Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Postez in calitate de martor :

Colegi tai au venit dupa 5 minute si in plus nu era nici un war acolo ( era doar alianta noastra nu stiu ce war visati voi , credeti ca ne batem intre noi ? ).Bun am tras toti in tine ai murit si dupa 2 secunde i-ai acordat w6 lui flavius pt cop kill , tu fiind RAMBO ( singur intre mai multi mafioti ai inceput sa acorzi wanted cea ce este interzis , asta trebuie sa stie toata lumea ).La faza " Am fost pana la banca sa scot bani sa pot sa iau arme , venind spre lspd un membru FBI ( Bytza ) a anuntat pe /d ca este war la alahambra "PD-u , nu ne ajutati" , alahambra era in drum , am venit acolo creznad ca colegi mei de la FBI sunt acolo" Crezand ca colegi mei de la FBI sunt acolo , poi aici e pe crezute ? Te puteai uita pe mini-map sa vezi ca nu e nici un politisit acolo si te duceai frumos la sectia si veneai organizat cu ceilalti colegi.

rPclk.jpg

Posted

O,da,citez:"creznad ca colegi mei de la FBI sunt acolo ".Si din moment ce ai vazut ca nu este niciun politist(se vede de la distanta),la ce ai mai ramas si ne-ai cerut sa eliberam,ba chiar sa te bagi in"sufletul nostru" ca sa zic asa?Asteptai cumva sa moara vreun membru cu wanted langa tine sau ce,chiar nu-mi explic.Chiar si-asa de ce sa te cred eu ca tu iti asteptai colegii?In momentul acela,ghinionul tau a fost sa fi singur si al meu sa primesc jail dupa aceea o ora,asta e.Nu trebuia sa acorzi wanted din moment ce erai singur printre toata alianta noastra.Trag toti in tine si doar eu primesc wanted.Repet,n-am vrut sa se ajunga pana aici,toate astea le fac la insistentele reclamatului.

Posted

Nick: The StaR

Level: 37

Numele membrului pe care il reclam: Mike.

Dovezi: 3MYVT.jpg

O scurta descriere: Deci,mi-a dat Madalyn /w sa-i dau si lui un news fiind reporter,ok,dau newsu si ma trezesc cu wanted 3 de la Mike.

De unde pana unde ala e news ilegal? E o firma ca oricare alta, multi reporteri dau news-ul asta,tu te-ai trezit acu sa dai wanted,cum naibi

#Nu necesita reply,am zis tot ce era de zis,mai mult de poza aia n-ai ce dovezi aduce

Posted

Faci reclama la vanzarea de mats si drugs, nu ti se pare ilegal cumva?E o firma ilegala, daca ii faci reclama prin news/ad primesti wanted.ce e greu de inteles?Clar a specificat cineva din staff pe la firmele alea ca le deschideti pe proprie raspundere si ca ei nu raspund daca o sa fiti sanctionati de cops. Nu imi spui tu mie daca sa dau reply sau nu, este dreptul meu sa fac asta si 2 la mana asta este deja vanatoare.De ce ne postati pentru absolut fiecare chestie pe care o facem , nu inteleg?

Posted

Nick: The StaR

Level: 37

Numele membrului pe care il reclam: Mike.

Dovezi: 3MYVT.jpg

O scurta descriere: Deci,mi-a dat Madalyn /w sa-i dau si lui un news fiind reporter,ok,dau newsu si ma trezesc cu wanted 3 de la Mike.

De unde pana unde ala e news ilegal? E o firma ca oricare alta, multi reporteri dau news-ul asta,tu te-ai trezit acu sa dai wanted,cum naibi

#Nu necesita reply,am zis tot ce era de zis,mai mult de poza aia n-ai ce dovezi aduce

'Firma se ocupa cu vinderea drogurilor si materialelor in functie de cererile playerilor.' Deci este considerat un anunt ilegal.

Mike a procedat corect, nu primeste nimic.

