Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Departamentului de politie

Recommended Posts

Wantedul scade cu -1 la 15 minute ceva nu e in regula dar in fine.. greseala mea dar in momentul cand ti`am dat w4 la wstatics apareai tot wanted 2.

imi pare rau dar vreau clear si wanted 2 ca acum a mai scazut cu un nivel

Link to comment
Share on other sites

Nick: bL@cK

Level: 4

Numele membrului pe care il reclam: dELetE

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/594/samp010bh.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/405/samp012gv.png/

O scurta descriere: Deci am primit wanted pentru crane. Nu am fost somat asa ca m-am dus pe o cutie asteptand. Deodata vine delete si incepe sa traga in mine. Se vede ca am scris "ce faci". Dupa ce imi ia jumatate din viata, ma intreaba daca ma predau si ma omoara. Nici nu am apucat sa citesc, dabea sa raspund + daca nu am fugit, normal ca ma predam. Am vazut la alti jucatori ca le arata in stanga la chat data/ora. Daca imi spuneti cum fac, va dovedesc ca nici macar 2 secunde nu au trecut de cand m-a somat si m-a omorat. Prea multi playeri incapabili au intrat in pd/fbi/ng si abuzeaza. Printre ei se numara si dELetE.

Nu am vrut sa se ajunga aici, de aceea i-am spus sa imi dea rearest. Nu a raspuns, de aceea, pentru nesimtirea lui, m-am decis sa il reclam.

Daca este nevoie de martori, cop-ul heineken era de fata. Poate sa afirme ca nu m-a somat, ca nu am fugit si ca delete m-a omorat pentru a obtine bani sau poate pentru a-l scuti drumul pana la sectie.

bL@cK te-am somat dar din pacate am vazut prea tarziu ca ai raspuns,te tot plimbai pe cutii sareai de pe una pe alta http://imageshack.us/f/803/samp197.png/

Chiar de ar fi asa cum ai spus, ti-am adus o varianta sa rezolvam problema. Nu poti nega acestu lucru ca aproape "faceam spam" pe /w ca sa imi dai rearest dar nu ai bagat de seama. Si dupa cum am zis, poti spune ca ai tras in mine, apoi m-ai somat si m-ai omorat imediat. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu are nici o treaba ce vorbim noi pe /w cu plangerea pd ... deci degeaba ai pus pozele ... si restu ce ai pus tu nu le-ai pus bine ...

In primul rand .. ti-am dat w3 .. si porma ai fugit .. .deci fi fericit ca nu ti-am dat +2 fugar (poti sa dansezi acu )

In al doilea rand , am venit la drop ti-am zis sa te urci si tu ma luai cu dalea gen : " da :)) ? " " ma predau , dar ce tre sa fac " si chestii de genu .. ahh normal si tu ca fiind un gangster adevarat ai mers si pe alt .. ca te dureau picioarele . Ti-am zis ca daca mai faci vro faza de genu ma dau jos si te omor ca nu am chef sa faci tu misto de mine . Nu ai mentionat cum ai "coborat" .... Eu fiind in viteza ai sarit din masina ca un adevarat rambo fara sa zici nimic , ai alergat putin si porma ai suit la pustiu ala in masina . In momentul ala m-am dat jos si te-am omorat :)

Noi astia din pd nu suntem bataia voastra de joc sa ne luati cu caterinci cu mers cu alt si tampenii de genu MA PREDAU , DAR CE TREBUIE SA FAC UNDE MA DUC ...

Si ca sa iti raspund la intrebarile de pe /w Da aveai drept de predare dar pentru nesimtirea ta si pentru caterinca aia a ta ti-am luat dreptu si te-am teleportat mai repede in jail .. poate te grabeai

Auzi? am si eu cateva mentiuni la ce ai spus tu mai sus: 1.nu ai spus "Stop" decat inainte sa il omor pe ala. Aveai dreptu sa imi dai wanted pt somatie debea dupa ce imi dadeai w3 si mentionai "STOP"

2.Intradevar am sarit din masina ca sa ma urc cu NoMercury pt ca imi era rusine de el,il chem sa ma aresteze si dupa eu plec cu altul.

