MrSR Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): MiXtap •Ce alte conturi detineti(nick-uri): MrSR. •Level-ul : 26. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 5-8 ore pe zi. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si mi-a facut placere si as vrea sa incerc din nou daca mi se acorda o sansa. •Factiunile precedente: DNB , Grove street , UST , Scoala , DNB. •Job secundar actual: Detective. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: DNB rank 2 , DNB rank 3 , Grove Street rank 2 , UST rank 5 , Scoala rank 5. •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a ma alatura Fortelor De Ordine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats . •Poza cu licentele dvs.: /licenses. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Leoca Marius. •Varsta: 17. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur.
Mihai. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 daMeLo - Acceptat pentru teste - Mai primesti o sansa. AlexDZC - Respins - Nu te consideram destul de pregatit. wOrseN - Respins - Antecedente MiXtap - Acceptat pentru teste. .
epicwarding Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 •Nick(in joc): Legendd •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat da reglamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: Toata Ziua •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o factiune serioasa si cu lideri capabili •Factiunile precedente: FBI •Job secundar actual: News Reporter •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: FBI Rank 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost o perioada inactiv •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/47bec8nr5/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/rfgcfjytj/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: nu • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA Informatii din viata reala •Nume / Prenume: P.Andrey •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
Hristu` Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 •Nick(in joc): Makedonu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu, niciodata •In ce interval orar jucati: 16:00 - 24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a scapa orasul de infractori. •Factiunile precedente: Smurd, Grove. •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Smurd 3, Grove 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Vreau sa fac ceva legal. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/209/samp094jv.png/ •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Hristu Babagianu •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
sTyler Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Legendd - acceptat pentru teste. Makedonu - respins (comportament).
Radu. Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): Radu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 00:00 - 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a pune capat violentei si a crimelor. •Factiunile precedente: The Mafia, Sfr, Ballas •Job secundar actual: Detective. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,2,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a ma alatura Fortelor De Ordine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats . •Poza cu licentele dvs.: /licenses. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Fritz Futerman •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. yes, of course
Benko Fery Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):SaKaLuX •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:niciodata •In ce interval orar jucati:11 - 16 sau 17 •De ce doriti sa deveniti om al legii:pentru ca imi place factiunea si vrea sai ajut pe colegii mei din departamentul de politie •Factiunile precedente:mafia , traids •Job secundar actual:- •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 mafia , 1 triads •De ce ati parasit ultima factiune: am vrut sa incerc pd fbi sau armata •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats:http://postimage.org/image/qo1imohuj/ •Poza cu licentele dvs.:http://postimage.org/image/xytazyp0l/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Benko Fery •Varsta:11 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
Radu. Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): Radu •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 17 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 00:00 - 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a pune capat violentei si a crimelor. •Factiunile precedente: The Mafia, Sfr, Ballas •Job secundar actual: Detective. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,2,1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a ma alatura Fortelor De Ordine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats . •Poza cu licentele dvs.: /licenses. •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Fritz Futerman •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. yes, of course Retrag, imi pare rau dar nu astept pana ce va hotarati voi sa raspundeti la aplicatii.
Eric Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Radu - respins ( oricum n-ai fi fost acceptat pentru aplicatia facuta la misto + ca primesti blacklist temporar ) SaKaLuX - respins ( daca n-ai fost pregatit acum 3 zile nu inseamna ca acum vei fi pregatit )
Radu. Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Radu - respins ( oricum n-ai fi fost acceptat pentru aplicatia facuta la misto + ca primesti blacklist temporar ) te-ai ofticat si repede, si sa ma sanctionezi? Lipsa de experienta isi spune cuvantul http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=411028&view=findpost&p=6344688
Mr Alexx Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 (edited) retrag , imi cer scuze , No warn warn up ! double posting Edited July 31, 2012 by DRG
ChangeNaMe Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 •Nick(in joc): UnBaNNN •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 5-6 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii:pentru ca imi place factiunea si vrea sai ajut pe colegii mei din departamentul de politie •Factiunile precedente: Scoala , National Guard •Job secundar actual: Detectiv, LVL 3 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 NG, ,Scoala imd 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Aveam un lider .. daca a plecat FullSpEEd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/502/statskp.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/204/licenseod.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nam avut • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala< •Nume / Prenume: N. Alex •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da
sTyler Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 •Nick(in joc): UnBaNNN •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 5-6 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii:pentru ca imi place factiunea si vrea sai ajut pe colegii mei din departamentul de politie •Factiunile precedente: Scoala , National Guard •Job secundar actual: Detectiv, LVL 3 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 NG, ,Scoala imd 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Aveam un lider .. daca a plecat FullSpEEd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:- •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/502/statskp.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/204/licenseod.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nam avut • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala< •Nume / Prenume: N. Alex •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. da Respins - nu esti dorit de membri.
