataca, nu aveam cu ce sa ripostez deoarece nu aveam mats/arme. apoi vine focustar si se dueleaza cu el si eu intru in LSPD sa nu ma omoare.

Apoi vine Vlad, si imi zice sa ies afara, cu ce la deranjat pe el ca stateam eu acolo umpic, nu stiu. Si imi da w3 pt gov. Pai stai umpic, doar pentru ca suntem de partea legii nu inseamna ca suntem mai presus. Eu stiam ca gov se da doar dupa usa aia cu comanda /door. Apoi ii zic ca nu ma predau si imi da si pt somatie.

Vreau unjail.

DECI si prin urmare, daca erai dupa /door nu te mai somam ca iti dadeam direct wanted, dar tinand cont ca nu ai fost te-am somat tu ai refuza sa iesi si ti-am dat wanted 3, Pd nu este un loc in care sa se ascunda toti astia ca tine, poze nu stiu daca sa mai pun ca ai pus tu si pentru mine(punct).

Posted

Vlad, cand il rogi sa iasa, ii spui frumos, nu ca la un caine. ' 4 3 2 1 iesi ', adica i-ai acordat 1-2 secunde sa iasa, ce inseamna asta ? Apoi, daca a spus ca nu se preda, nu ii dai 2 grade de urmarire in plus pentru somatie, ci il omori.

Vlad primeste rank down. Caz inchis.

Posted

In primul rand ai sunat la la 911 mai mult sa te distrezi ... ai level destul de mare sa sti ca nos'ul este permis intre 20:00 - 23:00

1. nypvb.jpg -> daca erai serios nu puneai acel emoticon " =)))))))))))) "

2. sC1rM.jpg -> aici ma ameninti cu post !

ps. Tu ai mai multe conturi : HorneTZ ai fost in NG sti foarte bine regulamentul departamentelor mai lasa vanatoare :) ! O seara buna in continuare.

Posted

In primul rand ai sunat la la 911 mai mult sa te distrezi ... ai level destul de mare sa sti ca nos'ul este permis intre 20:00 - 23:00

1. nypvb.jpg -> daca erai serios nu puneai acel emoticon " =)))))))))))) "

2. sC1rM.jpg -> aici ma ameninti cu post !

ps. Tu ai mai multe conturi : HorneTZ ai fost in NG sti foarte bine regulamentul departamentelor mai lasa vanatoare :) ! O seara buna in continuare.

Tu puteai sa imi zici pe whisper ca nu primeste nimic, tu condamni omul pentru asa ceva.

# In schimb tu dai wanted pt orice ca iti trebuie ca sa te vada liderii activi.

Posted

Banuiesc ca stii cum sta treaba cu NOS-ul pe server, dar aveai chef sa faci putina 'caterinca'. Un /call 911 serios era: 'sayid are nos'. Atat, fara alte comentarii ca suntem degeaba sau mai stiu eu ce.

Stefan27 nu primeste nimic. Caz inchis.

Posted

Nick: Jandarm

Level: 19

Numele membrului pe care il reclam: NewyorkeR

Dovezi: Dovada!

O scurta descriere: M-am predat, mam dus in sectie, si am asteptat, nu a venit nimeni sa ma aresteze :| , apoi m-am dus si i-am dat niste pumni lui newyorkeR, dupa care m-am dus inapoi la gratii, asteptandu-l sa ma aresteze , deodata ma trezesc cu wanted 4 pentru cop atack+alea 2 stele pe care le avusem inainte!

Nu se da wanted aiurea pentru niste pumni , daca aveam arma si trageam atunci da , dar pentru 2 pumni ?!

Daca era sa nu ma predau il atacam deodata!

Sper sa se ia in considerare!

Guest BlackSwordd
Posted

Amice,nu eram on duty si m-am dus in armoury sa dau /duty sa vin sa te arestez,mai mult de 15 secunde nu a durat.Apoi am venit inapoi la celule(normal acolo trebuia sa fii) si nu te vad.Te-am cautat si te-am gasit acolo la dusuri;intrebare: Ce cauta un cetatean care vrea sa se predea in alta parte decat la celule?Ok,ti-am spus sa ma urmezi,apoi tu ma iei la pumni si picioare.

Nu stiu de unde atata tupeu pe tine sa vii sa imi faci plangere,mai ales ca ai si recunoscut in poza asta->

View post on imgur.com
(aici l-am intrebat: k5AI8.png )

EDIT:

View post on imgur.com
/ lqpAE.png

PS: De cand ma zbori tu pe mine din politie?

