LuX.A. ?! Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 •Nick:LuX.A. •Ce alte conturi detineti:... •Level-ul :15 •Orasul in care locuiti:Ls •Sex :M. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?Nu. •In ce interval orar jucati:Depinde. •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a ajuta. •Factiunile precedente:Medici PD Triade Ballas DnB...Triade •Job secundar actual:Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:4-1-2-1-1...2 •De ce ati parasit ultima factiune:Inactrivitate. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu. •Poza cu /stats:/stats/stats •Poza cu licentele dvs.:/licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii :Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:A.Cristian •Varsta:18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da
Andrey1233 Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 •Nick(in joc): CelMaiTare13 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Cu fostul player din factiune "Alex_Cristea" •In ce interval orar jucati: Stau ff mult pe acest server,fara acest server nu stiu ce m-as face •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez playerii cu w 1/3 Si pentru ca imi place foarte mult •Factiunile precedente: Smurd,consilier,TheMafia •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: TheMafia- 1 Consilier-1 Smurd-1 ! •De ce ati parasit ultima factiune: Toate 3 din cauza unor playeri cu nasul pe sus se credeau tari cu rankul mai mare:) •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/32/samp003db.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/205/samp004cd.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: F.Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da,desigur As vrea daca se poate,sa primesc o sansa sa va arat de ce sunt in stare,stiu ca ziceti ca nu sunt pregatit,dar vreau sa va demostrez ca sunt ! Va Multumesc !
WRDv8 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 •Nick(in joc): WRDv8 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: o mica altercatie cu un fost pd kennyyy •In ce interval orar jucati: Clar nu pot spune , dar minim vreo 6 ore pe zi , in functie de programul zilei. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa continui de partea legii . Sa o sustin si sa fac tot ceea ce imi sta in puteri pentru a micsora rata criminalitatii. •Factiunile precedente: Politicieni •Job secundar actual: trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Rank 3 •De ce ati parasit ultima factiune: Imi atinsesem scopul si vroiam sa urc pe o alta treapta . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/215/samp027tug.png/ •Poza cu licentele dvs.:http://imageshack.us/photo/my-images/9/samp028bt.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: N. Mihai •Varsta: 22 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da!
VILLAIN Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 LuX.A. - Acceptat pentru teste CelMaiTare13 - Respins ( nu ne place comportamentul tau ) WRDv8 - Respins ( nu detii permis de port arma )
sonyblack Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 •Nick:[sonyblack]gabi •Ce alte conturi detineti:- •Level-ul :8 •Orasul in care locuiti:Ls •Sex :M. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?Nu. •In ce interval orar jucati:14:00-22:00. •De ce doriti sa deveniti om al legii:Deoarece imi place sa fiu de partea legii si sa ajut.. •Factiunile precedente:SFR •Job secundar actual:Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:Deoarece vreau sa devin PD.. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii :Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:M.Gabriel •Varsta:15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Desigur.
Guest RiscX Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): RiscX •Ce alte conturi detineti(nick-uri): --- •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 16:00 - 20:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa mentin linistea publica •Factiunile precedente: Smurd,NG,Bikers •Job secundar actual: None •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3,1,2 •De ce ati parasit ultima factiune: Motive personale •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 - afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da,politia rutiera se ocupa cu parcarea masinilor in parcare (cu masina towcar) Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Andrei •Varsta: 12 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul: da
Jax Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 (edited) Informatii despre caracter •Nick(in joc): Doc. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am ore stabilite, cand apuc cam 4-6 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece vreau sa devin un foarte bun om al legii la politia rutiera, mai incolo poate si in DIAS, sa arrestez oricine incalca legea/sa am grija sa fie respectata legea, sa-mi fac prieteni, sa ajung un bun detectiv, plus multe alte lucruri. •Factiunile precedente: SMURD •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2(Rezident) •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece vreau sa intru in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Vlad Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: DA Edited June 17, 2012 by Doc.
sTyler Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [sonyblack]gabi - respins (1 warn la level 8) RiscX - respins (nu mi-a placut cum te-ai descurcat atunci cand ai fost membru in Armata) Doc. - Acceptat pentru teste.
andryudevis Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 •Nick(in joc): AndryuDeVis •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Luni-Vineri(3-4ore) Sambata-Duminica(6-7)ore •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place foarte mult aceasta meserie,este foarte serioasa,si sa arestez pe oricine incalca legea. •Factiunile precedente: SMURD,BALLAS •Job secundar actual: Tracker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2(Rezident) •De ce ati parasit ultima factiune: Imi doresc foarte mult sa intru in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 (Pentru ca am dat /q cu wanted ,dar akm aceasta regula imi este invatatura de minte pentru mine) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Calimandruc Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: De acord
Eric Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 (Pentru ca am dat /q cu wanted ,dar akm aceasta regula imi este invatatura de minte pentru mine) Sunt sigur de asta. Respins - motivul il ai mai sus
Jax Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Doc. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am ore stabilite, cand apuc cam 4-6 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece vreau sa devin un foarte bun om al legii, sa arrestez oricine incalca legea/sa am grija sa fie respectata legea, sa-mi fac prieteni, sa ajung un bun detectiv, plus multe alte lucruri. •Factiunile precedente: SMURD; PD •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 2 ; rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece vreau sa intru in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Vlad Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: DA P.S.: Imi pare rau pentru ceea cea af facut. Nu am facut intentionat dar chiar nu am stiut ca este interzis. Promit ca nu o sa se mai intample si o sa fiu mai atent.
