Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Posted

Nick: ZzooM

Level: 14

Numele membrului pe care il reclam: Mike.

Dovezi: Rambo

O scurta descriere: Aveam w2 iar Ms. Mike vine singur dupa mine la cai...acolo eram 4 mafioti si el ma tot intreba daca ma predau.Desigur ca i-am ,,explicat,, ca e rambo...da el a continuat sa ma someze...Apoi dupa ce l-am omorat si mi-a dat wanted(aveam wanted 10) venise dupa mine chiar daca erau ng/fbi on si am parasit zona unde l-am omorat (LOOK)

Toti aveti o pasiune nebuna sa ne postati pentru absolut nimic.

1. Ma acuzi nefondat.

Lasa, iti dovedesc eu ca nu era nici un "rambo" . kBJN9.jpg - Aici suntem 3 cops si 2 mafia, parca mai era unu prin spatele meu, Ilegal.De acord?

2. Ti-am spus si ti-o repet, am primit voie de la un NG sa actionez impreuna cu colegul meu AcidiX.Ceea ce tu nu intelegi e ca noi avem voie sa actionam la orice wanted daca departamentul in cauza ne da acest drept, sau ne cer ajutorul.Am primit acordul sa actionez asupra ta de la alecs, care era dupa tine , dovada o ai aici : ZwC3e.jpg

alte probleme?

Posted

O scurta descriere: Aveam w2 iar Ms. Mike vine singur dupa mine la cai...acolo eram 4 mafioti si el ma tot intreba daca ma predau.Desigur ca i-am ,,explicat,, ca e rambo...da el a continuat sa ma someze...Apoi dupa ce l-am omorat si mi-a dat wanted(aveam wanted 10) venise dupa mine chiar daca erau ng/fbi on si am parasit zona unde l-am omorat (LOOK)

Toti aveti o pasiune nebuna sa ne postati pentru absolut nimic.

1. Ma acuzi nefondat.

Lasa, iti dovedesc eu ca nu era nici un "rambo" . kBJN9.jpg - Aici suntem 3 cops si 2 mafia, parca mai era unu prin spatele meu, Ilegal.De acord?

2. Ti-am spus si ti-o repet, am primit voie de la un NG sa actionez impreuna cu colegul meu AcidiX.Ceea ce tu nu intelegi e ca noi avem voie sa actionam la orice wanted daca departamentul in cauza ne da acest drept, sau ne cer ajutorul.Am primit acordul sa actionez asupra ta de la alecs, care era dupa tine , dovada o ai aici : ZwC3e.jpg

alte probleme?

Sa raspund la afirmatiile tale!

1. Dupa cat tip au venit colegii tai???cam 40 secunde...pana atunci te puteam lua si iar lua...Se vede clar in acele 2 ss-uri ale mele ca nu era in momentul acela nici un politist la cai

2. Se vede in chat cum tanjesti sa vi dupa mine pentru ca te-am omorat.Odata ce te-am luat nu inteleg de ce vrei neaparat sa vi si sa aplici vendetta

Posted

Mike. nu primeste nimic , iar tu primesti blacklist pentru vanatoare.

Posted

Nick: The StaR

Level: 36

Numele membrului pe care il reclam: JusT.Me

Dovezi: Controlul lui ethernu/anndrei, Controlul lu just.me : 1 2 3 4

O scurta descriere: Ma duceam spre bank, si ma opreste noh si just.me pt control, le zic frumos ca a mai venit si ethernu, el nu batman batman,ii zic ca am ss, el zice ca nu-l intereseaza. Nici macar dupa ce a luat blacklist perm la grove nu se potoleste, si ii mai luati si apararea la fiecare plangere

Posted

Numele membrului pe care il reclam: JusT.Me

Dovezi: Controlul lui ethernu/anndrei, Controlul lu just.me : 1 2 3 4

O scurta descriere: Ma duceam spre bank, si ma opreste noh si just.me pt control, le zic frumos ca a mai venit si ethernu, el nu batman batman,ii zic ca am ss, el zice ca nu-l intereseaza. Nici macar dupa ce a luat blacklist perm la grove nu se potoleste, si ii mai luati si apararea la fiecare plangere

Am o nedumerire sti ce e ala control atunci cand iti dau /frisk atunci inseamna ca team controlat nu daka iti da ethernu control si tu esti afk doar odata tiam dat /frisk te rog nu mai vana atat ;)

Posted

Cum ti-a zis si just.me , sa faci un control de rutina inseamna sa aplici anumite comenzi ( frisk take ticket etc.) pe acel jucator, nu doar sa il somezi pe /m. JusT.Me nu primeste nimic , iar tu ai grija pe viitor cu vanatoarea. Caz inchis.