Posted

Am tupeu, atunci cand stiu ca este adevarat, eu nu vin cu minciuni "ca altii", si nu a durat doar 15 secunde, ca te-am asteptat de am venit eu dupa tine! Si intradevar ti-am dat 2-3 pumni ,adica am dat doar odata click2+Enter ,fiindca nu ai venit , si apoi am mers la celule, cand ce sa vezi?! , iar te-am asteptat (tu erai ocupat ca sa imi dai wanted!), si am venit iar dupa tine (eram pe la iesire din celule, se vede si in imagine) dar de data asta nu am mai ajuns la tine ca am si luat wanted!

Si apropo , unde ai dovada ca am dat in tine ? nu se vede nimic acolo!

Guest BlackSwordd
Posted

Am tupeu, atunci cand stiu ca este adevarat, eu nu vin cu minciuni "ca altii", si nu a durat doar 15 secunde, ca te-am asteptat de am venit eu dupa tine! Si intradevar ti-am dat 2-3 pumni ,adica am dat doar odata click2+Enter ,fiindca nu ai venit , si apoi am mers la celule, cand ce sa vezi?! , iar te-am asteptat, si am venit dupa tine (eram pe la iesire din celule, se vede si in imagine) dar de data asta tu erai ocupat ca sa imi dai wanted!

Iar minti?A 2-a oara (aia de care zici tu ca ai venit dupa mine) nici nu exista pentru ca tu ai fugit la celule (crezand ca's fraier si nu-ti dau wanted) numai ca acolo erau Erick si Stefan27 care te-au omorat dupa ce ti-am dat wanted.

#atat am avut de zis.

Posted

Cana voiam sa ies eu de la celule, a doua oara, atunci au aparut si Erick si Stefan27, DUPA CE MI-AI DAT WANTED! poti confirma Erick!

Posted

jandarm1, ai recunoscut ca " l-ai atacat " pe NewyorkeR, NewyorkeR primeste un avertisment verbal pentru atitudine.Pe viitor fiti si voi mai indulgenti.Caz inchis

Posted

Numele tau în joc: bL@cK

Numele membrului pe care îl reclami: Skybrax

Martori: NoH (si restul de cops....)

O scurta descriere a situatiei: A spus sa eliberam ZONA BANCII si asta am facut. Au venit si eu si NoH, ne-am urcat in masina si am plecat imediat ce au sosit. Pe masina s-au urcat Skybrax si cu Vlad. Vlad tragea in mine fara sa am wanted (nici NoH nu avea wanted), apoi imi da Skybrax w 3 cand eram la cai. Ce e asta? Eram in masina si eram plecat. Sufera de wanted sau ce? Vrea sa se laude ca a golit "banca"? Se vede clar aici de unde spune sa plecam si asta am facut si uite unde erau ei.. la cai. NIMENI nu era la banca.

Dovezi (screenshot-uri):

/gov

wanted + eram la cai + cops la fel (toti la cai in loc sa fie la banca)

Posted

Cu putin timp inainte ca noi (toti politistii) sa ajungem la banca Fantoma a dat acel anunt prin care sa eliberati banca. In acel moment trebuia sa plecati, dar voi ati ramas. Dupa un minut tu, NoH si inca cativa membri DNB tot mai erati acolo la banca, trageati cu armele si fugeati. Prima data i-am dat wanted lui NoH (cand erati la banca), intre timp tu ai fugit spre cai, apoi ti-am dat wanted si tie (pentru ca te-am vazut la banca, atunci cand ai luat masina).

Toti cei care au participat la war au primit wanted 3 si au fost omorati.

Posted

17:18:18 a fost dat /GOV

17:19:47 ai primit wanted pentru WAR

Ai avut 1 minut si jumate sa eliberezi zona bancii. Te citez pe tine: ' am plecat imediat ce au sosit '. Tu nu trebuie sa pleci cand vine politia, ci cand se da acel anunt guvernamental. Politia va da un avans de cateva secunde sa eliberati zona iar daca voi inca ati fost in zona bancii cand au venit ei ( politistii ), va priveste.

Skybrax nu primeste nimic.

Caz inchis.

Posted

Imi pare rau ca nu sunt vanator sa fac poze mereu , dar voi ati dat gov , pana sa ajungeti la bank cu 4-5 s , erati la intersectie cu cai - bank !

Posted (edited)

Daca mai ai vreo nelamurire te astept pe PM sau in joc pe /w.

Nu mai posta te rog aici. Cazul a fost inchis.

Edited by Eric
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...