Daddy>John Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 •Nick(in joc):Sensual •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Los Santos •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:7:00-12:00 15:00-17:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru arestarea infractorilor •Factiunile precedente:Politician,Smurd,Dnb •Job secundar actual:Taxi •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com (o sa primesc si licenta port arma) •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 pt /q cu wanted • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Florin Mihai •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da inteleg foarte bine.
Radu. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): Radu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 00:00 - 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a pune capat violentei si a crimelor. •Factiunile precedente: The Mafia, Sfr, Ballas •Job secundar actual: Detective. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,2,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a ma alatura Fortelor De Ordine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Rus Radu •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. yes, of course
alexiniosm Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 •Nick(in joc): aLeXuTzU28 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 12 - 00+ •De ce doriti sa deveniti om al legii:Imi place ideia de a aresta, urmari,etc...si imi place foarte mult actiunea •Factiunile precedente: - •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Consilieri-rank1, Smurd-rank1, San Fierro Rifa-rank1, Bikers-rank2, National Guard-rank1 •De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa incerc altceva. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: am avut un singur ban pentru 3 warn-uri;)(2 avertismente pt news aiurea) •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 singur warn pentru spawn kill. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: J.Alexandru •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Adevarat;)
Alin97 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 •Nick(in joc): SeNNNZaTioN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 19 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 08-12 ||20-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez infractorii •Factiunile precedente: LSV,SFR,DNB,TheMafiaTheThriads,GROVE,FBI,NG •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 2 1 2 1 2 2 3 •De ce ati parasit ultima factiune: s-a schimbat leaderul •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: am avut un ban •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/ft1ne90fp/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/8ecblvek5/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 (limbaj) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Petre A •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: DA
sTyler Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Sensual - Respins ( 1 warn la level 7 si ala e pentru /q cu wanted ) Radu - Respins ( acum ceva timp ai facut o aplicatie la misto ) aLeXuTzU28 - Respins ( antecedente ) SeNNNZaTioN - Respins ( antecedente )
rebeca123 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 •Nick(in joc): r3b3k •Ce alte conturi detieti(nick-uri): sinel ..dar nu mai ma joc pe el. •Level-u : 9.am rp de lvl 11 aproape •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Ls •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 08:00-12:00--18:00--24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa previn infractiunile din oras,traficul de arme/droguri si alte ilegalitati •Factiunile precedente: -sfr.balas.ng •Job secundar actual: Detectiv.skil 2 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: -3.2.1 •De ce ati parasit ultima factiune: -o mica gresala.am dat peste un civil,liderul era cu tv pe mine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da.3wanr afk cai. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.http://imageshack.us/photo/my-images/96/samp079ni.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1.afk cai Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Mitran Valentin-Cosmin •Varsta: 15 fac 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Murdockk Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 •Nick(in joc):TheMurdockk •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):Ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat da,reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu •In ce interval orar jucati:10:00-23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:deoarece imi place acest departament •Factiunile precedente:consilieri,sfr,ust •Job secundar actual:detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:consilieri 2,sfr 2,ust 3 •De ce ati parasit ultima factiune:deoarece vroiam sa aplic la PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:banat o data cand eram la inceput •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Lorinc Robert •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. :DA
catalynv91 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 •Nick(in joc): V_CaTalyn •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 14 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 11:00 - 00:00--01:00--02:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: As vrea sa fac dreptate si pentru a apara orasul •Factiunile precedente:The Mafia •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 •De ce ati parasit ultima factiune: vroiam sa aplic in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: da cand am eram la inceput •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 warnuri/ 1 dintre ele este q / wanted si al doilea nu-mi mai amintesc • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Velcea Catalin •Varsta: 22 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
Mihai. Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 r3b3k - Respins - Antecedente TheMurdockk - Respins - /w in joc V_CaTalyn - Respins - Nu indeplinesti conditiile pentru a putea aplica .
Maluco Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 •Nick(in joc): Maluco •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nu am alte conturi •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da,arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati: 08-24 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a baga infractorii dupa gratii si a face liniste pe strazi •Factiunile precedente: Ballas •Job secundar actual: Taxi •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Ballas-3 •De ce ati parasit ultima factiune: Am parasit-o inainte sa ma las de sa-mp •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da •Nume / Prenume: Arsene Lucian •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: Da, stiu care e treaba.