MrSR Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): MiXtap •Ce alte conturi detineti(nick-uri): MrSR. •Level-ul : 26. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 5-8 ore pe zi. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si mi-a facut placere si as vrea sa incerc din nou daca mi se acorda o sansa. •Factiunile precedente: DNB , Grove street , UST , Scoala , DNB. •Job secundar actual: Detective. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: DNB rank 2 , DNB rank 3 , Grove Street rank 2 , UST rank 5 , Scoala rank 4. •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a ma alatura Fortelor De Ordine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Leoca Marius. •Varsta: 17. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur.
MrSR Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Informatii despre caracter: •Nick(in joc): MiXtap •Ce alte conturi detineti(nick-uri): MrSR. •Level-ul : 26. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 5-8 ore pe zi. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si mi-a facut placere si as vrea sa incerc din nou daca mi se acorda o sansa. •Factiunile precedente: DNB , Grove street , UST , Scoala , DNB. •Job secundar actual: Detective. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: DNB rank 2 , DNB rank 3 , Grove Street rank 2 , UST rank 5 , Scoala rank 4. •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a ma alatura Fortelor De Ordine •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur. Informatii din viata reala: •Nume / Prenume: Leoca Marius. •Varsta: 17. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur. RETRAG , mi s-a spart CONTUL !!!
fuzzytrick Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): FuzzyTrick •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nici Un Alt Cont •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Am fost arestat de mai multe ori dar reclamat nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 12-24 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Mi se pare o factiune foarte organizata si cu spirit de echipa •Factiunile precedente: Politicieni , Smurd , DNB •Job secundar actual: Camionagiu •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: In smurd rank 2 iar in DNB 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Am fost la un war si am uitat sa imi depozitez bani ... am fost omorat si nu am mai putut lua materiale ... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Niciodata •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Niciunul • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Rares Ignat •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur
Billo Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Billo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 18 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 11am : 00pm •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa mentin ordine si disciplina. •Factiunile precedente: PD, Politicieni , Mafia , Hitman •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 6 , 6 , 2 , 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Nu am trecut perioada de teste. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Apavaloaei Vlad •Varsta: 20 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur.
Mihai. Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 FuzzyTrick - Respins - Nu esti suficient de pregatit pentru aceasta factiune. Billo - Acceptat pentru teste.
Bytza Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Bytza •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 29 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa mentin ordine si sa arestez suspecti. •Factiunile precedente: SFR,Grove,The Mafia , Hitman Agency , FBI •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4,3,2,1,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Vreau sa devin un om al legii •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - DM Excesiv • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Gabriel Ionut •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da , Desigur.
KEViN Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 •Nick(in joc): ddN •Ce alte conturi detineti(nick-uri): fost itv.dRey •Level-ul : 26 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat ! •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu ! •In ce interval orar jucati: Nu am un interval bine stabilit, de obicei cand am timp , intre orele 11-17 si seara dupa 22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez suspectii si sa mentin ordinea si pacea in oras. •Factiunile precedente: San Fiero Rifa,Los Santos Vagos,Police Department,Da Nang Boys, The Mafia, Ballas ,The Triads •Job secundar actual:Detectiv (skill 5) •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,2,2,2,3,1,3 •De ce ati parasit ultima factiune: Am vrut sa incerc hitman •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: http://img339.imageshack.us/img339/9027/samp882w.png •Poza cu licentele dvs.: http://img692.imageshack.us/img692/6302/samp883d.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 warn = /ad aiurea • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da ! Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Cosmin D. •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA!
Costin Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 (edited) •Nick(in joc): MRS. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): ZealL •Level-ul : 28 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: dimineata si seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca am mai fost si mi-a placut, mi-a venit asa de'odata pofta de a merge dupa wanted:) •Factiunile precedente: SFR, PD, ARMATA ,SMURD, DNB, LSV •Job secundar actual: - o sa iau detectiv, am skill 5 •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2/2/2/3/4/1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica la PD. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - AFK la cai... • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Marius Costin •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: da Retrag, scuzati-ma... Edited August 1, 2012 by J3ff_Hardy
Mr Alexx Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Kun.Aguero •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 13 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): Male •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu . never •In ce interval orar jucati: Toata ziua . •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa nu se mai faca crime in oras , sa invete toti ce este legea. Si cum sunt eu disciplinat sa fie si ei . •Factiunile precedente: -- •Job secundar actual: None. acum am sa'mi iau detectiv . •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: -- •De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru in PD daca voi avea acordata sansa . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: stats •Poza cu licentele dvs.: Licente •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da , desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: M . Alexandru •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Desigur. Mi se pare ceva normal .
Mihai. Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 ddN - Acceptat pentru teste. Kun.Aguero - Respins - Multiple /w in joc.Asa nu o sa intri in nici o factiune, oricat ti-ai dori.