VILLAIN Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Doc. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Nu am ore stabilite, cand apuc cam 4-6 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece vreau sa devin un foarte bun om al legii, sa arrestez oricine incalca legea/sa am grija sa fie respectata legea, sa-mi fac prieteni, sa ajung un bun detectiv, plus multe alte lucruri. •Factiunile precedente: SMURD; PD •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: rank 2 ; rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece vreau sa intru in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: http://i.imgur.com/pIRLV.jpg •Poza cu licentele dvs.: http://i.imgur.com/LKDlD.jpg •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Vlad Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: DA P.S.: Imi pare rau pentru ceea cea af facut. Nu am facut intentionat dar chiar nu am stiut ca este interzis. Promit ca nu o sa se mai intample si o sa fiu mai atent. Ai avut o sansa si ai pierdut-o ( Respins )
gabureanu22 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):yo3333 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 3-7 ore pe zi •De ce doriti sa deveniti om al legii: Deoarece vreau sa devin un foarte bun om al legii, sa arrestez oricine incalca legea/sa am grija sa fie respectata legea. •Factiunile precedente: SMURD •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:rank 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Deoarece vreau sa intru in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Stefanescu Razvan •Varsta: 15 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: DA
Andrey1233 Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 •Nick(in joc): CelMaiTare13 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat ! •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu ! •In ce interval orar jucati: Acuma vine vacanta deci joc aproape NON-STOP ! •De ce doriti sa deveniti om al legii: Sa arestez infrcactorii cu w 1-3 Si sa fiu de partea celor buni ! •Factiunile precedente: Smurd,consilier,TheMafia •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 la toate ! •De ce ati parasit ultima factiune: Din cauza la Cativa colegi •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/256/samp003yh.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/696/samp004xdi.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: F.Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da,desigur P.S: As vrea sa imi cer iertare pentru cuvintele adresate Cand eream in The Mafia ! Va promit ca nu o sa se mai intample asa ceva niciodata !. Va multumesc Pentru Intelegere !
sTyler Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 yo3333 - respins (/w in game) CelMaiTare13 - respins (esti pe blacklist deoarece faci in fiecare zi cate o aplicatie)
infected.punk Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 •Nick(in joc): infected.punk •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: intre 12:00 si 24:00 ( dar depinde) •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost in PD si mi-a placut •Factiunile precedente: Grove, DNB, Scoala,PD,FBI, LSV •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 - 2 - 1 - 1 - 1 - 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Ma plictisisem de dm •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Catalin •Varsta: 18 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
andryudevis Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 •Nick(in joc): AndryuDeVis •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Luni-Vineri(3-4ore) Sambata-Duminica(6-7)ore •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place foarte mult aceasta meserie,este foarte serioasa,si sa arestez pe oricine incalca legea. •Factiunile precedente: SMURD,BALLAS •Job secundar actual: Tracker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2(Rezident) •De ce ati parasit ultima factiune: Mi-am dat seama ca nu esti bine sa fi intr-un gang,deci mai bine in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Calimandruc Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: De acord
VILLAIN Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Respins ( nu au trecut 3 zile de la ultima ta aplicatie ), posteaza te rog peste 3 zile
Chill_toIka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 •Nick(in joc): chill_toika •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: arestat , reclamat desigur dar fara consecinte •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Toata ziua daca este necesar nu am restrictii. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost in PD/ng/fbi pe fostu gf , pe nou server nup. •Factiunile precedente: ballas / dnb •Job secundar actual: detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 - 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Prea mult dm . •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu • Poza cu /stats : http://imgur.com/5UC9c,7U9Qg • Poza cu /licenses : http://imgur.com/5UC9c,7U9Qg#1 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 , de mult timp inca de cand eram in ballas, l-am luat deoarece am alergat printre rivali ( e dat aiurea ) ... • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Florin •Varsta: 17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
andryudevis Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 •Nick(in joc): AndryuDeVis •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Doar arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Luni-Vineri(3-4ore) Sambata-Duminica(6-7)ore •De ce doriti sa deveniti om al legii: Imi place foarte mult aceasta meserie,este foarte serioasa,si sa arestez pe oricine incalca legea. •Factiunile precedente: SMURD,BALLAS •Job secundar actual: Tracker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 2(Rezident) •De ce ati parasit ultima factiune: Mi-am dat seama ca nu esti bine sa fi intr-un gang,deci mai bine in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: NU •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Calimandruc Andrei •Varsta: 16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.: De acord
Kugar Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Nick:KuGaR •Ce alte conturi detineti:... •Level-ul :7 (pot face 8) •Orasul in care locuiti:Ls •Sex :M. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Nu. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?Nu. •In ce interval orar jucati:5-6 •De ce doriti sa deveniti om al legii:Pentru a pastra linistea pe strazi •Factiunile precedente:F.B,I scoala •Job secundar actual:Detectiv. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:2 2 •De ce ati parasit ultima factiune:ma demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii :Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Cristi C •Varsta:21 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da
nasubibi Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):Dakar detineti(nick-uri):- •Level-ul :10 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:DA arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:Nu •In ce interval orar jucati:Dimineata-seara •De ce doriti sa deveniti om al legii:Sa opresc crimele si sa slujesc dreptatea. •Factiunile precedente:Triade TheMafia •Job secundar actual:Taximetrist •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1 •De ce ati parasit ultima factiune:am demisionat pentru a incerca sa intru in PD •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats:http://img269.imageshack.us/img269/7805/samp059kj.png •Poza cu licentele dvs.:http://img11.imageshack.us/img11/4181/samp060cl.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:Dutan Mihai •Varsta:16 ani •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
sTyler Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 chill_toika - respins (Nu sunt bune link-urile) AndryuDeVis - respins (daca fantoma ti-a spus sa aplici dupa 3 zile, de ce aplici dupa 10 ore?) KuGaR - respins (inactiv) Dakar - respins (ce ai scris tu in cerere nu coincide cu stats-ul tau)