TwIIIsT Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 :readthis:•Nick(in joc): Raicu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 08-17 ||20-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez infractorii •Factiunile precedente: mafia fbi sfr •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,3,4,1 •De ce ati parasit ultima factiune: am fost demis pentru o greseala :| •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: am avut un ban •Poza cu /stats: http://img855.imageshack.us/img85 •Poza cu licentele dvs.: http://img40.imageshack.us/img40/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: R.Mihai •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: da
crysTyan0 Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 •Nick(in joc): Rohan •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cand am timp, nu am un interval •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa opresc traficul de droguri si materiale •Factiunile precedente: FBI, Ballas •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu am un motiv anume •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://i.imgur.com/ZabkQ.png •Poza cu licentele dvs.: http://i.imgur.com/u2RdC.jpg •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am avut si nici nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: I. Marius •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
ShapeShifter Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 •Nick(in joc): ShapeShifter •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - DeaNN •Level-ul : 21 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cand am timp, nu am un interval •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa opresc traficul ilegal de arme si sa prind raufacatorii din oras. •Factiunile precedente: Hitman, Grove •Job secundar actual: None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4-4 •De ce ati parasit ultima factiune: Fara motiv. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats, poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/wgs4A,ahG9T#0 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 afk cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: M.Madalin •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
sTyler Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 :readthis:•Nick(in joc): Raicu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 08-17 ||20-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez infractorii •Factiunile precedente: mafia fbi sfr •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,3,4,1 •De ce ati parasit ultima factiune: am fost demis pentru o greseala :| •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: am avut un ban •Poza cu /stats: http://img855.imageshack.us/img85 •Poza cu licentele dvs.: http://img40.imageshack.us/img40/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: R.Mihai •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: da Respins - nu sunt bune link-urile. •Nick(in joc): Rohan •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cand am timp, nu am un interval •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa opresc traficul de droguri si materiale •Factiunile precedente: FBI, Ballas •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu am un motiv anume •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am avut si nici nu am • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: I. Marius •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Respins - nu indeplinesti conditiile pentru a putea aplica . •Nick(in joc): ShapeShifter •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - DeaNN •Level-ul : 21 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cand am timp, nu am un interval •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa opresc traficul ilegal de arme si sa prind raufacatorii din oras. •Factiunile precedente: Hitman, Grove •Job secundar actual: None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4-4 •De ce ati parasit ultima factiune: Fara motiv. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats, poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/wgs4A,ahG9T#0 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 afk cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: M.Madalin •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Respins - ai uitat sa postezi si un ss cu licentele pe care le detii.
TwIIIsT Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 :readthis:•Nick(in joc): Raicu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 08-17 ||20-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez infractorii •Factiunile precedente: mafia fbi sfr •Job secundar actual: detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1,3,4,1 •De ce ati parasit ultima factiune: am fost demis pentru o greseala :| •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: am avut un ban •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nici unul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: R.Mihai •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: da incearca acum am schimbat linkurile. scz pt multipost
Guest Cristii_ Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 • Nick (in joc) : JayZz • Ce alte conturi detineti (nick-uri) : - • Level-ul : 14 (70/60) • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV) : Los Santos • Sex (M/F): M • Ati fost vreodata arestat sau reclamat ? : Arestat • Ati avut/aveti probleme cu cineva din factiunea PD ? : Nu • In ce interval orar jucati : Pe tot parcursul zilei . • De ce doriti sa deveniti om al legii : Pentru arestarea suspectilor,controale de rutina etc. • Factiunile precedente : Scoala • Job secundar actual : Trucker • Rank-uri detinute in factiunile anterioare : 1 • De ce ati parasit ultima factiune : Am fost inactiv . • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip ? : Nu • Poza cu /stats : View post on imgur.com • Poza cu licentele dvs. : View post on imgur.com • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele : 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ? : Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume : Cristian Liviu •Varsta : 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul ? Da,bineinteles.
Mihai Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Revin cu un edit in cateva momente. Ma scuzati de double post , am uitat sa dau edit X(
Mihai Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 •Nick(in joc): Dottore •Ce alte conturi detineti(nick-uri): T.Michael •Level-ul : 31 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da ( atat arestat cat si reclamat ) •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Da •In ce interval orar jucati: Nu este unul fix , depinde de perioada. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a apara cetatenii oraselor de infractori. •Factiunile precedente: Scoala , Armata , Grove , Hitman •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 5 , 5 , 3 , 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost demis datorita unor vanatori , fosti admini si GM si , desigur , pe nedrept. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Niciunul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da •Nume / Prenume: Toader Mihai •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Ma scuzati de double post , am uitat sa dau edit X(
RestricT Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Aditza •Ce alte conturi detineti (nick-uri): N/A •Level-ul: 11 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: De dimineata pana seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost in Police Department inainte de wipe si aici mi-a placut cel mai mult. Membrii respectuosi, de treaba, lideri capabili si un ambient placut. •Factiunile precedente: Inainte de wipe: Medics, Taxi, Ballas, PD , Mafia ; Dupa wipe: Grove Street, Mafia •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4, 3, 3. 2; 1, 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Factiunile ilegale nu sunt de mine. locul meu este printre cei buni •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: click •Poza cu licentele dvs.: click •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1, din neatentie am lasat AFK la Inside Track • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Adrian •Varsta: 15 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da
DOC! Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Trance •Ce alte conturi detineti (nick-uri): Nu detin alte conturi •Level-ul: 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu, ma inteleg bine cu toti •In ce interval orar jucati: Oricand, pot juca toata ziua •De ce doriti sa deveniti om al legii: Doresc sa ma alatur unei factiuni serioase, alaturi de niste membri capabili si devotati. Mereu mi-am dorit sa fiu de partea celor buni. •Factiunile precedente:Inainte de wipe :Consilieri, Ballas, Sfr, Mafia. Dupa wipe: Consilieri, Grove Street, Mafia •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2, 1, 5, 3, 2, 1, 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Membrii imaturi + ca stateam foarte mult in inchisoare •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/uEZ7M,dOAXO#1 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Cosmin •Varsta: 17 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul? Da
Eric Posted August 8, 2012 Posted August 8, 2012 Dottore - acceptat Trance - acceptat Aditza - acceptat
Jad. Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 •Nick(in joc): Jad •Ce alte conturi detineti(nick-uri): -\- •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: Nu pot zice un interval de ore fix. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a face ordine in orasul Los Santos. •Factiunile precedente: -\- •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: -\- •De ce ati parasit ultima factiune: -\- •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: -\- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Jad Andrei. •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.