Posted

Nick:Andrey10

Level:11

Numele membrului pe care il reclam:Colinzink

Dovezi:

2KqIu.png

O scurta descriere: Aveam w2, eram cu Bytza dupa care apare Colinzink si ma intreaba daca ma predau . Raspund : Da , merg pana in fata sectie , intru dupa care el ma inpusca. Din cate stiu eu la wanted 2 ai drept de predare. Multumesc pentru intelegere !

Posted

Nick:Andrey10

Level:11

Numele membrului pe care il reclam:Colinzink

Dovezi:

2KqIu.png

O scurta descriere: Aveam w2, eram cu Bytza dupa care apare Colinzink si ma intreaba daca ma predau . Raspund : Da , merg pana in fata sectie , intru dupa care el ma inpusca. Din cate stiu eu la wanted 2 ai drept de predare. Multumesc pentru intelegere !

In primu rand poza ta,nu dovedeste nimic .

Dovezi = zero .

In al doilea rand, Aici Somez ,tu incepi sa schimbi subiectul .. apoi folosesti un limbaj necivilizat,si fugeai de mine .http://postimage.org/image/du9pq4e37/

Nu sunt obligat sa ascult toate prostiile tale.

Posted

Se vede din poza asta cum refuzai sa cobori din masina si sa intri in masina de politie, fapt ce era de ajuns sa te omoare. Te-a intrebat daca te predai si ti-a spus sa te duci la el. Nu faci ce spune, nu mai ai drept de predare.

Mergem mai departe la poza asta. Nu asa vorbesti cu un politist.

Colinzink va fi atentionat ca pe viitor sa acorde si wanted pentru necooperare/jignire cop, dar in rest nu primeste nimic.

Posted

Nick: CloHard

Level: 23

Numele membrului pe care il reclam: bl@ck

Dovezi:

View post on imgur.com

O scurta descriere: a venit dupa shakaloo in spawn ballas sa l aresteze / omoare , intre timp mi-a dat si mie wanted 4 pt cop atac , intre vreo 8 persoane din alianta , el fiind singur . Este a nu stiu cata lui abatere,cer sa se ia masuri . ( Rambo )

edit : astept cele 10k mats / contravaloarea acestora + rearest.

Posted

Nick: CloHard

Level: 23

Numele membrului pe care il reclam: bl@ck

Dovezi:

View post on imgur.com

O scurta descriere: a venit dupa shakaloo in spawn ballas sa l aresteze / omoare , intre timp mi-a dat si mie wanted 4 pt cop atac , intre vreo 8 persoane din alianta , el fiind singur . Este a nu stiu cata lui abatere,cer sa se ia masuri . ( Rambo ) - a cata "abatere" e?

edit : astept cele 10k mats / contravaloarea acestora + rearest.

Am colorat ceea ce este important. Se vede ca nu sti. Shakaloo a fugit de la cai. I-am zis sa se opreasca pentru ca imi venise ajutorul (Al1n..). Nu a oprit si i-am dat wanted pentru somatie si am tras in el (eram pe masina). El s-a dus in spawn ballas si voi de acolo ati inceput sa trageti, logic. Ai primit wanted pentru cop atack. Vazand ca sunt atacat, am incercat sa ma retrag si m-am uitat in jur sa vad cine a tras. Te-am vazut ti-am acordat wanted. Nu am venit in spawn ballas cum ai specificat tu ca sa-l arestez/omor pe shakaloo. Asta nu e rambo in caz ca nu stiai. Normal ca nu-ti convine ca ai pierdut 10k mats. Cine te-a pus sa ataci atunci?

Posted

auzi la el , iti venise ajutorul al1n =)) , si cum de l-ai pierdut pe drum de la cai pana la spawn ballas ? v-ati ratacit sau cum ? nu te mai scoate cu minciuni din'astea ieftine , dovezile spun totul : ai venit in spawn ballas si ai dat wanted , fiind de unul singur intre mafioti , niciun ajutor , nimeni doar tu si noi .

