Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Nick: Ionut

Level: 38

Numele membrului pe care il reclam: Colinzink

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/708/samp000dg.png/ & http://imageshack.us/photo/my-images/210/samp002bok.png/ & http://imageshack.us/photo/my-images/838/samp003yui.png/

O scurta descriere: Am intrat si eu la cai ca omu si era el cu un ng,vine un batman de triads si imi cere taxa de protectie sau ma omoara,ii zic colinzik dai wanted ca ma ameninta si imi cere bani el nimic doar ii zice sa ma lase si ala ma ataca ma lasa cu putin hp colinzik nu ii face nimic,daca am vazut ca el nu face legea cum trebuie am dat cu pumnul sa nu mor,il omor pe ala mie pac w3 lui nimic,vere pai ori suntem corecti ori da-ti demisia ca si asa esti degeaba,te cred ca esti invidos pe mine de cand am intrat in pd dar nici chiar asa pentru tine si just am iesit sa fiti voi fericiti.Si a venit singur dupa mine cu w3,trebuia sa cheme un coleg zic eu.

In primu rand,Cernoby nu te-a amenintat cu moartea.,doar a spus Taxa de protectie 5k.. e alta problema,nu este o amenintare asta.Apoi tu ai cumparat o arma si ai inceput sa tragi in el,pana a murit..normal ca primesti wanted,omori in fata mea.

In al doilea rand,am rank 2 si pot actiona singur la wanted .

#Mare vanator.

Guest Ionut
Posted

Numai minti ca eu am fugit de el dupa tine si tot tragea,am intrat in debara si acolo l-am prins intr-un colt si ii dadeam si tu te uitai la noi si asteptai sa moara lui nu i-ai dat wanted mie da,faci discriminari si nu sunt vanator stai tu linistit daca eram te vanam mereu dar tu ai facut gafa nu am vanat eu.Si daca ai rank 2,daca te atacam si erai singur riscai sa mori si tot aveai nevoie de coleg din cate stiu eu ca tu nu faci cat 2.

Posted

Numai minti ca eu am fugit de el dupa tine si tot tragea,am intrat in debara si acolo l-am prins intr-un colt si ii dadeam si tu te uitai la noi si asteptai sa moara lui nu i-ai dat wanted mie da,faci discriminari si nu sunt vanator stai tu linistit daca eram te vanam mereu dar tu ai facut gafa nu am vanat eu.Si daca ai rank 2,daca te atacam si erai singur riscai sa mori si tot aveai nevoie de coleg din cate stiu eu ca tu nu faci cat 2.

In primu rand,eu nu am stiut ca voi sunteti debara,am auzit focuri de arma,si am venit sa vad cum sta treaba,iar in acel moment Cernoby era aproape mort,iar tu trageai in acesta.Si daca chiar vrei sa sti Cernoby a primit wanted 1 pentru civ atac..dar tu faci post aiurea.

Avem voie la rank 2 ,singur la wanted + ca nu ai parasit zona in care ai primit wanted`ul .

Guest Ionut
Posted

Am vorbit cu el si a spus ca nu i-ai dat wanted,adu tu dovada ca i-ai dat si pistol nu aveam,poti intrebari pe alexus si cine mai era acolo ca eu am dat cu pumnii si la sfarsit mi-a dat el arma cand l-am alsat pe ala cu un smoc de hp,nu tragea nimeni tu minti.Asteapta decizia liderului.

Edit : Pai normal ca ii iei apararea daca nu i-ai dat wanted,si pumni fight style tot aia este:)))

Posted

Eu sunt acel " batman " de Triads. Domnule Ionut este deja nesimtire din partea ta. Ce asigurare ai tu ca eu nu am primit wanted? Am primit w1 civ atack si tu m-ai omorat si am intrat jail deoarece era cop acolo. Am primit rearrest dupa si am dat /bail. Cum poti fi asa de nesimtit ? Am fugit de el dupa tine si tot tragea, am intrat in debara si acolo l-am prins intr-un colt si ii dadeam si tu te uitai la noi si asteptai sa moaraMai minti mult? Am martori pe outlook ca dadeai in mine cu Fight Style. Ti-a dat DNB deagle si imediat m-ai omorat. Eu strigam la cop sa nu ma omori el era langa " i " acolo si nu stia ce se intampla in debara. Cand a venit in debara te-a vazut cum m-ai omorat. Asta dovedeste ca esti un mincinos ordinar. Sa-ti fie rusine !

# Ma scuzati ca am postat neiimplicat. Dar Colinzink e nevinovat. Iar tu Ionut ... nesimtire totala. Atat am avut de spus.

