SmoKe16 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 :news: •Nick(in joc): Smoke16. •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Smoke16. •Level-ul : 12. •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS. •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat. •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu. •In ce interval orar jucati: 5+ •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi doresc sa fac parte din PD deoarece este mult spirit de echipa. •Factiunile precedente: The Mafia , San Fierro Riffa , Da Nang Boys , Bikers. •Job secundar actual: --. •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: The Mafia rank 3 , Da Nang Boys rank 1 , Bikers rank 1 , San Fierro Riffa rank 2. •De ce ati parasit ultima factiune: Sa intru incerc aici. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Contul banat. •Poza cu /stats: /stats •Poza cu licentele dvs.: /licenses •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 - afk la cai. • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da. •Nume / Prenume: I. Daniel •Varsta: 18. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
BoBoTM Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): b0b0tm •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 23 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: - •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: - •In ce interval orar jucati: 19 spre dimineata •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru a aresta infractorii ! •Factiunile precedente: Hitman,SFR,Triads,Armata.. •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 4 Hitman •De ce ati parasit ultima factiune: Din Cauza UNui Coleg... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/528/samp044ur.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/f/838/samp046hv.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 1,chiar nu stiu motivul... • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Emanuel Claudiu •Varsta: 19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
fuzzytrick Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 •Nick(in joc): FuzzyTrick •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Detin doar 1 cont •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:Am fost arestat de 8 ori si nu am fost niciodata reclamat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu , sunt foarte buni prieteni •In ce interval orar jucati: 12-22 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Ca sa pot proteja playerii linkmania de crime •Factiunile precedente: Politicieni , Smurd •Job secundar actual: Trucker •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 3 in politicieni si 1 in smurd •De ce ati parasit ultima factiune: Era foarte plictisitoare •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Niciodata •Poza cu /stats: http://imgur.com/oJTvh,w5cqA#1 •Poza cu licentele dvs.: http://imgur.com/oJTvh,w5cqA#0 •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am avut warnuri • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Desigur Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Ignat Rares •Varsta: 14 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. : Desigur
afroMAN Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 •Nick(in joc): Laidback •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): Los Santos •Sex (M/F): Masculin. •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat o data •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00 - 24:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Este o factiune organizata, cu niste membri care stiu lucra in echipa . •Factiunile precedente: - •Job secundar actual: Detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: - •De ce ati parasit ultima factiune: - •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: Nu am niciun warn . • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Bineinteles , •Nume / Prenume: L. Gabi •Varsta: 15. •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da.
Dj_Prese Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): Cristiano17 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: Dupa amiaza •De ce doriti sa deveniti om al legi: imi place foarte mult sa alerg dupa wanted si sa le dau de "hac" celor care se ocupa cu lucruri necurate •Factiunile precedente: DNB , NG , Mafia •Job secundar actual: - •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: DNB 3 ,Mafia 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru a aplica pentru Departament •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu. •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Da Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Presecan Andrei •Varsta:17 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. DA
Oliver Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc): CloHard •Ce alte conturi detineti(nick-uri): N/A •Level-ul : 25 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nope •In ce interval orar jucati: dupa ora 14:00. •De ce doriti sa deveniti om al legii: Am mai fost aici , si doresc sa ma intorc + mi-a revenit cheful de a prinde infractori •Factiunile precedente: DNB, NG, FBI, PD, Triads, Ballas, Grove •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: DNB : 4 , NG : 3 , FBI : 4 , Triads : 4 , Ballas : 2 , Grove : 2 •De ce ati parasit ultima factiune: Imi pierise cheful de DM dintre ganguri. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: No •Poza cu /stats: Stats •Poza cu licentele dvs.: Licente •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 : afk cai | kill in sz ( in urma unei simple busituri ) • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Bineinteles Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Dani M •Varsta: 15-16 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Guest Al1n.. Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 •Nick(in joc):Al1n.. •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :15 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:arestat da •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:mici altercatii pe cand eram in gang •In ce interval orar jucati:14:00 00:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii:cred ca asta mi se potriveste •Factiunile precedente:Smurd,NG,Dnb •Job secundar actual:Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:1,3,1 •De ce ati parasit ultima factiune:nu cred ca gang-ul mi se potriveste in momentul actual •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: http://img109.imageshack.us/img109/3735/samp153ho.png •Poza cu licentele dvs.: http://img685.imageshack.us/img685/8223/samp154fy.png •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1-afk la cai • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:Da
