Mihai.Mihai Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Mihai.Mihai •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :7(am puncte pentru 8,dar nu am bani) •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:in vacanta,de la 16:00 pana la 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa ma impun in fata mafiotilor,sa opresc crimele,pentru un oras linistit •Factiunile precedente:Smurd •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:Nu ma atras in timp,ma plictisit •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:da,din cauza unui cuvant.. •Poza cu /stats: http://postimage.org/image/4zxi1zk5z/ •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/6mc59f7pf/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1,cand eram in factiunea smurd, am tras intr-un player. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Patriche Mihai •Varsta:16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Absolut
CSergiu Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 •Nick(in joc): GreenSabre •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 12 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 10 AM - 12 PM •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost in trecut in aceasta factiune si consider ca este potrivita pentru mine. •Factiunile precedente: Grove, UST, PD, Politicieni •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3, 1, 1, 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Era plictiseala... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Sergiu •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Eric Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Mihai.Mihai - respins ( antecedente ) GreenSabre - acceptat
gabureanu22 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):yo3333 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:3-6 ore zilnic •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa impun legea+ca-mi place. •Factiunile precedente:Smurd •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1-smurd •De ce ati parasit ultima factiune:Era plictisitor si am vrut sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Stefanescu Razvan •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da.
VILLAIN Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 yo3333 - Respins ( nu au trecut 3 zile de la ultima ta aplicatie )
Erika6 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 •Nick(in joc):Erika •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):F •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:4-5 ore zilnic •De ce doriti sa deveniti om al legii: Petru a ajuta la linistea serverului. •Factiunile precedente:Mafia •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1-mafia •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa incerc ceva nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Nick(in joc):yo3333 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:3-6 ore zilnic •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa impun legea+ca-mi place. •Factiunile precedente:Smurd •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1-smurd •De ce ati parasit ultima factiune:Era plictisitor si am vrut sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/217/samp008ou.png/ •Poza cu licentele dvs.:http://imageshack.us/photo/my-images/692/samp009zgv.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Stefanescu Razvan •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da. •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:B. Erika •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da.
sTyler Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 •Nick(in joc):Erika •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):F •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:4-5 ore zilnic •De ce doriti sa deveniti om al legii: Petru a ajuta la linistea serverului. •Factiunile precedente:Mafia •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1-mafia •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa incerc ceva nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Nick(in joc):yo3333 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:3-6 ore zilnic •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa impun legea+ca-mi place. •Factiunile precedente:Smurd •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1-smurd •De ce ati parasit ultima factiune:Era plictisitor si am vrut sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/217/samp008ou.png/ •Poza cu licentele dvs.:http://imageshack.us/photo/my-images/692/samp009zgv.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Stefanescu Razvan •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da. •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:B. Erika •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da. Respins - nu-mi place cum arata cererea ta.
Erika6 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 •Nick(in joc):Erika •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):F •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:4-5 ore zilnic •De ce doriti sa deveniti om al legii: Petru a ajuta la linistea serverului. •Factiunile precedente:Mafia •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1-mafia •De ce ati parasit ultima factiune:Am vrut sa incerc ceva nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: http://****.us.../samp008ou.png/ •Poza cu licentele dvs.:http://imageshack.us/photo/my-images/692/samp009zgv.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:B. Erika •Varsta:14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da. Imi cer scuze de cealalta cerere, am fost un pic cam neatenta.
gabureanu22 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):yo3333 •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:3-6 ore zilnic •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa impun legea+ca-mi place. •Factiunile precedente:Smurd •Job secundar actual:Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1-smurd •De ce ati parasit ultima factiune:Era plictisitor si am vrut sa incerc ceva nou •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:- • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Stefanescu Razvan •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul:Da. Prima cerere a fost pe 18 iunie si a 2-a pe 21 deci sunt 3 zile uitate mai atent.
VILLAIN Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Respins - Parca ti-am spus sa aplici peste 3 zile !