3. Cat timp ai stat ma tu dupa mine ca sa urc in masina? Eram al 1m de masina iar in plus cand ai venit acolo ai si tras un foc in mine ca sa te asigur ca daca e cv ma omori direct.

4.Acesta este ultimul meu post aici si te rog ca nici tu sa nu mai postezi, hai sa asteptam decizia lui sNs.

P.S cum sa imi iei dreptul de predare? Daca imi dadeai +w2 pt jigniri mai ziceam dar asa? cum sa imi iai asa aiurea dreptu de predare doar pt ca esti tu "boss"

Link to comment
Share on other sites

Nick: CLaudiuu

Level: 1

Numele membrului pe care il reclam: Tham

Dovezi: http://img856.imageshack.us/img856/2812/samp000iw.png

O scurta descriere: Am dat dropcar la car , mi`a dat w1 pt crane , dupaia dintr`o data + 3 pentru somatie , nush cand ma somat el , poate dupa 5km , eu stiu ca se someaza pe loc , nu la 10min dupa

decizia liderului , ms

Link to comment
Share on other sites

Nick: CLaudiuu

Level: 1

Numele membrului pe care il reclam: Tham

Dovezi: http://img856.imageshack.us/img856/2812/samp000iw.png

O scurta descriere: Am dat dropcar la car , mi`a dat w1 pt crane , dupaia dintr`o data + 3 pentru somatie , nush cand ma somat el , poate dupa 5km , eu stiu ca se someaza pe loc , nu la 10min dupa

decizia liderului , ms

http://imageshack.us/photo/my-images/541/samp520gm.png/ Am dat de pe /s numai ca sa vezi.Poza e facuta dupa ce mi-ai zis ca imi faci post..Si stiai clar ca fugeam dupa tine,dar ai continuat sa alergi.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Fuhrer

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: raKneT

Dovezi: http://img10.imageshack.us/img10/7596/samp331q.png

http://img683.imageshack.us/img683/9397/samp332w.png

http://img803.imageshack.us/img803/4277/samp333.png

O scurta descriere: Eram la fish si am condus imprudent, apoi el vine si imi da wanted pentru neplata amenzii, amenda pe care nici macar nu mi-a dat-o, pe motiv ca n-am bani s-o platesc. De unde stie el ca n-am bani s-o platesc? Si din cate stiu ma baga pe minus daca n-am bani cash la mine.

nu prea stii bine , cand nu ai bani nu poti primi amenda.

Nick: Sevraje

Level: 4

Numele membrului pe care il reclam: Mihai.U

Dovezi: http://img171.imageshack.us/img171/7845/samp040u.png

O scurta descriere: Se vede in poza cum imi da Wanted 1 pentru crane si imediat Wanted 2 pentru fugar fara sa ma someze :)

se vede din poza ca erai pe picior de plecare

nu primeste nimic

Nick: RaDu

Level: 4

Numele membrului pe care il reclam: Mihai.U

Dovezi: http://img839.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=samp026kx.png

O scurta descriere: Mergeam la Cj si aveam un lag deosebit de mare, conduceam pe partea dreapta a stazii cand imi zice Mihai.U sa opresc. Am oprit si ma intreaba ca pe ce parte se circula si ii explic ca aveam lag. El nu sta la discutii si imi da amenda $5.000 si i-am zis ca ii fac post si imi da wanted. :|

vanatoare curata ceea ce faci tu

Nick: vLN0994

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: MasterNekro

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/835/samp000nih.png/

O scurta descriere: aduceam o masina la crane cand mam trezit cu niste politai acolo, las masina si sar gardul o iau la fuga spre o alta masina cand de odata ma trezesc cu wanted 1 motiv crame , ma opresc dupa ce ma someaza si cum era la 1 m de el imi mai da si + fugar fara sa fac nimic si ma si omoara fara sa ma intrebe te predai sau ceva de genul ....

dai de fata cu ei si sari si gardu ?

nu primeste nimic

Nick: fLuEnCe

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: Tham

Dovezi: http://tinypic.com/r/9kb14n/7

O scurta descriere: Eram la zona crane , prin plimbare si imi zice Edward_Deejay sa ies , ma indreptam spre iesire , dar a intrat unu cu masina si a explodat , a tras Tham in el. Iar eu m`am dat putin mai in spate sa nu mor ca nu mai aveam heal , iar el imi da wanted si ma omoara fara sa ma intrebe daca ma predau.