Nu ca ar conta cumva la plangere dar totusi ... : ''Nu am venit in spawn ballas cum ai specificat tu ca sa-l arestez/omor pe shakaloo.'' - ai vreo dovada cumva ? Poate baiatul era in spawn de 10 minute , chestia e ca ai venit dupa el singur singurel , si ai mai dat si wanted la ceilalti.

edit : crezi ca nu am alta treaba decat sa iti numar abaterile ? dar batjocurile la adresa ta pe /fa cat si lipsa de capabilitate demonstreaza faptul ca ''nu prea le ai''

Posted

auzi la el , iti venise ajutorul al1n =)) , si cum de l-ai pierdut pe drum de la cai pana la spawn ballas ? v-ati ratacit sau cum ? nu te mai scoate cu minciuni din'astea ieftine , dovezile spun totul : ai venit in spawn ballas si ai dat wanted , fiind de unul singur intre mafioti , niciun ajutor , nimeni doar tu si noi .

Nu ca ar conta cumva la plangere dar totusi ... : ''Nu am venit in spawn ballas cum ai specificat tu ca sa-l arestez/omor pe shakaloo.'' - ai vreo dovada cumva ? Poate baiatul era in spawn de 10 minute , chestia e ca ai venit dupa el singur singurel , si ai mai dat si wanted la ceilalti.

Cum ai nerusinarea asta sa minti ca era de 10 minute acolo? Se vede clar ca tocmai ce coborase din pozele tale.

PS: Unde e masina de politie/motor daca am actionat singur, venind in spawn ballas?

Bl@ck, lasand la o parte faptul ca trebuia Al1n.. sa vina sa te ajute, erai singur la wanted ?

Eram la cai. Am asteptat sa vina, pana atunci nu am acordat wanted/am actionat. Cand a sosit, am actionat.

Posted

Cum ai nerusinarea asta sa minti ca era de 10 minute acolo? Se vede clar ca tocmai ce coborase din pozele tale.

PS: Unde e masina de politie/motor daca am actionat singur, venind in spawn ballas?

Bl@ck, lasand la o parte faptul ca trebuia Al1n.. sa vina sa te ajute, erai singur la wanted ?

Eram la cai. Am asteptat sa vina, pana atunci nu am acordat wanted/am actionat. Cand a sosit, am actionat.

1. Aoleo , e clar , nici nu te-ai uitat la poze : unde vezi tu in vreo poza ca Shakaloo coboara dintr-o masina ? Si pentru cultura ta ,''Poate'' nu inseamna ''Sigur'' , am dat cu presupusu' , nu am numarat minutele de cand era Shakaloo spawn ballas :o

2. Cat mai continui cu minciunile ? La tine /su clohard 4 cop atack nu inseamna actionat ? nu e niciun al1n. acolo :|

Edit : am eu fata de News Reporter sau fotograf sa fac poza la toate masinile din spawn / zona ?? Puteai sa o lasi mai incolo , puteai sa vii cu vreo bicicleta ( in cazul asta iara incalci o regula ) sau sa iti explodeze masina mai incolo si sa vii pe jos , eu stiu ?

Edit 2 : Da , numai pot eu de functia ta in PD =)) , asta-i buna , nu nene , daca vroiam sa te vad demis nu mai incercam sa clarific cu tine lucrurile pe /w ,asa cand vad ca minti si iti bati joc ce altceva ai vrea sa incerc? Am dat pm la liderii tai , sa mi dea rearest , nu am cerut demisia ta , ca sa stii ,asa ca nu acuza fara motiv, dar ti-am spus avand in vedere ce s-a intamplat , acum nu vad alta solutie in a rezolva problema decat asa , raportandu-te , poate in timp devii si tu cat de cat capabil.