Posted

Numele membrului pe care il reclam: mInd

Dovezi: ieyzT.jpg

O scurta descriere: A dat gov nuj care sa eliberam banca,DUPA CUM SE VEDE SI IN POZA, PLECAM, se trezeste rambo asta sa imi dea wanted si sa pierd eu toate mats, DACA PLECAM DE CE MAI DAI MA OMULE WANTED?!

Ok,credeam ca e pd

#Game, acolo se vede deja ca plecam de la banca,daca ala a ramas singuru ballas,il lasam viu?

Posted

Numele membrului pe care il reclam: mInd

Dovezi: ieyzT.jpg

O scurta descriere: A dat gov nuj care sa eliberam banca,DUPA CUM SE VEDE SI IN POZA, PLECAM, se trezeste rambo asta sa imi dea wanted si sa pierd eu toate mats, DACA PLECAM DE CE MAI DAI MA OMULE WANTED?!

E FBI,iar voi nu plecati,va duelati in continuare.

Lo7v6.png

Posted

Nick: SmartAss

Level: 16

Numele membrului pe care il reclam: Ethernul

Dovezi: 2j1rbro.jpg

O scurta descriere: Eram la Banca LS cu 9 colegi de factiune , cand apare Ionut cu Ethernul . Ionut este omorat de unul dintre colegii mei , iar Ethernul ramas singur , s-a decis sa imparta w in stanga si in dreapta pentru cop attack ( se poate vedea in poza ) ... Mi se pare rambo :-?

#Nu am alte poze , am crezut ca e suficient una in care apar si tot ce trebuie sa apara

Colegii mei se vad clar pe mapa!

Posted

Nick: [Ppg]Bubbles

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: YaHuu

Dovezi:

<-tazer

O scurta descriere: se crede mare mafiot de trage de pe masina si in plus mai abuzeaza si de tazer 2vs2 si el da 2 tazers la un civil care nu are wanted si fara arma

MARTORI: [Ppg]Blossom, [Ppg]Buttercup

Posted (edited)

Postez in calitate de martor :

In primul rand acest individ "Yahuu" vine ca mafiotul pe masina si trage dupa noi , si in + primesc tazer aiurea ca nu aveam wanted .. si cum vedeti era 2 vs 2 ca eu nu aveam nici o treaba ca nu am atacat sau ceva de genu .

http://i.imgur.com/OquDk.png and http://i.imgur.com/oDb5M.png

EDIT : POFTIM PRIETENE SI POZA CU TAZER : http://i.imgur.com/CeFsb.png

Taci din gura ca nu e vanatoare .. gata daca cineva iti face ss si esti vinovat gata esti "un mare vanator" duceti-va si jucati-va mario ca jocu asta nu-i de voi , dar ce esti mafiot? sa vii pe masina? Si in + nu te-am omorat eu cum naiba sa te omor cand aveam tazer 8 secunde ?? gandesti

warn up>>>> postati ca martori atunci cand vi se cere!

Edited by anaxor
Posted

Dovezi:

<-tazer

O scurta descriere: se crede mare mafiot de trage de pe masina si in plus mai abuzeaza si de tazer 2vs2 si el da 2 tazers la un civil care nu are wanted si fara arma

Imi asum vina ca nu am facut poze , de ce nu pui si pozele in care ne duelam ? in care a intevenit si asa zis`ul fostru sofer ? Si cum dovedesti tu ca am dat tazer degeaba cand noi ne duelam 3vs2 iar tu ai pus poza cand erai in jail nicidecum cand am dat tazerul.Nam facut poze deoarece nu credeam ca e nevoie.Bogdan era cu mine , poate spune ca a intervenit si soferul vostru.Si de cand interzici tu ca nu am voie sa trag de pe masina ?

In primul rand acest individ "Yahuu" vine ca mafiotul pe masina si trage dupa noi , si in + primesc tazer aiurea ca nu aveam wanted .. si cum vedeti era 2 vs 2 ca eu nu aveam nici o treaba ca nu am atacat sau ceva de genu .

OquDk.png and oDb5M.png

In pozele tale unde primesti tazer prietene ?