nu primeste nimic

Nick: Drake

Level: 3

Numele membrului pe care il reclami: kWai

Dovezi: http://imageshack.us/f/713/samp008zo.png/ http://imageshack.us/f/17/samp009tt.png/

O scurta descriere: Am fost am dat drop si nu am observat cand mi-a dat kwai wanted. M-am urcat in masina si am plecat sa-mi vad de treaba cand deodata ma trezesc cu wanted 4 pentru fuga. Ni nu observasem cand am luat wanted 1 si logic ca nu am bagat de seama cand s-a aproapriat de mine, daca aveam wanted trebuia sa someze sa stau, nu sa dea wanted ca foamea + ca din ce am citit in regulament, daca aveam wanted, nu se da lvl 3 pt fuga ci 2, in total sa am wanted 3, nu 4.

PS: nu exista grad de urmarire pentru "fugar", exista doar pentru "refuzul de a opri la somatia unui politist", somatie pe care eu nu am primit-o!

si cand nu opresti la somatie ce esti ? fugitiv ?

primeste un avertisment verbal cu precizarea sa nu mai greseasca lvl`ul la wanted

Nick: Unragon

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: lavinutza

Dovezi:

http://imageshack.us/photo/my-images/269/samp20110524154835.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/811/samp20110524154903.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/269/samp20110524154904.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/600/samp20110524154922.jpg/

O scurta descriere: Deci eram la fish si am omorat un DNB , inainte de asta lavinutza mi-a zis sa plec , bun , l-am omorat si am plecat.

Imi da w3 pentru civ kill ( asta e corect ) , bun , dupa 17 secunde imi iau w7 pentru fugar , ( nu vad la lista gradelor de urmarire W pentru fugar ... ) si intre cele 2 wanted-uri pe care le-am primit nu am vazut nicio somatie , fie /m fie /s , good , apoi a facut si DB pe mine .

Pozele se vad cam mici , dar mariti pagina cu CTRL+rotita de la mouse si pagina se va mari , destul cat sa se vada scrisul.

daca nu vezi somatie ca fugi nu e vina nimanui , omori de fata cu un cop si mai ai pretentii ?

nu primeste nimic

Nick: TayLorrrr

Level: 4

Numele membrului pe care il reclam: Tham

Dovezi:

http://tinypic.com/r/oucfoy/7

http://tinypic.com/r/ra0w9g/7

O scurta descriere: Eram la crane, aveam wanted,m`am urcat la el in masina,imi da tie si a tras cineva in noi,masina luand foc.El inloc sa fuga a stat langa masina ca sa pot muri eu sa iau jail si sa ia si banii

ti-a raspuns tham

Nick: 73rM1n470r

Level: 5

Numele membrului pe care il reclam: kWai

Dovezi:http://imageshack.us/photo/my-images/580/samp021cz.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/580/samp021cz.png/

O scurta descriere: Am venit cu masina de la SFR la fish si se vede din poze unde am lasat-o , cat pescuiesc , apoi vine kWai la mine si ma intreaba daca am bani la mine . Nu aveam asa ca a zis hai ATM sa iei bani sa iti dau amenda . Am zis nu si a zis : "Alege wanted sau amenda" si eu am zis "alege post sau ma lasi ? " si se vede din poza ce a ales . Apoi mi-a dat wanted 2 si a si tras 2 gloante ... nu am poza dar am martor .

Admini care se aflau pe server la ora producerii evenimentului (dac? erau): Nu stiu

Martori: EricK , se vede in poza cand a vorbit , era pe acolo .

refuzi amenda cum vroiai sa te sanctioneze? cu o bataie pe umar?

nu primeste nimic

Nick:The_StaR

Level: 5

Numele membrului pe care il reclam:DeLeTe

Dovezi: http://img543.imageshack.us/img543/8616/64690914.png , http://img19.imageshack.us/img19/6888/samp002iy.png

O scurta descriere: Tocmai ajunsesem in spawn de la fish il vad pe delete acolo,si lam intrebate ce face acolo,si pe urma cica wanted 4 pt cop atack,nici nu ma lasat sa ma predau (nu stiu daca mai aveam voie,dar oricum nam facut nimik).Se vede clar in poze cat abuzeaza ca cop.Playeri astia disperati dupa bani nu ar avea ce cauta in pd.

nu primeste nimic..