Posted (edited)

1. Aoleo , e clar , nici nu te-ai uitat la poze : unde vezi tu in vreo poza ca Shakaloo coboara dintr-o masina ? Si pentru cultura ta ,''Poate'' nu inseamna ''Sigur'' , am dat cu presupusu' , nu am numarat minutele de cand era Shakaloo spawn ballas :o

2. Cat mai continui cu minciunile ? La tine /su clohard 4 cop atack nu inseamna actionat ? nu e niciun al1n. acolo :|

Edit : am eu fata de News Reporter sau fotograf sa fac poza la toate masinile din spawn / zona ?? Puteai sa o lasi mai incolo , puteai sa vii cu vreo bicicleta ( in cazul asta iara incalci o regula ) sau sa iti explodeze masina mai incolo si sa vii pe jos , eu stiu ?

M-am saturat de minciunile tale. Stiu ca nu-ti convine ca ai pierdut mats a 2-a oara din cauza mea. Ai vazut clar ce s-a intamplat dar ai face orice ca sa ma vezi demis. Ai calca pe fiecare drum in parte. Nu mai postez. Astept decizia unui lider.

Ps: As cere blacklist pentru tine ca esti vanator dar nu am poze sa dovedesc asta.

Promit ca acesta este ultimul meu post , dar se pare ca deja nu se mai poate. Al1n.. stii ca nici tu nu o sa o duci prea bine daca minti da ? inteleg ca sunteti prieteni si etc , dar totusi cum te-a implorat el sa te bagi si sa ne fraieresti ,asa pot sa rog si eu toata alianta sa se bage. Sa fie clar.

unde te vezi tu in spawn ballas sau macar undeva pe radar : AICI ?

Esti asa sigur de asta? I-am zis sa posteze. Daca vrei poti sa ceri sa se verifice logurile si ce vrei tu, sa te simti bine.

Edited by *bL@cK*
Guest Al1n..
Posted

bl@ck nu a dat wanted inainte de a veni eu.

Posted

Promit ca acesta este ultimul meu post , dar se pare ca deja nu se mai poate. Al1n.. stii ca nici tu nu o sa o duci prea bine daca minti da ? inteleg ca sunteti prieteni si etc , dar totusi cum te-a implorat el sa te bagi si sa ne fraieresti ,asa pot sa rog si eu toata alianta sa se bage. Sa fie clar.

unde te vezi tu in spawn ballas sau macar undeva pe radar : AICI ?

Posted

Nick: puni laur

Level: 16

Numele membrului pe care il reclam: negrea

Dovezi: ****.us/photo/my-images/85/samp114k.png/ -am pus doar o poza, daca aveti vreo nelamurire ziceti-mi,si uitati-va cand am facut poza si cand mi-a dat el w, sa nu ziceti ca am facut poza cand fugeam de el,m-am oprit am vazut ca nu zicea nimic si mi-am continuat drumul, si poc w

O scurta descriere: Am intrat pe sv si m-au chemat sa-i ajut, pe drum m-am intalnit cu un balas, si am mers sa omoram grov, dupa 30-40 sec vin si cops si se baga in MIJLOC si ne zic sa incetam, si cineva a tras in negrea, doar in el si poc, imi da mie w4 pentru cop atack,aiurea asa, a vazut ca am ramas doar eu cu balas si a venit dupa mn sa-mi vada numele, doar ca sa-mi dea w.Eu vroiam sa ma duc sa iau viata de la banca, si cand am vazut ca ma alearga m-am oprit sa vad ce vrea, daca trasesem eu in tine, dc m-am oprit? sa imi vezi numele?. Nici chiar asa frate, dati wanted pe ghicite?:|

Posted

Restul care erau acolo au murit , ai ramas doar tu , nu m'a atacat sTyler sau cine mai era cu noi clar aveai deagle ai tras si ai fugit ! Imi pare rau ca nu am facut SS , s'a intamplat repede ! Am martor Ssorin era cu mine a vazut si el , poate sa comfirme ! Nu am gresit cu nimic stiu sigur ca tu ai tras !

Posted

Din intamplare eram si eu acolo in acel moment :) puni_laur se batea cu un grov in fata la cai LS . Dupa care a tras un glont in Negrea si a inceput sa fuga . El a facut poza pe la banca , actiunea s`a petrecut in fata la cai .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...