Vanatoare curata baieti , eu zic sa va lasati ca nu-i de voi. :)

Posted

Nick: T.Michael

Level: 20

Numele membrului pe care il reclam: Jairoo si cine mai era pe la deliver.

Dovezi: Unde am fost somat ?

Aratati'mi si mie unde sunt rivali la deliver ca poate eu nu vad bine o.O

O scurta descriere: Eram la deliver impreuna cu colegii din grove , triads si dnb (Tin sa precizez ca eram singuri , singurei si nu s'a tras niciun foc de arma cand au sosit Politistii) si ne trezim in chat cu Anuntul Guvernamental : " Parasiti zona deliver " . Am zis sa ii asteptam sa vina pentru a vorbi omeneste cu ei si asa am facut. Au venit cu o duba cat casa , s'au dat jos din ea , nu au scos un cuvant si m'au omorat. Aveam wanted 4 deoarece omorasem niste rivali nicidecum ca mi'ar fi dat ei pentru necooperare sau in cel mai rau caz war. De cand se omoara la wanted 4 fara somatie ? De cand nu avem voie sa stam la deliver? De cand nu ne lasa politia sa stam pe strada? Cine ne ordona sa plecam dintr'un loc fara motiv? Intelegeam sa fii primit wanted 1 cel mult pentru necooperare , dar sa ma omori din prima?

Am poze cu toti PD'ii on de la acea ora in caz ca este nevoie.

Am incercat sa rezolv totul pe o cale amiabila discutand cu FullSpeed in joc , dar dupa 20 secunde de conversatie a dat iesit :))

Vreau sa fiu despagubit!

P.S: Cand sNs era grove si statea la motel cu 100 de gangsteri langa el si am venit cu Politia peste ei ne'a spus : " Cine sunteti voi sa imi spuneti sa plec de aici atat timp cat nu este niciun war ? " . Va pun aceeasi intrebare si sunt curios ce spuneti :)

Posted

Dovezi:

<-tazer

Imi asum vina ca nu am facut poze , de ce nu pui si pozele in care ne duelam ? in care a intevenit si asa zis`ul fostru sofer ? Si cum dovedesti tu ca am dat tazer degeaba cand noi ne duelam 3vs2 iar tu ai pus poza cand erai in jail nicidecum cand am dat tazerul.Nam facut poze deoarece nu credeam ca e nevoie.Bogdan era cu mine , poate spune ca a intervenit si soferul vostru.Si de cand interzici tu ca nu am voie sa trag de pe masina ?

OquDk.png and oDb5M.png

<- aici se vede ca eram 3

<- iar aici 2 au luat tazer din care 1 din noi ([Ppg]Buttercup) nu avea wanted

Posted

Dovezi:

<-tazer

OquDk.png and oDb5M.png

<- aici se vede ca eram 3

<- iar aici 2 au luat tazer din care 1 din noi ([Ppg]Buttercup) nu avea wanted

Se vede ca nu te-a acceptat nimeni in pd , cand dai /tazer nu politistul pune numele , blocheaza pe cineva din jurul tau , am dat 2x tazer deoarece fugeati toti 3 si cand s-a terminat primul tazer eram tot 3v2 , caci nu a murit niciunul din voi :P

Tazer:

-> aveti voie cand sunteti depasiti numeric , ex: 1 politist 2 mafioti

-> aveti voie cand suspectul fuge in cercuri

Guest Jairoo
Posted

O scurta descriere: Eram la deliver impreuna cu colegii din grove , triads si dnb (Tin sa precizez ca eram singuri , singurei si nu s'a tras niciun foc de arma cand au sosit Politistii) si ne trezim in chat cu Anuntul Guvernamental : " Parasiti zona deliver " . Am zis sa ii asteptam sa vina pentru a vorbi omeneste cu ei si asa am facut. Au venit cu o duba cat casa , s'au dat jos din ea , nu au scos un cuvant si m'au omorat. Aveam wanted 4 deoarece omorasem niste rivali nicidecum ca mi'ar fi dat ei pentru necooperare sau in cel mai rau caz war. De cand se omoara la wanted 4 fara somatie ? De cand nu avem voie sa stam la deliver? De cand nu ne lasa politia sa stam pe strada? Cine ne ordona sa plecam dintr'un loc fara motiv? Intelegeam sa fii primit wanted 1 cel mult pentru necooperare , dar sa ma omori din prima?

Am incercat sa rezolv totul pe o cale amiabila discutand cu FullSpeed in joc , dar dupa 20 secunde de conversatie a dat iesit :))

Vreau sa fiu despagubit!