Link to comment
Share on other sites

Nick: bL@cK

Level: 4

Numele membrului pe care il reclam: dELetE

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/594/samp010bh.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/405/samp012gv.png/

O scurta descriere: Deci am primit wanted pentru crane. Nu am fost somat asa ca m-am dus pe o cutie asteptand. Deodata vine delete si incepe sa traga in mine. Se vede ca am scris "ce faci". Dupa ce imi ia jumatate din viata, ma intreaba daca ma predau si ma omoara. Nici nu am apucat sa citesc, dabea sa raspund + daca nu am fugit, normal ca ma predam. Am vazut la alti jucatori ca le arata in stanga la chat data/ora. Daca imi spuneti cum fac, va dovedesc ca nici macar 2 secunde nu au trecut de cand m-a somat si m-a omorat. Prea multi playeri incapabili au intrat in pd/fbi/ng si abuzeaza. Printre ei se numara si dELetE.

Nu am vrut sa se ajunga aici, de aceea i-am spus sa imi dea rearest. Nu a raspuns, de aceea, pentru nesimtirea lui, m-am decis sa il reclam.

Daca este nevoie de martori, cop-ul heineken era de fata. Poate sa afirme ca nu m-a somat, ca nu am fugit si ca delete m-a omorat pentru a obtine bani sau poate pentru a-l scuti drumul pana la sectie.

nu primeste nimic

Nick:: .Pinkkyy.

Level: 4

Numele membrului pe care il reclam: MasterNekro

Dovezi: 6jksrd.png

O scurta descriere: Mi-a dat amenda pentru wanted iar wanted-ul meu se redusese cum un nivel si apoi imi da iarasi wanted pentru somatie dar in loc sa imi dea w3 mi-a dat w4

invata te rog sa formulezi o plangere corect

Nick: CLaudiuu

Level: 1

Numele membrului pe care il reclam: Tham

Dovezi: http://img856.imageshack.us/img856/2812/samp000iw.png

O scurta descriere: Am dat dropcar la car , mi`a dat w1 pt crane , dupaia dintr`o data + 3 pentru somatie , nush cand ma somat el , poate dupa 5km , eu stiu ca se someaza pe loc , nu la 10min dupa

decizia liderului , ms

daca tu fugi cum vrei sa-ti mai apara si`n chat?

nu primeste nimic

@ Pentru amatorii de vanatoare si plangeri aiurea , nici nu mai raspund la plangerile de genu "am fugit si mi-a dat fugar dar nu exista in w list" din moment ce nu opresti la somatia politistului , nu este logic ca esti un fugar ? ca nu accepti somatia , nu este normal ca daca tu fugi sa nu`ti apara`n chat somatia ? lasati vanatoarea ca nu ma duceti de nas

Nick:AcidiX

Level:5

Numele membrului pe care il reclam:kWai

Dovezi: http://img827.imageshack.us/img827/8430/samp073kb.png

http://img18.imageshack.us/img18/4851/samp075wo.png

http://img683.imageshack.us/img683/8567/samp076hg.png

http://img200.imageshack.us/img200/8159/samp077r.png

O scurta descriere:Eram la fish si iau wanted 3 de la kWai ca am omorat un grove. Pana aici totul normal.Vorbesc cu NoMercury pe /w daca poate sa vina sa ma aresteze ca sunt la drop. Intre timp vine kWai sa ma ia.Ma urc la el in masina iar pe drum il avertizez pe NoMercury ca a venit kWai sa ma duca la jail. Intre timp NoMercury vine din fata,cobor din masina ca sa ma urc la el si imi da cuff sa plecam la jail.(am urcat la el din cauza ca pe el il anuntasem pe /w sa vina iar dupa ce a batut drumul aiurea sa ii zic ca a vanit alt cnv intre timp...)Cand sa plecam la jail kWai ii spune lui NoMercury ca nu am drept si sa imi dea /uncuff ca sa ma omoare. Dupa ce intru in jail il intreb dc am fost omorat si el imi raspunde ca e "BOSS" si de aia m-a omorat.