Alkatraz Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 •Nick(in joc): Alkatraz •Ce alte conturi detineti(nick-uri): - •Level-ul : 7 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F): M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 14:00-17:00 si 19:00-22:00 •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru ca imi place factiunea si imi place sa prind infractori. •Factiunile precedente: Politicieni SMURD •Job secundar actual: Detective •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: Politicieni-1. SMURD-1 •De ce ati parasit ultima factiune: Pentru ca am vrut sa intru in Police Departament. •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: View post on imgur.com •Poza cu licentele dvs.: View post on imgur.com •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 2 :0/3 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: Bineinteles Informatii din viata reala •Nume / Prenume: Vlad •Varsta: 13 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul. Da
Andrey1233 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 •Nick(in joc): CelMaiTare13 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nici unul •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat atat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 5-6 ore Luni-vineri ,Sambata-duminica Toata ziua ! •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru Combaterea crimelor Si persoanelor rele ! •Factiunile precedente: Consilier,Smurd Si cele din joc •Job secundar actual: Nu am ! •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Playerii din aceea factiune nu stiau de comunicare,isi omorau propiul coleg.... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/441/samp006bk.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://imageshack.us/photo/my-images/818/samp005wt.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA
Andrey1233 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 •Nick(in joc): CelMaiTare13 •Ce alte conturi detineti(nick-uri): Nici unul •Level-ul : 8 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV): LS •Sex (M/F):M •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat atat •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?: Nu •In ce interval orar jucati: 5-6 ore Luni-vineri ,Sambata-duminica Toata ziua ! •De ce doriti sa deveniti om al legii: Pentru Combaterea crimelor Si persoanelor rele ! •Factiunile precedente: Consilier,Smurd Si cele din joc •Job secundar actual: Nu am ! •Rank-uri detinute in factiunile anterioare: 1 •De ce ati parasit ultima factiune: Playerii din aceea factiune nu stiau de comunicare,isi omorau propiul coleg.... •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?: Nu •Poza cu /stats: http://****.us.../samp006bk.png/ •Poza cu licentele dvs.: http://****.us.../samp005wt.png/ •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele: 0 • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?: DA In Acest moment nu mai sunt pe Black-list a trecut perioada de o saptamana,astept un raspuns corect pentru aceasta cerere,Va Multumesc !
Andrey1233 Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nu merge linkul de la Stats,acesta este " http://imageshack.us/photo/my-images/717/samp006lo.png/ "Nu merge linkul de la Stats,acesta este " http://imageshack.us/photo/my-images/717/samp006lo.png/ "
Eric Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Dupa cum ti-am explicat si in joc, revi ( daca mai vrei ) cu o aplicatie pe 9.06.
ChangeNaMe Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Nick(in joc): UnBaNNN Ce alte conturi detineti Nick-uri?: Nici unu - Levelul: 7 Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS Sex M/F: M Ati fost vreodata arestat sau reclamat?: Arestat Ati avut /Aveti probleme cu cineva din factiunea Pd: da cu Kenny parca asa il chema In ce interval orar jucati : Cand vin de la sc la 5 pana la 21-22 De ce doriti sa deveniti u om legal: Pentru a proteja Playeri de cei RAI Functii precedente : Medic Jobul actual: Detectiv Rankuri detinute in functile anterioare: 1 De ce ati parasit ultima factiune : sa intru in PD Ati avut vreodata contul banat : da pentru ca am uitat parola Poza cu stats:http://imageshack.us/photo/my-images/3/pozaeb.png/ poza licente:http://imageshack.us/photo/my-images/195/licensesg.png/ Nr de warnuri: 0 Varsta :15 Nume :alex intelegeti ca suntem un departament serios si nusi au loc glumele etc:? DA
kRaYnEEEEEEE Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Informatii despre caracter •Nick(in joc):kRaYnEEEEEEE •Ce alte conturi detineti(nick-uri):- •Level-ul :9 •Orasul in care locuiti(LS,SF,LV):ls •Sex (M/F):m •Ati fost vreodata arestat sau reclamat?:nu •Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea PD?:nu am avut •In ce interval orar jucati:4-5 in timpul scolii 7-8 + in vacante week ... •De ce doriti sa deveniti om al legii:pentru a face liniste pe strazi •Factiunile precedente:DNB BALLAS SCOALA •Job secundar actual: NoNe o sa imi iau jobul de detectiv •Rank-uri detinute in factiunile anterioare:4 dnb ballas 1 scoala 2 •De ce ati parasit ultima factiune:ma demis •Ati avut vreodata contul banat / filtru pe ip?:nu •Poza cu /stats: •Poza cu licentele dvs.: •Numarul de warn-uri avute in momentul cand postati si motivele:1 nu stiu de ce • In momentul in care ati facut aplicatia ati luat la cunostinta regulamentul intern cat si a celor 2 divizii [dias si politia rutiera] ?:da Informatii din viata reala •Nume / Prenume:M Bogdan •Varsta:19 •Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele , copilariile , etc nu-si au rostul.Da