Posted

Nick: Ionut

Level: 38

Numele membrului pe care il reclam: Colinzink

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/708/samp000dg.png/ & http://imageshack.us/photo/my-images/210/samp002bok.png/ & http://imageshack.us/photo/my-images/838/samp003yui.png/

O scurta descriere: Am intrat si eu la cai ca omu si era el cu un ng,vine un batman de triads si imi cere taxa de protectie sau ma omoara,ii zic colinzik dai wanted ca ma ameninta si imi cere bani el nimic doar ii zice sa ma lase si ala ma ataca ma lasa cu putin hp colinzik nu ii face nimic,daca am vazut ca el nu face legea cum trebuie am dat cu pumnul sa nu mor,il omor pe ala mie pac w3 lui nimic,vere pai ori suntem corecti ori da-ti demisia ca si asa esti degeaba,te cred ca esti invidos pe mine de cand am intrat in pd dar nici chiar asa pentru tine si just am iesit sa fiti voi fericiti.Si a venit singur dupa mine cu w3,trebuia sa cheme un coleg zic eu.

Pana la urma, nu aveai tu de unde sa stii ca Colinzink i-a acordat wanted sau nu lui Cernoby, i-a acordat dupa care tu l-ai omorat, era si logic sa primesti wanted level 3 pentru omor civil, pe viitor incearca sa aflii totul in amanunt inainte sa faci o plangere, nu sti daca X a primit wanted sau nu. Colinzink nu primeste nimic.

Caz inchis.

Posted

Nick: ZealL

Level: 25

Numele membrului pe care il reclam: bL@cK

Dovezi:

O scurta descriere: Eram la cai, am atacat un ballas si am iesit afara dupa el, cand ma luptam cu ballasul am primit wanted pentru cop atac+civ atac. Vreau si eu sa vad unde am atacat copul, o poza ceva, nu imi amintesc sa fi atacat niciun cop.

Posted

Nick: ZealL

Level: 25

Numele membrului pe care il reclam: bL@cK

Dovezi:

O scurta descriere: Eram la cai, am atacat un ballas si am iesit afara dupa el, cand ma luptam cu ballasul am primit wanted pentru cop atac+civ atac. Vreau si eu sa vad unde am atacat copul, o poza ceva, nu imi amintesc sa fi atacat niciun cop.

Pai normal daca nu sti sa tragi... Click Sa nu vi cu motive ca nu tu ai tras si alte chestii. Imediat cum ai intrat la cai ai inceput sa tragi ca ai vazut un rival. Pe langa faptul ca ai tras in el, ai dat si in mine care eram la intrare. Se vede clar ca ti-am dat wanted apoi am iesit si eu de la cai ca sa te omor.

Posted

Mai baiatule, pune tu poza in care te-am atacat si mai vorbim, eu stiu ca trebuie sa faci poza la orice wanted acordat.

Daca tu crezi ca eu stau in joc ca sa fac poze la orice infractiune pe care o faceti, te inseli amarnic. Crezi ca eu stau cu degetul pe F8 sau imi face pc-ul poze la comanda? Acest joc este for fun. Pe langa astea, chiar si tu ai zis ca ai inceput sa tragi la cai ca ai vazut un rival. El se invertea printre noi si era in fata mea. Ai tras in el, dar si in mine. Ce vrei mai mult? Nu mai fiti vanatori si veniti pe forum la fiecare greseala facuta de voi si spuneti ca sunteti usa de biserica. Cu ce crezi ca ma incalzea pe mine daca iti dadeam wanted asa aiurea? Gandeste-te.

Atat am avut de zis. Astept decizia unui lider.

Posted

Acel rival nu se invartea intre "noi", acel rival se duela cu mine, si pentru a actiona corect iti trebuie si probe(dovezi), nu dai wanted asa aiurea, eu nu neg ca am atacat un civil, dar nu am atacat niciun politist. Amf acut acest post deoarece am pierdut 10kmats cand m-ai omorat.

Posted

Nick: Stefan27

Level: 7

Numele membrului pe care il reclam: Mike.

Dovezi: KMFFk.jpg

O scurta descriere: Imi ia permisu de conducere ca m-am ascuns de ei si am fugit 5 minute ... hmm astept si eu dovezile

@ Imi zice mike. pe /whisper ca imi suspenda permisul 6 zile poi cum .. aici am primit permisul inapoi pentru ca nu dovezile nu au fost clare .. deci daca se aduc dovezi bune permisul o sa imi fie suspendat doar 3 zile ..

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1

Posted

Deci prietene

In primul rand tu faci parte din grupul acelor jucatori banati si toti aveti scopul doar de a vana.