.sKaNNer. Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 • Nick(in joc): Cernoby • Ce alte conturi detineti(nick-uri): - • Level-ul : 14 • Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos • Sex (M/F): Masculin • Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu • In ce interval orar jucati: Dupa Amiaza - Seara - Dimineata :) • De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost odata si mi-a placut , vreau sa revin tot aci • Factiunile precedente: SMURD , PD , DNB , UST. • Job secundar actual: detectiv • Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 | 2 | 2 | 3 | • De ce ati parasit ultima factiune: M-am plictisit 2 luni de zile • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da • Poza cu /stats: http://img831.imageshack.us/img831/1737/samp000cid.png • Poza cu licentele dvs.: http://img802.imageshack.us/img802/1920/samp001zq.png • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: A. Daniel •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: Da
wHere Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 •Nick(in joc): wHere •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 25 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Cand am timp..mai mult seara •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a ajuta la prinderea suspectilor si mentinerea linistii publice •Factiunile precedente: UST, FBI, PD, Mafia, Triade, Ballas, SFR, Hitman •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: UST(5), FBI(2), PD(2), Mafia(1), Triade(3), Ballas(2), SFR(3), Hitman(1) •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca era plictiseala si nu aveai ce face •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: click •Poza cu licentele dvs.: click •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 - Bug abuse de interior / am facut duel cu Adi si a considerat ca am facut non fp • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Amin •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Guest valentyn01 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Valentin. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 18:00 - 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o provocare pentru mn •Factiunile precedente: Mayor,Grove,SFR •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2,1,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Ca doresc sa intru in Pd •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: http://postimage.org/image/6kx0e6gvf/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 deranjare event • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Vali •Varsta: 12 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
molotow Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 •Nick(in joc): Broker •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 10-15 21-24+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aresta infractorii si mi-ar place sa devin om al legii. •Factiunile precedente: Politicieni,Dnb,Scoala. •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicieni(1), Dnb (1), Scoala (1) •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru era plictiseala si pentru ca lumea lua licentele de la membrii cu rank mai mare. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://img94.imageshack.us/img94/6332/statsov.jpg •Poza cu licentele dvs.: http://img407.imageshack.us/img407/6288/licente.jpg •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am avut. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ivan Mihai •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
sTyler Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Cernoby - Respins (antecedente) wHere - Respins (antecedente) Valentin. - Respins (antecedente) Broker - Respins (inactiv, excursionist)
Kaimacu Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 •Nick(in joc): sobo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): ---- •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: joc mai non-stop •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa "curat" orasele San Andreasului de talhari. •Factiunile precedente: Nu le mai stiu nu am mai jucat de mult •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: nu mai stiu •De ce ati parasit ultima factiune: cred ca atunci ma lasam de samp •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://shareimage.ro/images/s0uwhrqaka7y9hvvu4m.png •Poza cu licentele dvs.: http://shareimage.ro/images/bhh30fm8bxwa4xyb1q8a.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Serbanoiu Rares •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Kaimacu Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 •Nick(in joc): sobo •Ce alte conturi detineti(nick-uri): ---- •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: joc mai non-stop •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa "curat" orasele San Andreasului de talhari. •Factiunile precedente: Nu le mai stiu nu am mai jucat de mult •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: nu mai stiu •De ce ati parasit ultima factiune: cred ca atunci ma lasam de samp •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: http://shareimage.ro/images/s0uwhrqaka7y9hvvu4m.png •Poza cu licentele dvs.: http://shareimage.ro/images/bhh30fm8bxwa4xyb1q8a.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Serbanoiu Rares •Varsta: 16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da Scuzati ca dau reply dar nu mergeau linkurile de la ss. /stats: /licenses:
Alkatraz Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 •Nick(in joc): Alkatraz •Ce alte conturi detineti(nick-uri): ---- •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: nu •In ce interval orar jucati: 07:00-17:00 si 19:00-23:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi place aceasta factiune si doresc sa aplic legea. •Factiunile precedente: Politicini SMURD •Job secundar actual: Car jacker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca am vrut ceva nou. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Vlad •Varsta: 14 anisori •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
endLessFCSB Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Informatii despre caracter • Nick(in joc): endLessFCSB • Ce alte conturi detineti(nick-uri): endLess. • Level-ul : 8 • Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. • Sex (M/F): M. • Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu • In ce interval orar jucati: 11:00 - 19:00 • De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a indeparta confilictele intre playeri • Factiunile precedente: DNB , Politicenii , SFR • Job secundar actual: N/A • Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 2 Politicenii • De ce ati parasit ultima factiune: Nu aveam cu cine sa lucrez • Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Da • Poza cu /stats: /stats • Poza cu licentele dvs.: /licenses • Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 : Afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala • Nume / Prenume: Georgescu Lucian • Varsta: 16 ani • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Bineinteles