P.S daca stia bine regulamentul trebuia in momentul in care am dat g in masina sa imi dea automat /cuff.

kwai avertisment pentru comportament neadecvat la urmatoarea abatere de genu v-a fi demis.

Nick: Lie

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: Ionut

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/824/samp005yat.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/135/samp006ha.png/

O scurta descriere: Eram la dropcar , dau /dropcar duc masina sub macara in punctul de drop , Ionut imi da w 1 , totul bine pana aicea , eu nu l-am vazut si m-am suit pe o cutie de acolo iar ionut vine si ma omoara fara sa ma someze fara sa-mi da drept de predare(bail) doar aveam w 1 .....

te suii pe cutii dai drop de fata cu ei mai doresti si drept?

Link to comment
Share on other sites

Nick: Frank

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: Mihai.U

Dovezi:Dovada am poza unde scrie FOARTE clar k ma predau (la Maryus_95 din cauza ca nu am 5 postari sa atasez poza)

O scurta descriere: am dat crane si bine inteles am luat wanted , apoi am arit gardul, am primit +2 fugat (nu e asta problema ) ci faptul k am zis ca ma predau (se vede clar in chat) si acesta m'a impuscat...

Link to comment
Share on other sites

Nick: Frank

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: Mihai.U

Dovezi:Dovada am poza unde scrie FOARTE clar k ma predau (la Maryus_95 din cauza ca nu am 5 postari sa atasez poza)

O scurta descriere: am dat crane si bine inteles am luat wanted , apoi am arit gardul, am primit +2 fugat (nu e asta problema ) ci faptul k am zis ca ma predau (se vede clar in chat) si acesta m'a impuscat...

Scuze ca ma bag dar pun poza pentru el deoarece nu are 5 posturi . 2mg8bp2.png

Ps: No warn

Link to comment
Share on other sites

Nick: Redix

Level: 3

Numele membrului pe care il reclam: delete

Dovezi: http://imageshack.us/m/215/474/samp037yf.png

http://imageshack.us/m/204/6339/samp035gj.png

O scurta descriere: Am intrat in joc aveam wanted 4 de la omorarea unui civil (2) si fugar primit de la un PD (+2), iar delete imi da +3 pe acelasi motiv, odata nu e de ajuns?

Link to comment
Share on other sites

Nick: Frank

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: Mihai.U

Dovezi:Dovada am poza unde scrie FOARTE clar k ma predau (la Maryus_95 din cauza ca nu am 5 postari sa atasez poza)

O scurta descriere: am dat crane si bine inteles am luat wanted , apoi am arit gardul, am primit +2 fugat (nu e asta problema ) ci faptul k am zis ca ma predau (se vede clar in chat) si acesta m'a impuscat...

hai sa iti explic pe indelete toata situatia..ai dat drop unei masini ai primit wanted 1 . te-am somat sa opresti, ai refuzat ai fugit, eu am alergat dupa tine, intre timp ai primit wanted 3 ti s-au adaugat inca doua nivele de cautare pentru acea ignorare a somatiei mele, ok? in momentul in care imi ignori somatia si alergi, iti pierzi dreptul de predare.ce ai facut tu defapt?cand ai vazut ca ti se mareste wanted-ul te-ai oprit si mi-ai zis ca te predai, cand tu defapt nu mai aveai drept de predare.

te rog nu mai posta , asteapta decizia liderului.

multumesc.

# edit: nu am vazut poza dar: acel "te predai" din poza, a fost doar o eroare de bind pentru care imi cer scuze, tu oricum nu mai aveai drept de predare.

Link to comment
Share on other sites

Nick: Frank

Level: 2

Numele membrului pe care il reclam: Mihai.U

Dovezi:Dovada am poza unde scrie FOARTE clar k ma predau (la Maryus_95 din cauza ca nu am 5 postari sa atasez poza)

O scurta descriere: am dat crane si bine inteles am luat wanted , apoi am arit gardul, am primit +2 fugat (nu e asta problema ) ci faptul k am zis ca ma predau (se vede clar in chat) si acesta m'a impuscat...