P.S: Cand sNs era grove si statea la motel cu 100 de gangsteri langa el si am venit cu Politia peste ei ne'a spus : " Cine sunteti voi sa imi spuneti sa plec de aici atat timp cat nu este niciun war ? " . Va pun aceeasi intrebare si sunt curios ce spuneti :)

uite poza cu govu http://postimage.org/image/t5w8uwt4r/ si aici cand erai in zona deliver http://postimage.org/image/59adbynd3/ si dupa ai luat wanted

Posted

Am spus eu cumva ca nu ati dat gov sau ca nu eram la deliver? Eu vreau sa primesc raspunsuri pentru intrebarile :

" De ce sa parasim zona atat timp cat era doar alianta noastra acolo ? "

" De ce nu am fost somat inainte de a fi omorat ? "

" De ce m'ai omorat la wanted 4 ? "

" De cand nu se acorda drept la wanted 4 ? "

" De ce nu mi'ai dat wanted si m'ai omorat din prima ? "

" De ce a luat GangXplor3 wanted 3 pentru war ? "

" De ce ati acordat wanted pentru war sau altceva in afara de necooperare ( in cel mai rau caz ) atat timp cat nimeni nu a tras in voi ? "

" De ce nu ati stat ca oamenii de vorba ? " .

" De ce a iesit FullSpeed dupa ce mi'a dat un whisper? "

Repet ! Cand sNs era grove si statea la motel cu 100 de gangsteri langa el si am venit cu Politia peste ei , iar el ne'a spus : " Cine sunteti voi sa imi spuneti sa plec de aici atat timp cat nu este niciun war ? " . Va pun aceeasi intrebare si sunt curios ce spuneti :)

P.S: Alte poze care dovedesc ca jumatate de politie habar nu are sa intervina si sa actioneze :

stuLN.jpg

ilbOI.jpg

Posted

http://i.imgur.com/OquDk.png and http://i.imgur.com/oDb5M.png

EDIT : POFTIM PRIETENE SI POZA CU TAZER : http://i.imgur.com/CeFsb.png

Taci din gura ca nu e vanatoare .. gata daca cineva iti face ss si esti vinovat gata esti "un mare vanator" duceti-va si jucati-va mario ca jocu asta nu-i de voi , dar ce esti mafiot? sa vii pe masina? Si in + nu te-am omorat eu cum naiba sa te omor cand aveam tazer 8 secunde ?? gandesti

Prietene si din poza din edit`ul tau crima dinaintea wanted`ului dat de mine ce reprezinta ?:)

Te dai singur de gol :P

Te rog sa astepti decizia liderului.

Posted

Nick: SmartAss

Level: 16

Numele membrului pe care il reclam: Ethernul

Dovezi: 2j1rbro.jpg

O scurta descriere: Eram la Banca LS cu 9 colegi de factiune , cand apare Ionut cu Ethernul . Ionut este omorat de unul dintre colegii mei , iar Ethernul ramas singur , s-a decis sa imparta w in stanga si in dreapta pentru cop attack ( se poate vedea in poza ) ... Mi se pare rambo :-?

#Nu am alte poze , am crezut ca e suficient una in care apar si tot ce trebuie sa apara

Colegii mei se vad clar pe mapa!

Ethernul primeste un avertisment.

Dovezi:

<-tazer

Yahuu primeste un avertisment.

Vreau sa fiu despagubit!

Singurul lucru pe care Jariroo l-a gresit este ca nu ti-a dat wanted +3 , adica 7 pentru zona inchisa si apoi sa te omoare . Daca o luam logic , in zona acea se stie ca se fac lucruri ilegale , iar cum erati multi mafioti politia a venit si a inchis zona . Jairoo primeste un avertisment pentru ca te-a omorat fara drept de predare [ desi ai avut noroc ca nu ti-a dat wanted 7 mai intai si apoi sa te omoare ]

Posted

Nick : kvL

Level : 28

Numele membrului pe care il reclam : Smiley

Dovezi :

O scurta descriere : Aveam wanted si am fost pana pe forum sa vad si eu ceva lasand afk in spatele unor , cand am revenit l-am vazut pe ionut langa mine care m-a intrebat daca ma predau , am zis , categoric , da . Intre timp vine Smiley cu heli si incepe sa ma atace , in cele din urma ma si omoara . Aveam w1 , pe ce motiv ma omorati asa aiurea cand m-ati intreabat inainte daca ma preadau ?!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...