Te intreb , de ce ai folosit comanda /licenses inainte ca eu sa iti iau permisul?Erai afk si cand ai revenit te asteptai cumva sa nu ai permis?Ma rog

Ai dovezi aici:

View post on imgur.com
- Jignirea

View post on imgur.com
+ Somatie

View post on imgur.com
- 13:07 - inca mai are wanted

View post on imgur.com
- 13:12 - inca tot are wanted

Trimise de Paul_Pop

apoi :

View post on imgur.com
Aici se vede ca a mai trecut ceva timp si noi tot fugeam dupa tine

,rZm2R,mODae#2 Iar permisul ti-a fost ridicat la 13:35.

In al doilea rand esti un non-fp-ist remarcabil.Iti sparg rotile la masina, te sinucizi, iti sparg rotile la motor dai /q ..Cel putin de 5 ori ai revenit la tine in spawn in toata urmarirea ta.O mica dovada la ce zic aici :

View post on imgur.com
.Ma rog , aici in poza m-am uitat mai bine si defapt ai fost omorat de colegul tau, dar e acelasi lucru

Legat de partea in care spui ca prima data ti-a fost returnat permisul,eu nu am de unde sa stiu acest lucru, tu ai postat ceva link inexsitent acolo.Daca dai search se vede ca mai ai o suspendare data de Ethernul.Oricum daca ai vreo dovada concreta eu iti modific suspendarea la 3 zile.

Alte nedumeriri ai?

Posted

Deci prietene

In primul rand tu faci parte din grupul acelor jucatori banati si toti aveti scopul doar de a vana.

=)) Si ce motiv am eu sa vanez ? Asa si daca fac parte din categoria playerilor banati crezi ca ma apuc sa vanez eu vreau dovezi sa vad pt ce imi suspenzi permisu ..La nrg mi-ai spart rotile si m-am dus la Pay&Spray sa il repar dupa am dat relog ca nu imi scadea wanted'ul puteam as fug 7ore de voi ca tot cu w4 ramaneam nu ? :)).In al 2-lea rand primele poze nu merg...

Uite aici link'ul..

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408636&st=2525

@ Mai pune o data pozele si asteapta decizia liderilor

@@ Si ce problema ai tu ca am dat /licenses .. scrie undeva ca e interzis ?

Posted

Permisul de conducere a fost suspendat corect , in pozele lui ( mike. ) se vede ca de la 12:53 cand ti-a acordat wanted-ul pentru somatie pana la 13:30 tu ai avut acel wanted pentru somatie , iar atunci este logic , ca ei au fost tot timpul pe urma ta. Mike. nu primeste nimic.

#Cat despre abateri , el a dat search si a vazut ca esti la a 2-a abatere nu avea ce sa-ti faca decat sa ti-l suspende timp de 6 zile.

##Caz inchis.

Posted

Nick:antaury

Level:7

Numele membrului pe care il reclam:nu stiu cum il cheama pt ca nu am facut poza, rog un admin sa se uite in log

Dovezi:dt-VC32.png

O scurta descriere: Dupa cum, arata poza cred ca bL@cK mi-a dat wanted, dar nu mi-a prezentat motivul si dupa ce m-am dat jos din masina, o masina plina de PD a ajuns acolo si unul din politai mi-a confiscat carnetul de conducere.Vreau sa stiu cine si de ce?Am fost inchis pe nedrept, nici macar nu stiu pentru ce.

Posted

Nick:antaury

Level:7

Numele membrului pe care il reclam:nu stiu cum il cheama pt ca nu am facut poza, rog un admin sa se uite in log

Dovezi:dt-VC32.png

O scurta descriere: Dupa cum, arata poza cred ca bL@cK mi-a dat wanted, dar nu mi-a prezentat motivul si dupa ce m-am dat jos din masina, o masina plina de PD a ajuns acolo si unul din politai mi-a confiscat carnetul de conducere.Vreau sa stiu cine si de ce?Am fost inchis pe nedrept, nici macar nu stiu pentru ce.

permisul de conducere ti-a fost suspendat pentru detinere de Nos, ceea ce este ilegal, se confisca permisul pentru asa ceva, trebuia sa stii pana la acest nivel, Kenn a procedat corect, nu primeste nimic.

Posted

Nick: Senzo

Level: 23

Numele membrului pe care il reclam: Just.Me

Dovezi: 1 2 3 4 5 6

O scurta descriere: Just.Me m-a sanctionat lundu-mi permisul pe nedrept , nu am fost avertizat sa utilizez dumper-ul ,iar dupa ce am fost avertizat pe departament chat , am lasat dumper-ul deoparte , iar dupa m-am trezit cu just.me lundu-mi permisul.Doresc sa vad , unde m-a avertizat si unde a vazut ca nu m-am potolit cu dumper-ul.

Posted

Just.Me a procedat corect, nu primeste nimic, odata ce ai fost constient ca ai mers cu dumper in oras, nu stiu de ce faci plangere, vei primii black list pentru vanatoare .

Caz inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...