Mihai.U avertisment , nu conteaza bindurile lai intrebat ...si lai omorat daca ai gresit cu bindu puteai sa`i explici bai nu mai ai drept.

nvm e un avertisment verbal pentru ca si tu frank ai gresit ca ai fugit si mai vroai drept

Nick: Redix

Level: 3

Numele membrului pe care il reclam: delete

Dovezi: http://imageshack.us/m/215/474/samp037yf.png

http://imageshack.us/m/204/6339/samp035gj.png

O scurta descriere: Am intrat in joc aveam wanted 4 de la omorarea unui civil (2) si fugar primit de la un PD (+2), iar delete imi da +3 pe acelasi motiv, odata nu e de ajuns?

vad ca te-a somat si nai oprit , ai zis ca ai intrat in joc deci nu apare la /mdc pentru ce aveai de aia ti-a dat +

Link to comment
Share on other sites

Nick:The_StaR

Level: 6

Numele membrului pe care il reclam: kid

Dovezi: http://img692.imageshack.us/img692/2733/56861863.png http://img687.imageshack.us/img687/8214/69569071.png

O scurta descriere: Ma duceam la fish,eram pe contrasens,neam lovit.Bun,ma trage pe dreapta..imi da w2 ca cica neplata amenzi,pe urma imi da w4 ca cica "+somatie"si nu ma somat nici macar o data

@hefaitos,la delete nu e clar ca abuzeaza daca eu nu iam facut absolut nimic si imi da w4 mai ma si omoara?Doamne cica "nu primeste nimic.."nici macar un motiv nu ai dat dar in fine,va aparati unu pe altu voi cop.

Link to comment
Share on other sites

ce intelegi prin somatie?

[14:48:22] KiD spune: Te predai?

apare si la tine in poze..... zi mersi ca nu te-am omorat si te-am arestat fara bail, data vitoare voi fi mai aspru ca sa nu te mai superi :* :<

Miai spus "Te predai?"cand am luat wanted 2 cica pt neplata amenzi +ca nu miai dat nici o amenda,am spus ca ma duc pana sus la peco n sa vand pestii,mam suit in masina si tu pac wanted 4 pt somatie fara nici macar sa ma fi somat.

Link to comment
Share on other sites

Pfffff.....greu jocu asta nu?:>

1.Aveai 126 $ la tine, amenda minima este 500 $ ,clar pana aici?:-s ,Ti-e nu iti apare amenda daca nu ai bani la tine, capisi?

2.Te-am somat la watned 2 daca te predai , m-ai luat cu " stai sa dau sell fish bla bla", nu ma intereseaza ce faci, ai urcat in masina ta si ai pornit spre 24/7 , ti-am dat +w2 pentru somatia " te predai?" de la w2 .

3. Cate somatii vrei sa iti fac? te-am somat o data , ai plecat , pac +w2 , dupa nu se mai someaza ac nu mai ai drept, asta e , am fost baiat finut ca te-am arestat, trebuia sa te omor.

4. te predai? = somatie , te-ai prins?

#Nu mai are rost sa postezi, cred ca e destul de clara situatia:<

Link to comment
Share on other sites

Pfffff.....greu jocu asta nu?:>

1.Aveai 126 $ la tine, amenda minima este 500 $ ,clar pana aici?:-s ,Ti-e nu iti apare amenda daca nu ai bani la tine, capisi?

2.Te-am somat la watned 2 daca te predai , m-ai luat cu " stai sa dau sell fish bla bla", nu ma intereseaza ce faci, ai urcat in masina ta si ai pornit spre 24/7 , ti-am dat +w2 pentru somatia " te predai?" de la w2 .

3. Cate somatii vrei sa iti fac? te-am somat o data , ai plecat , pac +w2 , dupa nu se mai someaza ac nu mai ai drept, asta e , am fost baiat finut ca te-am arestat, trebuia sa te omor.

4. te predai? = somatie , te-ai prins?

#Nu mai are rost sa postezi, cred ca e destul de clara situatia:<

1.Puteam merge la bank sa scot banii,era detul de aproape.

2.Mai intebat daca ma predau am suit in masina cop si apoi tiam spus daca pot sa ma duc,si nu miai raspuns asa ca am luato ca pe un "da",apoi +w 2 "somatie"..deci acum e cam destul de clara.

Link to comment
Share on other sites

Nick : Alessyo

Level : 3

Numele membrului pe care il reclam : kWai

Dovezi : http://imageshack.us/photo/my-images/716/samp011aas.png/

O scurta descriere : Eram in banca , dadeam cu pumni si picioarele intr-un Grove si dupa ce ca alt ballas il omora pe Grove kWai imi da mie wanted aiurea pentru civ kill se vede bine in ss ca vorbea XeNz inainte sa moara si se si vede cand la omorat ballasul !!! Rog sa se ia masuri ma vaneaza kWai !

Link to comment
Share on other sites

Nick : Alessyo

Level : 3

Numele membrului pe care il reclam : ExtaZ

Dovezi : aici cand mi`a dat wantedu si cand trage :http://imageshack.us/photo/my-images/715/samp004ci.png/

aici cand ma omorat : http://imageshack.us/photo/my-images/641/samp006ki.png/

O scurta descriere : Eram la fish cand vad un DNB ,il omor dupa care imi da wanted 3 civ kill si ma omoara direct fara sami zica te predai sau ceva eu stiam ca la w3 pt civ kill am drept de predare !!!!

Link to comment
Share on other sites

Drept de predare ? Tu il omori de fata cu mine si mai vrei si drept de predare ? Se vede si pe chat ca eram langa voi si am vrut sa scriu "Heeeey" dar m-am grabit sa va despart si am scris doar "Heeee" + ca ti-am tras 2 gloante sa-ti las putin hp in caz ca fugeai , apoi m-ai luat cu "post" , "omoara-ma" asa....ca asta am facut.

Inca-mi sustin punctu' de vedere , nu omori in fata mea(pura nesimtire) si vrei drept de predare..

Ca orice ofiter , am pus viata cetatenilor pe primul loc , astfel am crezut ca omorandu-te pe tine il voi scapa pe el.

Link to comment
Share on other sites

Nick:The_StaR

Level: 6

Numele membrului pe care il reclam: kid

Dovezi: http://img692.imageshack.us/img692/2733/56861863.png http://img687.imageshack.us/img687/8214/69569071.png

O scurta descriere: Ma duceam la fish,eram pe contrasens,neam lovit.Bun,ma trage pe dreapta..imi da w2 ca cica neplata amenzi,pe urma imi da w4 ca cica "+somatie"si nu ma somat nici macar o data

@hefaitos,la delete nu e clar ca abuzeaza daca eu nu iam facut absolut nimic si imi da w4 mai ma si omoara?Doamne cica "nu primeste nimic.."nici macar un motiv nu ai dat dar in fine,va aparati unu pe altu voi cop.

nu trebuie ? nu te uiti la tine ca numai plangeri total aiurea faci ? nici nu e nevoie sa mai raspund eu cand tu ai toate raspunsurile-n poze deja

Nick : Alessyo

Level : 3

Numele membrului pe care il reclam : kWai

Dovezi : http://imageshack.us/photo/my-images/716/samp011aas.png/

O scurta descriere : Eram in banca , dadeam cu pumni si picioarele intr-un Grove si dupa ce ca alt ballas il omora pe Grove kWai imi da mie wanted aiurea pentru civ kill se vede bine in ss ca vorbea XeNz inainte sa moara si se si vede cand la omorat ballasul !!! Rog sa se ia masuri ma vaneaza kWai !

te vaneaza el pe tine sau tu pe el? :))

dovezi neconcludente nu poti dovedi nimic cu poza aia.

Nick : Alessyo

Level : 3

Numele membrului pe care il reclam : ExtaZ

Dovezi : aici cand mi`a dat wantedu si cand trage :http://imageshack.us/photo/my-images/715/samp004ci.png/

aici cand ma omorat : http://imageshack.us/photo/my-images/641/samp006ki.png/

O scurta descriere : Eram la fish cand vad un DNB ,il omor dupa care imi da wanted 3 civ kill si ma omoara direct fara sami zica te predai sau ceva eu stiam ca la w3 pt civ kill am drept de predare !!!!

Ti-a raspuns si extaz , omori de fata cu un cop nu mai ai drept decat daca vrea el , si el n-a vrut.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...